Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Pravidla fóra

Toto fórum není oficiálním fórem Dopravního podniku města Brna ani jiného dopravce. Své stížnosti a podněty tedy směrujte na oficiální stránky DPMB nebo IDSJMK

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší. Stránka 1 z 1   
Autor Zpráva
1
10 čer 2015 23:21
Strom, IQ testy, testy paměty, odolnost stresu.

2
07 říj 2014 20:10
Co všechno obsahují psychotesty?

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
Ovšem bohužel ne jako náhrada té stávající, o které kolují legendy (bohužel je mám přímo z první ruky), ale jako doplnění té, která před časem naše řady opustila (bůhví proč asi?).

3345
13 lis 2004 11:58
Existuje knížka, kde jsou kromě jiného probírány různé příklady (logika apod.), které se u psychotestů DPMB můžou objevit. Ale jak se jmenuje, to už netuším. Každopadně ty další věci jako postřeh, už se asi moc naučit nedají. Možná tak trénovat rychlost, ale je to všechno propojený.. Jinak ano, od nového roku je v podniku nová psycholožka.

800
15 srp 2012 14:28
Trošku oživím tohle téma, za pár dní mě to taky čeká a nemine a tak se chci zeptat, existuje nějaký způsob jak se na pakotesty připravit, případně jestli by se mi ozval někdo, kdo psychotesty dělal a osvětlil průběh, případně jestli si mám dávat na něco pozor apod.

A ještě jedna věc, co jsem sledoval web DPMB, tak jeden čas probíhalo výběrové řízení na pozici dopravního psychologa, tak se chci zeptat, zaměstnává DPMB nového psychologa?

nejpřesnější informace budou ale vždy přímo od zaměstnavatele ne od fanoušků

3
08 pro 2012 22:42
Jasne, ja som len myslel ze toto je forum riadne brnenskej mhd, az teraz som sa docital ze nie. Napisem im. Ak by ale niekto nieco vedel blizsie, moze kludne napisat.

se jich zeptej přímo než debatovat ne?

3
To znamena pracovat kazdy den? Neda sa nijako dohodnut co?

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
DPMB je jedno, zda jsi student nebo ne. Ale řidiče tramvaje už bere jen na plný úvazek, brigádníky už nebere.

3
Ak totu uz bolo, tak sa ospravedlnujem, ale chcem sa spytat, kde je treba zacat vybavovat, ak clovek si chce urobit ridicsky preukaz na tramvaj a ci vobec dpmb zamestnava aj studentov. Dakujem.

865
14 lis 2007 11:01
Brno-Juliánov
Zavolej si tam jeste jednou a zeptej se jich primou otazkou jestli muzes ty psychotesty opakovat at vis na cem ses.

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Můžeš to zkusit zase znovu. Jen nevím přesně, jakej je ten interval. Jestli po roce nebo po půl?

jako psycholožky všeobecně nebo jen ty v Brně? takže potom jěště zbývá olomouc nebo Praha..... :( chjo a já jsem se tak moc těšil.... Brno mám rád

Administrátor
2499
28 lis 2007 23:00
Brno
To oni neřeknou co já vím.
Ale slyšel jsem, že tyhle psychotesty jsou horší jak do armády.

hlásil jsem se na řidiče tramvaje do pisárek do brna, minulý týden jsem absolvoval psychologické vyšetření a dnes jsem tam volal o výsledek a řekli mi že jsem to neudělal a jinak nic víc.,,, je jěště nějaká opravná možnost? já bych spíš chtěl vědět proč jsem to neudělal.

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 16 ] 

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata