Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 22 z 81    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 81  Další
Autor Zpráva

1082
22 pro 2008 22:51
PoŠuKov, 2. část
Vážně? Tak pak si na to asi zvykli, že lidi jsou spokojení a přizpůsobili se. Ale že by to dělal i ten druhý řidič, tomu se mi moc nechce věřit. Ale tak třeba, že byli v tom Brně a souběh s a-55 :D A divte se, ale mnoho řidičů vychází cestujícím podobně vstříc, takže já bych za tím nic špatnýho nehledal.

1653
10 čer 2006 20:45
Hrubšice
Jé, já bych si šel na tu 701 a 702 přivydělat, kdybych na to měl čas :mrgreen: Když se občas objevím na 403 tak mě řidiči přemlouvají, abych tam udělal akci, kontroly mezi dálnicí a Brankama :mrgreen: Škoda že si u nás BusLiner objednává jen pár kontrol a z podniku mě tam nepošlou, tam se taky dějí věci biggrin Ještě tak mít na to čas..

2994
09 zář 2009 20:14
Ne, to se týkalo i odpoledních spojů ve 14:13 a 15:13, jak na Jírové, tak na Karláku ;-)

1082
PoŠuKov, 2. část
Karlos: To se týkalo jen jednoho extrémně přeplněného spoje 7:13 z Líšně, kde duchaplný řidič (současný majitel vozu 8B1 2616) se snažil urychlit odbavování (v Podolí a Bedřichovicích). Bohužel cestující si časem navykli a pak se strašně divili, že ostatní řidiči pro to nemají pochopení. Každopádně díky tomu nebývalo zpoždění větší než 5 minut. A za to mu patří díky. :applause:

2994
Na lince 151? Kde řidiči s Midwayema pouštěli ve směru z Líšně lidi klidně zadníma dveřima? sarcastic

1082
PoŠuKov, 2. část
Robert: No vypadá to, že se ode mě očekává reakce. Potvrzuju Mogulova slova, holt Mokrá! Polovina obyvatel je z paneláku, a možná proto se lidi chovají jak ve městě, ne na vesnici. Ani to jako vesnice nefunguje. A proto to taky tak vypadá. Odborně se to nazývá koncentrace patologických jevů, ne? :-) Nicméně to vám potvrdí každý zdejší řidič, že oproti ještě "slušné" 702ce je 701 a hlavně Mokrá dost hard core. Tam se řidič pozdravu dočká málokdy. Ale na druhou stranu zde mám hodně přátel a ti jsou všichni úplně normální a slušní, takže rozhodně nechci všechny Mokršťáky házet do jednoho pytle.

A co se týče toho obchcávání jízdenek a podobně, lidi si rychle zvykají. Mnozí řidiči jsou rádi, že jsou rádi, že rozumí tomu, co lidi chcou (a to myslím doslova). V tarifu se nevyznají, doteď někteří nechtějí prodávat jízdenky kam nejedou a mnohdy cestujícím "radí" či "vysvětlují" úplné nesmysly. A pokud se jednou za uherskej rok objeví Robert, hotový revizor za volantem, jsou z toho dost v šoku. sarcastic Podle mě je to pochopitelné.

A musím souhlasit s Karlosem, že ať už Robert nastoupí kamkoliv, dopadne se svou důsledností nejspíš stejně. :mrgreen: Teda skoro všude, linky 151 a 501 by měly být už vycvičeny jinými řidiči.

2830
01 črc 2006 22:24
Bedřichovice
No chtělo by to tam více apelovat na kontrolování. Řidičům je to totiž jedno...

2994
Robert: To nebude blbostí lidí na určitým území, ale důsledností řidiče, kterej si všímá i jmen na šalinkartě biggrin

98
10 zář 2012 17:19
ráj Crossů
Robert: Obdivuji tě, že jsi to s těma volama dokázal vydržet, protože to, co tady předvádí je drsný. Zřejmě jsou zvyklí, že jim to u jiných šofků projde. sarcastic

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz
Tož to je ideální na nějakej zátah, ne? :mrgreen:

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Robert: s touhou ušetřit pár kaček se setkáš de facto po celém IDS (kdo by nechtěl, když mnoho řidičů nezná SPP a revizora nepotkáš), ale není to tak okaté (tzn. nedělají ze sebe takové voly a krávy).

902
02 lis 2006 07:32
Brno
Tu Mokrou potvrzuji. Možná je to dáno tím, že místní obyvatelstvo bylo zvyklé na místní "piloty", u kterých bylo možné téměř cokoliv :-)

7338
27 úno 2010 07:40
Jenže ten náhubek byl na vodítku zavěšen, takže SPP nevyhovoval.

Vojtik: Ten Lanžhot mi někoho připomněl biggrin

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
v SPP se píše:
Psa bez schrány smí cestující přepravovat za podmínky, že pes je po celou dobu pobytu ve vozidle opatřen bezpečným a nasazeným náhubkem a je držen na krátké šňůře.

Ono vlastně není napsáno, kde má být náhubek nasazen :D

1161
06 kvě 2007 13:02
ČR
Ono každá oblast má svoje specifika - u vlaků je známé "údolí tupých hlav" (Adamov) či Lanžhot.

Aneb kvízová otázka - jak se po lanžhotsku řekne průvodčímu "Promiňte, prosím, nerozuměl jsem vám dobře... mohl byste to zopakovat?"? Jednoduše - nasadí se velmi tupý výraz s otevřenými ústy a prohlásí se "Eeeeeeh?"...

Ale Robertův report opravdu nemá chybu :D

7338
Jo, víc, tobě se to řekne, ale člověk se z toho pak dlouho léčí. A to jsem vynechal debatu s údajným řidičem MHD, který odmítal připustit, že i na jeho psa se vztahuje povinnost mít náhubek nikoliv uvázaný na vodítku, ale nasazený na čumáku a několik dalších diskuzí na obdobná témata, jako už byla popsána.

Omluva za špatné číslování, dopisoval jsem jednu příhodu mezi již napsané.

43
08 říj 2011 15:24
Nezátky
:D joooo Mokrá masakr !

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Víc takových reportů :D -kitty-

3342
21 led 2011 14:19
:D

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
To je teda materiál... ](*,)

3989
25 led 2006 16:11
všudezdejší
No jo, zkoušejí to, ale takhle BLBĚ? Kvůli několika kačkám ze sebe dělat idiota, nechápu.

7338
Měl bych dotaz asi na Domise, i když se netýká přímo jej.
Prosím tě, ta vaše oblast je něčím poznamenaná, nebo tam jen používá IDSku větší množství volů oproti jiné části kraje? Kdykoli mě tam vítr zavane, nestačím se divit. Například v sobotu, jen krátký výčet:

1) Brno, Úzká:
Můžu se podívat na ten kupón ještě jednou?
Proč?
Protože mě zajímá, co je na něm napsáno.
Proč?
Protože su zvědavej.
Tak jo, za 34...

2) (Následující zastávka)
Moment, tak rychle tu jízdenku nepřečtu.
Cooo? Hik..
Že bych se rád podíval na tu jízdenku.
Jo, jasně, hik, tady.
Dnes je osmého?
Ne, proč? Hik.
Že je to tady napsané.
Jo, pardon, jsem se spletl, mám tady správnou. Hik. Hm, nemám, divny. Za 27. Hik.

3) Mokrá-Horákov, Horákov:
Poloviční Brno.
Průkazku!
Poloviční Brno!!
Průkazku!!!
Na co?
Na podívání.
Cooo?
Kolik ti je?
14 (tipoval jsem tak 10-11).
Tak potřebuješ průkazku.
To je blbost, nikdo ji po mně nikdy nechtěl.
Vidíš, všecko je jednou poprvé.
Ale já ju nemám
Jo, to jsem pochopil, takže za 27.
Ne! (a zmizela)

4) Brno, Úzká:
Jednou Mokrá pro manžela a já mám šalinkartu.
Dobrá. (Vydal jsem za 27 a čekal na šalinkartu)
Tak co bude?
Čekám na tu šalinkartu.
Proč? Vždyť říkám, že ji mám.
Pak nebude problém ji ukázat.
No jo, tady.
Můžete mi tu šalinkartu ukázat tak, abych i něco viděl?
Proč?
Protože tam nic nevidím.
Proč?
Protože ji držíte, tak abych nic neviděl.
Proč?
To já nevím, já ji nedržím.
Proč?
Protože jste mi ji ještě nedala.
Tak jo, ještě za 16.

4) Brno, Úzká:
Poloviční Horákov.
Už máš průkazku?
Kurva, už jsem říkala, že nemám.
A já jsem ti říkal, že tě za poloviční bez průkazky nevezmu.
A to mě tady jako necháte?
Asi ano, pokud nezaplaltíš celé jízdné.
Ale tady revizoři nechodí!
Prosím?
Že je zbytečný platit, když tady revizoři nechodí.
Ach tak. Takže za 27?
Ne, sbohem!
(Další spoj jel skoro za 2 hodiny)

5) Brno, Úzká:
Ta šalinkarta tady neplatí, je jen na 101+610.
Ale já tak jezdím furt.
Ale tady neplatí, takže za 16.
(Odešel a vrátil se o 2 minuty později)
Já jsem se spletl, ta byla dcery. Hele.
(Beru šalinkartu do ruky)
Hm, 100+101+610. Vy se jmenujete Denisa?
Cooo?
Vám je rok a půl?
Coooo??
Že na tom kuponu je datum narození srpen 2011.
No a? Vždyť říkám, že je dcery.
To myslíte vážně?
Jo, je to v rodině, proč bych místo ní nemohl jet já?
Protože ta šalinkarta je zjevně dcery.
Co je ti kurva po tom, že se dcera nejmenuje po mně?!?!
(A odešel...)

To je jen krátký výčet zážitků ze sedmi kol na lince 701 během jednoho dne. Podobně blbé dotazy a výmluvy jsem ještě nezažil, konkurovat by snad mohla jen slečna, co se mě minulý týden na lince 403 ptala, jestli musí platit, když jede jen dvě zastávky. Doporučil jsem jí, ať se zeptá revizora, že to je ten pán, co sedí hned za mnou a hlasitě se směje... A šla pěšky. Ale na 701/702 mi přijde, že to je denní chléb.

2994
Nic si jí neměl říkat, zavést ju na Zvonařku a hned by to pochopila biggrin

7338
Včera jsem zachraňoval obláčkovou čest poté, co chcípl nejen kmenový vůz, ale i jeho náhrada na nákupní lince Tesco KP. Když jsem zjistil, že Volvo 4B4 3204, co stojí na střeše, tam bude stát ještě dlouho, dokud mu nerozmrznou brzdy, jsem doběhl k Axeru 6B9 0984 a vyrazil na Tesco. V půli cesty jsem zjistil, že ve strojku není nahraná linka 720001, takže jsem s 45 minutovou sekerou a bez ozančení udělal kolo přes Lesnou, přičemž jsem kupodivu dovezl i nějaké lidi k Tescu. Nidko nefrflal, dokonce jsem se dočka i politování. Vzhledem k tomu, že na 11:35 právě najížděl kolega, zastavil jsem na křižovatce před OC a ohlásil, že do zálivu nepojedu, ať si lidé vysoupí. Pochopili všichni až na jednu dámu, která poté, co jsem jí oznámil, že dál nejedu, spustila vodopád nadávek, že jsem to mohl říct hned, a ne ji tady nechat sedět jako krávu, která čeká, až se dojede do zastávky, Napadá někoho, co jsem jí mohl odpovědět, aby to bylo slušné a zároveň výstižné? ¨Nezmohl jsem se na slovo, nějak jsem čekal, že když několik lidí vyleze, já oznámím, že je to konečná, tak to pochopí i ta poseldní bytost ve voze. Ještě mi mohla oznámit, že chtěla k Semilassu, to by se asi dočkala inzultace...

7338
Protože kouřil...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 81  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata