Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 44 z 108    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 108  Další
Autor Zpráva

2994
09 zář 2009 20:14
ČSAD Tišnov nakoupil před půl rokem pět nových Crosswayů LE, takže na 303 se zcela jistě objeví ;-) Hlavně mě zajímá 310, jestli se tam neobjeví další městská SORka

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Mauricio píše:
Tak vidím, že se stalo očekávané, nástup Jelenů se koná v docela slušné formě, jinak tak zběžný pohledem je většina dopravců +- tam, kde byla, akorát v Tourbusu asi moc rádi nebudou, no, asi je na čase tu firmu řádně zapít a dát ji sbohem.

Bude zajímavé sledovat, co se bude kupovat, resp. co nasadí BusLine (ačkoliv tuším, co to bude), BORS to měl psané na NP městské vozy, pokud se nepletu, BDS bude asi taky něco málo kupovat, jinak se žádné významnější nákupy konat asi nebudou.

Celkově nic moc, doufal jsem ve věší rošády :-D

I tak celkem solidní rošáda. :)

Teoreticky bude potřebovat rozšířit vozový park i Tišnov. Zajímá mne, s čím bude jezdit 303, kde se dle mne pěkně nabízí nasazovat spíše NP busy městštějšího provedení.

2994
O svoje tři obraty v IDSJMK na lince 336 zřejmě přichází i ZDAR

7338
27 úno 2010 07:40
http://portal.idos.cz/Down.aspx?f=pdf/L ... 107598.pdf

1344
17 črc 2010 21:41
Krno
A asi hloupý dotaz - co tam dělá linka 31? To snad BORS Břeclav provozuje trolejbusy?

7338
27 úno 2010 07:40
Linkou 52 je myšlen ten školní spoj, co jezdí Tišnov už teď, tam změna nebude.

BusLine kupuje nové SORky, bude mít i pár ojetin. ADOSA by měla kupovat cca 5-6 nových vozů. Něco by měl koupit SEBUS a VYDOS, předpokládám, že i ČAD.

2777
07 kvě 2008 20:25
Čebín
Celkem jsem byl překvapen linkou 52 ;-)

9986
15 led 2005 23:41
Tak vidím, že se stalo očekávané, nástup Jelenů se koná v docela slušné formě, jinak tak zběžný pohledem je většina dopravců +- tam, kde byla, akorát v Tourbusu asi moc rádi nebudou, no, asi je na čase tu firmu řádně zapít a dát ji sbohem.

Bude zajímavé sledovat, co se bude kupovat, resp. co nasadí BusLine (ačkoliv tuším, co to bude), BORS to měl psané na NP městské vozy, pokud se nepletu, BDS bude asi taky něco málo kupovat, jinak se žádné významnější nákupy konat asi nebudou.

Celkově nic moc, doufal jsem ve věší rošády :-D

1082
22 pro 2008 22:51
PoŠuKov, 2. část
Bouchejte šampáněm, kraj zveřejnil výsledky výběrka:

http://www.kr-jihomoravsky.cz/Default.a ... 1&TypeID=2

Myslím, že to není nic moc překvapivého, bohužel. (Ikdyž Bors na 710 mě překvapil biggrin )

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
ReZ: občas zahlédnu některé lidi, kteří při koupi šalinkarty či lístku v předprodeji odevzdají navíc několik těch výstřižků ze Šaliny. A tempem, jaký je zde DP zobrazuje (v Šalině, tak 2-3), má slušnou zásobu na několik let. Bohužel ty dotazy jsou aktuální, ale to už asi DP nevadí.

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Myslíš na té parodii na web? Já osobně obrázky po stranách webových stránek většinou ignoruji (to mě naučily reklamy). Na webu DPMB je to automatické, protože je shrnutím všeho špatného co znám...
Obrázek ano, ale kam se člověk po příchodu na web podívá nejdřív? Do hlavního "okna". Že zmizely aktuality budiž. Ono i z marketingových důvodů není dobré ukazovat co nefunguje (výluka = funguje jinak než je běžné = nefunguje). Ale třeba tohle bych ocenil i v textové podobě hned na úvodní stránce nahoře (=místo, kam se každý nově příchozí dívá nejdřív)...

Navíc je ten obrázek klikací? Co to dělá? Jaký průzkum?

Ne, takhle se to opravdu nedělá! Špatně, špatně, špatně!

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
Mauricio píše:
Btw - trvalo mi asi 4 minuty, než jsem tu anketu našel... Ostuda webu...

Já ji našel hned :-) Ale je fakt, že nebýt znalý z jiných webů, nepochopil bych, že klikám na anketu...

vždyť je hned na hlavní stránce...
Příloha:
stranky_DPMB.jpg

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

2965
tam, kde mám postýlku...
A anketa +/- v tom sqělém plátku? To jsou reálné otázky existujících lidí nebo si to někdo z PR DP vymýšlí?
O funkčnosti podobných anket si nedělám iluze...

9986
Vyhodnocování kroužkujících odpovědí je poněkud snažší, než vyhodnocování psaného textu, do kterého stejně 99% lidí napíše opět jen odpověď na jednu z otázek. Je klidně možný, že román nikdo číst opravdu nebude.

2994
ReZ píše:
A ty si myslíš, že to bude někdo číst?

Proč asi DPMB ty dotazníky vypracoval? Aby to potom vzali a hodili do koše bez přečtení? Trochu blbost

9986

Já ji našel hned :-) Ale je fakt, že nebýt znalý z jiných webů, nepochopil bych, že klikám na anketu...

2965
tam, kde mám postýlku...
A ty si myslíš, že to bude někdo číst?

6976
Žlutý kopec
Aha, na stránkách ano, já to vyplnil v papírové podobě z plátku Šalina. Tam to omezený není. :mrgreen:

4738
BRONX
MartinV: ale je tam tam moc omezený počet znaků, že vlastně napsat nemůžeš skoro nic ;)

Ale jak říkám, DPMB má u mě plus za snahu :)

6976
Žlutý kopec
Mceza: slovní odpověď by byla na místě, ale zase se to lépe hodnotí, když máš uzavřené otázky. A něco můžeš slovy napsat na konci dotazníku.

1111
05 čer 2005 13:18
agent: ne nad 6°C, ale nad 3°C.

865
14 lis 2007 11:01
Brno-Juliánov
agent_s_teplou_vodou píše:
... proč se ptají na tohle, když sami ví, že při teplotách nad 6°C je el. topení povinně vypnuto :pray:

nad 3°C...
u autobusu se topi pod 5°C, ale zde se muze i nad, zalezi na ridici

3750
08 čer 2005 23:12
mceza píše:
Nebo záměr :D

4738
BRONX
Tato akneta pravděpodobně vznikla na popud diskuze na Facebooku, kde tiskové mluvčí dostala spoustu rad (které byly vyprovokovány novým webem (osobně to za web nepovažuji, spíš za ukázku, jak se web nedělá)).

Některé otázky bych pokládal jinak a ocenil bych možnost doplnění slovní odpovědi. Ale snaha se cení :-)

1105
28 pro 2008 00:10
613 00
Na webových stránkách DPMB je anketa spokojenosti s MHD. Docela jsem se pobavil dotazem na:

35.informační úroveň časopisu Šalina
39.technický stav vozidel
11.Jaká je tepelná pohoda ve vozidlech v zimním období? - proč se ptají na tohle, když sami ví, že při teplotách nad 6°C je el. topení povinně vypnuto :pray:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2676 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 108  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata