Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 211 z 255    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214 ... 255  Další

Co bude dřív ?
kloubové šráky 45%  45%  [ 81 ]
tramvajová trať ke kampusu 34%  34%  [ 62 ]
metro 17%  17%  [ 30 ]
odsunuté nádraží 4%  4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 180
Autor Zpráva
9988
15 led 2005 23:41
jbb píše:
RIS má nová data - tam, kde už jsou nahraná to hlásí Branku na znamení celodenně. Interval 15 minut na lince 8 v neděli dopoledne dobrý není. Jen to dostane další lidi do aut. Postihnou škrty nakonec i linku 1? Vždyť je na řadě..... :-(

to spíš bych čekal že se dost omezí nebo skoro zruší (a to nebude dobře) d-6

45
05 pro 2005 18:56
Brno-Bosonohy
RIS má nová data - tam, kde už jsou nahraná to hlásí Branku na znamení celodenně. Interval 15 minut na lince 8 v neděli dopoledne dobrý není. Jen to dostane další lidi do aut. Postihnou škrty nakonec i linku 1? Vždyť je na řadě..... :-(

9988
15 led 2005 23:41
Fixi píše:
Dnes ráno přibližně v 7:43 na Novolíšeňské:

Na zastávce stojí p26. Přijede za ni 45 (já v ní). Chumel lidí leze do p26 včetně mne. P26 stojí a nic nedělá. 45 zatroubí. P26 popojede s otevřenýma dveřma. Lidi začínají mít kecy. Za p26 přijede troli. Většina p26 leze do troli. Troli nemůže vyjet, takže tam hodí zpátečku, zacouvá, a odjede. Vzápětí zavře p26 a lepí se celou cestu na troli aby ho z kopce z vinohrad předjela...

pokud to bylo v nesouladu s JŘ, podej stížnost...pokud to bylo v souladu s JŘ tak se s tím nedá nic dělat. Podobný věci se dějí na mendláku, občas přijede na nástup a-x37 a za ní a-52, která má jet dvě minuty před x37. No tak prostě odjedou spolu...je to sice o toleranci řidičů, ale ono tam není moc míásto na to uhnout... takže buď upravit JŘ, najíždět na zastávku dřív a nebo si zvyknout.
i když uznávám že to co píšeš je trochu jiná věc

3059
15 čer 2004 08:24
Dnes ráno přibližně v 7:43 na Novolíšeňské:

Na zastávce stojí p26. Přijede za ni 45 (já v ní). Chumel lidí leze do p26 včetně mne. P26 stojí a nic nedělá. 45 zatroubí. P26 popojede s otevřenýma dveřma. Lidi začínají mít kecy. Za p26 přijede troli. Většina p26 leze do troli. Troli nemůže vyjet, takže tam hodí zpátečku, zacouvá, a odjede. Vzápětí zavře p26 a lepí se celou cestu na troli aby ho z kopce z vinohrad předjela...

ds píše:
Doporučuji krotit se ve výrazech a dát si před psaním příspěvku studenou sprchu. Nevidím nejmenší důvod, proč by v neděli dopoledne nemohl být na lince 8 interval 15 minut. Je to období s naprosto nejnižší poptávkou z celého týdne, tudíž omezování spojů je zcela na místě. Co se týká d-11, kdyby byla v neděli do 12 hod. mimo provoz, také by se mnoho nestalo.
. Myslím, že by se stalo, z části Lesné a Černých Polí by nebylo přímé spojení na Českou, ten je možná v ne dopo důležitější než na Maliňák, ale nechci se hádat do krve.

9317
10 čer 2004 11:19
Anonymní píše:
co? ona osmička bude v neděli dopoledne jezdit po 15 minutách? páteř líšně bude jezdit po 15 minutách? to si snad dělaj ti idioti srandu! co kdyby třeba desítka jezdila v neděli až od 12 a ne ##MLUVÍM SPROSTĚ## nám tuto linku! ještě skrátěj 11 na zemědělskou a brzo jim někdo udělá plastickou operaci zdarma!!!!!!!!!!!§§§

Mily anonyme z zsmerhautova.brno.indos.cz . laskave se krot ve vyrazech , nebo ti budu nucen pristup ZAKAZAT .

1451
15 zář 2005 13:43
čtvrť s největší koncentrací rozjezdů v Brně
James píše:
Před 30 minutama jsem jel 01103 vůz 1086 z centra do Bystrce. Při odjezdu ze zastávky Svratecká se ozvalo: Příští zastávka Branka. Zastávka je na znamení. :lol:
Jo, na d-1 už to taky nahráli.

1451
No duchny si na to budou zvykat těžko.. Já neříkám, že to opdstatnění nemá, jenom, že to je zbytečně přísné. Spíše nevyvážené. Navíc když přejedou lidi Kristenovu ve směru na Komín sídliště, tak jim ten bus zastaví až na Olbrachtově náměstí - Chaloupky projede - no a to už pak je celkem štreka jít zpět :-) Navíc já osobně sem nikdy nezažil, že by na Kristenově přes den nikdo nestál. A hlavně hodně lidí tam vystupuje - ve směru na Komín vždycky. A když se podíváš na tu linku 36, tak Kristenova je určitě frekventovanější zastávka než Vrázova, Jindřichova a Spojovací, které sou stálé.

Naposledy upravil Ives dne 08 pro 2005 17:28, celkově upraveno 1

282
02 lis 2005 21:07
Brno-Bystrc
Před 30 minutama jsem jel 01103 vůz 1086 z centra do Bystrce. Při odjezdu ze zastávky Svratecká se ozvalo: Příští zastávka Branka. Zastávka je na znamení. :lol:

1111
05 čer 2005 13:18
ives píše:
M3 píše:
ives píše:
Od 11. 12. se má Branka, Lísky a Kristenova změnit na celodenně na znamení!! Já jako rodilý komíňák s tím nemohu souhlasit! Lísky pochopím, ale Branku a Kristenovu.. Vždyť tam jezdí hodně lidí!

Naprosto zbytečná diskuze (myslím zastávku Branka) - řidič musí zastavit, pokud na zastávce někdo stojí, i když je línej vytáhnout pracku z kapsy a to znamení dát. Uvnitř vozu to hlásí zastávky a většina vozů má poptávkové otevírání dveří, kdy si lidé stejně tlačítko zmáčknou dopředu. Takže se v podstatě žádná změna nekoná.
Většina vozů má poptávku? No kdyby to tak bylo, tzak vůbec neremcám! Ale skutečnost je taková, že na 9 z 11 kurzů d-11 jezdí šroty K2 a na d-1 zas 2xT3. Takže se bude určitě stávat, že lidi přejedou. Navíc všechny zastávky byly (hlavně Branka a Kristenova) po většinu svého trvání v režimu stálém. A když to srovnám se zastávkami Sokolnice,rozvodna a Pod Mniší horou, které budou stálé, tak musíte uznat, že aspoň ta Kristenova by si zasloužila být na znamení jen večer. Jen tak mimochodem v Lausanne mají všechny vozy i ty největší šroty poptávkové otvírání dveří, takže vůbec nevadí, že všechny tamní zastávky jsou "na znamení" - řidič staví, jen když někoho vidí, popřípadně když někdo zmáčkne čudlík ve voze.

Tak holt musí poslouchat hlášení zastávek. A když někdo přejede, tak to není z Podlesí nijak daleko a za Svratecké taky ne. Navíc tam něco jede každou chvíli. A když to někdo přejede, tak si bude pamatovat, že má příště ve voze zmáčknout čudlík. :lol: A na víc tam skutečně nenastupuje/nevystupuje tolik lidí, takže to svoje opodstatnění má.

1451
M3 píše:
ives píše:
Od 11. 12. se má Branka, Lísky a Kristenova změnit na celodenně na znamení!! Já jako rodilý komíňák s tím nemohu souhlasit! Lísky pochopím, ale Branku a Kristenovu.. Vždyť tam jezdí hodně lidí!

Naprosto zbytečná diskuze (myslím zastávku Branka) - řidič musí zastavit, pokud na zastávce někdo stojí, i když je línej vytáhnout pracku z kapsy a to znamení dát. Uvnitř vozu to hlásí zastávky a většina vozů má poptávkové otevírání dveří, kdy si lidé stejně tlačítko zmáčknou dopředu. Takže se v podstatě žádná změna nekoná.
Většina vozů má poptávku? No kdyby to tak bylo, tzak vůbec neremcám! Ale skutečnost je taková, že na 9 z 11 kurzů d-11 jezdí šroty K2 a na d-1 zas 2xT3. Takže se bude určitě stávat, že lidi přejedou. Navíc všechny zastávky byly (hlavně Branka a Kristenova) po většinu svého trvání v režimu stálém. A když to srovnám se zastávkami Sokolnice,rozvodna a Pod Mniší horou, které budou stálé, tak musíte uznat, že aspoň ta Kristenova by si zasloužila být na znamení jen večer. Jen tak mimochodem v Lausanne mají všechny vozy i ty největší šroty poptávkové otvírání dveří, takže vůbec nevadí, že všechny tamní zastávky jsou "na znamení" - řidič staví, jen když někoho vidí, popřípadně když někdo zmáčkne čudlík ve voze.

Tak si tak říkám, jestli bych se neměl konečně zaregistrovat. Je tu nějak moc anonymů a pak to vypadá, že to všechno píše jeden člověk

1111
Tak Marvanům prodloužili interval? Myslím, že je to v pořádku (celkově) nejen v Líšňi. Lidi jsou celkově rozmlsaní - když jim to do minuty, co přišli na zastávku nejede, tak už DP stojí za velký kulový a řidiči taky.

489
13 čer 2004 23:04
Anonymní píše:
co? ona osmička bude v neděli dopoledne jezdit po 15 minutách? páteř líšně bude jezdit po 15 minutách? to si snad dělaj ti idioti srandu! co kdyby třeba desítka jezdila v neděli až od 12 a ne ##MLUVÍM SPROSTĚ## nám tuto linku! ještě skrátěj 11 na zemědělskou a brzo jim někdo udělá plastickou operaci zdarma!!!!!!!!!!!§§§

Ja bych to rovnou zrusil a d-8 posal do Julianova a d-13 do Komarova. V Lisni taky muzou jezdit peskobusem. Vsak ono jich neubude. :wink:

3222
14 čer 2004 18:56
blekfild
Doporučuji krotit se ve výrazech a dát si před psaním příspěvku studenou sprchu. Nevidím nejmenší důvod, proč by v neděli dopoledne nemohl být na lince 8 interval 15 minut. Je to období s naprosto nejnižší poptávkou z celého týdne, tudíž omezování spojů je zcela na místě. Co se týká d-11, kdyby byla v neděli do 12 hod. mimo provoz, také by se mnoho nestalo.

tak se zda ze v Lisni uz nikdy na zastavce jirova nebude fungovat informacni system s odpoctem zastavek, v budce uz nikdo nesedi a cele pracoviste bylo zruseno, to mi bylo dnes receno pracovnikem DPMB a co se tyka vytahu tak ty jsou majetkem mesta Brna, ne DPMB, takze ty taky nikdy nepojedou pac mesto nehodla opravovat a platit vytahy nekde na zastavce jirova :-(((

632
14 úno 2005 15:12
Bystrc
M píše:
to je pravda ta 8 po 15minutach bude katastrofa, je videt ze v lisni nikdo z radnich nebydli...

Nejde ujet vic vozkm za stejne penize, tak se neco musi omezit.
A prodlouzit intervaly v nedeli dopoledne (kapacitne to bude muset stacit, v jine dobe by to mohlo mit jeste horsi nasledky) na jakz-takz snesitelnych 15 min uz slo jenom na osmicce a jednicce (na jinych linkach je interval minimalne 15 min). No a tentokrat se pod kudlu dostala osmicka. :-(

M3 píše:
Anonymní píše:
Tak nám od Novýho roku zdraží "šmirglplacky" a kde nic tu nic. Bych naopak zdražil jednotlivý jízdenky. Proč by měli mít různí turisti,... dotovanou dopravu MHD a ti co ji využívají denně musí platit víc a víc.
Kdyby aspoň zavedli konečně nějaká opatření, že bude možnost při ztrátě,... šalimkarty si nechat vystavit duplikát. Oni s těma šalinkartama vůbec nic nedělají. Když třeba vidím, jak běžně jezdí dva lidi na jednu šalinkartu,.... stačilo by, kdyby papírovou kartu vyměnili za plastovou. Známky by mohly být klidně pořád papírový, ale už by se nedala přelepovat fotka,.... Znám i člověka, kterej tu šalinkartu v půlce rozdělí a předek s fotkou má svůj a zadek se znáknou cizí. On si toho nikdo v tom spěchu při kontrole nevšimne.

Šalinkarty se zdražují proto, protože lístky se už zdražovaly několikrát a šalinkarty stály stejně.

Jo, já neříkám, že ne. Ale čím dál víc lidí si rozmyslí, jestli si ty šalinkarty bude kupovat ( a přeci jen to byly pro DPMB jistý peníze). Mě spíš štve ten systém. Pokaždé si musím jít vystát frontu (já vím, když jdu o týden dřív fronta není), obsluhuje tam hůlkový komando, který je strašně zpomalený (když se potkají dvě, taky ani nemluvě. se zakecaji o slevách,...), pak dostanu cosi paírovýho na čem ani fotka pořádně nedrží. Jak by bylo krásný si třeba přes net zaplatit na určitej počet dní. nemuset někam chodit a mít to od-do v určitým daným termíně. Ale to je hudba daleké budoucnosti.
Nebo třeba, celý roky si kupuju šalinkartu, jednoho krásnýho dne zapomenu a když mně chytne revizor, tak jsem v háji. A není mně nic platný, že na rozdíl od jiných černých pasažérů já poctivě platím, jen jsem zapomněl (že je nový čtvrtletí,....) Kdyby se to někde evidovalo, tak můžou jednou za 100let říct, jo ten poctivě platívá, stalo se, pokutu mu pro teď odpustíme.

1111
Anonymní píše:
Tak nám od Novýho roku zdraží "šmirglplacky" a kde nic tu nic. Bych naopak zdražil jednotlivý jízdenky. Proč by měli mít různí turisti,... dotovanou dopravu MHD a ti co ji využívají denně musí platit víc a víc.
Kdyby aspoň zavedli konečně nějaká opatření, že bude možnost při ztrátě,... šalimkarty si nechat vystavit duplikát. Oni s těma šalinkartama vůbec nic nedělají. Když třeba vidím, jak běžně jezdí dva lidi na jednu šalinkartu,.... stačilo by, kdyby papírovou kartu vyměnili za plastovou. Známky by mohly být klidně pořád papírový, ale už by se nedala přelepovat fotka,.... Znám i člověka, kterej tu šalinkartu v půlce rozdělí a předek s fotkou má svůj a zadek se znáknou cizí. On si toho nikdo v tom spěchu při kontrole nevšimne.

Šalinkarty se zdražují proto, protože lístky se už zdražovaly několikrát a šalinkarty stály stejně.

1111
ives píše:

to je pravda ta 8 po 15minutach bude katastrofa, je videt ze v lisni nikdo z radnich nebydli... nahradni doprava vlastne vynecha temer celou trasu 8micky v lisni, tak je uplne na prd, pac akorat kopiruje trasu linky 45 cimz vlastne ztraci smysl nahradni dopravy, mela by jet od bile hory smer vlkova a po lince 78 na mifkovu a pokud by koncila 8 na novolisenske tak by mela nahrada jet z novolisenske na vlkovu a dal po lince 78

nevim proc do Liskovce jako jedineho jezdi tri tramvajove linky, pokazde kdyz tam jedu je 7 prazdna, ja tam uplne zbytecne

linka 4 kde bydli prominenti taky neni omezena

aby nam tu 8 v Lisni nakonec nezrusili uplne...

Muze mi nekdo vysvetlit duvody, proc v nedeli dopoledne bude t-8 jezdit v 15ti minutovem intervalu? V Lisni uz zkur**li trasu nahradniho autobusu, ktery vubec nezajizdi pod Velkou Klajdu a ted jeste o 50% omezi dopravu. PROC??

232
23 bře 2005 20:48
Honza píše:
No já měl na mysli Branku :wink: Kristenovu moc neznám...

Tak to už se celkem těším, to si myslím že přibude havárek na tom přejezdu přes koleje u zast Branka
A nevím proč to změnily, protože tam nastupuje docela dost lidí, možná ne dost ale určitě skoro z každé tramvaje (v prac. dny)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214 ... 255  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata