Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší. Stránka 42 z 146    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 146  Další
Autor Zpráva
1110
21 zář 2009 15:23
Linka 11 opravdu pres Cejl ano, a to kvuli primemu spojeni Ceske a Malinovskeho nam. Na oplatku 9 pres Milady Horakove, a to kvuli primemu spojeni Detske nem. a Hl.n.

32
05 zář 2007 08:47
Brno
agent_s_teplou_vodou Můžeš mi dát nějaký odkaz na tu lživou kampaň, opravdu mě to zajímá, rád si to přečtu.

johnny05 UMC na ruseni d-13 zacala reagovat na nas podmet. A o tom si mylím, že je to dost zásadní chyba. Na lidi se kašle, a začne se pro ně něco dělat až když se hodně ozvou. To se mi nezdá jako ten správný přístup. Tento postup bych vůbec neobhajoval.

3342
21 led 2011 14:19
Pokud vím, tak d-11 z Lesné nemá jezdit přes Cejl...

3725
28 úno 2006 19:00
Nevím, jaký by mělo smysl, pokud by opravdu došlo k navržené variantě, to "vyhlídkové objíždění" Bronxu linkou 11?
Mám na mysli trasu z Jugoslávské na Cejl a pak zase zpět na Moravské náměstí! :evil:
Právě na Lesné kvitujeme s povděkem to, že jsme díky d-11 rychle na České a i ta d-9 v dnešní podobě je naprosto vyhovující, pokud někdo cestuje k Hl. nádraží...

3342
Tady ale není řeč o úspoře, ale o plnohodnotné náhradě...

3989
25 led 2006 16:11
všudezdejší
PvvS píše:
Lidi budou vzdycky protestovat , kdyz se sahne do neceho ustalenyho. Zrovna julianov a solidni cast zidenic je pokryta nadprumerne. D-13 stredem, na jednom kraji d-8, na druhym d-2,d-3 . Mensi uspora by neuskodila :).

Co to je nadprůměrně. Si taky uvědom, o jak velkém území a počtu kolika obyvatel se bavíme. Úspora mi rozhodně nepřijde jako užitečná.

865
14 lis 2007 11:01
Brno-Juliánov
Souhlasim. Jen podotknu, ze prvne s tim zacli obcane, ne radnice.

3342
johnny05 píše:
Ja vim, pro vas je, co rekne DPMB svaty sarcastic
To je trošku demagogie, stejně tak bych mohl já říct, že pro vás je svatý to, co řekne židenická radnice. Co radši zůstat u toho, že na to máme každej svůj názor, které jsou tak trošku protikladné, a zdržet se osobních útoků?

9306
10 čer 2004 11:19
Lidi budou vzdycky protestovat , kdyz se sahne do neceho ustalenyho. Zrovna julianov a solidni cast zidenic je pokryta nadprumerne. D-13 stredem, na jednom kraji d-8, na druhym d-2,d-3 . Mensi uspora by neuskodila :).

865
Brno-Juliánov
Kratsi interval jsme si uz taky zazili. Do roka u d-4 bylo po nem. Driv nebo pozdeji, by stejne polovinu spoju d-9 ukoncili na Gaislerove... Takze na to se taky divame skepticky.

A propo, o d-9 v soucasnem stavu nechcou prijit ani obyvatele Brna-Sever, ani obyvatele Komarova. Ale na to jste uz asi zapomneli.

Kdyby to melo byt prinosem, tak by asi obyvatele tri ruznych brnenskych casti neprotestovali. Ale to taky asi nevidite.

Ja vim, pro vas je, co rekne DPMB svaty sarcastic

3342
johnny05 píše:
Spojeni s Malinakem a Moravakem mame. Od Delnaku autobusem na Starku a tam na d-2 nebo d-3.
Jenže k Dělňáku je to z některých částí trasy pořád ještě celkem daleko - bez ohledu na fakt, že podobné spojení byste následně měli na NS / Šilingrák / Českou - s jedním přestupem, akorát by pokrylo celou trasu současné d-13 a mělo by to rozhodně lepší interval. Celkem jsem se těšíl, že budu mít možnost dojít si na třináctku, ale když jsem dnes viděl ten tragický interval 12 minut, tak od zítřka asi budu radši chodit o pět minut dýl na opačnou stranu... ale co, každý svého štěstí strůjcem...

865
Brno-Juliánov
Zadna lziva kampan neprobehla. Vybiras si z toho clanku, co se ti zrovna hodi. UMC na ruseni d-13 zacala reagovat na nas podmet.

Spojeni s Malinakem a Moravakem mame. Od Delnaku autobusem na Starku a tam na d-2 nebo d-3. Spojeni s Novymi Sady, Silingrakem a Ceskou taky soucasnou d-13. K cemu potrebujeme d-9 znovu na Malinak, pripadne na Moravak. S d-9 dojde k tomu, ze vsechno pojede na jeden smer. Takto to mame pekne rozvetveny a spoustu moznosti, jak se nekam dostat. Proto je pro nas ruseni d-13 na obtiz a zhorsi nam dopravni obsluznost.

Zastavka smer Malinak neni bezbarierova. 31 a 33 je trolejbus, ne tramvaj! Zde neni moznost navest zastavky na hlavni perony. Pletes sem neco co s danym problemem nesouvisi a prirovnani neni na miste.

1105
28 pro 2008 00:10
613 00
Otázkou je, jestli by se zvedla vlna odporu vůči "rušení třináctky" i v případě, kdyby neproběhla lživá a mlžná kampaň ze strany ÚMČ Židenice. Vždyť spojení s Hlavním nádražím zůstane zachováno, a na České budu přes Moravák možná i dřív, než bych objel celé centrum přes Nové sady a Šilingrák současnou třináctkou. A hlavně lidem přibude počet spojů, hlavně o víkendu. Zajímavé, že tohle z huby představitelů ÚMČ nezaznělo...

Ad zastávka "U Grandu":
Co je na ní tak nevyhovujícího? Že musíte udělat 50 kroků navíc? A co smyčka linek 31/33/76? Nevšimnul jsem si, že by si kdy slatinští stěžovali...

865
Brno-Juliánov
Julianov, respektive Hybesova ctvrt.
5, 11, 13. Osuleni sup tam 4. Nasledne 13 v puvodni trase a ted by chteli zase osuleni. Vic pamatovat nemuzes.

Miky. Klidne, ale pojede po trase nadr, Nove sady, Husova, Ceska. Tim se dostavame skoro k trase petky.

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Takže pokud zrušíme devítku a třináctka bude jezdit z Julcu na Lesnou, bude vše v nejlepším pořádku. Tedy za předpokladu, že Lesná nebude řvát, že k nim vždycky jezdila devítka.

9306
10 čer 2004 11:19
Hmm, od kdy ?? Ja tam pamatuju aj uplne jiny linky. A pokud jde jenom o cislo, tak precislovat d-9 je to posledni.

865
Brno-Juliánov
Reknu to jinak. Do Julcu jezdi trinactka, TECKA :!: 8-)

3342
já nevím, v čem na tom ta "většina" vydělá, jediné co ztratí je přímé spojení na Veveří (v novém návrhu je s jedním přestupem na Moravském náměstí). Pochybuji, že ona "většina" věděla něco o tom, jak mají být nové linky trasovány, jediné co slyšeli bylo právě jak jsi řekl, že jim "seberou třináctku" - což ještě podtrhly ty stupidní a záměrně mlžící články v novinách typu "seberou nám spojení s nádražím a Českou"...

865
Brno-Juliánov
Pro tebe je to mozna lepsi, ale co pro vetsinu? Kdyby vetsina nechtela na normalni nadr a na Ceskou, ten humbuk by nebyl. Bydlim ve stare zastavbe, kde se vsude zname a to byl sprdunk na moji osobu, jakoz to zastupce DPMB, co jsem od vsech dostal, jak to, ze nam seberou trinactku. :-)

3342
johnny05: Mluv za sebe, prosím ;) Jelikož v těch končinách už bydlím taky, rozhodně bych tam víc ocenil linku, která mě přímo doveze na nádr, Maliňák i Moravák, než linku, která pojede sice na Českou, ale o deset minut déle přes troje semafory na Husově.

865
Brno-Juliánov
Ja o koze ty o voze. Podivej do starsich prispevku, tam to je brobrany az, az.

6
04 zář 2009 13:14
Jenom k viaduktu? Jaka hruza... V tom pripade taky nemam ze Slatiny primy spojeni na hlavni nadrazi nebo na Ceskou... a rvu snad kvuli tomu?

865
Brno-Juliánov
Pres nevyhovujici zastavku Hlavni nadrazi u viaduktu.

1105
28 pro 2008 00:10
613 00
Naše městská část by tímto nevhodným opatřením přišla o linku zajišťující dopravní napojení na dva nejvýznamnější tramvajové přestupní uzly v Brně (Hlavní nádraží a Česká).

A kudy tedy ta devítka pojede, když nepojede přes Hlavní nádraží?

1344
17 črc 2010 21:41
Krno
Já jsem třeba v diskuzích pod články tehdy narazil na několik jedinců, kteří si skutečně mysleli, že chcou šalinu do Julcu zrušit úplně. Neříkám, že takových byla většina.

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 3649 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 146  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata