Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 44 z 82    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 82  Další
Autor Zpráva

1363
06 zář 2010 15:29
Brno - Masarykova čtvrť
Včera jsem zas viděl dobrou podivnost. t-25 smět Vozovna Husovice měla na bočním table 25, na prvním řádku VOZOVNA, na druhém HUSOVICE. (Normálně, žádné inverzní zobrazení.) WTF?

9315
10 čer 2004 11:19
Tohle je na cas. Manual asi zmizel i s jednim mrtvym diskem. Ale Pro tabule se SAVSem byly jiny data jak pro BUSE.

639
08 kvě 2008 15:15
Brno - Žabokvaky
Nevim ktere heslo je to co napsal PvvS protoze v tomhle formatu uz si ho nevybavim, ale pokud vim byla na SAVSu 2 hesla.
Pro datum a cas bylo 4mistne heslo: 1. cislo z linky, 2. cislo casu (z hodin), 2. cislo z kurzu, 1. cislo casu (z hodin),
pak bylo jeste myslim nejake servisni a to bylo 2. cislo z linky, 2. cislo z kurzu, 2. cislo z minut, 1. cislo z minut

Snad jsem si je vybavil spravne :-"

9315
10 čer 2004 11:19
SAVS heslo: 1.,11.,5.,10.cislo z toho,co je zadano dole na displei (mezery se nepocitaji)

1161
06 kvě 2007 13:02
ČR
Téma SAVS tu není, tak to hodím sem.

Nemáte někdo doma manuál na palubní počítač SAVS? Kolega získal palubák z Brna a panel BUSE z Budějovic a zkouší to rozchodit. Zatím se mu podařilo přinutit panel, aby ukazoval číslo linky, ale tím to hasne.

Dále shání heslo od nastavení data a času, protože to jede špatně a přenastavení to nechce dovolit.

Nevěděl by někdo?

3346
13 lis 2004 11:58
Podle mě je to zbytečné, d-1 i d-6 jezdí často, to ostatní je takovej "bonus"..

6990
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
B1: řešením by bylo mít na dané trase JŘ navíc pro tyto vozy. U zatahujících vozů by odpadl problém s poznámkami.

3771
08 čer 2005 23:12
Jenda: Těch nedomyšleností je několik v téměř každém názoru, co tady padl, i ve stávající podobě.

Jak jezdí třeba 6 z Lískovce do Medlánek? Taky pod dvěma čísly, přestože se liší jen v poslední zastávce?

A zatahující spoje v jízdních řádech většinou uvedeny nejsou, a už vůbec ne vyjíždějící.

Nebo bys například v jízdním řádu linky 1 na Pionýrské do centra chtěl mít po páté hodině milion spojů, každej s jinou poznámkou "jede jen na Malinovského náměstí a dále jako linka 9 na Lesnou" a hned vedle "jede jen na Malinovského náměstí a dále jako linka 9 do Komárova" atd?

616
13 srp 2010 13:44
Yakuzza:
To mi připomíná situace před pár lety, když začínalo nové hlášení zastávek s paní Černockou. Linka 37 jedoucí ráno do Husovic se v Pisárkách měnila na 25, ale v hlášení zastávek v Pisárkách bylo řečeno "konečná stanice" a půlka lidí vystoupila, část zmatkovala, pak se venku podívali, že jde o linku 25 a znovu nastupovali... Tenkrát jsem se jako študák gymnázia tímto ráno bavil sarcastic. Po čase došlo ke změně a hlásilo to už jen "vůz jede směr úvoz" bez přepisování čísla.
Naopak si myslím, že přepsání čísla je fajn, pomůže se tak linkám 25 a 26 v kapacitě. Ale hlášení je v tomto místě asi zbytečné, možná by mohla paní zahlásit: "ze zastávky Mendlovo náměstí vůz pokračuje směr Úvoz a dále do vozovny Husovice".

Nejlepší byl stejně Křapa, který u vozů jedoucích z Husovic na Mendláku hlásil: Vůz jede do: Kohoutovice sarcastic.
Nebo: vůz pokračuje po trase linky číslo.... ovšem číslo zůstalo utajeno biggrin.

6990
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Ten "kočkopes" bude proto, aby si někteří cestující zřejmě nestěžovali, že nebyli dostatečně informováni. Nicméně to nic nemění na to, že jednou (a úplně) by to stačilo.

3342
21 led 2011 14:19
Jo, ale ať se pak změní úplně, ne ať je to kočkopes.

1710
22 led 2006 12:56
Brno
Já osobně si myslím, že je dobře, když se linka změní co nejdřív.
Už když najíždí na "novou trasu". Ne až když sjíždí ze "staré".

1363
Brno - Masarykova čtvrť
Myslel jsem, že se mi to bude líbit, ale těch nepřesností a nelogičností je tam mraky. Včera jsem jel z Kohoutovic t-37 na Konečňák, zatahovala do Husovic.
- Po odjezdu z Antonína Procházky se ve voze ozvalo "Vůz pokračuje po trase linky 25 směr Pisárky" a venkovní bude se přepsaly na 25 - wtf? Pisárky a dál jsou pořád na trase t-37, tak proč taková komplikace už před Pisárkama? (A ano, na vnitřním panelu zůstalo 37 Vozovna Husovice)
- Po odjezdu z Pisárek se ozvalo "Prosím pozor, vůz jede do Vozovny Husovice" - nechápu důvod tohoto hlášení
- Po odjezdu z Výstaviště se ozvalo klasické "Prosím pozor, vůz jede směr Úvoz" - když už se teda tvářím jako linka 25, proč varuju, že jedu na Úvoz? ](*,)

616
b1: Takže ti přijde lepší, když si kaštan najde v jízdním řádu linky 37 u času "k" jede do vozovny Komín a přijede ti linka 29 s nápisem Vozovna Komín, když nastoupíš uvidíš číslo 37 > Vozovna Komín biggrin. Hlavně když 29 vyjížděla ze smyčky Jírovcova, tak lidi koukali sarcastic.

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
29 přeškrtnutá není, viděl jsem to zatím jenom u šalin.

1451
15 zář 2005 13:43
čtvrť s největší koncentrací rozjezdů v Brně
a to je ta 29 taky přeškrtnutá? :-) :-)

3771
08 čer 2005 23:12
Jenda: Nepřijde mi moc šťastné mít jízdní řád linky 29 s třemi spoji do hodiny v pracovní dny od 6 do 19 a pak třeba ve 22 hodin najednou třeba pět spojů, a o víkendu jenom ty spoje kolem 21. až 22. hodiny...

7385
27 úno 2010 07:40
Když jsme u těch JŘ, neplánuje se na tratě vedoucí do vozoven (Lidická/Štefánikova/Palackého, Purkyňova, Pionýrská apod.) umístění JŘ se zatahujícími spoji? Pochybuju, že by se vše vešlo na JŘ linek 1, 25, 29 atd.

616
Linka 37 ze smyčky Jírovcova do VOZ Komín jede rovnou jako 29 Vozovna Komín. V interiéru ovšem svítilo 37 > VOZOVNA KOMÍN biggrin - ještě je asi potřeba vychytat mouchy :D.
Budou se tyto spoje přidávat do jízdního řádu linky 29? Bylo by to logické...

2660
13 črc 2009 13:42
Ale tak jasně, ale připadá mi, že to nefunguje nějak často.

Moderátor
6181
11 dub 2010 15:05
Juliánov
Já bych to nedramatizoval. Všechno občas nefunguje. Papírový jízdní řád to jistí.

"fejsbůk" BMHD.cz

2660
13 črc 2009 13:42
Ráno jsem na Mendláku viděl LF2, které mělo na předním bočním table 2 STARÁ OSADA a na zadním bočním...teď nevím, jestli 5 ŠTEFÁNIKOVA ČTVRŤ nebo 7 ŠTEFÁNIKOVA ČTVRŤ. A aby toho nebylo málo, tak na České opět nefungují panely. Nevím, kam tohle spěje. Brzo tu asi budeme mít informování cestujících jak na Ukrajině.

1363
Brno - Masarykova čtvrť
Pokud ty změny označování jsou kvůli výskytu linky mimo svou klasickou trasu, zajímalo by mě, co dělala ráno na Mendláku d-3 směr Ečerova. Předpokládám, že z Pisárek jede na Mendlák, kde se otočí a přes Výstaviště jede na Ečerovu, kde se řadí na trasu d-3. Proč ale není označena jako d-1?

Zabanovaný
3619
26 srp 2007 15:26
Brno
Nevšiml jsem si ev. čísel, druhá byla K2 s čely Kotas a bočním transparentem v krabici na střeše, ta první byla taky K2, ale bližší jsem nezaregistroval, jel jsem 2 zastávky a myslel na něco úplně jiného, než na to, čím jedu

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Chat:
Záleží na typu tramvaje. Např. u T3 to závisí na přepínači denního (obrysového) svícení.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2038 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 82  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata