Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 6 z 40    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 40  Další
Autor Zpráva
800
12 zář 2014 23:38
Hele byla to otázka asi 30 minut — protože jsem skoro nic nemaloval. Je to zrecyklované schéma z března tohoto roku (je to na něm vidět, takhle už některé věci nemaluju — třeba ulice/baráky už takhle ručně nedělám, stahuju mapová data z OSM).
Jinak taková běžná výluka je tak na dvě hodiny práce i s korekturami, větší projekty jako letní výluky v centru samozřejmě na dýl...

39
12 bře 2016 00:43
Za jak dlouho jste stihl udělat schéma ohledně výluky do ŠČ? Pokud vím, tak se o té výluce ani včera nevědělo, takže jste na to měl jenom dnešek? Musím uznat, že schéma je super.

3988
25 led 2006 16:11
všudezdejší
Jasné, tak ty snad ani na to dohlížet nemusíš, byť jako autor, ale v tiskárně by tohle měli mít ošéfované. Vím jenom za sebe, když jsem kdysi s jednou tiskárnou domlouval tisk publikace v rámci bývalé práce, to byla vyšší dívčí ten text a hlavně obrázky v něm nachystat, poladit, aby pak tisk byl v pořádku.

800
No a na to já už právě nedohlížel, nikdo neočekával problémy, asi... — příště snad budu.
Kdybych u toho stál, tak si toho všimnu, protože jsem nad tím strávil x hodin a znám to nazpaměť... ale tiskl to někdo jinej, kdo to viděl napoprvý...

3988
25 led 2006 16:11
všudezdejší
eframmcbeth píše:
Hele... víš jak ohromnej objem materiálu to je? Stane se.

No nevím, ale aspoň bych zkusil kontrolní tisk v té tiskárně, aby se příslušné pdfko dalo ještě nějak předtiskově upravit.

800
Hele... víš jak ohromnej objem materiálu to je? Stane se.

39
Chápu, ale to jsou v DPMB tak neschopní, že se na to ani nemůžou podívat, když to vytisknou?

800
To už se tu řešilo několikrát... chyba mezi PDF a tiskárnou.
Bohužel na samotný tisk nedohlížím...

39
Na Maliňáku asi rozkradli koleje biggrin

Obrázek

800
Tam se to liší od zastávky k zastávce... taky jsem si všiml, že je to často někde u země. A třeba u nás na Geislerově je to barevně, zatímco v centru všude černobíle. Netuším proč.

Já předem nemůžu vědět, kde to kdo vylepí, ale velikost písma u tohohle zrovna byla ještě 3x větší než v prvním návrhu, protože se nakonec vypustila i angličtina, aby mohl být český text větším písmem. Teoreticky bys pak měl jasně vidět, kam ti co jede, právě z té grafiky, aniž by ses musel koukat do zdlouhavého a kostrbatého textu.

3345
13 lis 2004 11:58
Dneska jsem tak koukal na "výlepky" k půlmaratonu na zastávkách a musím bohužel říct, že ač se mi plánky moc líbí, tak svou funkci momentálně neplní dobře.. jsou totiž na označnících umístěny kdesi dole pod JŘ, takže bez podřepu nemám moc šanci něco rozumně vyčíst. Chtělo by to buď přimět DP k rozumnější variantě umístění (čemuž nevěřím), nebo upřednostnit velikost písma před grafikou.. bohužel :(

800
Mimochodem, dneska jsem si všiml, že ta oranžová kartička s "převráceným", "anglickým", "levostranným" autobusem vůbec převrácená není. Ty, co visí ve vozech v madlech jsou správně. Ty, co budou na panelech v kačenách, jsou správně. To, co bude na LCD monitorech ve vozech je správně. Otočená byla jedna jediná varianta tohoto konkrétního upozornění, a to pouze ta ke zveřejnění na FB :D že jsem se na to nevybodl :D

80
31 pro 2014 16:57
Brno-Slatina, naproti gS
Kartičky "Zas tak složité to není" jsou už v reklamních plochách madel ve voze 3013. Podle mě se povedly, palec nahoru autorovi.

3
23 úno 2015 22:20
Mně se to taky moc líbí, hlavně ten Gandalf mě dostal, to prostě neomrzí. Každopádně potěšilo, že se kartičky neomezily jen na ty nejzákladnější pravidla (dané podmínkami přepravy), ale jsou tam i řekněme "nepsaná" pravidla, jako je třeba Nejdřív ven, potom dovnitř (dobrý nápad s tou značkou), nebo Nevíš kam dál? Co třeba dál od dveří. V souvislosti s posledně jmenovaným bych uvítal i kartičku směrem dovnitř vozu, protože velmi často se lidé naskládají k těm prvním tyčkám u dveří, nejlépe ještě k označovačům, místo toho aby si postoupili dále do vozu. A aby to nebylo málo, tak vás ještě zpraží, když se přes ně "derete" dál do vozu místo nich.
"Anglického" autobusu bych si bez upozornění ani nevšiml. Je to sice takové divné, ale na druhou stranu chápu, že kartičky mají stejné rovzržení s nejdůležitějším vizuálním sdělením cca uprostřed obrázku.

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
MI se to obecně moc líbí :applause:

Ale ten "autobus z Anglie", to je fakt nesmysl. Tak evidentní do očí bijící nesmysl bych tam ani v rámci drobně lepšího rozložení grafiky opravdu nedával.

1291
19 lis 2010 14:53
Cocktown
Plakáty super. Akorát toto ti neodpustím:
Příloha:
IMG_20160411_145220.jpg

Řidič sedí v Brně v autobuse (trolejbuse) vždy vlevo!!! biggrin.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

1363
06 zář 2010 15:29
Brno - Masarykova čtvrť
eframmcbeth: Dotaz k tomu kvartetu. Jak si tak matně pamatuju, jak tahle hra funguje, nemělo by to být uspořádané spíše do osmi čtveřic namísto šestnácti dvojic? :) Pokud se to tedy bude rozlišovat podle barev.

800
mohu poskytnout v různých formátech... ještě se čeká na vydání kvarteta s nimi... a pak... krást z vozů? :D

2074
03 zář 2009 13:18
Už jsem si některé obrázky viděl. Mám jenom dotaz dají se někde ty kartičky sehnat, nebo jenom v PDF formátu?

757
27 úno 2015 21:19
Zlín
No už včera jsem je viděl v některých pisáreckých T3.
Je to... zajímavé. You shall not pass s Gandalfem je uplně nejlepší!!!
Většina je pochopitelná a dokonce pobaví. Nkěteré vyžadujíc trochu zamyšlení, co tím bylo myšleno - pro mě ten o škrábání, o uletěných včelách a o tom, že cestovat načerno mohou jen ti nejbohatší. Ale to bylo po ránu, to mi trvá všechno! :-) A hlavně - jsou to věci, co mě teda právě často vadí na cestování MHD - věci, co dělají sami cestující. Tažke snad se toho někdo chytne :-D

800
Jen se pochlubím — ode dneška už jsou prý ve vozech :)

http://planbrno.tumblr.com/post/142621110322/slozite

800
Je to stejná chyba jako u nápisů "U Grandu" a "Brno - hlavní nádraží", kde chybí podkladový bílý obdélník a nápis se slévá s kolejištěm, nebo taky u jednotlivých schémat uzlů, na kterých místy chybí koleje (teď je to hezky vidět na Úzké, kde je výlukové schéma v pořádku, zatímco na běžném chybí skoro všechny koleje krom jednoho oblouku).

Z jakýchsi pro mně nepochopitelných důvodů různé tiskárny tisknou jedno a totéž PDFko s drobnými chybami — vynechávají některé objekty nebo mění jejich vlastnosti (nejčastěji tloušťku a vzor čar). Prohledával jsem ty soubory i "ručně" ve zdrojovém kódu a vše je v nich v pořádku, nenalezl jsem nic (pokud se v tom někdo vyzná líp a něco najde, budu vděčen).
Bohužel, zatím proto nemám jak proti těmto jevům zakročit a děkuju nebesům, že jsou to vždy jen maličké tiskové chyby...

PS: nevím, co to dělá na Semilassu (původní plán byl dát to na zastávky v mapě zobrazené), ale asi se to používá jako "vycpávka" když zbude jeden rámeček volný. Už jsem to zahlédl i na Uzavřené, kterou to taky těsně nezabírá, a myslím že na Vsetínské, která tam už taky není.

757
27 úno 2015 21:19
Zlín
Toto schéma visí na zastávce Semilaso, ostrůvek linky 1 směr centrum... Je to super :-)
Jen jsem se chtěl zeptat, asi přímo eframmcbeth - nějaký zvláštní důvod, chybka, nebo chybka tisku - proč je trasa linky 12 kolem zastávky Grohova čárkovaná?
Příloha:
20160322_083458.jpg

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

800
Tam zase přibudou místo jednoho "odskoku" pod kolejemi dva — jednou 82 v Juliánově, jednou 64 na Geislerově (ve směru na Živ.)
prostě vůbec nejlepší by bylo 82 zrušit úplně, plete se v tom schématu všude... i když čím bych pak jezdil do hospody, je to mé jediné přímé spojení :D

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
A co vést a-82 mezi d-9 a a-64? Odpadne střídání puntíků a křížení a-82 přes ostatní linky. A v Juliánově jen povede a-82 pod zabočením d-9.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 976 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 40  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata