Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 204 z 801    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 801  Další
Autor Zpráva
122
04 pro 2010 02:48
u linek 25, 26 a 67
Na tom Cejlu to vypadalo okolo páté hodiny takhle:
Obrázek

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
V rádiu Petrov jsem zaslechl cosi o DN v křižovatce Koliště - Milada. Ale to by na výjezd NAD nemělo mít vliv...

515
30 zář 2011 07:06
Brno u linek 3, 11, 12, 81, 92, 93, 99
Čuchám čuchám problém (v centru viděno 5ks NAD)

1344
17 črc 2010 21:41
Krno
Hehe, mám tu ze stejného dne velmi podobný screenshot. :D

Moderátor
6181
11 dub 2010 15:05
Juliánov
Nj, lehce nasněžilo. biggrin

"fejsbůk" BMHD.cz

425
06 kvě 2006 00:52
Brno-Řečkovice a Mokrá Hora
Malá vzpomínka: přesně před rokem se ještě po Milady Horákové jezdilo... přesněji řečeno se tam stálo - kdeže loňské sněhy jsou. :mrgreen:

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

3083
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
J*M* píše:
Že by oddělení JŘ fikaně se tímto pokusilo o zrychlení průjezdu křižovatkami (druhý vůz nemusí házet vexlu)?

Jako na Maliňáku? U elektrických vyjde časově nastejno, jestli se vexle přehazuje, nebo ne.

Zabanovaný
3619
26 srp 2007 15:26
Brno
Před pátou jsem se pohyboval na zastávce Tkalcovská, ale žádný stržený smeták jsem neviděl, ani ucpaný Cejl, natož nějakou NAD. Ale viděl jsem vláčky na Lesnou (x9 a v závěsu 11) a na SO (2 a v závěsu 3). Že by oddělení JŘ fikaně se tímto pokusilo o zrychlení průjezdu křižovatkami (druhý vůz nemusí házet vexlu)?

3342
21 led 2011 14:19
OK, mea culpa, pardon :)

6991
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
K.ondra89: pokud ale někdo neumí číst, je to jeho problém. Bohužel je takových lidí každý den více.

6351
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Fafner píše:
A předpokládám, že zásadní rozdíl by byl v řešení s drážním úřadem, kdy je asi jednodušší dohodnout licenci na linky x3, x9, než úplně nové linky. Ale to už je jen má domněnka ;)

Pochybuju. Je to nová linka tak jak tak a je celkem jedno, jestli se jmenuje x3, 15 nebo ABCD.

Zuzana Ingeborg píše:
Sledujete to teď někdo? Cejl praská ve švech...

Před pátou nějaká šalina na Jugoslávské údajně shodila smeták.

122
04 pro 2010 02:48
u linek 25, 26 a 67
Sledujete to teď někdo? Cejl praská ve švech a jedenáctka s x9 se ve směru na Čertovu rokli točily už na Zemědělské a od Halasáku směr město vyjela ND. Ale nevím, jestli to souvisí s Cejlem. Každopádně na to čučím už půl hodiny a kroutím hlavou...

425
06 kvě 2006 00:52
Brno-Řečkovice a Mokrá Hora
Fafner: S drážním úřadem by problém nebyl, protože s tím ani nemá nic společného. Nepletu-li se, tyto věci řeší drážní správní úřad, což je v případě tramvají a trolejbusů v Brně Magistrát města Brna, odbor dopravy.

1577
11 lis 2008 15:56
Hodonín, zóna 900 IDS JMK
Ono je to o zvyku a já myslím, že i kdyby ta linka měla číslo 3333 nebo 1234 :lol: , tak by se stejně někdo zmatený našel. Ale s těmi licencemi by snad problém být neměl, když v Praze to dokáží i u velmi krátkých výluk (např. několikadenní výluky za metro).
Mě spíš zaráží, že x5 není polookružní a má na Janáčkově divadle konečnou. Kdyby jela přímo, tak by se vytvořilo přímé spojení z Náměstí 28. října na Moravské náměstí. Je sice fakt, že ze zastávky Janáčkovo divadlo je to na Moravák jen kousek, ale lidi jsou dneska prostě líní dojít i těch pár metrů a tak těch, kteří u divadla vystoupili z x5 a nastoupili na d-1 na jednu zastávku na Moravák, nebylo zas tak málo.

Ares: To nejlepší z Irisbusu ;-)

Moderátor
6181
Juliánov
To je jasné, jen si myslím, že by takových lidí výrazně ubylo. Třeba v Praze se při výlukách používají nová čísla linek běžně.

"fejsbůk" BMHD.cz

3342
21 led 2011 14:19
k.ondra89: Pokaždý se najde někdo, kdo si to blbě přečte... I kdyby to byla linka 15, tak by do ní někdo nastoupil a divil by se, že ho neveze na Štefánikovu čtvrť.

A předpokládám, že zásadní rozdíl by byl v řešení s drážním úřadem, kdy je asi jednodušší dohodnout licenci na linky x3, x9, než úplně nové linky. Ale to už je jen má domněnka ;)

Moderátor
6181
Juliánov
P. Haluza píše:
Na druhou stranu je třeba říct, že když už si ten někdo zvládl přečíst číslo 3 na transparentu, mohl by zvládnout přečíst i nápis vedle toho, který říká "Černá Pole Dětská nem."...

To by zvládnout mohl, ale lidi prostě nečtou, vždyť to znáš. Podle mě by právě s tímto měl DP počítat.

"fejsbůk" BMHD.cz

1082
22 pro 2008 22:51
PoŠuKov, 2. část
P. Haluza píše:
Souběžná uzavírka křižovatky Olomoucká × Řípská způsobila třeba to, že ranní cesta z Pozořic do Brna, která normálně trvá 25 minut, se protáhla jen na hodinu. A to jen proto, že žádnou pomazanou hlavu nenapadlo změnit přednost před odbočením z Holzovy vlevo na Ostravskou tak, aby nebylo nutné dávat přednost koloně aut od Líšně. Tím by se eliminovala dlouhá kolona, která blokuje kruháč a tím i E50.

Super nápad. Pošli to na BKOM nebo na SUS JMK. Třeba je to jenom nenapadlo.
A to se dnes opakovala situace ze včerejška? To pondělí jsem ještě chápal, víc aut a první den výluky, ale že si ti lidi nedají říct...

2848
01 črc 2006 22:24
Bedřichovice
Na druhou stranu je třeba říct, že když už si ten někdo zvládl přečíst číslo 3 na transparentu, mohl by zvládnout přečíst i nápis vedle toho, který říká "Černá Pole Dětská nem."...

Moderátor
6181
Juliánov
Dneska jsem se opět svezl s x3 a musím říct, že se potvrzuje co jsem říkal hned na začátku. Označení linek 3 a x3 je pod rozlišovací schopnost značné části cestujících. Po odbočení na Jugoslávskou se většina diví jak to, že to nejede na Osadu když je to trojka. Divím se, že toto někoho kompetentního z DP nenapadlo. :roll:

Jinak 1733 má aktuálně nefunkční levou plošinu, (myšleno od A) takže bych čekal výměnu.

"fejsbůk" BMHD.cz

Zabanovaný
3619
26 srp 2007 15:26
Brno
Citace:
„Na ulici Milady Horákové v úseku od Jugoslávské po Dětskou nemocnici jsme museli nechat odtáhnout patnáct aut, která stála příliš blízko kolejí a tím blokovala provoz. ..." shrnul Ghanem.

Neprofesionalita tzv novinářů už pomalu nepřekvapí, ale "profesionalita" policie, tj jejich mluvčího, už pomalu taky ne

2848
01 črc 2006 22:24
Bedřichovice
Koliště stálo, ale jinak se vlastně nic nestalo. No to je perla dne. :mrgreen:

Souběžná uzavírka křižovatky Olomoucká × Řípská způsobila třeba to, že ranní cesta z Pozořic do Brna, která normálně trvá 25 minut, se protáhla jen na hodinu. A to jen proto, že žádnou pomazanou hlavu nenapadlo změnit přednost před odbočením z Holzovy vlevo na Ostravskou tak, aby nebylo nutné dávat přednost koloně aut od Líšně. Tím by se eliminovala dlouhá kolona, která blokuje kruháč a tím i E50.

Ad Cejl: jo, tohle zvládli dobře. Dneska tam jeden příslušník stál s plácačkou a velmi důrazně dával najevo, že k odbočení doleva fakt nikoho nepustí.

3991
25 led 2006 16:11
všudezdejší
Musím ale říct, že provoz na Cejlu je policajty dobře ošetřen, v maximální míře je omezeno odbočení vlevo pro iad, což potkalo mě včera, když jsem chtěl jet z Vranovské doleva na Cejl a dál na Zábrdovickou a Starou Osadu. Samozřejmě moje blbost, že jsem si to nenastudoval, materiálu je na netu mraky značek koneckonců taky :-), ale nebýt právě policajtů na předmětných křižovatkách, spousta iad tam bude překážet jenom proto, že v danou chvíli neví...

1363
06 zář 2010 15:29
Brno - Masarykova čtvrť
Výluka v první pracovní den: kolony a zdržení

Citace:
Očekávaný dopravní kolaps v první pracovní den výluky Milady Horákové se nekonal. V hromadné dopravě docházelo k mírným zpožděním, větší kolony se tvořily hlavně na Kolišti.

771
12 bře 2009 21:57
kousek od Tasy
Po dnešní zkušenosti na výluce všem dopoučuji, že jízdní řád je ryze, opravdu ryze informativní záležitost ...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20005 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 801  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata