Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 46 z 82    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 82  Další
Autor Zpráva

632
14 úno 2005 15:12
Bystrc
Miky: Dík, konečně se taky chytám, obrázky lepší než slovní popis.

Jak je to s tou "přeškrtnutou jedničkou"? Ta se zobrazuje u všech zatahujících vozů, když se napojí na trasu linky 1? (A směrem do Medlánek i do Pisárek?)

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Takhle to vypadá.
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 1402_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5977_n.jpg

1363
06 zář 2010 15:29
Brno - Masarykova čtvrť
Při pondělku jsem asi lehce mimo :-) Ok, už asi chápu. Znamená to ale, že cedule s linkou bude mít po celou dobu nějakou "1->6" nebo rovnou "6"?

2778
07 kvě 2008 20:25
Čebín
mechoš píše:

jsou na to udělané speciální cedule ;-)

možná by bylo záhodno si přečíst co jsem napsal!

7385
27 úno 2010 07:40
Pokud jsou cedule, tak asi nebude pobíhat u Semalu, ale na konečné, ne?

1363
Brno - Masarykova čtvrť
No však právě :-) Proto se ptám, to bude opravdu třeba na tom Semilasse opravdu pobíhat mezi cestujícími obou vozů a všechno měnit? :-)

2778
07 kvě 2008 20:25
Čebín
Yakuzza píše:
Tak mě napadlo... Pokud na to přešli i na ceduláčích, to na Semále řidič v případě soupravy dvou vozů zastaví, vystoupí a přehazuje cedule na obou vozech z 1->6 na 6? :-)

jsou na to udělané speciální cedule ;-)

1363
Brno - Masarykova čtvrť
Tak mě napadlo... Pokud na to přešli i na ceduláčích, to na Semále řidič v případě soupravy dvou vozů zastaví, vystoupí a přehazuje cedule na obou vozech z 1->6 na 6? :-)

2660
13 črc 2009 13:42
Protože to někdo neuměl nastavit. Je to teprve týden, tak snad to ještě doladí.

7385
27 úno 2010 07:40
xxx: Když linky teď jezdí jen po své trase, tak proč jsem onehdy na Údolní viděl 5/1, jek jsem onehdy psal? Aby to bylo ještě zmatenější?

2660
Zdeněk: Pokud vím, tak nikdy před tím se to neoznačovalo
13
-> 10
Bylo tam 13 STRÁNSKÁ SKÁLA, lidi se dívali jenom na číslo, a proto se divili.

2660
Mauricio: Já si myslím, že toto označování je logičtější. Linky teď jezdí jenom po své trase. Ale musí to zobrazovat to, co má. To že to někdo nechápe je jeho problém. Myslím, že je to na těch tablech celkem jasně vysvětleno (ikdyž někdy zatím...). Já, když jsem stál na zastávce a přijela mně zatahující 7 a viděl jsem to poprvé, tak mně bylo hned jasný o co jde. A neviděl jsem celou cestu nikoho, kdo by to nechápal.

1665
10 čer 2006 20:45
Hrubšice
xxx: že by to nemátlo? Vzpoměňme jen na různé označení vyjíždějících desítek pod číslem 13, dvakrát to hlásilo že jede jako 10 a stejně se lidi divili, když to na Geislerové neodbočilo do Julcu...

Zabanovaný
3619
26 srp 2007 15:26
Brno
Stuřík

Tu 9 bych bral s tímhle nápisem na Dornychu, ale ne na Lesnické, u té linky 3 bych bral 3 / 13 (12). Ale dojet z Lesné po lince 9 k nádraží a odtud po lince 1 do Medlánek po kolejích nejde, to stejné s tou 3

9987
15 led 2005 23:41
A já si myslím, že jak to bylo do teď, tak to bylo nejlepší.

2660
stuřík:
Já myslím, že kdyby se na Semilasse zahlásilo: “Linka číslo 6, směr Moravské náměstí, Starý Lískovec.“, tak by nikoho nic nemátlo.
Jinak J*M* psal “směrem z města“. A navíc v Pisárkách porschata nejsou.

3099
29 srp 2009 19:30
xxx:
Chápu tě, ale tím zmateš "řadového" cestujícího. V tomto případě by podle mne měl být jeden pevnej "bod", kam první linka (cíl: "bod") dojede už jako druhá po změně tabel mezi zastávkama před "bodem."

JM:
Asi to byl nějakej pisáreckej vůz, dojel na Moravák a pak jel vlevo po d1 směr Maliňák a vozovna.

Zabanovaný
3619
26 srp 2007 15:26
Brno
xxx píše:
Asi před hodinou jsem viděl na Lesnické porsche označené:
Kód:
9     HLAVNÍ NÁDRAŽÍ
-> 1 VOZOVNA MEDLÁNKY

Nějaká chyba?

a já onehdy viděl porsche na Vranovské směr z města a na zadní kostce něco jako 3 / 1. Jsem blbej jen já, když si nedovedu představit, kam ty šmirgle jedou a kudy?

2660
zolex, stuřík: Nemusela by mít dvě čísla až na ten Moravák. Mohla by převinout už před Semilassem, ale před ním by se to ukazovalo tak, jak jsem psal.

2485
19 dub 2009 12:06
Brno
Nejlepší by bylo zatahovat bez čísla. Prostě obřím písměm napsat Vozovna Pisárky, Vozovna Medlánky a hned by se vědělo kam to jede.. Kaštani stejně prvně čučí na číslo a když jsou tam dvě, akorát je to mate... Jak pořešit výjezdy to netuším. Taky u nich přepisování tabel je občas divoký. Vylítávám s d-4 co má na tablech 1 Malinovského nám. > 4 Obřany přičemž po lince 1 jede v reálu jen na Hlavní nádraží, zastáku Malinovského nám. má jinde než jednička. No ale pro klid duše se na tablech přepsalo 4 Obřany už po výjezdu ze zastávky Nové Sady... Je to ještě v plenkách, až se to doladí snad to nebude dělat neplechu a brzy se to vžije mezi lidma...

Moje fotogalerie s dopravní tématikou.

3099
29 srp 2009 19:30
To sice ano, ale je pro DP je primární, aby byl vůz označen co nejdéle linkou a cílem, kam vůz jede - mysleno konečná. Protože tu jsou pořád slepí (nemyslím nevidomé) kaštani, kteří prostě vidí na prvním řádku linku jedna, tak nastoupí a ejhle, "já jedu na Čáru..."

1203
12 lis 2007 00:57
Brno - Židenice
Od Semilassa ale už ide po vlastnej trase, a to nové označenie sa používa pri výjazdoch z vozovne v prípade, keď sa pohybuje ešte mimo svoju trasu...

2660
Hm, tak chtěli v tom udělat pořádek, ale zatím to akorát mate... Snad to ještě vyladí...

Ještě mě napadlo, že když vyjíždí 6 z Medlánek, tak by mohla být označená ne takto:
Kód:
1     SEMILASSO
-> 6 STARÝ LÍSKOVEC

ale:
Kód:
1     MORAVSKÉ NÁM.
-> 6 STARÝ LÍSKOVEC

Po trase 1 totiž přece jede až na Moravák ne?

1344
17 črc 2010 21:41
Krno
xxx píše:
Asi před hodinou jsem viděl na Lesnické porsche označené:
Kód:
9     HLAVNÍ NÁDRAŽÍ
-> 1 VOZOVNA MEDLÁNKY

Nějaká chyba?

Já jsem teď zase před pár hodinama viděl na Lidické přeškrtnutou jedničku (směr z centra) s nápisem Vozovna Pisárky. Pak jsem si teda nebyl jistý, jestli jsem neviděl špatně, ale teď vidím, že to možné je... :-)

1363
Brno - Masarykova čtvrť
Na a-52, které jedou z Mendláku přes Myslivnu, se teď objevuje BYSTRC ZOO / PŘES MYSLIVNU-ŽEBĚTÍN.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2038 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 82  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata