Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 181 z 241    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184 ... 241  Další
Autor Zpráva

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Ze Šaliny: t-35 a t-38 na Preslovu, a-39 na Barvičovu.

6349
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Však 38 nejezdí po Barvičově...

565
12 črc 2008 21:51
Brno, Černá pole
Zajímavé, že na 39 mají jezdit autobusy ale o 38 se nezmiňují.

6976
Žlutý kopec
Na dpmb.cz je jen předběžná informace, víc toho je v Šalině.

3984
25 led 2006 16:11
všudezdejší
MartinV píše:
V souvislosti s rekonstrukcí Barvičovy ulice jsem zvědavý na interval i víkendový provoz na t-35,38 a 39. T-35 by měla jezdit na Preslovu.

To je zajímavý, o rekonstrukci Barvičovy se nikde nemluvilo, nebo jsem tu informaci přehlídl. Naopak, v místním věstníku Brno-střed se zmiňovala rekonstrukce Lerchovy v celé délce, údajně v souvislosti s Vaňkovým náměstím a zatím se nic neděje. Termín byl do prosince letos. Tak fakt nevím, jak to je...

7334
27 úno 2010 07:40
Tesco zrušilo snad všechny bezplatné autobusové linky po republice, které si platilo samo.

6976
Žlutý kopec
V souvislosti s rekonstrukcí Barvičovy ulice jsem zvědavý na interval i víkendový provoz na t-35,38 a 39. T-35 by měla jezdit na Preslovu.

852
16 bře 2013 21:03
Bystrc, Černého
Filip Daněk píše:
Od 1. listopadu byla v tichosti zrušena červená linka do NC Královo Pole.

Kdyby raději zrušili tu do Futurumu...

2649
13 črc 2009 13:42
MtM píše:
K ničemu? Vždy , když jsem s ní jel já , tak tu linku využívalo opravdu hodně lidí (dost lidí kolikrát i stálo nebo na Haškově kolikrát nastoupilo i přes 30 cestujících najednou).Teď se do TESCA , kromě auta a linky 67 , která je taky někdy nic moc dostupná , prostě nedá dostat.

Červená linka byla nesystémová, vedená po nesmyslné trase v souběhu s několika jinými linkami a jezdila v nepoužitelném intervalu. O mnoho lepší by bylo, kdyby si zaplatili prodloužení linky 80 do zastávky Lesná nádraží, ale o tom jsem se tu už mnohokrát rozepisoval.

Pavel píše:
Tam bude jezdit zase speciální expresní linka z Úzké nebo se tam udělá jen nějaký závlek třeba linky 78? Já jen, že mám pocit, že nástup a výstup na Úzké u Vaňkovky už extra moc dalších autobusů nesnese.

Linka 78 by tam měla smysl jenom pro obyvatele Líšně, Slatiny, Tuřan a Chrlic, myslím, že by tam mělo by tam jezdit i něco z centra. A že to Úzká nezvládne? Tak proč už dávno není vybudovanej terminál v Komárově?

1092
09 lis 2006 18:16
Z Lesné jde využít i linku 81.
Když jsme u těch speciálních linek. Netušíte někdo, jak to bude s obsluhou nové nákupní oblasti naproti Olympii? Momentálně tam stojí jen Decathlon. Nicméně na jejich facebooku proběhlo, že autobus tam bude jezdit, ale že se omlouvají a že to nestihnou od 1.11.2014, kdy se to otevřelo. Je tam zmínka i o DPMB. Tam bude jezdit zase speciální expresní linka z Úzké nebo se tam udělá jen nějaký závlek třeba linky 78? Já jen, že mám pocit, že nástup a výstup na Úzké u Vaňkovky už extra moc dalších autobusů nesnese.

1374
10 bře 2010 18:00
BRNO-Řečkovice
K ničemu? Vždy , když jsem s ní jel já , tak tu linku využívalo opravdu hodně lidí (dost lidí kolikrát i stálo nebo na Haškově kolikrát nastoupilo i přes 30 cestujících najednou).Teď se do TESCA , kromě auta a linky 67 , která je taky někdy nic moc dostupná , prostě nedá dostat.

2649
13 črc 2009 13:42
Však byla stejně k ničemu.

1870
05 lis 2005 19:50
Od 1. listopadu byla v tichosti zrušena červená linka do NC Královo Pole.

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
Za překlad do mateřštiny :applause: a díky...

1591
18 led 2009 10:06
Filip Daněk píše:
S tím samozřejmě souhlasím, vyznat se v něm není nejjednodušší.

Nabízím přibližný překlad pro pražáky a lidi z Čech:
Já bych spíš než hezkou dívku s kávou a obrazovkou na každé sedaččce ocenil, kdybych do Prahy nedojel naklepaný jak řízek a s několikahodinovým zpožděním díky nějakému hlupákovi, co naši historickou prvotřídní silnici svým řidičským uměním zacpal... :-)

2965
tam, kde mám postýlku...
Chtěl jsem tím říct, že mi nejde o dopravce a o služby navíc. Do Prahy chci dojet pohodlně bez natřásání po panelové dálnici. A rád bych dojel načas a nechci dopředu počítat s ucpanou dálnicí díky havárce kamiónu, který skončil ve svodidlech díky nedobrému technickému stavu svého vozidla. Prostě současná dálnice mezi Brnem a Prahou je otřes.

1870
S tím samozřejmě souhlasím, vyznat se v něm není nejjednodušší.

2994
09 zář 2009 20:14
Já teda měl problém vůbec pochytit o čem ten ReZův příspěvek vlastně je, zbytečně až moc slangových výrazů

1870
ReZ: Jak to souvisí s jednotlivými dopravci?

1363
06 zář 2010 15:29
Brno - Masarykova čtvrť
Tak ja bych zase ocenil misto lepe devy (spis jsem mel tedy stesti na podezrele zzenstile Justiny Biebery) trochu zivotniho prostoru a min otravovani behem cesty. Do Prahy/Vidne zasadne autem nebo vlakem. A je mi fuk, o kolik to je drazsi.

2965
tam, kde mám postýlku...
Já bych spíš než lepou děvu s životabudičem a čučák na každé sesli, ocenil, kdybych do matičky stověžaté nedojel naklepaný jak šnicl a s několikahodinovým zpožděním díky nějakýmu tydýtovi, co naši historickou road no. one svým vodičským uměním zašpuntoval...

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
Rychlým pohledem na odkaz dopravce jsem vyčetl, že za jízdy je možnost občerstvení. A filmy tam jsou taky. Nejspíš nebude na každé sedačce, ale to si může Jančura s jeho likvidačníma cenama na nějakých linkách nechat. Momentálně se nejspíš snaží vystrnadit nějakého dopravce na lince Praha-Chomutov, Jirkov. Akční cena 50,- tam není stanovena jen tak.
Když prý kdysi začal jezdit na lince Praha-Liberec, tak za nějakých 19,-, čímž zlikvidoval okolní dopravce a okamžitě nasadil ještě vyšší ceny a zrušil stevardky i kafe a poslal tam nejstarší vozy. Co víc říct.

1591
18 led 2009 10:06
Pochybuju, že bude mít stewardku a obrazovky na každým sedadle zjevně nemá, takže pořád je horší :) Proč by měl být nepoužitelnej (pokud teda nejseš vláčkař, pak tuším kam míříš, byť nechápu, ale nemá se smysl dohadovat, to už tady mockrát bylo)

3342
21 led 2011 14:19
Richie: Úplně jednoduchým googlením se dá zjistit, že onen autobus je prakticky stejného typu, jako jsou busy Student Agency. Viz http://www.klimcik.sk/?page=autobusova_doprava . To, že je nepoužitelný, je sice pravda, ale naprosto stejně, jako busy Student Agency.

2965
tam, kde mám postýlku...
czechtraveller píše:
Proc se jeste obtezuju s BMHD?

A s DPMB se budeš obtěžovat dál?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184 ... 241  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata