Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 34 z 82    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 82  Další
Autor Zpráva
3342
21 led 2011 14:19
Kraví hora taky, a kdyby se vedle nápisu objevila hlava krávy, asi by se taky pár lidí zasmálo ;)

3771
08 čer 2005 23:12
Ono především, narozdíl od kostelů, hvězdárna je v Brně jen jedna.

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
hezzon píše:
A ještě mě napadá, hvězdárna je spojená s Kraví horou, což na tablech uvedeno vůbec není.

A co teprve parní lokomotiva, odkazující na hlavní nádraží, že... :D

340
12 čer 2012 17:51
A ještě mě napadá, hvězdárna je spojená s Kraví horou, což na tablech uvedeno vůbec není. Kostel je na náměstí Míru... Tak alespoň tato symbolika (planetárium) by mohla upozornit potenciální cestující..
Ps: sry za dvoják

6990
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Mcezo: pokud by bylo oživení (jinak nudných) linkových panelů hlavním cílem, pořád to není špatné. Možná právě proto tam kostelík vypadal líp. :wink:

340
Ad. Janatak: No jo, ale jak píšeš, v neděli ráno. Kdežto planetárium má hlavní program každý den v týdnu. Navíc je planetko určitě mnohem více inzerováno a vráženo do povědomí. => Tak budeme všude na buspanelech malovat kostely, bude to oživení, vlastně proč ne :D A co třeba taková kostelová linka, něco formou turistického minibusu (samozřejmě s příslušnými piktogramy) :D
Ad. Mceza: Kostel má více pravidelných návštěvníků, a proto by měl být piktogram s planetáriem. Kde se mění stále osazenstvo, a tudíž je pro ně užitečnější ve smyslu snadnější orientace.

4738
BRONX
Řekl bych, že kostel v neděli ráno má vyšší počet pravidelných návštěvníků, než planetárium který koli den v týdnu...

3991
25 led 2006 16:11
všudezdejší
hezzon píše:
Myslím si, že na Kraví horu jezdí lidé (i případní turisti) cíleně do planetária, než do kostela...

Hmm, přijeď se podívat v neděli na devátou ráno, kostel praská ve švech...

4738
BRONX
Stejně tak lidi, co jedou cíleně do kostela ;-)

Kostelík se mi také osobně líbí víc, ale ani jedno nemá žádný jiný užitek, než oživení jinak nudných linkových a směrových ukazatelů.

Nepřestávám žasnout, nad čím jsou šotouši schopní vytvořit tak obrovské množství příspěvků :D

3771
08 čer 2005 23:12
Lidi, kteří jezdí cíleně na hvězdárnu, tak asi i vědí, kde je, než aby to zjišťovali teprve na zastávce.

340
A na kterém náměstí není kostelík? Nebo jinak, kolik máme v Brně planetárií. Myslím si, že na Kraví horu jezdí lidé (i případní turisti) cíleně do planetária, než do kostela...

1363
06 zář 2010 15:29
Brno - Masarykova čtvrť
Popravdě, mně docvaklo, že to je hvězdárna, až když jsem psal ten příspěvek sem. Myslel jsem původně, že to je nějaký nový univerzální piktogram pro kostely apod.

3991
25 led 2006 16:11
všudezdejší
MartinV píše:
Yakuzza: kostelík byl rozhodně lepší variantou; z toho nového tvaru je těžké poznat, že jde o planetárium.

Ale taky to jde poznat...i když poprvé jsem nad tím přemýšlel, o co gou, ale na Kraváku těch možností zase tolik není.

6990
Žlutý kopec
Yakuzza: kostelík byl rozhodně lepší variantou; z toho nového tvaru je těžké poznat, že jde o planetárium.

1363
Brno - Masarykova čtvrť
Všiml jsem si včera jedné drobnosti - nevím, jak dlouho už to je, ale změnil se obrázek u konečné Náměstí míru (zobrazuje se jen u Aniter a busů ND). Vcelku dost sobě si podobný kostelík byl nahrazen něčím, co by nejspíš měla být hvězdárna. Už před pár týdny jsem si všiml, že se na vnitřním BUSE u zastávky Náměstí míru objevuje dodatek "Hvězdárna a planetárium Brno" nebo něco na ten způsob, takže to asi bude mít souvislost.

6990
Žlutý kopec
Překvapilo mě, že na Konečného náměstí se stále zobrazuje na t-25/26 přes Starou Osadu. Pouze na bočních panelech. Ve směru do Pisárek.

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
Jak z toho ven? Hrát mrtvého brouka nebo až to praskne, všechny zátahy a výjezdy z vozovny jen režijně.
A pak najmout brigádníky na vyřizování stížností nespokojených cestujících, kteří čekají na svůj spoj a mezitím projede spousta prázdných tramvají, které svítí a nikoho nevezou...
BTW: můj tisící příspěvek...

2845
01 črc 2006 22:24
Bedřichovice
Ty důvody, proč se neuvádějí všechny výjezdy a zátahy samozřejmě znám, ale úřednímu šimlovi je to jedno. A dokážu si představit, že kdyby to někde prasklo, tak je z toho průser. Na jedné straně neplatný jízdní řád, pokud v něm něco chybí, na druhé straně pokud by byl úplný a odjezd se nekonal, pak je to porušení licence. Takže jak z toho ven?

7385
27 úno 2010 07:40
Pokud jde o krátkodobou výluku, bylo mi před časem někým zde nebo na K-Reportu sděleno, že u zátahů má kaštanstvo smůlu.
Nebo byl dotaz vztažen k tomu, že to nikomu nevadí? :-)

1363
Brno - Masarykova čtvrť
Robert: Určitě?

7385
27 úno 2010 07:40
Zajímavé, že v tomto případě to vadí, ale když je zavedena NAD za trolejbusy, tak se zátahy vyznačené v JŘ nekonají a nikomu to nevadí.

6625
21 pro 2005 17:01
P. Haluza píše:
Nejen v kontextu s linkou X, v kontextu s jakoukoli linkou. I zatahující spoje, pokud berou lidi, by měly být v jízdním řádu uvedeny.

Ony tam nejsou především z možného důvodu prodloužení služby kvůli hokeji, nebo kvůli zavedení NAD při výluce.

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
No, třeba nikde nejsou uvedeny d-12, co vyjíždí z maštale a jedou přes Husitskou a jen na Zvonařku. Třeba n aÚzké, kde už jede po své trase se svým linkovým označením...
A moc bych do toho nešťoural, nebo se šiml prudce zamyslí, srovná si JŘ a nebude mu stačit jen označení 1 -> 12...

2845
01 črc 2006 22:24
Bedřichovice
Nejen v kontextu s linkou X, v kontextu s jakoukoli linkou. I zatahující spoje, pokud berou lidi, by měly být v jízdním řádu uvedeny.

1363
Brno - Masarykova čtvrť
Ajo, v kontextu s linkou X, ok, beru zpět.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2038 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 82  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata