Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 19 z 108    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 108  Další
Autor Zpráva
7337
27 úno 2010 07:40
Současný stav ovšem byl v podstatě stejný, jen měl přípoj za zadkem řidič od Jelenů. I když je fakt, že 151 tam obvykle bývá dřív. Především od Podolí.

Aplikace za sledování vozidel v IDS existuje, je dokonce doporučeno ji ve služebním telefonu mít. Nicméně se mi ji dosud nepodařilo do toho přístroje dostat.

9986
15 led 2005 23:41
To je také možnost. Ale - já sám nemám telefon, co by uměl připojení k internetu (on to teda umí, ale neumí to udělat zadarmo, tj. třeba přes wifi) a kupovat si ho kvůli práci nehodlám. Na druhou stranu jsou díky nesmyslným výmyslům KORDISu (QR jízdenky) služební telefony, co se třeba i připojit umí (pakliže to není přímo zakázáno majitelem telefonu a pokud je ve voze přítomna funkční wifi), nicméně teď momentálně nemám ani ten, neb je na reklamaci a nevypadá to, že by se ještě někdy vrátil. Takže mi pak nezbývá než chodit po venku a sledovat ty krásné kolony individuálních přibližovadel a zkoumat, zda tam někde není autobus. Tedy teoreticky, prakticky ještě funguje stará zastávka. Tabletem jsem se na wifinu ve vozidlech BORSu nedokázal nikdy připojit (přes ty služební telefony nebývá problém), přitom třeba v hospodách to jde bez problémů - nevím proč.

1105
28 pro 2008 00:10
613 00
d) budeš mít na mobilu/tabletu datové připojení, a polohu přípoje budeš sledovat na irisu :mrgreen:

(někteří šofci praktikují)

9986
15 led 2005 23:41
Bedřichovice jsou super, hlavně je fajn, že přípoj, se kterým se dle vyjádření Kordisu a samé podstaty věci mám vidět, přijede ZA ROH ZA MOJE ZÁDA, tedy uvidím ho pouze v případě, že:

a) počkám před kruháčem a budu blokovat provoz
nebo
b) vyjdu z vozu ven a budu tam x minut stepovat (to určitě bude každej rád dělat, hlavně v zimě)
nebo
c) budu se dívat do špíglu a doufat, že ho uvidím (fajn za tmy), nebo teda vykloním hlavu z okna

No a nebo budu prostě a jednoduše při každém přípoji otravovat CED tak, jak se to děje v případě čekání na trolejbus linky 31 na Kalvodovce.

Jen podotýkám, že čekací doba je tam cca 3 až 5 minut dle JŘ + 5 až 15 minut dle IJŘ. Jo, a ten vyvalenej obrubník na současném třetinokruháči je od VYDOSu a hned vedle je obrubník lehce škráblej, tak to je ode mne. Takže ano, autobusy tam v pohodě projedou.

No ale mě to vlastně může být už jedno.

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
Posílená linka zlepší spojení na moravsko-slovenské hranici

Můj nový web o severním okolí Brna

1082
22 pro 2008 22:51
PoŠuKov, 2. část
Už delší dobu se děsím toho, co vzniká za "přestupní terminál" v Bedřichovicích. Nově budou všechny zastávky na severním a východním výjezdu (tedy k Rohlence a k Podolí), díky čemuž budou všichni přestupující nuceni při přestupu přecházet silnici. Doposud při "obou přestupech" (Podolí - Brno, Šlapanice - Rohlenka) stačilo přejít "za roh". Nechápu, který inženýr to takto, bez absolutní znalosti přepravních proudů cestujících, naplánoval, a kdo na kraji to schválil. A ani bych se nedivil, kdyby o tomto řešení "přestupního uzlu" na Kordisu ani nevěděli. Je mi z toho špatně. ](*,)

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
Nás do toho nejdelšího tunelu pod Lesnou nepustili, že tam vzadu makají, jezdí tam mašiny, otryskávají vodou stěny a bylo by to nebezpečné. Je pravda, že jsme tam byli před polednem a s mladým. Tak kdybych tam vyrazil sám dospělák po pracovní době (dle rozpisu na budce u těch schodů končí 17:30), tak by mě tam snad, s doprovodem, pustili. A někdy to zkusím, fakt by mě to zajímalo. A budou další fotky.

Administrátor
2499
28 lis 2007 23:00
Brno
Super fotky :applause:

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
Taky jsme si to včera večer po deváté prošli, už z Majlontu na Lesnou, na hodinku a půl zajímavý výlet. Hlídači v tunelu pod Lesnou byli fajn a komunikativní, tak to bylo i s výkladem :-)

2965
tam, kde mám postýlku...
Tak fotek je trochu povícero, nebudu to sem všechno dávat, jen odkaz: Reko trati 250 by ReZ.
Jen malá ochutnávka:
Příloha:
DSCN2431.jpg

Příloha:
DSCN2247.jpg

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

2965
tam, kde mám postýlku...
Tak jsem včera dal na volání "z hůry" a synátorovo naléhání a s foťákem vyrazil do terénu. Prošli jsme to od mostu přes Fryčajovu až k mostu přes Generála Píky. Jen do tunelu pod Lesnou nás pustili jen na kousek. Ještě během dneška vyhrabu z foťáku výsledek a nejzajímavější kousky dám sem.

2965
tam, kde mám postýlku...
xcav8 píše:
Ano to jsem viděl, myslel jsem něco aktuálnějšího, jestli to někdo průběžně nechodí fotit.

Chystal jsem se, ale vždycky mi do toho něco vlezlo. Navíc se tam dá bloncat pouze o víkendu, nejlépe v neděli a když je venku jak je, tak i srdce šotoušovo se radši pojede svlažit na nejmenovanou vodní atrakci. Zvlášť když dědic (byť šotouš kandidatus kindermafianus) žadoní, že chce jít na rivec nebo prígl...

1632
19 led 2014 12:31
Brno - Maloměřice a OBŘANY
Já trochu mapuju naše Obřany (tzn. aktuálně instalace nového železničního mostu přes Fryčajovu, apod.)... viz. album níže (jinak jsou tam k prolistování i starší sbírky - odstraňování staré mostní konstrukce,...).
https://goo.gl/photos/RJzfQurFtkcJ5QGT7

Administrátor
2499
Brno
Ano to jsem viděl, myslel jsem něco aktuálnějšího, jestli to někdo průběžně nechodí fotit.

2965
tam, kde mám postýlku...
Myslíš tohle? Něco už jsem sem nedávno dával...

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Administrátor
2499
Brno
Myslím rozkopanou trať, výměny kolejí apod.

2965
tam, kde mám postýlku...
xS3 se na Porgesově, Sportovní a Hradecké špatně fotí.

Administrátor
2499
Brno
Mimochodem, má někdo aktuální fotky z výluky Brno - Kuřim?

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
xxx píše:
Mohl by mi někdo vysvětlit tu logiku tří autobusů xS3 za sebou, když jedou úplně prázdné a když by bohatě stačil jeden?

Logika zřejme bude taková, že se ČD snaží poskytnout v maximální možné míře kapacitu, jakou by měl vlak.

609
24 čer 2005 20:56
xS3: Zeptej se u objednatele :-)

Ohledně těch výluk: bohužel ani Kordis ani dopravci stavbu neorganizují. O termínu uzavírky rozhoduje na základě žádosti zhotovitele silniční správní úřad a dopravní úřad. Kordis a Dopravci pak na základě jejich rozhodnutí vydávají JŘ a další materiály.
Pokud stavba začne v jiném termínu (později) než jak dříve uvedla v žádosti, to bohužel nejsme schopni nijak ovlivnit. Následně pak jezdíme dle výluky, ale klidně bychom mohli jezdit normálně a je to k po...

2650
13 črc 2009 13:42
Mohl by mi někdo vysvětlit tu logiku tří autobusů xS3 za sebou, když jedou úplně prázdné a když by bohatě stačil jeden?

2965
tam, kde mám postýlku...
Asi to nebude jediný případ. Co mi říkala mladá, tak se uzavřel přejezd přes trať v Ladné, viz tato výluka a kopat se začalo asi za týden.
No ono to asi nebude jen tak zdbůhdarma, neznáme všechny technologické požadavky na stavbu...

1082
22 pro 2008 22:51
PoŠuKov, 2. část
Už je to týden (od 1.7.), co je v Pozořicích úplná výluka na Jezera, kam 702 nejezdí vůbec, končí tu jen spoje 701 od Hostěnic. Viz http://idsjmk.cz/#lock3317

Až dnes konečně začla ta uzavírka, kvůli které je tato výluka. Přijde vám normální, aby měla uzavírka týdenní zpoždění, ale výluka začla úplně bezdůvodně už o týden dřív? Mně moc ne. ](*,)

2965
tam, kde mám postýlku...
Japato?

7337
27 úno 2010 07:40
Výběrové řízení na dopravce pro Znojemsko zrušeno!

https://zakazky.krajbezkorupce.cz/docum ... 23936.html

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2676 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 108  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata