Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 220 z 255    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223 ... 255  Další

Co bude dřív ?
kloubové šráky 45%  45%  [ 81 ]
tramvajová trať ke kampusu 34%  34%  [ 62 ]
metro 17%  17%  [ 30 ]
odsunuté nádraží 4%  4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 180
Autor Zpráva

632
14 úno 2005 15:12
Bystrc
PvvS píše:
No to sem zvedavej jak predelaji provoz na novych sadech a jak to bude cely zabezpeceny.
TMB by o tom mohl vedet vic.

Doplnim, ze v patecni nebo sobotni Rovnosti se psalo, ze by hist. tramvaj mela jezdit v intervalu 30 min. (To bude pro ridice super sluzba :-))

9315
10 čer 2004 11:19
freddie píše:
6.10.2005 - Rada města Brna č. R4/119 dne 06. 10. 2005

Výběr informací pro novináře

RMB schválila:

provoz historické tramvaje na trase Rašínova - nám. Svobody - hlavní nádraží - smyčka Nové sady jako součást MHD dotovanou městem Brnem v rámci hromadné dopravy;
zrušení parkování na chodníku ulice Kounicova 1 - 27 včetně odstranění parkovacích automatů;

atd.

Pavel Žára, tiskový mluvčí MMB
zdroj: http://www.brno.cz

No to sem zvedavej jak predelaji provoz na novych sadech a jak to bude cely zabezpeceny.
TMB by o tom mohl vedet vic.

89
18 srp 2005 21:20
6.10.2005 - Rada města Brna č. R4/119 dne 06. 10. 2005

Výběr informací pro novináře

RMB schválila:

provoz historické tramvaje na trase Rašínova - nám. Svobody - hlavní nádraží - smyčka Nové sady jako součást MHD dotovanou městem Brnem v rámci hromadné dopravy;
zrušení parkování na chodníku ulice Kounicova 1 - 27 včetně odstranění parkovacích automatů;

atd.

Pavel Žára, tiskový mluvčí MMB
zdroj: http://www.brno.cz

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Dnešní výluky byly docela promakané, celý systém je super. Kdo dneska nebyl fotit, tak vřele doporučuju zítra, hlavně někde kolem čáry nebo svoboďáku, kde je snad větší provoz než ve všedních dnech. Jediný problém byl se dvojkama. Na DP to trochu nedomysleli a občas se stalo, že jely dvě dvojky hnedka za sebou, jedna na Hřbitov, druhá do Modřic. Nejhůř na tom byla ale 00212, která nebyla vůbec zapsána v jízdních řádech, takže nevěděla, kam se má po výjezdu z vozovny vydat, kdy má odkud kam vyjet atd. V BUSE nebyly nahraný jízdní řády, takže se muselo jezdit podle papírů...

73
30 čer 2005 15:46
VS píše:
Došlo k posunu zastávky Strážní směr Ústřední hřbitov bílže k městu, je nyní už před silnicí k novému Bauhausu a je vybavena novým označníkem typ okraj města. Mě se to ale nelíbí, protože je teď docela daleko od M-Paláce. Co bylo důvodem jejího přesunu?

Vždyť to tam sám píšeš (je nyní už před silnicí k novému Bauhausu) - přece aby byla blíž novýmu Bauhausu... :twisted:

868
10 pro 2004 20:53
Brno
Došlo k posunu zastávky Strážní směr Ústřední hřbitov bílže k městu, je nyní už před silnicí k novému Bauhausu a je vybavena novým označníkem typ okraj města. Mě se to ale nelíbí, protože je teď docela daleko od M-Paláce. Co bylo důvodem jejího přesunu?

425
09 bře 2005 16:14
Líšeò
tak sem si ted přečetl Výluky a aktuality a tam už je to napsaný... :-D

425
09 bře 2005 16:14
Líšeò
dnes kolem půl 5 na Mendlu nějaký služeb. vůz táhnul 1125 se staženým pantecem do pisárek...

Jinak sem byl dneska na veletrhu, ale nic moc tam není, co se týče dopravy... akorát pars tam má stánek a u toho nevím, jestli novej, nebo reko, vlak.. a celkově ten veletrh je letos nějakej slabej... :roll:

9987
15 led 2005 23:41
tramvaják - OK, dík moc
manil - jo, tak sem to myslel, ale je to jen moje teorie

470
01 zář 2005 23:14
mauricio píše:
tramvaják píše:
tak to jsem neskoušel, ale můžete to zkusit, ale musím říct, že je to zajimavé.

jo, je :wink: nevíš, co je v tomto případě zobrazeno na BUSE v zadním čele? linkové číslo nebo něco jinýho?

Linka.

9987
tramvaják píše:

jo, je :wink: nevíš, co je v tomto případě zobrazeno na BUSE v zadním čele? linkové číslo nebo něco jinýho?

470

11624
Brno
mauricio píše:
ne, toto je tam určitě od doby sjednocení RISu u busů, tj. tak měsíc dva. Dřív tam bylo Přestávka 30min nebo něco v tom smyslu, jenom prostý inverzní nápis bez obrázků
U tramvají a trajfů bych řekl, že toto, co fotil martin, tam ještě nebude...

Ajo, tys to myslel jako že od dob sjednocování...

9987
ne, toto je tam určitě od doby sjednocení RISu u busů, tj. tak měsíc dva. Dřív tam bylo Přestávka 30min nebo něco v tom smyslu, jenom prostý inverzní nápis bez obrázků
U tramvají a trajfů bych řekl, že toto, co fotil martin, tam ještě nebude...

11624
Brno
mauricio píše:
jo,podle mého názoru se to objevilo při sjednocení RISu, který ale zatím je jen u busů, takže vyťukání 998 a zobrazení tohoto nápisu půjde asi jen u busů...ale nevím, nejsem si jist

Sjednocení RISu na busech už bylo dávno, takže to odpadá, jestli to bylo z dneška. Podle mě by to mělo jít všude...

9987
jo,podle mého názoru se to objevilo při sjednocení RISu, který ale zatím je jen u busů, takže vyťukání 988 a zobrazení tohoto nápisu půjde asi jen u busů...ale nevím, nejsem si jist

Naposledy upravil Igor Mauricio dne 04 říj 2005 22:50, celkově upraveno 1

470
NOVIKA V MHD

Dneska jsem viděl super novej nápis Buse. Přestávka.
V počítač Buse vyťukáte 988.

Víz Obrázky:

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

868
Brno
Dnes kolem 18.30h sem jel z České d-7 1031 směr Šilingrák, ale ona jela místo na Pekařskou rovně směr Nové sady. Řidič nic nehlásil a na transaprentu bylo pořád Švermova přes Mendlovo nám. Řidič vystoupil a šel někam na druhou stranu pryč a lidem nic neřekl. Já sem chytil na Pekařské d-11 směr Mendlák, takže pekařská byla normálně průjezdná. Nevíte o co šlo?

924
15 čer 2004 19:24
No, tento týden jsou dopravní prostředky nacpanější...

279
29 říj 2004 11:26
Brno-Tuøany, Vítìzná 8
VS píše:
Tak sem se dneska vyskytnul u 1.části novýho Kapmusu v Bohunících, všude fůra lidí a a-60 opravdu dost našlapaná. Už předtím jezdila v prac.dny docela plná (důchodci na hřbitov, Kaufland, nemocnice apod.), ale teď co tam je spousta studentů by to chtělo trochu posílit, třeba v prac.dny po 7-8 min. místo 10 min. Taky d-9 je o dost plnější. Odpoledne sem viděl na Cejlu d-9 narvanou tak že řidič nemohl ani zavřít dveře, byl to kloubák na 5/9. Říkal sem si, že se někde zdržel, ale další K2 na d-9 zase tak narvaná a to jela podle JD! 2xT na tom byly o něco líp. d-9 jezdily plnější, když začala vyuka na MZLU, ale letos je to o dost horší. Opravdu nutně potřebuje už jen 2xT či K3.N.

To je věčný problém - město podle mě úplně ignoruje, že chtít mít univrzitní město taky znamená posílit rozpočet dopravce, aby mohl reagovat na zvyšující se počty studentů.

868
Brno
Tak sem se dneska vyskytnul u 1.části novýho Kapmusu v Bohunících, všude fůra lidí a a-60 opravdu dost našlapaná. Už předtím jezdila v prac.dny docela plná (důchodci na hřbitov, Kaufland, nemocnice apod.), ale teď co tam je spousta studentů by to chtělo trochu posílit, třeba v prac.dny po 7-8 min. místo 10 min. Taky d-9 je o dost plnější. Odpoledne sem viděl na Cejlu d-9 narvanou tak že řidič nemohl ani zavřít dveře, byl to kloubák na 5/9. Říkal sem si, že se někde zdržel, ale další K2 na d-9 zase tak narvaná a to jela podle JD! 2xT na tom byly o něco líp. d-9 jezdily plnější, když začala vyuka na MZLU, ale letos je to o dost horší. Opravdu nutně potřebuje už jen 2xT či K3.N.

jestli se to tady ještě neuvádělo, tak doporučuju si přečíst o brněnské MHD v pražském DP-KONTAKT 9/05 na http://www.dp-praha.cz :-) Je to zajímavé :-)

11624
Brno
Dneska v MF Dnes
Citace:
Další koleje čekají opravy
Centrum Brna čekají do roku 2010 další letní opravy tramvajových tratí na tzv. malém městském okruhu. Příští rok má začít rekonstrukce trojúhelníku Joštova-Česká, dále jsou na řadě Rooseveltova ulice a úsek Merhautova-Jugoslávská.

9315
10 čer 2004 11:19
Pro ty co znaji cestujici krabatory. Neco pro zasmani
http://www.cossack.cz/

232
23 bře 2005 20:48
Verusha: No já nevím většina odjezdů do vozovny je v jízdních řádech, a u jediných linek 33 (ze Slatiny) a 34 (z Vychodilovy) tohle uvedeno není. (nepočítám někteý noční zátahy) A ani sem nikdy neviděl 34 z Vychodilovy jinak než se SLUŽEBNÍ JÍZDOU. Proto jsem se ptal jestli už to takhle jezdí.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223 ... 255  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata