Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 11 z 81    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 81  Další
Autor Zpráva
117
26 čer 2014 22:31
Maminka zřejmě chtěla umlčet zvídavého synka sarcastic Já zase zaslechl, že ten hrb je klimatizace sarcastic

565
12 črc 2008 21:51
Brno, Černá pole
Mám taky jeden o Sorce :D

Synátor se ptá maminky při čekání na Staré Osadě proč má ten autobus tu velkou krabici na střeše. A maminka pohotově odpoví, že tam má motor.

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
Hloubavý synek sedící tátovi na klíně po cestě šalinou se najednou zeptá, proč ten autobus támhle má na střeše ten hrb a vypadá tak jak velbloud? Tatínek věděl, že se jedná o plynový SOR a odpovídá synkovi, že jezdí na plyn a pak dodá, ať si synek zapamatuje, jak ten bus vypadá, že zanedlouho ho už neuvidí, protože jakmile nám báťuška Putin zavře kouhoutky s plynem, přestanou jezdit.

7336
27 úno 2010 07:40
Dnes na lince 109:
"Pane řidiči, ta šalinkarta není neplatná. Je na ní sice včerejší datum, ale já jedu z noční, tak to se nepočítá."

Dnes na lince 505:
"Jednou za 4."
"Myslíte ZTP?"
"Jo, jasně."
"Máte průkazku?"
"Ano."
"Můžu ji vidět?"
"Proč?"
"Paní, ukažte mi ji, nebo to bude za 16."
No, a bylo to za 16, průkaz ČD pro starobní důchodce mi opravdu nestačil.

Zabanovaný
3619
26 srp 2007 15:26
Brno
Je velice pokrokové (už asi půl století) mít usměrněný pohyb cestujících, ale chce to určité předpoklady v oněch pokrokových zemích, tj vozidlo je dimenzováno tak, že i v největší špičce je počet cestujících menší než 30% kapacity, a JŘ je konstruován tak, že i onen max počet cestujících se pohodlně 2x při pobytu na zastávce stačí vyměnit. To ovšem nelze provozovat u nás, kdy na první zastávku od konečné přijede spoj již o 3 minuty opožděn a obsazen je ze 75% max kapacity.

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Teda pokud je nějaká země pokroková, tak by neměla jakkoliv omezovat nástup/výstup. Teď nemyslím konkrétní země, ale omezovat nástup/výstup rozhodně není pokrokové.

9986
15 led 2005 23:41
A podle mne je kravina mít přední dveře pro výstup. V pokrokových zemích jsou výhradně pro nástup, a to ještě mnohdy jen od - do.

2650
13 črc 2009 13:42
Spíš ji zmátlo to, že se otevřelo jenom jedno křídlo a to druhé zůstalo zavřené. Podle mě jsou půlené dveře totální kravina. Ten průchod je pak tak úzkej, že se tam dá sotva projít a neskutečně to zpomaluje odbavování.

2965
tam, kde mám postýlku...
Předpokládám, že měla v uších sluchátka, volume UP a v ruce ťapací telefon s otevřenou xichtobichlou... sarcastic

100
08 říj 2013 23:05
říkal mě řidič veselý zážitek taky tak dám taky jeden .

O muzejní noci měl linku na Mohylu Míru .
Nacpal se vůz a on stál venku a koukal jak se mu lidi cpou do vozu . Nato nastoupila paní a začala řvát na lidi že jí mají pustit sednout , že má místenku .Nato jí cestující ukázal svoji a říká že má taky . paní mu odpověděla že má vyšší číslo tak musí sedět .
Nato řidič protože vůz byůl plnej a lidi se hádali o místo a jediné místo bylo místo řidiče ale nemohl se do vozu dostat pronesl kouzelnou větu :

Kdyby to místo náhodou bylo volné ještě tak bych si tam rád sedl.

A ještě jedna za 405
Stojíme v zastávce u brna .a lidi se cpou do vozu já stojím venku vedle řidiče v civilu a kouříme . Lidi stojí a brblou kde je ten I... když má hned všude být a i když je za 4 minuty odjezd už má jet . Výsledek byl že jsem za něma stáli a po chvíli dohadování lidí se ozval : kdyby ste mě pustili za volant už jsem pryč

2650
13 črc 2009 13:42
Dnes v cca půl osmé ráno jsem jel 84, nějakým solarisem. Na Merhautově chtěla (předními dveřmi) vystupovat jedna holka. Otevřely se dveře. Došla k nim a začala zuřivě mačkat tlačítko a divila se, že se nic neděje. Nereagovala ani na upozornění řidiče, že dveře jsou otevřené. Vzdala to a vystoupila druhými dveřmi.
No co, taky občas bývám po ránu praštěnej. :D

2965
tam, kde mám postýlku...
Měl jsem včera cestou z práce nebetyčný štěstí, že jezdily t-34/36. Stojím takto namáčklý na přední sklo, debatuju s řidičem o nastalé kalamitě a jsem rád, že se vezu. Jedeme po Kounicově kolem Melodky a z ničeho nic někdo šofcovi zaťuká na okýnko. Zvenku, zleva, za jízdy. Šofc zastaví co se jako děje, otevře okno a tam na silnici stojí borec a bezelstně se řidiče ptá, kde že se na České berou ty trolejbusy? No řidič i pár spolucestujících z toho nemohl.
Magor, co utíká zleva vedle trolejbusu. Naštěstí měl světle červenou bundu, takže byl jakštakš vidět. ](*,)

7336
27 úno 2010 07:40
Mluvil jsem včera v deset večer s dispečinkem KORDISu a říkali mi, že nemají vůbec spojení s kolegy z DP. Otázkou je, jak tomu bylo odpoledne.

125
06 srp 2013 22:29
Přesně. Navíc snad kvůli takovým situacím se snad Elpy a jiné podobné krávoviny dělali nebo ne?

140
11 pro 2011 18:53
To, že ani v techto mimořádných situacích není Kordis schopen pustit na Elpy nějaký srozumitelný info, však není chyba cestujících... :roll:

1161
06 kvě 2007 13:02
ČR
Česká, veškerá doprava už hodinu a půl stojí kvůli přepálené troleji před Ústavním soudem. Přijde na zastávku postarší paní zřejmě s manželem, zaujatě se podívá na ELP a praví "Hele, je to v pohodě, za minutu nám jede trojka..." :-)

1443
15 zář 2005 13:43
čtvrť s největší koncentrací rozjezdů v Brně
tož lidi ještě nejsou zvyklí, že i řidič může být šotouš.. ;-)

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
Traduje se, že když měl kdysi Tramvajklub zájezd na Ukrajinu, s celým autobusem rovnou vjeli přes vrátnici do vozovny a nikoho se na nic neptali :-D

1653
10 čer 2006 20:45
Hrubšice
...my v Karlových Varech prošli do vozovny okolo vrátnýho jen s pozdravem a všichni ostatní, včetně řidičů, museli ukazovat průkazky, tak všichni koukali, že jdeme na pozdrav biggrin

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
No co, jednou jsem se do jistého střeženého prostoru dostal na kartičku pojištěnce :D Stačí se tvářit jako člověk, který tam patří, a mávat nějakou kartičkou :D Většinou to vyjde.

1082
22 pro 2008 22:51
PoŠuKov, 2. část
Bože můj, ukazovat starou úsekovou! To ti lidi fakt asi nepřemýšlí. sarcastic

9986
15 led 2005 23:41
Já ty zákazníky fakt nechápu. Některým tohle stojí za tuším středeční ostudu před celým vozem...

2
12 lis 2014 10:04
honzo, tohle by mělo Váš dotaz zodpovědět dostatečně ;)
[url]http://www.czporadna.cz/?qa=176/musi-autobus-jezdit-na-cas&show=176#q176
[/url]
popřípadě pokud máte další dotazy můžete poradnu vyzkoušet sám, i já jí používám a jsem spokojen ;)

2485
19 dub 2009 12:06
Brno
Bych spíš čekal, že se bude rozčilovat, že "TO" nejede na Osadu. sarcastic

Moje fotogalerie s dopravní tématikou.

87
13 kvě 2014 16:53
Včera dopoledne na d-x3 směr dětská: Na Čáře nastoupila ženská, všude na tablech směr dětská, během jízdo to ještě několikrát ohlásilo že vůz jede k dětské a na Jugoslávské se dotyčná zeptá řidiče "Jedete k dětské?"

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 81  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata