Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 246 z 726    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249 ... 726  Další
Autor Zpráva

6627
21 pro 2005 17:01
Vystoupí před Moravskou zemskou knihovnou. Nová zastávka bude s ostrůvky

3342
21 led 2011 14:19
Pan marketér na mě působí tak, že 90% lidí, co o tom nic neví, by to prodal.

Tomu zbytku, co o tom něco ví, pak přijde jako hovado.

Ono stačí ty krásné lákavé a naprostý nic říkající věty jako třeba

Citace:
Městská hromadná doprava by měla být vnímána v novém atraktivním hávu. A nemusí to ani být běh na dlouhou nebo drahou trať.

Já se teda nemůžu moc titulovat jako marketingový manažer, ale citelné zatraktivnění MHD je běh na sakra dlouhou a sakra drahou trať...

(A ještě jeden takový napůl argumentační klam: Pokud se někdo veřejně tituluje "marketingový manažer v médiích", bylo by docela vhodné, aby na něj byly dohledatelné alespoň nějaké reference na to, co "marketingově manažoval", jinak je ten titul docela prázdný a nedodává článku žádnou váhu)

1591
18 led 2009 10:06
eframmcbeth píše:
Proč by to nemyslel vážně? upřímně v Brně opravdu postrádám smysl rozdělení na zóny 100/101 — finanční rozdíl při jakékoliv jízdě je absolutně zanedbatelný, lístek jen na jednu zónu (pro jízdu po centru) si stejně koupit nemůžu (ani šalinkartu). Pokud jezdím, řekněme, ze Šlapanic do Slatiny a mám předplacené jen 610 a 101, pak mě sjednocení potěší, protože do centra stejně občas zajedu a stejně si ty lístky kupovat musím.
A upřímně — už jsem viděl spoustu neznalých přespolních, kteří byli hlášením "Pozor, zastávka leží v TZ 101" dosti vyděšeni. Proč dělit tak malé město jako Brno na dvě zóny, když si stejně vždycky musím kupovat minimálně dvouzónový lístek?

Možná by ale pak ta jízdenka na mimoBrněskou zónu + jednu sjednocenou zónu musela být dražší. A jsou lidi, co skutečně do zóny 100 nejezdí (z venkova dojíždí třeba na Černovické terasy, do Olympie apod.), nebo naopak třeba můžeš jezdit z Blanska a stačí ti pak zóny 235, 225, 210 a 100.

Administrátor
2501
28 lis 2007 23:00
Brno
Pokud tento člověk pracuje jako marketingový manažer v médiích, tak by se měl vyjadřovat konkrétně.
Věta odstranit všechny možné zóny, nepůsobí věrohodně.

800
12 zář 2014 23:38
To si nemyslím — pochopil jsem to tak, že mluví o Brněnské MHD.

Administrátor
2501
Brno
Protože pokud by napsal odstranit zóny v Brně, tak to pochopím.
Ale on napsal všechny zóny, to znamená všechny zóny v IDS JMK.

800
Proč by to nemyslel vážně? upřímně v Brně opravdu postrádám smysl rozdělení na zóny 100/101 — finanční rozdíl při jakékoliv jízdě je absolutně zanedbatelný, lístek jen na jednu zónu (pro jízdu po centru) si stejně koupit nemůžu (ani šalinkartu). Pokud jezdím, řekněme, ze Šlapanic do Slatiny a mám předplacené jen 610 a 101, pak mě sjednocení potěší, protože do centra stejně občas zajedu a stejně si ty lístky kupovat musím.
A upřímně — už jsem viděl spoustu neznalých přespolních, kteří byli hlášením "Pozor, zastávka leží v TZ 101" dosti vyděšeni. Proč dělit tak malé město jako Brno na dvě zóny, když si stejně vždycky musím kupovat minimálně dvouzónový lístek?

Administrátor
2501
Brno
Tato věta mne zaujala: Odstranit všechny možné zóny a sjednotit je do jednoho pásma.
To snad nemyslel vážně.

800
Já s tímto pánem souhlasím absolutně ve všem — a jsem rád, že na většině jím navrhovaných zlepšení už se pracuje :) (myslím tím samozřejmě tu infografiku a marketing, rušit zóny jaksi není v mých silách)

359
20 čer 2008 14:08
Zajímavé zamyšlení nad dojmem z brněnské MHD od přespolního běžného cestujícího - v něčem nutno souhlasit (tristní stav uzlu Hlavní nádraží, reklama), v jiných věcech bych polemizoval (tarif) ...

http://www.scmagazine.cz/casopis/00-16-00-16/mhd-nerozvazi-maso?locale=cs

1632
19 led 2014 12:31
Brno - Maloměřice a OBŘANY
Rada odsouhlasila zřízení zastávky MHD před Moravskou zemskou knihovnou
http://www.brnenskadrbna.cz/zpravy/spolecnost/4902-rada-odsouhlasila-zrizeni-zastavky-mhd-pred-moravskou-zemskou-knihovnou.html

Administrátor
2501
Brno
barmann píše:
A vůbec, na ty přejezdy mi nesahejte, tam jsem kdysi zapojoval zabezpečovačku a tenkrát ještě fungovala jak má, ne jak někdy touto dobou :D

To mne zajímá. :D

655
05 zář 2007 11:06
Brno
A vůbec, na ty přejezdy mi nesahejte, tam jsem kdysi zapojoval zabezpečovačku a tenkrát ještě fungovala jak má, ne jak někdy touto dobou :D

1632
Dopravní podnik otevřel veřejnou plnicí stanici na stlačený plyn
http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/dopravni-podnik-otevrel-verejnou-plnici-stanici-na-stlaceny-plyn-20160222.html

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1096902795-studio-6/216411010100222/obsah/454288-brno-nova-plnici-stanice-na-cng

http://www.cs-dopravak.cz/zpravy/2016/2/22/brnnsk-dp-se-pout-do-neobvyklho-podnikn-otevel-vlastn-plniku-na-cng

http://www.dpmb.cz/Default.aspx?seo=novinky&id=1752

1632
DPMB zítra otvírá první městskou plničku na CNG
Citace:
Zítra DPMB slavnostně otvírá první městskou plničku na CNG, která bude sloužit nejen městským firmám, ale i široké veřejnosti. Dívejte se v pondělí v 8:20 na ČT1/ ČT24. Čeká vás živý vstup přímo od plnicí stanice.

https://www.facebook.com/DopravniPodnikMestaBrna/?target_post=1206764089351505

3991
25 led 2006 16:11
všudezdejší
Na posvitavské se přes přejezd Křenová jezdí pravidelně několikrát za týden (?) na jižní konec do Technoplynu pro CO2. Což je mimochodem jedinej podnik přepravující po kolejích na této části posvitavksé vlečky. Škrobárna už neexistuje, mrazírny jsou mám dojem odpojené a tak zbývá už jen Technoplyn. Až ten přestane tady fungovat, dojde pravděpodobně ke zkrácení vlečky až po Šmeral a ke zrušení přejezdů Hladíkova a Křenová.

Jinak severně od Křenky se jezdí do Šmeralu a občas do teplárny. A přes řeku pravidelně do Alstomu.

3100
29 srp 2009 19:30
Jezdí pravidelně, vlečkou se zásobuje areál mezi Křenovou a Cejlem. Snad plynárna?

615
17 říj 2011 09:57
Brno-Bystrc
Trošku OT, ale tam někdy v poslední době jel vlak? Nicméně jestli má ten přejezd nevhodné podloží, tak se není čemu divit, že to je furt rozbitý...

3991
všudezdejší
eframmcbeth píše:
Kazdych sest let? Bydlim na Geislerove 2 roky a za tu dobu se to opravovalo uz minimalne 4x! Musej to tam zalivat asfaltem kazde dva tri mesice, a stejne je to za tyden zase sama dira. Nevim co je to za proklete misto...

No jo, tak já myslel takovou tu větší opravu, kdy se to opravuje včetně výměny kolejí. Že se to zalívá asfaltem co každej půlrok je jasný. Problém bude asi v málo stabilním podloží včetně nevhodného křížení kolejí vlak x šalina a z toho vyplývající rázy od kol vlaku na křížení - dochází k vibracím a ty to místo během krátké doby naruší znovu a znovu. Jestli by nebylo řešením v tomto místě dělat podloží z betonové desky jak pod vlečkou, tak i pod tram kolejemi, aby to křížení zůstalo stabilní a nějak eliminovat ty rázy průjezdu ať vlaku nebo šalin, např jízdou vlaků po okolku podobně jak v Olomouci...

2826
01 úno 2006 10:39
Hasiči z Tišnova? Brňáci neměli čas? Modřice nemají hasiče? zajímavé. Tento problém tam nastává docela často, to je takovej problém tam udělat odvodňovací kanál?

924
15 čer 2004 19:24
Staník píše:

Dneska už bylo pozdě. Ta voda se měla odčerpat už včera, dokud tam ještě šlo projet na hraně...

852
16 bře 2013 21:03
Bystrc, Černého
Budou trolejbusy zastavovat na Čechyňské a na Rumišti?

1632
Tramvaje v Modřicích stojí. Voda zatopila podjezd
http://brnensky.denik.cz/nehody/tramvaje-v-modricich-stoji-voda-zatopila-podjezd-20160219.html

800
Kazdych sest let? Bydlim na Geislerove 2 roky a za tu dobu se to opravovalo uz minimalne 4x! Musej to tam zalivat asfaltem kazde dva tri mesice, a stejne je to za tyden zase sama dira. Nevim co je to za proklete misto...

3991
všudezdejší
Rez - vzhledem k délce trvání výluky - tři měsíce, bude nejspíš potřeba trolejbusy vést z Rumiště vlevo na Křenku. Myslím, že bude potřeba zachovat i manipulační spojení na Koliště kvůli případným půjčkám ze Slatiny a posilám do Slatiny, o ostatních jízdách (viz poslední dobou 31Tr na prohlídku brzd do Slatiny) nemluvě a to se bez napojení trasy zpátky na Křenovou a dále k Hlavasu neobejde.

Přeložka osmičky byla nějakou dobu zpátky taky na spadnutí, touhle rekonstrukcí se to posouvá hádám až za rok 2020. Ono je fajn, že se ten úsek opraví, to je hrůza po tý ulici jezdit čímkoliv, nejhůř asi trolejbusy. Mohlo by se to spojit s opravou...poněkud fortelnější opravou přejezdu posvitavské vlečky, ten se opravuje pokaždý v intervalu tak šest let než ho šaliny, ale hlavně vlaky dodrbou.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18136 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249 ... 726  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata