Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Pravidla fóra

Toto fórum není oficiálním fórem Dopravního podniku města Brna ani jiného dopravce. Své stížnosti a podněty tedy směrujte na oficiální stránky DPMB nebo IDSJMK

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší. Stránka 1 z 1   
Autor Zpráva

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Jen ještě dodám, že mi žádný E-mail od J*M* nepřišel. Buď lže nebo je chyba ne jeho straně. Všechny moje aktuálně užívané mailové stránky nevykazují absolutně žádné známky nefunkčnosti.

Pokud mi ale mail od J*M* přecijen přijde, hodlám ho plně ignorovat. U mě tento člověk skončil. Dostal na tomto fóru privilegia, která si nezaloužil a bylo s ním jednáno tak, jako s nikým jiným. Přesto dál pokračoval v urážkách, arogantních narážkách a vyhrožování. Za to dostal trvalý ban a prosím ho, aby ho respektoval a přestal toto fórum navštěvovat.

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
Vše podstatné už bylo zase řečeno, problém opět zviditelněn. Zbytek si vyřešte soukromě.

3345
13 lis 2004 11:58
Návštěvník píše:
...již v dobách, kdy styl mého vyjadřování ještě nebyl považován za neslušný...

Možná slušný, ale arogantní.. ale to je nepodstatný. Podstatný je, aby J*M* své pomluvy publikoval v tématu, které nemám možnost přečíst (jak to sám požaduje od druhých). A pokud se cítí jinak poškozen, nechť se se svými problémy obrátí třeba na orgány činné v trestním řízení. A pokud mu kdokoliv chce dávat za pravdu, nechť mu pomůže používáním chybových formulářů..

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
Vrták:
1) Není pravda, že celá ulice Osová leží ve Starém Lískovci. Její severní konec u křižovatky s Jihlavskou leží v Bohunicích.
2) V galerii je 203 fotek s ulicí Osová. Z toho 9 má uvedenu čtvrť Bohunice. Z těch 9 je 7 opravdu v Bohunicích (nebo na rozmezí) a dvě to mají blbě. Ok, opravuju. Opravdu je to tak "velká ostuda", když 2 fotky z 22 tisíc mají blbě čtvrť? :-)
3) Fakt to u těch dvou fotek nešlo zadat do chybového formuláře?

Nevěřil bych, že sem napíšu, ale už sem se na to za celou tu dobu cca dvou let nemohl dívat. JM není svatý, ale nedostatky galerie vám vytýkal právem, to nic proti... Sám jsem vám ve FG našel několik chyb (Ulice Osová JE STARÝ LÍSKOVEC, A nikoli BOHUNICE, jak se opakovaně mylně uvádí. Všechny zastávky na straně k Osové jsou ve STARÉM LÍSKOVCI. BOHUNICE začínají za dělicí čárou silnice. Ta hranice je tam, co si pamatuju, čili nějakých 25 let. Tohle je mimochodem slušná ostuda správce Edy, jakožto Bohuničáka. Jako člověk, který v té oblasti tráví celý život, bych ocenil nápravu. Přecejen je to potenciální forma urážky obyvatel Osové a Mikuláškova náměstí. Osobní spory si řešte mezi sebou mimo forum. Neznám vás (až na dva lidi, ale JM k nim bohužel (pro jeho znalosti historie) i bohudík (pro nešťastný způsob zvolené "obrany") nepatří), a tak nevím, co od vás očekávat.
Ale abych končil pozitivně: jak mohu jako nereg zveřejnit fotky? Mám nějaké fotky z doby, kdy jsem ještě měl funkční fotoaparát. Je tu nějaká záruka ochrany fotek před zneužitím či neoprávněným zveřejněním mimo forum? Jaká? Děkuji všem, kdo tohle dočetli.

1203
12 lis 2007 00:57
Brno - Židenice
Obdivujem trpezlivosť adminov :-) Ja by som podobné "príspevky" mazal asi do 1 minúty od zverejnenia.

J*M* se snaží, aby se vyřešil problém starší více než registrace uživatele Karosa B732 na fórum BMHD, který osoby, jež problém způsobili, ignorují a připomínky problému zveřejněné na fóru majitel fóra mceza stabilně maže. Návrhy, jak problém téměř bezpracně vyřešit, jsem jim podal (první byl znepřístupnit stránky, kde je onen problém, druhý byl vyznačit na ony stránky, že stránka neautorizována a autor evidence ing. J. Mlaskač se od ní distancuje). Dále se snažím získat odpovědi od jmenovaných na mé nikoho neurážející dotazy, které byly inspirovány nedomyšlenými příspěvky jistých "velice slušných" dohlížitelů nad slušností uživatelů tohoto fóra.

Yakuzza - nepoužívám jinou IP a na fórum píši jako neregistrovaný J*M*ban, protože slušný "majitel" fóra a jeho rektální alpinisti ignorují mé žádosti v maiul na adminy fóra

1363
06 zář 2010 15:29
Brno - Masarykova čtvrť
Plizit se na forum jako neregistrovany a jeste pres cizi IP... Jak dustojne.

635
15 dub 2013 15:57
Zajímalo by mne o co se J*M* snaží. Snížit kvalitu fora ? Potřebuje pouze skrz veřejnou diskuzi odradit případné budoucí zájemce. Inteligentní člověk pochopí že jeden jedinec, žárlící na spravedlnost, potřebuje zviditelnit své vlastní ego. Pro ostatní: přesně takto se na foru NEchováme :)

mh píše:
... Ale pokud cizí reakce vadí, ...
Ano, reakce od osob, kteří měli rudo při zahlédnutí nicku J*M* již v dobách, kdy styl mého vyjadřování ještě nebyl považován za neslušný, tj před ... tak se z lesa..., a kteří již v té době mě několikrát bez omluvy urazili, což jsem ještě tehdy zvládal přehlížet (maximálně jsem jejich nicky zařadil do nepřátel a tím jsem byl zbaven možnosti jejich žgryndy číst), tak reakce takových mně opravdu vadí. Vadí mi i reakce rektálních alpinistů, kteří podobně jak Zemek provozují tento druh sportu na tomto fóru. Oslovil jsem jmenovitě osoby, od kterých čekám osobní reakci, ostatní si mohou své neznalosti a pomluvy publikovat v jiném tématu, nejlépe v takovém, které nemám možnost si přečíst a tím se zachovat slušně k mému zdravotnímu stavu.

3345
Přesně tak, jak se do lesa volá.. Možná si někdy neberu servítky (kdysi mě tu už i někdo označil za rejpala sarcastic ), ale oproti Vám jsem amatér..

Jinak čtu víceméně všechny diskuze zde, takže zhruba vím "vo co go". Ale pokud cizí reakce vadí, tak si to řešte soukromě. Tady to vidí všichni.. ovšem o to jde, že?

J*M*ban píše:
... udělal v půli roku 2012 fall, který pak hodil na vyřešení druhému, ...
omluva, vypadl letopočet

mh - od vás to taky sedí, vy taky máte ukázkové slušné vychování, stačí zalistovat ... Urážky od jistých lidí se mi nedostanou ani ke kotníkům.

Jinak, co se zapojujete do diskuze, když víte houby "díky" "pečlivé" činnosti dříve jmenovaných osob většina uživatelů neví, o co se jedná. Jeden z nich udělal v půli roku fall, který pak hodil na vyřešení druhému, který na vyřešení nehnul prstem. Navíc na poslední urgující mail odmítají odpovědět.

Ano útok, protože se k ním nedá jinak chovat, já nemám možnost je zabanovat, aby své prostoty dál neměli možnost šířít. Kolik tu padlo o mně lží, pomluv a urážek. Našel někdo slušnost se omluvit? Nikdo. Takže, jak se do lesa ...

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
... jsou buď mentálně postižení jedinci...
...jsou naprostá hovada bez špetky slušného vychování a slušnosti...

A ty jsi co? Nevím, jestli letadlo či ponorka..

...Smazáním tohoto příspěvku a zabanování IP adresy rozhodně problémy nevyřešíte!!!...
Jo jo - útok, útok a zase útok.

Když se někdo chová jak dobytek, tak se k němu máme chovat jako k člověku?

3345
Slušné vychování? Tak nevím, kdo by potřeboval převychovat, když to tak čtu..

Uplynulo víc než měsíc a odpovědi na své otázky (některé položeny adminům již před 4 měsíci) a legitimní žádosti zveřejněné na fóru a urgované mailem na adminy fóra se mi nedostalo. Takže admini jsou buď mentálně postižení jedinci, kteří odpovídají na fóru v tématech, které se mi nezobrazí, či formou SZ, kterou také nemám možnost přečíst. Je tu i druhá možnost, že jsou naprostá hovada bez špetky slušného vychování a slušnosti, kteří se tu snaží "vychovávat" druhé, diskutující na zdejším fóru. A přitom nemají o náplni slova slušnost a významu slova diskuze ani ponětí. Tímto znovu a naposledy urguji odpovědi na dotazy a plnění mých žádostí "pány" M. Čežíka, A. Zemka a J. Černého. Smazáním tohoto příspěvku a zabanování IP adresy rozhodně problémy nevyřešíte!!!

PS Od kdy a proč v tématu Veřejné diskuze nemohou neregistrovaní stvořit Nové téma? Honíte si pokřivené sebevědomí počtem registrovaných uživatelů diskuzního fóra BMHD?

Netusi nekdo, co se deje se strankami IDSJMK? Nahore je nejaka programatorska hebrejstina a aktuality jsou z roku 2011. sarcastic Kdyz si zadam primo treba stranku s jizdnimi rady, tak to vypada OK, ale na aktuality se nedostanu.

to je vůl :-)

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Vymaž si paměť prohlížeče a vše ti již pojede jak má. Pravděpodobně to tam máš nakešované.

9986
15 led 2005 23:41
Prdoch
za a) viz oranžové upozornění nahoře
za b) větší písmo už nešlo?
za c) smajlíková olympiáda se už konala
za d) hack to není, jen nesmyslné zviditelnění na úkor problémů, které má DP se svým webem, hold, někdo umí využít situace celkem rychle...

1344
17 črc 2010 21:41
Krno
Je fakt zvláštní, že mně už to dávno funguje. Pravda ale je, že dokud jsem nevypnul a nezapnul Operu, tak se mi to přesměrovávalo, přestože v jiných prohlížečích už se zobrazil web DPMB. Nemůže tedy být chyba na straně prohlížeče, že si to přesměrování nějak "pamatuje"?

3342
21 led 2011 14:19
Prdoch: RTFM!!!
http://www.bmhd.cz/aktuality/aktualita.php?983

Kdyz zadam sluzby na DPMB tak mi tam skoci tahle stranka. je to nejaky Hack? Nebo co? Potrebujeme si zjistit sluzby a ne koukat na to cim pojedeme v pondeli. Tak si s tim neco udelejte !!!!

Naposledy upravil mceza dne 02 říj 2011 14:37, celkově upraveno 1
Odstraněna hromada zbytečných smailíků a upravenavelikost písma na normální. Není naše vina, že web DPMB nefunguje!

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 24 ] 

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata