Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 138 z 152    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 152  Další
Autor Zpráva

1378
26 úno 2005 04:51
Brno soukromně / Ostrava studijně
Jak se muzou vratit kotoucovky? Vzdyt puvodni K2 maji elektromechanickou brzdu na strednim podvozku a ta byla menena jen pri reko na K2R dosazenim hydraulicke kotoucove brzdy...nebo se pletu?

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Izzy píše:
Takze rekneme ze pri VO by mely vsechny K2R prijit o hydrauliku vymenou za klasickou kotoucovku?

Jo, údajně při všech VP se kotoučovky vrátí. Jedno předělání prý stojí okolo 100 000kč

3059
15 čer 2004 08:24
Izzy píše:
Takze rekneme ze pri VO by mely vsechny K2R prijit o hydrauliku vymenou za klasickou kotoucovku?

1378

3059
Manil-omyl. Ten řidič jasně řekl, že hydraulika tam není, a nebyla slyšet. Obě mají klasickou kotoučovku, 1053 i 1064. 1053 jako další znaky chromované držáky madel, žlutý kloub.

1378
Co ma 1064 misto hydraulicke kotoucove brzdy? Klasickou mechanickou? Jinak 1053 a 1064 se da rozeznat taky podle nastavby na kloubu-u 1064 je modra, u 1053 oranzova jako zbytek kastle...

11624
Brno
Tady je foto 1053, na první pohled rozeznatelné podle bíle klimči nebo pantografu (Fb500). Ve voze je na podlaze nalepeno nové světle šedé ALTRO a podle nepodložených informací byla zachována hydraulika na středním podvozku.

9986
15 led 2005 23:41
Fixi - no hurá, máš foto?

Naposledy upravil Igor Mauricio dne 15 říj 2005 23:30, celkově upraveno 1

3059
Jak jsem již psal do evidence, 1081 má konečně nátěr!!! Červenobílý, obchodní centrum Rozkvět

11624
Brno
M3 píše:
PvvS píše:
Mno tech legalu pribyva. V lisni je ted nejaky novy , byl popsany jako Operna zed pod ulici Jirovou a ja si nejak nemuzu pripomenout ktera by to mohla byt. Asi jedine ta u tramvajovyho telesa ...

Vím, že "legální" plocha je na ulici Nezamyslova - jsou to garáže a je to těsně před zastávkou Stejskalova. Potom další je na Křenové - jak je ten vlečkový přejezd.

Co se týká Osové - tak nevím, proč tu zeď dělali novou - vím o tom, že když byla celá pomalovaná, tak naběhli nějací týpci s kýblema bílou barvou, kus zdi natřeli a druhej den tam už byl jejich "výtvor".

Ta plocha na Osové je po Křence tuším druhá nejstarší v Brně, je tam už hodně dlouho

425
09 bře 2005 16:14
Líšeò
Na jírové se tím asi myslí ta opěrka, co je mezi Jírovou a Kotlanovou - hnedka u výjezdu z Jírové... anebo ta až směrem k Mifkové... ale spíš ta první...

1111
05 čer 2005 13:18
PvvS píše:
Mno tech legalu pribyva. V lisni je ted nejaky novy , byl popsany jako Operna zed pod ulici Jirovou a ja si nejak nemuzu pripomenout ktera by to mohla byt. Asi jedine ta u tramvajovyho telesa ...

Vím, že "legální" plocha je na ulici Nezamyslova - jsou to garáže a je to těsně před zastávkou Stejskalova. Potom další je na Křenové - jak je ten vlečkový přejezd.

Co se týká Osové - tak nevím, proč tu zeď dělali novou - vím o tom, že když byla celá pomalovaná, tak naběhli nějací týpci s kýblema bílou barvou, kus zdi natřeli a druhej den tam už byl jejich "výtvor".

922
15 čer 2004 19:24
V Bastru je to třeba zeď u fotbalového hřiště (za zast. ZOO po pravé straně směr Ečerova). Některé "klozetové mísy" :-) ale mají rádi čmárání na černo a to oficiální neberou, na oficiálních jsou většinou grafitti, kdežto na jiných místech bývají ty jejich ******* podpisy... Někdy si všímejte, kolik málo je čistých sloupů... :-?

To Mauricio: v pohodě, nemáš se za co omlouvat :wink:

9305
10 čer 2004 11:19

11624
Brno
M3 píše:
Jak jsem viděl, tak i už vlek 1301 je v zadní části "vyzdoben" nějakými čmáranicemi. Nechápu, proč to DP čistí a odstraňuje každý čmáranec. Já bych nechal čistit jen kabiny řidiče a na zbytek bych se vykašlal. Jen se těmto mentálně retardovaným dělá nové místo na jejich výplody. To stejné je např. se zdí a mostem u zastávky Osová. Teď je zrekonstruovaný, zábradlí je nově natřené, tak jsem zvědavý jak dlouho bude trvat, než ho tito magoři opět počmárají. Most ve Starém Lískovci na konečné vydržel čistý cca týden. Další věc je nějaká represe proti těmto vandalům. Stačí se projít po městě a je to na poblití - téměř všude jsou nějaké čmáranice. Primátor Svoboda svého času tvrdil, že je potřeba proti těmto "umělcům" rázně zakročit, ale např. na Křenové je obchod přímo pro sprejery - prodávají spreje, kukly, oblečení... a to nikomu nevadí. Svoje výtvory prezentují na internetu, ale oficiálně můžou fungovat (tuším jako prodejna barvy - laky). Je to tady vše postaveno na hlavu... :roll:

Na osové to nevydrží, tam je legální plocha, tzv "legál", takže tam můžou oficiálné čmárat.

9986
Honza - OK, v pohodě. Sorry jestli sem tě urazil nebo tak... a sorry za oftopik.

922
mauricio píše:
manil, Honza - chlapci já chápu, že Vás to asi rozčiluje, ale mírněte, prosím, své výrazy...neradi bychom to tady vyhvězdičkovávali

Pardon, to jsem nechtěl, ale je slušněji nazvat nejde, sem si to vyhvězdičkoval sám :wink: Příště napíšu že jsou klozetové mísy :-D

PvvS má pravdu, tím se to ještě zhorší, v BA je to opravdu hrozné...

9305
10 čer 2004 11:19
M3 píše:
Jak jsem viděl, tak i už vlek 1301 je v zadní části "vyzdoben" nějakými čmáranicemi. Nechápu, proč to DP čistí a odstraňuje každý čmáranec. Já bych nechal čistit jen kabiny řidiče a na zbytek bych se vykašlal. Jen se těmto mentálně retardovaným dělá nové místo na jejich výplody. To stejné je např. se zdí a mostem u zastávky Osová. Teď je zrekonstruovaný, zábradlí je nově natřené, tak jsem zvědavý jak dlouho bude trvat, než ho tito magoři opět počmárají. Most ve Starém Lískovci na konečné vydržel čistý cca týden. Další věc je nějaká represe proti těmto vandalům. Stačí se projít po městě a je to na poblití - téměř všude jsou nějaké čmáranice. Primátor Svoboda svého času tvrdil, že je potřeba proti těmto "umělcům" rázně zakročit, ale např. na Křenové je obchod přímo pro sprejery - prodávají spreje, kukly, oblečení... a to nikomu nevadí. Svoje výtvory prezentují na internetu, ale oficiálně můžou fungovat (tuším jako prodejna barvy - laky). Je to tady vše postaveno na hlavu... :roll:

Zajed si do BA a projed se nekteryma B vozama. Pak pochopis ze necisteni je nezastavi. To je pak bes.

1111
titlis píše:
Na d8 bych nasazoval ty nejomšelejší KT8, sídlištní kultura se na nich velmi neblaze podepisuje. Myslím, že d1 je v tomto ohledu v daleko lepší pozici (Bastr je přece jen starší králíkárna a křečkovický konec s převážně vilovou zástavbou tolik sprejerů neplodí, i když na druhé straně tuto "kulturu" vydatně přiživuje fléda).

A které jsou nejomšelejší? Možná dřív by se pár našlo (myslím když ještě všechny KT8 neměly transparenty, ale cedule - tak např. 1705, 1708 - to byly opravdový šroty), ale teď se postupně zrenovovaly, takže těch nejomšelejších už moc není.

1111

Na d8 bych nasazoval ty nejomšelejší KT8, sídlištní kultura se na nich velmi neblaze podepisuje. Myslím, že d1 je v tomto ohledu v daleko lepší pozici (Bastr je přece jen starší králíkárna a křečkovický konec s převážně vilovou zástavbou tolik sprejerů neplodí, i když na druhé straně tuto "kulturu" vydatně přiživuje fléda).

9986
manil, Honza - chlapci já chápu, že Vás to asi rozčiluje, ale mírněte, prosím, své výrazy...neradi bychom to tady vyhvězdičkovávali

922
Jo jsou to ******... :evil: Už i naše chlouba - K3R-N je poškrábaná :-x

Naposledy upravil Honza dne 14 říj 2005 15:34, celkově upraveno 1

11624
Brno
VS píše:
A nedostaly ty T6 zabrat, když jezdily na d-4 v oblasti cejlu, Husovic? to je ten pravej Brněnskej bronx. Když už sme u stavu šalin v brně, tak jen tak na okraj. Dnes sem jel 1539 na d-12 a celej vůz tak neuvěřitelně vibroval( okna lítaly, sedačky drnčely apod.) jak kdyby se měl co nevidět rozpadnout. Docela hnusný.

Bronx je pro tramvaje v pohodě. Zdejší menšina po sklech nečmárá, je to ani nenapadne. To dělají "normální" lidi, dělí se na "crew", každá crew čmárá nějaký jiný čmáranice. Nejhorší je to večer. Viděl jsem videa, jak pár týpků jede na střeše KT8 někde v Líšni v noci a čmárá po střeše nebo jak RT6N stojí na zastávce a přiběhne k ní banda ##MLUVÍM SPROSTĚ## a všichni na to začnou čmárat sprejem, řidič sice vylítne ven s baldou, ale proti takové bandě je naprosto bezmocnej...úplně se mi z toho dělalo španě, když jsem to viděl...

868
10 pro 2004 20:53
Brno
A nedostaly ty T6 zabrat, když jezdily na d-4 v oblasti cejlu, Husovic? to je ten pravej Brněnskej bronx. Když už sme u stavu šalin v brně, tak jen tak na okraj. Dnes sem jel 1539 na d-12 a celej vůz tak neuvěřitelně vibroval( okna lítaly, sedačky drnčely apod.) jak kdyby se měl co nevidět rozpadnout. Docela hnusný.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3786 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 152  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata