Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 49 z 82    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 82  Další
Autor Zpráva
1111
21 zář 2009 15:23
Ale ještě před Vánoci byla na vnitřním BUSE "Královopol. strojírna".

140
11 pro 2011 18:53
MartinV: KSB se používá už několik let, to nebude chyba. Jen je to zkratka, která mladší generaci nic moc neřekne.

1111
21 zář 2009 15:23
Ad transparent bez cíle - při potvrzení konce předchozí jízdy se nesmí hned potvrdit následující jízda, ale chce to chvíli počkat a není problém.
Zatím suverénně "nejlepší" kiks programátorů bylo cca před rokem prohození cílů na náhradní a-x13 v trase Česká (cíl 071) - Technologický park (cíl 671), při naprogramování to přehodili (chápu, jsou to hodně podobná čísla) a jezdilo se ve směru TPa s tablem Česká a ve směru Česká s tablem TPa.

3346
13 lis 2004 11:58
Nová data platí ode dneška..

3991
25 led 2006 16:11
všudezdejší
Jak dlouho funguje u zatahujících šalin přeškrtlé číslo linky?

1388
10 bře 2010 18:00
BRNO-Řečkovice
Teďka to BUSE blbne celkem často-nevím ,jestli je to chyba z programování,nebo nějaký normální chybky,ale často se mě stávám,že vídám šalinu ,která jede z Řečkovic a na BUSE ji svítí jen linka 1 ,bez napsaného směru.A takhle jsem to viděl už na povícero vozidlech.Nebo jak jsou zde okružní linky 42,70...tak poslední dobou vídávám,že na BUSE mají napsaný směr Kr.Pole ,ikdyž jedou směrem ke Globusu nebo na Ořešín.Anebo naopak mají při odjezdu ze Žitné směrem na Kr.Pole tam svítí směr Ořešín.Slyšel jsem,že je to prý chyba v naprogramování cílů......A často jsem viděl,že řidiči o tom ví,ale nic s tím asi nemohli udělat.

1082
22 pro 2008 22:51
PoŠuKov, 2. část
Dnes odpoledne jsem v 3023 viděl patvary Přemyslovo n a Olom.u školy. Vypadá to opravdu hrozně.

3346
Např. d-8 vyjíždějící z vozovny do Lískovce, zobrazuje linku 1 -> 8, a cíl: Hlavní nádraží / St. Lískovec (je to dvouřádkově)..

3342
21 led 2011 14:19
mh píše:
A kdopak si dnes všiml nového označení vozů, vyjíždějících z vozovny na linku? :-)

Já jsem si nevšiml. Zasvětíš mě?

567
12 črc 2008 21:51
Brno, Černá pole
Já si toho taky všiml. Připadá mě, že je to písmo až moc malý, hlavně vzadu. Nejdřív jsem myslel se to BUSE rozsypalo :D .

188
25 pro 2010 21:35
Já si všiml sedmičky anitry, zatahující do VP. Velice pěkné, na druhou stranu, to všechny zátahy do VP budou psát do JŘ d-1? Nicméně mohly by pak najít místo v JŘ t-29 zátahy z Komína do Kohoutovic a Lískovců, když jede člověk z Jundrova tam, tak se to docela hodí. Drobnost, ale potěšila by :)

3346
A kdopak si dnes všiml nového označení vozů, vyjíždějících z vozovny na linku? :-)

6990
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Bohužel ale zkratka KSB nebyla v trolejbuse.

616
13 srp 2010 13:44
Tak jsem informoval DPMB o chybě a odepsali mi toto :D:
Dobrý den,
děkujeme Vám za upozornění. V datech pro trolejbusy jsou skutečně chyby. Ačkoliv všechny trakce používají shodnou databázi zastávek, na tramvajích a autobusech k chybě nedošlo.
Data opravíme v průběhu dvou dnů.
S pozdravem
Homola Karel
DPMB, a.s.

Dnes jsem jel odpoledne 3252 a bylo to již správně. Ráno v 3021 ještě ne :D.

6990
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Co si pamatuji, vždy se vevnitř uváděly celé názvy. Kromě zkratek "nám.", které jsou ustálené a nijak nevadí. Jak už tady padlo, někdo zřejmě potřeboval vykázat práci (podobně, jako u nového značení bezbariérových zastávek, leč tam to není krok zpět).

188
25 pro 2010 21:35
Fuj.

1363
06 zář 2010 15:29
Brno - Masarykova čtvrť
Jenom btw, je to zkrácené na A.Procházky bez mezery.

616
13 srp 2010 13:44
Vždyť ještě nedávno na vnitřním BUSE byly názvy normálně. I případné zkratky byly celkem pochopitelné. To bude podle mě opravdu nějaký error v datech. Protože Libušino údo a Libušina tří bez tečky vypadá opravdu divně. Zrovna tyto dva nápisy vejdou celé v pohodě, stejně tak Antonína Procházky, tento název je zkrácen na A. Procházky :roll:.
Celkově bych byl pro větší využití těch panelů. Nyní to už ani nepíše anglické a německé ekvivalenty (např. u Výstaviště) což je taky škoda.

3991
25 led 2006 16:11
všudezdejší
Pokud to tady zaznělo, tak se omlouvám, ale proč se místo kolikrát nesrozumitelného zkracování názvů nepřejde k nápisům celým a případnému rolování na buse panelech? To je takovej technickej problém, nebo na Brno natolik inovativní myšlénka?

1710
22 led 2006 12:56
Brno
Mě dneska dostala zastávka "Výstav.Hlav". Kdybych nebyl Brňák, tak asi ani nevím, kde jsem. Snad na nějaké výstavě hlav.
Nechápu, proč se zkracují názvy, které se na displeje vejdou normálně celé. Například "Mendlovo nám".
Navíc je to špatně česky. Interpunkce děs běs. To psal nějaký Ukrajinec, ne?

3346
JJ, není to poprvé, nicméně pomáhá jen přehrátí dat, v horším případě celého OS :)

496
31 led 2011 13:46
kdyby to mělo za následek, že by vozy v létě pořádně větraly, nevadilo by to. A v zimě by se vytápělo otevřeným ohněm. :mrgreen:

Ohledně znakové sady, Wokna za to nemůžou, ty znají jen jednu. geek
A viděl jsem to už i někdy dřív, ale nevím v čem.

9315
10 čer 2004 11:19
Kdepak, jste vsichni vedle. To je pouze jazykova priprava na postupnou ukrajinizaci a balkanizaci provozu. Dalsim krokem bude ukonceni oprav a nakoupeni karosarskeho tmelu v mnozstvi vetsim nez malem. Dale, okna budou v entivandal provedeni, podle vozovny a typu vozu volitelne: natrena preklizka a nenatreny plech ..

Casem dojde i k instalaci odtokovych a vetracich otvoru v podlahach a stenach. Na streche bude prirodni klimatizace a sprchovy kout v jednom.

3346
Janatak píše:
Jsem koukal na názvy zastávek na těch vnitřních lcd panelech u 1909, a nějak si ty texty nerozumněly s českými znaky.

Jen rozhozená znaková sada ve Woknech :mrgreen:

176
01 lis 2010 18:43
Brno-Líšeň
Asi máme zavirovaný RIS :D

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2038 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 82  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata