Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 39 z 255    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 255  Další

Co bude dřív ?
kloubové šráky 45%  45%  [ 81 ]
tramvajová trať ke kampusu 34%  34%  [ 62 ]
metro 17%  17%  [ 30 ]
odsunuté nádraží 4%  4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 180
Autor Zpráva
200
27 pro 2004 12:45
ty jo, tak to je nářez, prostě nejsou prachy, tak se nejezdí, uff #-o
Zlaťák píše:
Zlatej DPMB.
http://imhd.zoznam.sk/ba/doc/sk/9660/Za ... -2011.html
Zajímavé je "řešení" náhradní dopravy a odkaz dole na důvod zastavení dopravy. Doufám, že se do tohoto stavu v Brně nikdy nedostaneme. A to je Blava hlavní město.

1710
22 led 2006 12:56
Brno
Zlatej DPMB.
http://imhd.zoznam.sk/ba/doc/sk/9660/Za ... -2011.html

Zajímavé je "řešení" náhradní dopravy a odkaz dole na důvod zastavení dopravy. Doufám, že se do tohoto stavu v Brně nikdy nedostaneme. A to je Blava hlavní město.

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
Nejdřív to zakázali z důvodu špatného nezpevněného povrchu, poté po reko zákaz připoměli z důvodu, aby se to nezničilo. Ale tam se už nezajíždí nějakej ten rok zpátky.
Zajímavý ovšem je, že do areálu ČD, nebo co to tam mezi těmi mosty je, zákaz není, protože je to jediná přístupová cesta a náklaďáky tam jezdí. To ta občasná ND by tomu asi hodně ublížila.

9305
10 čer 2004 11:19
POkud vim tak je to z duvodu opravy svrsku pod mosty u zidovskyho hrbitova. Aby se to tam nedevaszoval, byl zakazanej prujezd . A pak uz neni rozumny to tam hnat kvuli jedny zastavce .

1110
21 zář 2009 15:23
Pokyn zhora, havarijni stav povrchu tramvajove trate.

1161
06 kvě 2007 13:02
ČR
Z jakého důvodu přestala jezdit náhradní doprava za linku 8 přes zastávku Krásného? Teď jezdí přes Dělnický dům, čímž vynechá obsluhu zastávek Židovský hřbitov a Krásného. Lidi čekající na těchto zastávkách musí být nadšení...

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz
k.ondra89 píše:
a o pomoci s kočárky a uhýbaní jim, ani nemluvím.
Sím, to není pravda. Na kočárky su vysazenej, to pomůžu dycky rád.

A jo, pražský nevytrhaný koleje maj svoje kouzlo... ale už taky pomale mizí... ;(

176
23 led 2011 03:17
co člověk nenajde na internetu.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

627
14 úno 2005 15:12
Bystrc
xcav8, miropiro: křižovatka Opletalova x Bolzanova, pohled z jižní části Opletalovy ul. (Informace o historii mají Pražské tramvaje v sekci Tratě.)

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
xcav8 píše:
Víte co mě na tom článku nejvíce zaujalo?
Ta fotka, kde ty koleje dál nepokračují.
Kde je to místo?

To je fakt, teď mne vůbec nenapadá, kde by to mohlo být...

Můj nový web o severním okolí Brna

Administrátor
2499
28 lis 2007 23:00
Brno
Víte co mě na tom článku nejvíce zaujalo?
Ta fotka, kde ty koleje dál nepokračují.
Kde je to místo?

9986
15 led 2005 23:41
Já ti dám ultras.

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
Mrak ultras biggrin ale mám podobný názor.

9986
15 led 2005 23:41
Přehání. Jde s davem. V davovém šílenství. No ale mám to zakázaný komentovat, prej na Facebooku stačilo.

3724
28 úno 2006 19:00
miropiro: Upřímně - nepřeháníš to?

3984
25 led 2006 16:11
všudezdejší
pepola - jeden dědek, kterýmu ruplo v kouli, ještě nedělá statistiku, že je tak postiženej každej důchodce.

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
V Praze se v pátek zastaví MHD, Dopravní podnik bude držet minutu ticha
Myšlenku schvaluji, přidal by se DPMB?

Můj nový web o severním okolí Brna

3724
28 úno 2006 19:00
"Klasická situace", zažitá např. předevčírem u Semilassa, při nástupu do a-84:
Byl jsem první u dveří, ale dědek mě odstrčil a narval se přede mě. Vystoupal jsem po schodech na úroveň podlahy vozu, načež dědek z pravé strany schodů udělal vlevo v bok a šel dozadu (přehnal se okolo mě poprvé). Než jsem se stačil pohnout a postoupit dále do vozu, se kolem mě přehnal znovu a narval se na sedadlo v přední části vozu = bude lépe vidět ven...
Důchodců bych se tady tedy moc nezastával...

1363
06 zář 2010 15:29
Brno - Masarykova čtvrť
J*M* píše:
Ony tzv "mouchy" nemají jen důchodci, spíš je máme všichni, jen je na sobě nevidíme

Náhodou na tom něco bude, měl jsem minulé léto chodit 14 dní o berlích a nakonec jsem to vydržel jenom 2 dny (normálně jsem jezdil do práce), nicméně ani tak týden po tom jsem nebyl schopný delší dobu stát, tak jsem vždycky v MHD seděl, ale vypadal jsem jako normální zdravý člověk... to bylo vražedných pohledů... ale co jsem s tím měl dělat. (BTW tehdy jsem fakt ocenil značení odjezdů NP vozidel :-))

888
21 led 2006 12:26
mh: nenásledovala, baba vystoupila další zastávku u Kaufecu a já jel v klidu dál.
MartinV: taky se mi párkát stalo, že nademnou důchodce mával průkazkou ZTP, sice jsem seděl "v první řadě", ale nálepky byly stržený a všude kolem plno místa. Vztekat se mohl, jak chtěl, nepomohlo. Seděl jsem.

Myslete si co chcete, ale když jsem unavenej, chci si sednout. Není-li mi dobře, chci si sednout. To prostě tak je. Typickou hlášku o tom, že až mi bude 80, tak mě taky nikdo nepustí, záměrně vynechávám, neboť nepředpokládám, že bych se takového věku při dnešním shonu dožil.

Zabanovaný
3619
26 srp 2007 15:26
Brno
MartinV píše:
... proč nepustím tu druhou sednout, když má ZTP ...

Občas při tomto tématu se ZTP se tak zamýšlím, zda mladé slečny, sedící na sedadlech zřetelně označených emblémem zeleného kříže a se stojícím důchodcem s berlí nad nimi, evidentně znuděné z polodenního vysedávání na střední škole, nemají náhodou též průkazku ZTP, vždy však dojdu k jedinému závěru, určitě ji musí mít a jediná choroba, na kterou ji mohly získat, je onemocnění, kterému se lidově říká "dostal papíry na hlavu"

Ony tzv "mouchy" nemají jen důchodci, spíš je máme všichni, jen je na sobě nevidíme

3750
08 čer 2005 23:12
Jeden mluví o tramvajích, jeden o busech, jeden o nastupování, druhý o vystupování...

Každopádně chtělo by to v MHD zavést něco jako toto :D

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
logitech911 píše:
Nakonec skončila skoro až u druhých dveří a začala tam obtěžovat mladšího klučinu, že prý ji má pustit sednout (místa v buse bylo dost), pustil.

Takoví lidé (většinou duchny) jsou k nezaplacení - člověk sedí, blízko něj volné místo, ale duchna se na něj bude divně dívat, jak to, že ji nepustí sednout. :pray:
Taky se mi před pár lety stalo, že nastoupily dvě starší paní (taky nebyly obsazeny všechny sedačky). Pak jedna mně začala vysvětlovat (=křičet), proč nepustím tu druhou sednout, když má ZTP (kterou nevytáhla, takže to nikdo nemohl vědět, kromě jasnovidce). No logika některých mě fakt dostává.
Ale to už je trochu OT.

7334
27 úno 2010 07:40
Ano, omlouvám se, vyjadřoval jsem se nepřesně. Původní myšlenka byla, že předními dveřmi, které jsou užší, se lidem s handicapem často lépe nastupuje, ale co se dohledu řidiče týče, měl jsem na mysli vždy výstup. Nechme to už být. Ještě jednou omluva, několik dní vstávání v jednu ráno s obdobnou vyhlídkou na dalších 8 dní dělá své :oops:

3342
21 led 2011 14:19
Robert píše:
Chat: Postopadesáté to zopakuju. Jde mi o vystupování, ne o nastupování.

Robert píše:
Jde o to, že ten člověk je pod přímým dohledem řidiče. Je to rozhodně nejbezpečnější způsob nastupování pro člověka, kterému to dlouho trvá. Navíc VP autobusy i trolejbusy mají užší dveře, špatně pohyblivý člověk se může chytit po obou stranách.

Promiň, já zapoměl, nikdo z nás neumí číst... vystupování jsi zmínil jen jednou, nehledě na fakt že celá diskuse začala nastupováním...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 255  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata