Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 32 z 81    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 81  Další
Autor Zpráva
9986
15 led 2005 23:41
No tady to ptaní se na naprosto jasné věci je poslední dobou nějak častý. Tak kupříkladu - stojí v koncové stanici vlak, všechny vlaky, co tam jezdí, jezdí jen jedním směrem a jen do jedné cílové stanice. To ale nebrání pěti lidem ze třiceti zeptat se, kam ten vlak jede...

EDIT - i když u vlaků chápu, že za to taky můžou ty debilně vytištěný kalendáře, které se nějak neopravily.

Naposledy upravil Igor Mauricio dne 26 říj 2011 21:54, celkově upraveno 1

1110
21 zář 2009 15:23
No pokud by se ptala ridice, tak na tu ()() bacha,cituji z posledniho Zpravodaje: "Podle prislusne smernice je ridic povinen podavat nezbytne informace... Stiznost na ridice je kvalifikovana jako opravnena a poruseni smernice vyhodnoti komise pro stanoveni vykonnostnich odmen za zari." Takze pokud by ridic neodpovedel, tak riskuje sluzbu zdarma:-(

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
A nebo taky do ( )( )... A kterou elektriku? :-k

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Třeba do Soběšic.

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
Nastoupil jsem do a-66 na Haškově v čase 12:47 směr škola. Nastupují ještě nějací důchodci. Ale pro zichr položí jedna z nich, nějaká bábuška, otázku: "Jede to k elektrice?" A kam jinam by jel?

Můj nový web o severním okolí Brna

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Koukám že se má odpověď asi neodeslala, tak znovu:

Mě před týdnem zarazilo to, že u nových poršat (konkrétně pozorováno na 1924) byly samolepky se zeleným křížem v prvním článku na sedadlech hned za řidičem... Takhle se to důchodci nikdy neodnaučí... Zas někdo přemýšlel...

3342
21 led 2011 14:19
Možná právě tohle je důvod, proč pražský poršata nemají první dveře pro cestující...

1105
28 pro 2008 00:10
613 00
Zlaťák píše:
Možná by pomohlo nějak víc zvýraznit ty nízkopodlažní dveře nebo udělat nějakou osvětu.

Nepomohlo by to. Stačí se podívat na linky, kde jezdí Crosswaye. Lidi, i když mají 1. a 2. dveře volné, tak polezou vzadu do schodů.
Je to marný, je to marný, je to marný...

1710
22 led 2006 12:56
Brno
No je pravdou, že i když jsou vyhrazená sedadla v nízkopodlažní části, nemohoucí často lezou dopředu do schodů. Možná by pomohlo nějak víc zvýraznit ty nízkopodlažní dveře nebo udělat nějakou osvětu. Tak jak byly letáky, že pes má mít náhubek a batoh patří na zem, tak že důchodci "patří" do nízkopodlažní části na vyhrazená místa.

1111
05 čer 2005 13:18
Pochopím důchodce, kteří sotva lezou ale všimněte si, že u prvních dveří je skoro pokaždé plno a vzadu je místa dost. Nemyslím, když je vůz narvanej. A to nejsou jen důchodci. Zastavíte jim u rypáku (mladým) dveřima a oni stejně lezou dopředu, kde nastoupí a stejně lezou zase dozadu, protože ve předu není samozřejmě místo. Logika těchto cestujicích mně uniká. A není jich málo. Asi mají rádi kontakt s těly ostatních cestujících, což by po nastoupení jinudy asi neměli...

1404
02 črc 2011 14:08
rozhodně sympatičtější, když se cpou dopředu, kde mají vyhrazeny místa, nežli když nastoupí dědula na Mendláku do šestky zadníma dveřma a začne pořvávat: „co tu sedíte vy kur*y mladé“ :DD a nebo když ještě jezdila do St.L. odkloněná 13ka, tak si asi 85letá paní nastoupila do zadního vozu, u Krematoria chtěla vystoupit 5. dveřma, tlačítko si ani nezmáčkla, řidič teda odjel a paní pak tu celou jednu zastávu nadávala na “kretény řidiiče“ a DPMB....[demence o dost větší než když si jdou dopředu]....:)

1546
06 lis 2009 10:30
Ono je to taky tím, že mají strach, že by je v zadnějších dveřích mohl řidič nevidět a přivřít nebo jim zaklapnout dveře při pomalém výstupu.

3989
25 led 2006 16:11
všudezdejší
Se nedivte, celej život se jim vtloukalo, že se nastupuje prvními dveřmi, tak pak těžko čekat, že poberou nová pravidla. Starý lidi prostě novým věcem velice těžko učit, aspoň u většiny. Vím to ze zkušeností se svou babčou, málokdo z vás to má se svými prarodiči jiné.

1111
05 čer 2005 13:18
Ony první dveře jsou na celým voze ty nejkrásnější, proto tudy lezou. Nebo že by tam byl magnet? Asi ano, ale magnet na ****...

2650
13 črc 2009 13:42
Dobrý večer. Před pár dnama jsem viděl, jak na Mendláku čekala směr Bystrc babka s hůlkou a s kabelou. Stála u toho stánku s tabákem. Přijela souprava LF2 a babka běžela (snad 20 metrů) až do 1. dveří, přestože měla u nosu nízkopodlažní vstup. To aby pak mohla kverulovat, jak se do těch šalin blbě leze..

9986
15 led 2005 23:41
Cejlon :-D :-D

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Právě jsem byl svědkem toho, jak dva Cejloni (rozuměj Romští spoluobčané z Cejlu) čekali na zast. Körnerova směr Tkalcovská při nočním rozjezdu v 23:00 s dětskou postýlkou ve složeném stavu, dokonce i s peřinama (zda tam byl i malý Cejlonek netuším).

Do našeho budu nenastoupili ale zjevně se chystali nstoupit do toho dalšího. Jak to dopadlo nevím, neměl jsem náladu vystupovat a počkat si, ja kto dopadne.

2830
01 črc 2006 22:24
Bedřichovice
mycountry píše:
No, za stávky jezdila dvojka podle tabla i na Kývalku, od tam jsou to 4 :mrgreen:

A pak se divíte, že tramvaj stávkovala :mrgreen:

188
25 pro 2010 21:35
No, za stávky jezdila dvojka podle tabla i na Kývalku, od tam jsou to 4 :mrgreen:

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
No tak ano, je tu ještě varianta s Modřicemi, ale obecně je to podobný tomu, proč nelze z Brna do Prahy dojet šalinou...(ale to je starý, móc starý).

2830
01 črc 2006 22:24
Bedřichovice
xcav8 píše:
No to mi připomíná ten fór:
Blondýnka zastavila šalinu a ptá se řidiče: „Jak daleko je to do Brna?” :mrgreen:

To ale nemusí být fór, pokud je odpověď něco mezi 0 a 2 km. :mrgreen:

Administrátor
2499
28 lis 2007 23:00
Brno
No to mi připomíná ten fór:
Blondýnka zastavila šalinu a ptá se řidiče: „Jak daleko je to do Brna?” :mrgreen:

3081
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
To jsem měl výlukovou čtverku, když ještě jezdila na Mendlák. Na Čáře se přišla zeptat holčina, jestli doopravdy nejedu na Monte Bú. Tak jsem jí odpověděl, že ne, že tam jsou vytrhaný koleje, ať si přestoupí na náhradní linku x4. Ona na to, že jo, že si teda počká na šalinu x4. :-)

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Jenže takovým nepomůže ani blbuvzdorný článek o žlutých papírech a JŘ v poslední Šalině.

3059
15 čer 2004 08:24
S lidma je to různé: Včera mi vyprávěla babička (81), jak jela do nemocnice - 51čkou z Úzké. Uviděla žlutý papír, šla si ho přečíst, zjistila, že je výluka, spokojeně dojela na Mendlák a šla k doktorovi. Většina osazenstva autobusu se strašně divila stylem "kam to proboha jede" a podobně. Na co tam ty žluté papíry jsou ...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 81  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata