Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 7 z 56    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 56  Další
Autor Zpráva

1404
02 črc 2011 14:08
DPMB právě nabízí studentům VŠ dlouhodobou brigádu s tramvají, přičemž vás zaškolí v období od 4.7 do 26.8. Tak, nadšenci, máte jedinečnou příležitost. Splníte si sen, holky po vás poletí a spolužáci, kteří dělají v mekáči, vám budou i závidět. Běžte do toho! Práce pro společnost jako je DPMB je pocta a já odhaduji, že taková příležitost tu minimálně dalších 5 let nebude :-)

537
28 črc 2013 14:13
Většina z nich učí na ZUŠkách a na konzervatoři

1899
01 srp 2006 14:13
Bezkov
Určitě si většina filharmoniků různě přivydělává působením v dalších kapelách, na pohřbech apod.

537
28 črc 2013 14:13
Mouka píše:
Pokud vám to přijde málo, tak si přečtěte tohle: Filharmonikem za devět tisíc? Odbory žádají pro kulturu desetiprocentní růst platů

Omlouvám se za mírné OT.

Dovolím si reagovat. Pokud vím, tak Filharmonie Brno má platy kolem 11 000,-Kč. V této branži se pohybuji (ne jako hráč, ale jako student-skladatel), takže vím, o čem je řeč.

Když tak prosím o přesun nebo vymazání mého příspěvku. Děkuji :-)

6620
21 pro 2005 17:01
Pokud vám to přijde málo, tak si přečtěte tohle: Filharmonikem za devět tisíc? Odbory žádají pro kulturu desetiprocentní růst platů

Omlouvám se za mírné OT.

873
07 čer 2006 12:14
Brno
Plus když bude nějáký přesčas, tak to ještě stoupne. :wink: Prý teď nejsou řidiči, je nouze, takže za každou ruku budou vděční.

10
27 kvě 2014 09:40
To je v hrubešovi jestli dobře počítám 19-21.500,- Není to žádnej zázrak,ale zase tak úplně špatný to není.Pořád mám DP jako alternativu,až mě to v práci přestane bavit. :-)

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Parsifal píše:
Zajímaly by mě platy řidičů autobusů, nebo trolejbusů, žádné fámy, ale fakta. Slyšel jsem, že se to liší podle příslušnosti k vozovně. Plat ve zkušební době a po ní, jestli stále fungují "trhačky" a co všechno by měl nováček vědět. Nekamenujte mě, pokud už to bylo zde v tématu zmíněno.
Děkuji :)

Plat napříč vozovnami se určitě neliší. Řidič MHD bez praxe a bez přesčasů na turnuse 5+2 může mít cca 15 - 17 tis. čistého, v kurzu je to pak méně. Od začátku máš smlouvu na neurčito, zkušební doba se nevede.

2824
01 úno 2006 10:39
Zajdi s na osobní oddělení a tam ti vše rádi povědí.

29
06 zář 2015 17:07
Zajímaly by mě platy řidičů autobusů, nebo trolejbusů, žádné fámy, ale fakta. Slyšel jsem, že se to liší podle příslušnosti k vozovně. Plat ve zkušební době a po ní, jestli stále fungují "trhačky" a co všechno by měl nováček vědět. Nekamenujte mě, pokud už to bylo zde v tématu zmíněno.
Děkuji :)

865
14 lis 2007 11:01
Brno-Juliánov
U DPMB se musí vše řádně uležet :mrgreen:

3748
08 čer 2005 23:12
Jste si vědomi, že reagujete na pět měsíců starý příspěvek?

1373
10 bře 2010 18:00
BRNO-Řečkovice
T3 ... blízko jsou Řečkovice, kde jsou však byty celkem drahé. Možná bych doporučoval Kouzelné Medlánky, zde některé , opakuji některé, byty se dají ještě pronajmout či sehnat za slušnou cenu. Ale jinak je tu celkem klid, Medlánky spíše přípomínaj klidnou vesnici, i často po celé dopoledne. :-)

865
Brno-Juliánov
T3. Je to tam OK. Nechť ti plány vyjdou.

865
Brno-Juliánov
http://www.brnenskadrbna.cz/zpravy/spolecnost/4511-soucasne-ohodnoceni-ridicu-podle-haska-neodpovida-realite.html
happy

1
07 črc 2015 13:01
Prosím Vás, chci se stát řidičem tramvaje v Brně. Jsem z Pardubic. V Brně jsem studoval a chci se tam vrátit.
Rád bych jezdil pro vozovnu Medlánky. Zde deponované vozy obsluhují moje oblíbené linky.

Chci to mít do práce blízko, abych nemusel dojíždět a ztrácet tak čas.
Má představa je, že bych měl bydlení v dosahu pěší chůze max. do 1,2km od vozovny. Čím blíž tím líp.
Nastupování a končení práce v blízkosti bydliště.

Neznám tuto městskou část, budu se tam muset zajet podívat.
Můžete mi říct, je tato část bezpečná? (aby to nebyl další Bronx)
Nebo naopak není to prémiová část města? (drahé bydlení)
Či není tam něco jiného co by vadilo? (továrna, skládka,...)

Děkuji

3079
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
Pokud budeš chtít, tak jednu oděvní součástku dostaneš. Nášivku loga DPMB :-)

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
Když si rýpnu, co je myšleno tímto:
DPMB píše:
Nabízíme:
...
stravování, ochranné nápoje, oděvní součástky

Jako oděvní součástky si představuji zipy, knoflíky apod. sarcastic

9986
15 led 2005 23:41
Není tam úplná historie přestupků.

2109
20 zář 2006 19:51
Když jsem nastupoval do současné práce, musel jsem kvůli řízení referentských vozidel taky donést výpis z magistrátu. Personalistka mi tehdy ukazovala, že na výpisu z CzechPointu chybí nějaký údaj (mám pocit, že se to týkalo nehod).

6620
Nabídky pracovních příležitostí

www.dpmb.cz píše:
Uchazeči si zajistí:

výpis z rejstříku trestů
výpis z evidenční karty řidiče včetně výpisu bodového hodnocení řidiče z místa vydání ŘP (ne z Pošty)

Musí to být z místa vydání. Pokud se nějaký uchazeč o práci řidiče třeba přestěhoval z Mostu, tak si musí zajet do Mostu na magistrát pro výpis. ](*,)

757
27 úno 2015 21:19
Zlín
Mouka píše:
DP požaduje od nových řidičů výpis z karty řidiče výhradně z magistrátu, nesmí být z pošty. Netušíte, co v tom je? Furt je to ten stejnej papír, jen je tam jiný razítko. Smysl CzezchPointu je právě v tom, že si výpis můžete udělat kdekoliv. Ale třeba u výpisu z trestního rejstříku je jim to jedno. Má to nějakou logiku?

Tak podle mě to není legální :D jako je mi jasné, že žádnému řidičovi by to za to nestálo to řešit nějak "oficiálně", ale jsem si jistý, že tyto dokumenty přímo musí být 100% ekvivalentní. Jak píšeš, je to smysl CzechPointu a je to státem posyktovaná služba. Takže za tím stojí rozhodně něco, co nedává smysl a viděl bych za tím nějakou levárnu...

6620
DP požaduje od nových řidičů výpis z karty řidiče výhradně z magistrátu, nesmí být z pošty. Netušíte, co v tom je? Furt je to ten stejnej papír, jen je tam jiný razítko. Smysl CzezchPointu je právě v tom, že si výpis můžete udělat kdekoliv. Ale třeba u výpisu z trestního rejstříku je jim to jedno. Má to nějakou logiku?

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
Jenomže s tím, rozdílem, že mi ty skříňky a šuplata (když jsme u toho nábytku) dává postupně. Takže, když je neseriozní a, i když jsem řádně zaplati, mi nenahraje aplikaci na BémKartu, tak nejedu. A ne mojí chybou.
Ano když nezaplatím, přijde exekutor a šuplata mi vysype a odveze si. Ale to už je moje podnikatelský riziko, že faktury, místo do banky, dávám recyklační firmě.

6620
ReZ: Když si půjčím prachy na nábytek, tak mě taky nezajímá, jestli tu půjčku "má pod palcem" výrobce toho nábytku. Je to prostě jiný subjekt, na tom není nic zlého.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1396 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 56  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata