Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 151 z 241    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 241  Další
Autor Zpráva

29
06 zář 2015 17:07
Já se divím, že linka 58 v pracovní den, jezdí 3x za hodinu, až na ranní spičky a odpolední. Vím, že Líšen Hřbitov není zrovna populární lokalita, ale trochu mi to připomíná nasazení vozů jak o prádninách :)

865
14 lis 2007 11:01
Brno-Juliánov
peno píše:
Hlavně je k zamyšlení, že toto nikoho nenapadlo už během rekonstrukce. Ale jak zmíněno výše, to by musel někdo přemýšlet :-?

V této republice a v tomto městě? Normální stav... biggrin

1591
18 led 2009 10:06
Ani na zastávkách ten ve stylu IDS JMK není?

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
Richie píše:
Styl ČSAD máš permanentně v CISu. Ale spíš by to chtěl JŘ ve stylu regionálních autobusů IDS JMK, ne? :-)

Však to takto dříve bylo a myslím, že to bylo přehlednější.

Můj nový web o severním okolí Brna

1591
18 led 2009 10:06
ds píše:
Martin V: linka 81 je zralá na jízdní řád typu ČSAD, tohle se fakt nedá...
Každopádně, fascinují mě spoje z linky 68, měnit číslo linky 2x během trasy, co trvá půl hodiny, to je vážně unikát :-)

Styl ČSAD máš permanentně v CISu. Ale spíš by to chtěl JŘ ve stylu regionálních autobusů IDS JMK, ne? :-)

1577
11 lis 2008 15:56
Hodonín, zóna 900 IDS JMK
Hlavně je k zamyšlení, že toto nikoho nenapadlo už během rekonstrukce. Ale jak zmíněno výše, to by musel někdo přemýšlet :-?

Ares: To nejlepší z Irisbusu ;-)

3098
29 srp 2009 19:30
Kubus: Na fóru platí nepsaná dohoda, že poslední příspěvek necitujeme, je logické, že na něj reaguješ i bez fce citace, která příspěvek navíc zbytečně natahuje.

Ad čočky: Myslím, že už to tu i padlo, problém by měl být údajně v nemožnosti zasáhnout do signálního plánu křižovatky během záruky na opravenou ulici. Pokud tak je, je k zamyšlení skutečnost, že do signálního plánu zasáhnout nelze, ale do dopravního značení ano...

365
08 čer 2015 19:07
Brno-sever, u staré nepoužívané smyčky
chat-maniac píše:
Místo aby si nějakej patlal sedl k noťasu a nacvakal tam čočky pro odbočení. Gratuluji ](*,) :applause:

U toho by někdo musel přemýšlet. A to se nikomu nechce. ](*,)

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
Místo aby si nějakej patlal sedl k noťasu a nacvakal tam čočky pro odbočení. Gratuluji ](*,) :applause:

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Tak není to sice to nejlepší, ale alespoň že tak. Na druhou stranu, jestli si dobré pamatuju, v současnosti nejschůdnější možné řešení. :applause:

2649
13 črc 2009 13:42
:applause:

1110
21 zář 2009 15:23
ad Milady Horákové: Vodorovné značení přes víkend bylo přemalováno, linky 45 a 67 z centra využívají bus pruh až těsně před zastávku 28.10., kde mají sjezd z pruhu a garantované místo v předjízdném pruhu, kde nesmí stát žádné auto.

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
ds píše:
...během trasy, co trvá půl hodiny...

Z čehož 2/3 stráví čekáním na otevření a zavření dveří na pěti zastávkách... sarcastic
No snad po skončení výluky Minská/Horova se oddělení JŘ na trojlístkem linek a-68/a-80/a-81 řádně zamyslí, myšleno pozitivně, a vymyslí se, co s tím.

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
Martin V: linka 81 je zralá na jízdní řád typu ČSAD, tohle se fakt nedá...
Každopádně, fascinují mě spoje z linky 68, měnit číslo linky 2x během trasy, co trvá půl hodiny, to je vážně unikát :-)

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Od 21. září dojde onomu slibovanému propojení a-81 a a-x83.

K přehlednosti JŘ a-81 snad není třeba nic dodávat. :mrgreen:

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
Ale na to si musí MČ Brno-sever přijít sama.

2649
To nic nemění na faktu, že provoz linky 45 jsou peníze utracené zbytečně.

3724
28 úno 2006 19:00
xxx píše:
Já s tím teda rozhodně spokojenej nejsem! Když si uvědomím, co za ty peníze můžeme mít... Parky, hřiště, nové zastávky...

To je formulace jako za komárů biggrin
Zatím se všechny peníze na investice celé MČ Brno-sever rvaly do vybydlených baráků na Bratislavské a okolí, aby se tyto mohly znovu vybydlet - díky starostovi Haklovi...
Podívej se na "kvalitu" silnic v Soběšicích za jeho panování např. - tankodromy + rygóly po stranách jako v roce 1900...
Parky se opravují, letos např. úplně nový "Baršák", hřiště v rokli na Lesné, kde bylo donedávna o strach se pohybovat po setmění atd., takže z Tvé strany je to čirá demagogie, připomínající jistého "ohvězdičkovaného" pána...

365
08 čer 2015 19:07
Brno-sever, u staré nepoužívané smyčky
Pavel píše:
Když už jsme u té linky 46/45, kdy se člověk v lince 46 dozví, že jede až na Moravák? Kolegyně mi říkala, že tím spojem dle jízdního řádu jela a přestoupila na linku 5, protože na tablech snad nebylo info, že jede až na Moravák. To se zobrazí až na Lesnické?

Na tablech během jízdy na a-46 (u spojů až na Moravák) je cílem trasy Lesnická, zatímco u ostatních spojů je cílem Zemědělka (pokud nepočítám výjimečné spoje, které skončí na Lesnické).

3098
29 srp 2009 19:30
V současnosti to tak je, s novými daty to bude již upraveno.

1092
09 lis 2006 18:16
Když už jsme u té linky 46/45, kdy se člověk v lince 46 dozví, že jede až na Moravák? Kolegyně mi říkala, že tím spojem dle jízdního řádu jela a přestoupila na linku 5, protože na tablech snad nebylo info, že jede až na Moravák. To se zobrazí až na Lesnické?

2649
Já s tím teda rozhodně spokojenej nejsem! Když si uvědomím, co za ty peníze můžeme mít... Parky, hřiště, nové zastávky...

3750
08 čer 2005 23:12
MtM píše:
Pokud by tuto linku platila nadále MČ Lesná, ze svýho rozpočtu, tak ať se nadále provozuje.

Neexistuje MČ Lesná, pouze MČ Brno-Sever, na jejímž území se Lesná nachází. Nám může být vcelku jedno, jakým způsobem ta MČ vyhazuje peníze, ale občané té MČ s tím spokojeni být nemusí.

1374
10 bře 2010 18:00
BRNO-Řečkovice
Posledně, když jsem jel na Lesnou odpoledne linkou 45, tak jsem jel až po zastávku Provazníkova ve voze úplně sám. Zase na druhou stranu večer, kolem 18h, to prý jede naplněný dost, co jsem slyšel od příbuzných. Takže využívanost asi není zrovna rovnoměrně uspořádaná na této lince. Pokud by tuto linku platila nadále MČ Lesná, ze svýho rozpočtu, tak ať se nadále provozuje.Pokud to platit nebude, tak ať se neprovozuje...uvidíme v prosinci.

2649
pepola píše:
Tak ve Štefance se čeká 8 minut, protože návaznost je úplně úžasná...(z té pětky, co přijede jako první)
Je to problém si uzpůsobit vyřizování nebo procházku v centru tak, abych byl v celou nebo o půl na Moraváku?
...se mně líbí, jak vás to doslova žere! biggrin

Děláš si srandu?! Jsem snad někde na vesnici, abych se musel vázat na autobus jezdící po půl hodině?! Já radši nasednu na šalinu jezdící co pět minut a pak přestoupím, než abych čekal na na debilní autobus, byť přímej, kterej někde uvízne v zácpě. Kdyby měli lidi názor jako ty, tak by s tím asi jezdili, nemyslíš?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 241  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata