Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 36 z 159    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 159  Další
Autor Zpráva

Moderátor
6181
11 dub 2010 15:05
Juliánov
Jiricek píše:
....Myslel jsem to tak, že poté, co 1918 zprovozní, tak se budou po dodání dalších 13T chlubit, že mají všechny v provozu...

Současně všechny vozy jednoho typu v provozu nikdy nebudou, a ani se s tím reálně nepočítá, protože plánovaná údržba, poruchy, opravy po poruchách, zálohy... Takže taky nevidím důvod, proč by se tím měl někdo chlubit.

"fejsbůk" BMHD.cz

3099
29 srp 2009 19:30
Ale to je blbost. Proč by psali o tom, že jezdí ojetiny (+nový vozy), když můžou napsat, že dopravní podnik zařadil do provozu tolik a tolik nových vozů, který stály tolik peněz a že bude následovat ještě x dalších. A jako zmínka na konec uvede, že v Brně již x takových vozů jezdí, ale určitě se novinář nebude dopátravat tomu, jestli je nějaký odstavený.
Prostě tvoje představa o fungování médií je naprosto mimo... Že jezdí vozy starý 5 let ti napíše jen redaktor obecního zpravodaje v největší okurkové sezóně. A kdo ví jestli vůbec!

538
28 črc 2013 14:13
Já si myslím, že to "škodakrámy" nejsou. Podle mě jsou 1000x lepší jak kačeny. Bohužel 13T nejsou obousměrný.
Na 100% jim to není jedno, protože se chtějí zviditelnit. Proto asi taky chtějí zprovoznit 1918, uvedou reportáž o tom, že jsou všechny( i ty nové, které budou dodané) v provozu a poté zase nějakou stáhnou. Takže jim to není jedno.

738
27 bře 2010 10:37
Brno Bohunice - 6, 8, 10, 50, E50, 60, 61, 69, 82, N90, N91 a N96
Myslíš, že jim není úplně buřt, jestli skutečně všech 29 škodakrámů skutečně jezdí?

RT6N26 --> colt274

3099
Nevidím důvod, proč se chlubit všemi provozními vozy jednoho typu, když se lze publicitu postavit mnohem jednodušeji a smysluplněji na nových dodaných vozech. V tomto ohledu jsem zvědav, jak se projeví náš nový primátor, jestli budeme znovu žehnat.

538
Jiricek píše:
No dovol! Myslel jsem to tak, že se prostě po roce uvede do provozu, aby mohli poté papaláši řekli, že mají všechny šaliny v provozu. Už vidím, jak se bude ředitel DPMB chlubit, že "máme všechny tramvaje typu 13T v provozu"!!! Poté ale na 90% stáhnou jinou 13T z provozu poté, co uvedou reportáž v éteru.

Červeně je označena chyba, proto to uvedu na pravou míru. Myslel jsem to tak, že poté, co 1918 zprovozní, tak se budou po dodání dalších 13T chlubit, že mají všechny v provozu, ale po uvedení reportáže v médiích nějakou jinou 13T stáhnou z provozu.

2487
19 dub 2009 12:06
Brno
Dovolím, ale až bude jasné, v jakém čase je ten příspěvek myšlen.

Moje fotogalerie s dopravní tématikou.

538
No dovol! Myslel jsem to tak, že se prostě po roce uvede do provozu, aby mohli poté papaláši řekli, že mají všechny šaliny v provozu. Už vidím, jak se bude ředitel DPMB chlubit, že "máme všechny tramvaje typu 13T v provozu"!!! Poté ale na 90% stáhnou jinou 13T z provozu poté, co uvedou reportáž v éteru.

2487
19 dub 2009 12:06
Brno
Zřejmě to myslel tak, že příchodem nových šalin by se 1918 mohla zaleknout nové a zdravé konkurence, načež by byla dál zdrojem ND nebo-li kanibalizace. To se však oné tramvajce už nelíbí, protože by ráda jezdila, a tak se opravila, aby všem ukázala jaká je to ještě fajnová mašina. Prostě logika šestiletého děcka nebo čtenáře SCI-FI příběhů jako třeba "Dobrodružství pod pantografem"

Moje fotogalerie s dopravní tématikou.

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
Jiricek píše:
Už bylo na čase, asi se radši nechala zprovoznit, protože přijdou další nové škodovky.

Logiká tohoto příspěvku je mi opravdu záhadou.

3099
A prozměnu nějaká jiná byla zas odstavena :). Nebo brzy bude... dokud nebudou náhradní díly navíc, tak se stále bude něco kanibalizovat.

538
Už bylo na čase, asi se radši nechala zprovoznit, protože přijdou další nové škodovky.

112
19 pro 2012 17:24
1918 byla dnes na zkušebce po delší době.

6991
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Doufám, že ne. Bo pochopitelně už dnes na vozech není žádný neopotřebovaný materiál.

1344
17 črc 2010 21:41
Krno
Teď je otázka, může Škodovka v souladu se smlouvou prodat vlastně ojeté, resp. repasované vozy? Nebo stačí, že budou "vypadat jako nové" (a budou mít nové papíry) a kde na ně vzala díly nikoho nezajímá?

1904
01 srp 2006 14:13
Bezkov
Předpokládám, že Škoda koupí 14T z Prahy, přední článek přestaví (dveře pro cestující), u dalších článků se provede oprava stupně SP a upraví podvozky dle brněnských. Interiér se stejně bude muset překopat, protože na plastech bude znát opotřebení + vandalismus.

655
05 zář 2007 11:06
Brno
Dávno, ale v jiným vlákně.

186
19 zář 2007 19:46
Přes ty vaše osobní útoky jsem si nevšiml, jestli už se tu objevilo tohle:

http://www.modernibrno.cz/aktualita/Brn ... aji-14021/

3346
13 lis 2004 11:58
Janatak píše:
Ondra K. - nevím, jestli je tohle zrovna výhoda. Taky jsem rád, že se koupí další nové šaliny, ale vzhledem k tomu, jaká je dnes nabídka a možnosti, rozhodně bych se snažil o nový typ. A přesně jak píše MartinV, 13T je dnes zastaralá šalina, tedy ve světle toho, co lze pořídit.

No, doufejme, že budou v Plzni alespoň schopni nahradit (či aspoň vylepšit) problémové komponenty..

2778
07 kvě 2008 20:25
Čebín
manil píše:
V kolika osobách na m^2 počítáme? Nemícháme jablíčka s hruškama?

Dobře pro natvrdlce mám jinej příklad...

Představ si že máš dvě auta
1. daewoo matiz (ci hunday getz - neb jimé podobné kategorie)
2. jakékoliv normální auto ...

v obou máš 5 míst k sezení ...
v kterém se ti bude jako 5 cestujícímu sedět lépe ;-) - no matiz to určitě nebude :-P

Karel porovnával obsaditenost a dostal odpověď která si je myslím dostačující. U poršete mám obavu, že se tam těch 204 lidí snad ani nedostane kdežto u 2xLF1 se tam narve víc jak 204 lidí .... Taková je prostě realita (což bys sám měl vědět)

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
V kolika osobách na m^2 počítáme? Nemícháme jablíčka s hruškama?

2778
07 kvě 2008 20:25
Čebín
karel.nemec píše:
Děkuji, mám ale jednu nejasnost: 13T5 má kapacitu 204 osob a VarioLFR.E má kapacitu 102 osob. Občas jezdí souprava VarioLFR.E + VarioLFR.E, která má kapacitu 204 osob, proč tedy nemůže jezdit 13T5 se stejnou kapacitou?

protože papírová obsaditelost se od té skutečné liší ;-)

vária jsou prostě dobytčáky (neni myšleno nějak zle -jen se tam prostě naskládá mnohem víc lidí než je deklarováno)

43
20 kvě 2014 17:25
Děkuji, mám ale jednu nejasnost: 13T5 má kapacitu 204 osob a VarioLFR.E má kapacitu 102 osob. Občas jezdí souprava VarioLFR.E + VarioLFR.E, která má kapacitu 204 osob, proč tedy nemůže jezdit 13T5 se stejnou kapacitou?

Moderátor
6181
11 dub 2010 15:05
Juliánov
Řekl bych, že kvůli nižší obsaditelnosti.

"fejsbůk" BMHD.cz

43
20 kvě 2014 17:25
Neví někdo, proč na lince 1 nejezdí 13T?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3951 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 159  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata