Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší. Stránka 23 z 146    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 146  Další
Autor Zpráva

1577
11 lis 2008 15:56
Hodonín, zóna 900 IDS JMK
S tím, že a-67 je zralá na posilu, souhlasím, ale tu linku z části platí Avion a NC Královo Pole (a možná i Kaufland na Sportovní, to nevím jistě) a ti asi víc platit nechtějí a magistrát a DPMB do toho své peníze asi také vrážet nechtějí, takže jsme v neřešitelné situaci. Takže doporučuji stěžovat si, stěžovat si, stěžovat si a snad to jednou konečně někomu kompetentnímu dojde.

Ares: To nejlepší z Irisbusu ;-)

800
15 srp 2012 14:28
Tak jsem měl dnes tu čest se zastávkou Náměstí 28. října po 17 hodině.

Přišel jsem na zastávku zrovna když odjížděla jedna zpožděná celkem plná 67 se sekerou 3 minuty. Jelikož jsem slušný člověk a nedobíhám, tak jsem si počkal na další 67.

Během čekání na zastávce přijela jedna prázdná x5, zachvilku přijela druhá x5, kde sedělo asi 6 lidí a pak 67, zase s 3 minutovou sekerou, plně obsazená a co víc, v těsném závěsu za ní jela ještě další x5.

Až na hlavák jsem jel nalepený na dveřích, kde se ten autobus víceméně vyprázdnil. Takže x5 má zaprvé zbytečně luxusní interval 5min a zadruhé nahovno konečnou. Nevím proč, ale mám pocit, že je linka 67 ze strany DPMB dlouhodobě ignorována, téhle lince by slušel lepší interval, případně klouby.

1577
Což jsem ostatně psal ještě před zahájením výluky, ale bylo mi vysvětleno, jak úžasně logické to ukončení na území nikoho v zastávce Janáčkovo divadlo vlastně je. Teď se ukazuje, že jsem měl pravdu. Ale tak prázdné to zase nejezdí a jak napsal Domis, a-67 jezdí od zahájení výluky přetížená, takže úplné zrušení x5 a ponechání obsluhy Nám. 28. října jen na a-67 bez jakékoliv posily, by v té oblasti způsobilo kolaps. Každopádně ale souhlasím, že současná situace je nevhodná a nějaká optimalizace je potřeba. Nejvíc se mi líbí ten návrh na protažení x5 na hlavák a dokážu si to představit i při současném prodloužení intervalu na 10 minut.

2650
13 črc 2009 13:42
P. Haluza, hugo48: Souhlasím. Současné ukončení x5 u janáčkárny postrádá smysl.

8
14 bře 2011 12:34
Ono by mozna stacilo x5 protahnout alespon k Hlavnimu nadrazi (solo by se tam na tom "trojuhelniku" cest snad nejak otocilo) a mela by alespon smysluplnejsi konecnou nez Janackovo divadlo a lidi z oblasti nam. 28. rijna by meli prime spojeni s nadrazim i mimo spicku casteji nez co 15 minut 67kou.

Omlouvam se za text bez diakritiky - psano z mobilu.

2830
01 črc 2006 22:24
Bedřichovice
Peno, pročpak ta 67 jezdí přetížená, když jezdí současně x5? Tou x5 skutečně skoro nikdo nejezdí, takže jejím zrušením se prakticky nic v dané oblasti nestane... Proč nahrazovat něco, co vozí vzduch?

1577
XXX: Vy tu hezky malujete zrušení x5, jenže pak by Náměstí 28. října zůstalo obsloužené jedinou linkou a to a-67, která je i bez toho přetížená. Pokud tedy zrušit x5, která má kapacitní rezervy, to souhlasím, tak jedině za cenu posílení a-67 ze Zvonařky k Nám. 28. října a pak buď znovu pokračovat jako přejezdy na a-46, jako současná x5, nebo to ukončit u NC Královo Pole. Ale zrušit x5 úplně bez náhrady není za současné situace dobrý nápad.

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Na dopravu to má vliv jenom ten, že vždycky od noci neděle/pondělí do noci čtvrtek/pátek je tam pro tramvaje výluka (bez omezení pravidelných linek).

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
Viadukt vysrčil růžky... sarcastic
Vloni se mluvilo o tom, že oprava spodní části nebude mít vliv na dopravu. Tu nahoře i tu dole. Jezdím tudy denně a ty Trčící hadičky (předpokládám součást hydroizolace) fakt vypadají úchvatně. Jak budu mít čas, profotím...

3098
29 srp 2009 19:30
Ta se děje už nyní. Spáry jsou navrtány a "opíchány" stovkami hadiček, předpokládám, že to je buď průzkum nebo se budou vnitřní prostory něčím vyplňovat. Stojí za shlédnutí, vypadá to vtipně ;-).

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
A ta druhá fáze opravy viaduktu u nádraží? Ta se konat bude či nikoliv :-) ?

Můj nový web o severním okolí Brna

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
O tom se už ani nemluví, to je automaticky... sarcastic

425
06 kvě 2006 00:52
Brno-Řečkovice a Mokrá Hora
Že by snad letos v létě nebyly Modřice? To se mi nezdá [-(

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Budou volby, co bys čekal. Přijde mi, že tohle volební období je extrém - v tom smyslu, že se 4 roky nic moc nedělo (jen to nutné) a většina věcí se nakupí před volbami (nejen rekonstrukce, ale také nová vozidla).

3989
25 led 2006 16:11
všudezdejší
k.ondra89 píše:
Jo, to by byl průšvih. :-) Co nás vlastně v létě všechno čeká? DP dále avizoval opravu Dornychu a Jana Babáka, a dále se mluvilo o Údolní. Tipl bych si, že Jana Babáka bude jednokolejka a zbytek kompletní výluky.

Se toho letos teda sešlo.

Moderátor
6180
11 dub 2010 15:05
Juliánov
Jo, to by byl průšvih. :-) Co nás vlastně v létě všechno čeká? DP dále avizoval opravu Dornychu a Jana Babáka, a dále se mluvilo o Údolní. Tipl bych si, že Jana Babáka bude jednokolejka a zbytek kompletní výluky.

"fejsbůk" BMHD.cz

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
k.ondra:
Mám rovněž informace o začátku Minské + Horovy na podzim. Je to i logické - v létě má být na měsíc výluka na tramvajovém mostě mezi Bráfovou a Stránského. Kdyby probíhaly tyto dvě současně, do Bystrce by se nedostalo ani jediné kolo vznešené trakce. :)

3342
21 led 2011 14:19
Snad jediné, co by mi přišlo na současné výluce rozumnější, by bylo částečné prohození 11 a x3 - x3 na Komenského náměstí, 11 do Bystrce. Ale jak zde již bylo řečeno, jelikož brzy začne další výluka, tohle bude znamenat menší změny.

852
16 bře 2013 21:03
Bystrc, Černého
A kudy bude jet 3? Přes Pisárky nebo ji taky blbě ukončí na Mendláku?

Moderátor
6180
11 dub 2010 15:05
Juliánov
stuřík píše:
V květnu/červnu má začít výluka Minská+Horova, takže současné řešení je logické. Zahájením druhé výluky vznikne linka Dětská nemocnice - Cejl - Veveří - Tábor

Že by s sebou tak hodili? Co vím tak se mluvilo o podzimu.

"fejsbůk" BMHD.cz

297
17 led 2014 17:32
Jedenáctka zatím skoro pokaždý, co jsem jel z České směr Lesná, tak měla asi 5 minut zpoždění, dneska myslím i víc.

6976
Žlutý kopec
Miky: a kde nabírá ono zpoždění? Mch. se mi dnes 2x stalo, že určitý spoj nejel (na Cejlu), takže to zpoždění se bude týkat zřejmě více linek. :-?

2650
13 črc 2009 13:42
MartinV: Lepší by bylo 5 po pěti minutách a x5 zrušit. ;-)

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Jestli to u té linky 11 spíš nebude tím, že jezdí s libovolným zpožděním 2 - 20 minut... Ono tomu asi ani moc nepomůže (ne)vyrovnávací čas na Mendláku 1 minuta...

6976
Žlutý kopec
Jezour: jenže ta a-53 má ty rezervy (částečně?) kvůli ukončení v ŠČ. A úsek ŠČ - SO by si nějaké posílení a-44/a-84 zasloužil.

Xxx: a-x5 po 10 minutách, d-5 taktéž po 10 minutách. Stačilo by.

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 3649 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 146  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata