Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 109 z 109    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 105, 106, 107, 108, 109
Autor Zpráva
pd píše:
To by byla zajímavá trasa, aneb poznejte krásy Jihomoravského kraje :lol:
Taky se mi zdá, že 40 skončí u toho Sokolnicko-Telnického nádraží. Asi tam vznikne větší přestupní uzel, třeba tam budou v další etapě ukončené linky od jihu (Žatčany, Těšany, ...). V návrhu nového vlakového jízdního řádu jsou některé vlaky od Brna ukončené v Křenovicích nebo už v těch Sokolnicích, aby vznikl špičkový interval 30 minut, v sedle 60 min.

Jojo přesně tak, z Dambořic a Milešovic vždy po půl hoďce (případně zdvojené busy) s návazností na vlak nebo 40, ve špičkách výjimečně 151. Chtělo by to ale zajistit návaznost 40 a 78 v Tuřanech u kostela, pak to nebude mít chybu :-)

To by byla zajímavá trasa, aneb poznejte krásy Jihomoravského kraje :lol:
Taky se mi zdá, že 40 skončí u toho Sokolnicko-Telnického nádraží. Asi tam vznikne větší přestupní uzel, třeba tam budou v další etapě ukončené linky od jihu (Žatčany, Těšany, ...). V návrhu nového vlakového jízdního řádu jsou některé vlaky od Brna ukončené v Křenovicích nebo už v těch Sokolnicích, aby vznikl špičkový interval 30 minut, v sedle 60 min.

Jaroslav píše:
Z planku je jasne, ze 40 konci v Sokolnicich-Telnicich na nadrazi.

Co však z plánku jasné určitě není a asi to ještě asi nikdo neví, je možnost spojení linek 610 a 151, tedy že by autobus z 610 plynně pokračoval jako 151 podobně jako u linek 404/510. Vznikla by tak zajímavá trasa Dambořice-Otnice-Sokolnice-Šlapanice-Líšeň a nikdo by nemohl remcat že přijde o přímé spojení s Brnem :lol: . Nevíte o tom někdo něco?

Z planku je jasne, ze 40 konci v Sokolnicich-Telnicich na nadrazi.

925
14 čer 2004 18:43
Brno - Bystrc
pd píše:
Tak tak, a kdyby se náhodou ten odkaz pořád schovával, tak doporučuju CTRL+F5. O rozšíření se psalo taky v Rovnosti - články tu a tu.
Asi ta 30 bude strategicky důležitá páteřní linka :wink:, ale mají tam i 50... Zajímavé je, že 40 bude jezdit až do Sokolnic, podle čeho se vybírají obce, které budou mít přímé spojení s Brnem? Podle příspěvku na dopravu nebo podle bydliště (chaty) pracovníků Kordisu?

Z planku neni jasne, jestli ta 40 bude jezdit do Sokolnic, nebo az do Ujezda u Brna. Vzhledem k velikosti Ujezda bych videl konecnou, Ujezd u Brna, obecni urad.

Tak tak, a kdyby se náhodou ten odkaz pořád schovával, tak doporučuju CTRL+F5. O rozšíření se psalo taky v Rovnosti - články tu a tu.
Asi ta 30 bude strategicky důležitá páteřní linka :wink:, ale mají tam i 50... Zajímavé je, že 40 bude jezdit až do Sokolnic, podle čeho se vybírají obce, které budou mít přímé spojení s Brnem? Podle příspěvku na dopravu nebo podle bydliště (chaty) pracovníků Kordisu?

3223
14 čer 2004 18:56
blekfild
Anonymous píše:
Anonymous píše:
Anonymous píše:
návrh nového linkového vedení tam je jenom starý pro I. etapu, nevím kdes ten nový viděl...

V pravém sloupci

... já mám v pravém sloupci jen:
změny v tarifu IDS JMKžákovské jízdné
Tipy na výlet s IDS JMK
Vyhledání spojení na serveru IDOS.CZ
Jak cestovat s průkazkou ZTP a ZTP/P
Rady pro seniory
Kombinace jízdních dokladů
Univerzální jízdenka
Severojižní kolejový diametr

a o druhý etapě nic...

Podívej se znovu - mělo by to být nad radami pro seniory, zrovna jsem se na to díval

3223
14 čer 2004 18:56
blekfild
Ta mapka mě zaujala - jsou tam všechny linky jedoucí mimo zóny 100 a 101, pak jsou tam naznačeny brněnské tramvaje a z pro mě naprosto nepochopitelných důvodů ještě linka 30. Žádná jiná čistě brněnská autobusová nebo trolejbusová linka tam není....

Anonymous píše:
Anonymous píše:
návrh nového linkového vedení tam je jenom starý pro I. etapu, nevím kdes ten nový viděl...

V pravém sloupci

... já mám v pravém sloupci jen:
změny v tarifu IDS JMKžákovské jízdné
Tipy na výlet s IDS JMK
Vyhledání spojení na serveru IDOS.CZ
Jak cestovat s průkazkou ZTP a ZTP/P
Rady pro seniory
Kombinace jízdních dokladů
Univerzální jízdenka
Severojižní kolejový diametr

a o druhý etapě nic...

Anonymous píše:

V pravém sloupci

925
14 čer 2004 18:43
Brno - Bystrc
Jaroslav píše:
Mate nekdo blizsi info o pripravovane druhe etape IDS? Linkz, rozsah, zony ....

Staci mrknout na http://www.idsjmk.cz a najdes tam mapky s navrhem linkoveho vedeni.

Mate nekdo blizsi info o pripravovane druhe etape IDS? Linkz, rozsah, zony ....

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2713 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 105, 106, 107, 108, 109

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata