Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 114 z 234    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 234  Další
Autor Zpráva
1291
19 lis 2010 14:53
Cocktown
3285 by také mohl dostat kulatá světla (typ Citelis)

770
21 lis 2010 09:08
Komínské novinky.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

1546
06 lis 2009 10:30
J*M*: Nemohu než souhlasit. Život mne učí, že potrefená husa nejvíc kejhá a tento případ je toho krásným, byť smutným příkladem...

2837
23 říj 2012 11:06
na křížení trolejbusu 25 s devítkou
Hm, tak škoda, no. Zase jeden dobrý info zdroj v ##MLUVÍM SPROSTĚ##... to zašlapávání názorů do země je bohužel trvalý stav, protože je mnohem jednodušší někoho zašlápnout (jako podřízeného), než sám se sebou něco dělat a naučit se přijímat oprávněnou kritiku.

Zabanovaný
3619
26 srp 2007 15:26
Brno
Je zajímavé, že nikomu z DP nevadilo, když tu byly informace, které se nikoho osobně nedotýkaly, jak se tu objeví informace, kterou asi lze vysvětlit i jako kritiku určité osoby, která se pravděpodobně zasadila o realizaci zjevného nesmyslu, tak potrefená husa se ozvala a informátor dostal po šlapkách ...
Doufám, že si to přečte někdo výše postavený a dá po neúspěšném experimentu po šlapkách té potrefené husy sarcastic

738
27 bře 2010 10:37
Brno Bohunice - 6, 8, 10, 50, E50, 60, 61, 69, 82, N90, N91 a N96
mceza píše:
Nikomu se prostě nelíbí, když se o něm ať už oprávněně nebo neoprávněně mluví negativně.

To je sice pravda, ale normální člověk je schopen oprávněnou kritiku skousnout. Navíc jsem mluvil obecně, nejen o tomhle konkrétním případu. DP se chová, jak kdyby kvůli tomu už nikdy nikdo z nás neměl jet trolejbusem ](*,)

RT6N26 --> colt274

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
A že mě to nepřekvapuje.
Díky Ondro za super kvalitní informace, které jsi tu léta přinášel, určitě to podniku hrozně uškodilo. Do další práce přeji plno elánu, co nejméně kaženého kdejakým nepřejícím blbem, ať nám tu ty trolejbusy šlapou, jako do teď. Chtěl bych vidět je.

Moderátor
6180
11 dub 2010 15:05
Juliánov
honny píše:
Ze jsou dopravni podniky takovy svuj maly komunismus snad vsichni vi. ;]
Podle mě, je toto tak nějak všeobecné. Lidé neakceptují moc rádi, že má někdo svůj názor, či když ho dokonce prosazuje. Stačí si projít diskuze třeba na téma složení hokejové reprezentace. Většina odlišných názorů je stírána "nejsi trenér, tak buď zticha a fandi." Přitom nejde o nic víc, než prezentaci názorů fandů.

"fejsbůk" BMHD.cz

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
colt274: To přece není o žádné předlistopadové morálce. Nikomu se prostě nelíbí, když se o něm ať už oprávněně nebo neoprávněně mluví negativně.

2824
01 úno 2006 10:39
Ondra: tak to je škoda,bohužel u DPMB se s podobným přístupem musí počítat a nejsi první ani poslední,bohužel...a myslím si, že se to jen tak nezmění, chválit mužeš, ohodnocen za to nebudeš, když krizizuješ - tak jsi samozřejmě minimálně kárán na koberečku atd atd...

738
27 bře 2010 10:37
Brno Bohunice - 6, 8, 10, 50, E50, 60, 61, 69, 82, N90, N91 a N96
Ve spoustě lidí a obecně ve společnosti pořád zůstala zakořeněná předlistopadová morálka a bude ještě hodně let trvat, než se toto zahojí...

RT6N26 --> colt274

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz
Ze jsou dopravni podniky takovy svuj maly komunismus snad vsichni vi. ;]

1363
06 zář 2010 15:29
Brno - Masarykova čtvrť
Mauricio: Když jsi nic nemohl psát za současného ani minulého režimu (tudíž stejný stav), kde je ta souvislost s režimem?

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Mcezo: jenže to by bylo jak pěknou řadu let zpět, informovat jen o tom, co se povedlo. :-|
Jinak samozřejmě by i tyto informace byly přínosné, byť by byly pouze 1stranné.

9986
15 led 2005 23:41
Opravdu ne?

Za minulého režimu jsem nemohl nic psát.
Za současného režimu nemůžu nic psát.

Kde je ta svoboda slova a projevu, kvůli které jste tak aktivně zvonili klíčema?

1363
Brno - Masarykova čtvrť
Tohle ale s režimem nemá vůbec nic společného.

Moderátor
6180
11 dub 2010 15:05
Juliánov
Bohužel další důkaz toho, že jsme se za těch 25 let neposunuli vůbec nikam.

"fejsbůk" BMHD.cz

2649
13 črc 2009 13:42
To jsou svině...

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
To je dost smutné, velká škoda :-(

Tímto děkuji "funkcionáři", který tohle způsobil, za to, že háže zájemcům o dopravu klacky pod nohy. Je vidět, že někteří lidi stále nepochopili, že doba se trochu změnila a pravda se nedá ututlat ani překroutit.
Jasně, ono je jednodušší zjebat podřízeného, aby "nedělal problémy". Paráda. Takto dojdeme daleko.

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Co se dá dělat. Předpokládám, že chválit věci, co se povedly úspěšně alespoň můžeš, ne? :-P

1363
Brno - Masarykova čtvrť
Taky mě to mrzí, ale zároveň nepřekvapuje. Určitě dík za všechny zajímavosti a aktuality, co jsi sem průběžně dával.

125
06 srp 2013 22:29
Škoda. Tě lituju. Aneb ať žije demokracie a svoboda slova. Huráááá

352
30 led 2008 17:13
Vážení přátelé, v souvislosti s předchozím příspěvkem jsem se rozhodl ukončit na tomto fóru činnost a budu to zde nadále pouze sledovat. Přesné důvody zde nebudu rozebírat, neboť nechci zaměstnavateli probíráním interních věcí dělat negativní reklamu, takže jen malé vysvětlení čistě pro zdejší obecenstvo.

I když si myslím, že jsem nebyl dobře pochopen, tímto se svému zaměstnavateli, který to zde bedlivě sleduje (což pro mě není žádná novinka) omlouvám, pokud jsem vyzradil nějaké tajemství co se konstrukce níže kritizovaného zařízení týče. Bylo to mimochodem myšleno v dobrém. Někteří se ptali, proč tento vůz tak dlouho stojí, tak jsem odpověděl a přišlo mi vhodné, když už se zde věnoval prostor vozu 3239, popsat i toto druhé zařízení. K tomu přidaná kritika mi nepřijde nijak závažně nespolečenská. Prostě si myslím že to zařízení nefunguje a že jeho již několik měsíců trvající vývoj přinesl více finančních nákladů včetně onoho odstavení 3018 než užitku a že je to slepá cesta, vpravdě cimrmanovská.
Ale abych kvůli tomu chodil na kobereček, tak za to mi to opravdu nestojí. Omlouvám se tedy i detailuchtivým fanouškům MHD v Brně, že je již nebudu nadále o čemkoliv z dění okolo trolejbusů informovat, což jsem dělal se zájmem dosud, ale dneškem končím a omezím se pouze na k-remont a to ještě omezeně.
Jsem holt ukecaná držka a mám co jsem chtěl.

S pozdravem trolejbusomechanik a trolejbusořidič Ondra

352
30 led 2008 17:13
Dneska ty papíry dostala. Jo, padá. Bodejť by nepadala. Mezi nosič a vaničku, tzn ty dva díly které tvoří držák uhlíku, je namontována asi centimetr tlustá izolační podložka (aby se teplo neztrácelo do celého těla botky) a k tomu ještě asi stejně tlustá destička z železa, ve které jsou ty vyhřívací patrony. Botka je tak asi o dva cm vyšší, navíc právě ta otočná část je těžší. Aby se to, jak stejně předpokládám že se stane, nedostalo při vypadení do špondrátu, bylo nutno zvýšil náběh před vaničkou. Další kus nesmyslnýho železa.
Celý to mimochodem defakto tak nějak vlastně vůbec nefunguje. Představa, že trolejbus v jízdě rychlostí 20 - více km/h stihne něčím, co se šoupe po drátech a současně ze stejného místa odebírá proud o hodnotě cca 250 A, stíhá rozmrazit teplem byť o velké hodnotě nějakou byť minimální námrazu, je pro mě zcela absurdní (lépe řečeno tato představa je absurdní pro všechny, co to dosud viděli, snad kromě konstruktéra samotného, který tomu naopak věří asi jako lidi věřili že země je placatá) Mimochodem, ta topná patrona je napájena jak? 600ti volty. Kde je ta patrona vezme, když bude stát na námraze, kterou má rozmrazit pomocí přeměny napětí v teplo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No, počítá se s tím, že se to už ve vozovně zapne a bude to případně působit zbytkovým teplem. Nebo nevím. Navíc do levé botky jde samosebou plus z pravé, a do pravé botky zase mínus z levé, takže u té patrony se potkává 600V asi na vzdálenost jednoho mm, proud do patron je veden drátky asi tak tenkými jako je u nabíječky k telefonu, předpokládám že se to uklepe a užmoulá během jedné trhačky.
Předpověď: 3018 zítra vyjede a po několika desítkách minut s tím první šofér ztratí trpělivost poté, co s tím bude na každé druhé křižovatce a při každým objíždění auta venku. V tom zábavnějším případě se to zítra někde zamotá do drátů a strhne to aspoň půl Přívratu.

606
06 led 2011 14:32
Brno
LukinT,Mour,Ondra-děkuji za odpovědi.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5832 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 234  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata