Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 16 z 29    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 29  Další
Autor Zpráva

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Včera, když jsem přijel na Českou, ukazovaly časy odjezdů. Nevypadají špatně. No a když jsem se vracel asi o 10 minut později, už byly úspěšně mimo provoz. A dnes také nefungují.

888
21 led 2006 12:26
ReZ: ano, ano biggrin .. nejvíce mě zaujala to dobíhající paní u Semilassa sarcastic pripitek

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
logitech911 píše:
jinak ELPy na České, nevím jestli dnes jedou, poslední zpráva co mám, že do nich přes víkend napršelo a odrovnalo to elektroniku uvnitř, na odstranění problému se "intenzivně" pracuje :)

info ze včerejší Kordis open akce, že?
btw: akce povedená, zase jsem se dozvěděl něco nového...

a nejsou ty označníky tak naschvál, aby to neodporovalo vyhlášce? viz dopravní značka IJ 4a... žeby zase jednou zařehtal ouřední šiml?

888
doufám, že recese výrostků :)

jinak ELPy na České, nevím jestli dnes jedou, poslední zpráva co mám, že do nich přes víkend napršelo a odrovnalo to elektroniku uvnitř, na odstranění problému se "intenzivně" pracuje :)

1710
22 led 2006 12:56
Brno
Nevíte někdo, proč jsou už několik dní na České a u Červenýho kostela přelepený/odstraněný symboly autobusů s označníků zastávek? Jsou tam jen modře orámovaný čtverce. Nějaká recese nebo zas nějaký upgrade?

1710
Brno
Tam je hlavně problém, že ten přechod tam jednou je a jednou není. Vždycky, když je nějaká výluka, tak ho na chvilku "zruší (= přeškrtají provizorním značením) a pak zase obnoví. A když to tak dělají několikrát do měsíce,...

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
Zlaťák píše:
Pro neznalé je to kolem nádraží dost nepřehledné (podchod)

Přestupní uzel Hlavní nádraží je sice celkem funkční, ale o přehlednosti se nedá moc mluvit.

Můj nový web o severním okolí Brna

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Opět to budu hnát do krajnosti, ale...

1) do 50m od přechodu je jen z jedné strany
2) nejsem si jist, zda je podchod viditelně označen a jako velký problém vidím to, že nevíš, kam ústí...
3) pokud chceš jít pod viadukt, tak si zajdeš 250m

4) zrušení přechodu chápu, byl vlastně uprostřed autobusové zastávky, takže jeho umístění byla ...
5) vykašlal bych se tedy na nějaký podchod a nechal prostě chodce přecházet kde se jim zlíbí. Hlavně, ať tam nedělají zábradlí apod. - tím by se vždy našlo pár mladíků, kteří budou zábradlí frajersky přeskakovat...

Takže bych to dál neřešil. Ten přechod tam neměl co dělat, ale doufám, že nebudou vyžadovat, abych si zašel 250m, na to jim co?...

1710
Brno
Otázkou je, jak běžný smrtelník pozná, že "je to ten správnej podchod" a kam vede. Chci přejít od vchodu do podchodu naproti k nádraží (zastávky náhradní dopravy ČD). Naproti nikde žádné schody podchodu vidět nejsou a jako neznalý města nemusím vědět, že ten podchod vede tam, kam chci jít já. Pro neznalé je to kolem nádraží dost nepřehledné (podchod)

2574
Malečkův rajón
mceza píše:
miropiro: proc? Pokud nestojim primo pred tou zabranou, kde je ta znacka informujici o zruseni prechodu, tak o ni nevim. Tudiz podchodem jit nemusim...

Pokud bychom to brali úplně do absurdity a chtěli bychom vybírat pokuty a odradit lidi od přecházení mimo přechod, tak když někdo vystoupí z devítky směr Komárov na zastávce Hlavní nádraží a jde směrem k hlaváku, tak v případě situace, že přechod je "v provozu" a chce si to zkrátit (i u mne běžná praxe), se dopouští chodec přestupku, protože je to určitě blíž jak 50 m. Ovšem v případě, že přechod je "mimo provoz", je i takovéto přecházení za účelem zkrátit si cestu v tomto místě, přestupkem. Nedaleko je totiž podchod. A pro podchod platí stejná pravidla jako pro přechod, tedy vzdálenost 50 m. Viz i Wikipedie
Ale na druhou stranu, myslím, že policisté mají jinačí starosti než tam hlídkovat, kór když tam nehody nejsou na denním pořádku, že.

4738
BRONX
miropiro: proc? Pokud nestojim primo pred tou zabranou, kde je ta znacka informujici o zruseni prechodu, tak o ni nevim. Tudiz podchodem jit nemusim...

2574
Malečkův rajón
mceza píše:
Tím, že ho uzavřeli totiž akorát povolili chození kde se ti zlíbí :D

Správně bys měl ale jít v tu chvíli podchodem.

2574
Malečkův rajón
ZdeněkH píše:
Počkej já tama ale nejezdím tramvají

To mi nějak nedocvaklo, že nejsi šalinář :mrgreen:

188
25 pro 2010 21:35
Ale o tom mluví :D

3750
08 čer 2005 23:12
ZdeněkH píše:
To přece nevadí. Pokud tam není přechod, tak je nemusíš pouštět.

2574
Malečkův rajón
ZdeněkH píše:
A lidi po něm stejně chodí a kroutí hlavama když tama jedu a nějak je nepustím :-)

Nemusíš je pouštět ani kdyby tam ten přechod byl. V tom místě a na jakémkoliv jiném přechodu bez semaforu má přednost vždy tramvaj. Že si to někteří nedokážou zapamatovat, je už věc jiná.

3345
13 lis 2004 11:58
thingie píše:
Ona hlavně ta cedule sprostě lže, lávka sice uzavřená je, ale dole na zastávce je ponechaný normálně přechod přes koleje, byť maličko posunutý, než jak se přechází normálně. Pokud náhodou poslechnete ceduli, tak si užijete příjemnou 250metrovou zacházku. Rada nad zlato, a ještě od prasete…

však sám to píšeš, že přechod je dole, tak čemu se divíš? nebo snad mají kupříkladu maminy s kočárkama sjet dolů a zase nahoru?!!

7336
27 úno 2010 07:40
thingie píše:
Ona hlavně ta cedule sprostě lže, lávka sice uzavřená je, ale dole na zastávce je ponechaný normálně přechod přes koleje, byť maličko posunutý, než jak se přechází normálně. Pokud náhodou poslechnete ceduli, tak si užijete příjemnou 250metrovou zacházku. Rada nad zlato, a ještě od prasete…

Pokud je lávka uzavřená, tak asi nelže...

409
27 lis 2007 03:31
Pořád někde jinde

A lidi po něm stejně chodí a kroutí hlavama když tama jedu a nějak je nepustím :-)

4738
BRONX
To je ještě dobré, mě osobně fascinuje "uzavřený" přechod mezi hlavasem a viaduktem. Tím, že ho uzavřeli totiž akorát povolili chození kde se ti zlíbí :D

888
jestli jim tam ty lidi chodili přes staveniště, tak se nediv že tam jsou ty vykřičníky :wink:

409
27 lis 2007 03:31
Pořád někde jinde
Který prase krucinál? To už fakt nikomu nepřijde naprosto absurdní dát na tu ceduli dva výkřičníky, tam kde by nemusel být ani jeden? Nebo už je to všem naprosto jedno a tvorbu té cedule outsourcovali na internetové komentátory?

Příloha:
cedula.jpg

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

1105
28 pro 2008 00:10
613 00
http://www.herman.cz/Doprava/elpy.php

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 29  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata