Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 34 z 81    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 81  Další
Autor Zpráva
2830
01 črc 2006 22:24
Bedřichovice
75 v Bílovicích čeká 5 minut na vlak od Brna a 5 minut na 210 od Babic, aspoň podle inverzních JŘ.

163
26 črc 2006 15:05
Když sem tam jezdíval přes den, tak i když přijel vlak zpožděnej, a-75 odjížděla vždycky na čas bez čekání. Taky jsem si myslel, že funguje jako výtah. Ale to je tak 3 měsíce zpátky...
Jinak večerní spoje a-210 mají jako přípoj i vlak i a-75.

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
Jakub píše:
opravdu je v Bílovicích přípoj na 75?
dřív byl přípoj pouze na 210 do Babic nad Svitavou

Frankx píše:
Není, přípoj pouze 210.

Pokud mě paměť neklame, je tam i přípoj z vlaku na a-75, kdy tato linka slouží jako výtah nahoru do sídliště.

9986
15 led 2005 23:41
Je fakt, že na tu třetí skupinu, která je zde nejpočetnější, jsem nějak zapomněl confused

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Mauricio: někteří to vidí z pohledu cestujících, někteří z pohledu řidičů a někteří z pohledu šotoušů. :-P

888
21 led 2006 12:26
Tak se omlouvám, že jsem tě hodil do kupy s DPMB. Tímto diskuzi končím :) a teď už zase k tématu ... sorry za OT :)

9986
až nebudeš nosit nálepku pracovník DPMB
Naštěstí pracuji u úplně jiné společnosti v úplně jiném okrese a v úplně jiném systému, než je MHD.

888
Kamaráde, až nebudeš nosit nálepku pracovník DPMB, pak se možná domluvíme :) Tím neříkám, že nemám s DPMB vůbec nic společnýho ... a ještě jednu perličku ti povím, viděl jsem to jako svědek, čekal jsem na zastávce na jiný vůz ...

Mendlovo nám. zast. a-44 směr poříčí, autobus odbavenej, dveře zavřeny, bus se rozjíždí, z d-1 dobíhá nějaký řidič a za ním 4 lidi, no co bys řekl, že se stalo, ... za pomalé jízdy se otevřely přední dveře busu, řidič naskočil, lidi už byli u dveří a sápali se dovnitř, bohužel, bus přišlápl na plyn, dveře se zavřely a bus odjel. Tak to i já sem šel smíchy do kolen. :-D

9986
Někteří to vidí z pohledu cestujících, někteří to vidí z pohledu řidičů. Prostě v těchto věcech se nikdy neshodneme.

409
27 lis 2007 03:31
Pořád někde jinde
Pokud cestující nemůže na běžném přestupu (maximálně od pár minut zpožděného vlaku, což je něco, co se stává a stávat bude) přestupovat v klidu a normálním tempem chůze, tak to se na mě nezlobte, ale to je prostě úplně nahovno.

2009
28 čer 2007 16:54
Frankx píše:
Ad. Domis: Kde je napsaný, že musím čekat než zmizí z dohledu poslední člověk, protože by nááááhodou mohl chtít jet? Psáno mám "musíte se vzájemně vidět" - splněno příjezdem vlaku. Kdo chce přestoupit, má to dát jasně najevo. To čekání probíhá na úkor mé přestávky.

To je systémovej problém - pokud musí cestující nasazovat na přestupu svižný tempo, je čas na přestup příliš krátkej a odjezd by se měl posunout.

888
Mauricio: a chceš mi snad tvrdit, že někteří ne? to mi neříkej, že by to byly takový velký náhody, že zrovna před nosem mi ty dveře zavře ;-)

163
Není, přípoj pouze 210.

432
18 srp 2009 01:25
BRNO
opravdu je v Bílovicích přípoj na 75?
dřív byl přípoj pouze na 210 do Babic nad Svitavou

163
50/69 je to na Osové večer fakt kouzelný :-) kolikrát sem při posledním spoji do Troubska i čekal než odspodu dojede 50, nikdy ale nikdo nepřestoupil, asi je to moc velkej risk :-).

Ad. thingie: V Bílovicích to tento případ není, z nádraží vede dolů jediná cesta a na jejím konci stojí autobus. Lidi hodlající přestoupit se sunou stejnou rychlostí jako ti, co prochází tunýlkem do obce. Přidat do kroku můžou. Anebo naopak ať jdou v klidu a jedou spojem za dvě hodiny. Zajímavé, že na Osové, kde mám taky povinné noční přípoje, toto problém není!
Ad. Domis: Kde je napsaný, že musím čekat než zmizí z dohledu poslední člověk, protože by nááááhodou mohl chtít jet? Psáno mám "musíte se vzájemně vidět" - splněno příjezdem vlaku. Kdo chce přestoupit, má to dát jasně najevo. To čekání probíhá na úkor mé přestávky. A zopakuju to, co se tu už řešilo. Kdyby vyvinuli jakoukoli snahu nebo alespoň slušně poděkovali, klidně na ně počkám. Ovšem podle toho, co ti lidi provádí a jak se chovají... Minule tam nějaká ježibaba na kolegu řvala tak, že ji málem "vyloučil z přepravy".

9986
podle mě je to sport určitých řidičů, linky nevyjímaje.. a jelikož je těch řidičů dost, pak se nedivte, že se hážou do jednoho pytle, že jsou to "haj*li" ...

Takže mi chceš tvrdit, že to řidiči dělají snad naschvál?

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
pepola: dobře jsi udělal. Protože si, zcela jistě, neumyl ruce... sarcastic

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz
David Jaša píše:
Je vidět, žes nepřestupoval z t-25/26 na t-37.

50/69 podobně. Ale tam je to spíš v minutové "nepřestupnosti", u linek s 20 min intervalem skutečně k sežrání.

3725
28 úno 2006 19:00
Musím to tady trochu odlehčit:
Před asi deseti lety jsem zastavil na tehdejší zastávce "Marie Majerové" (dnes Lesná, nádraží), a na mostě močil opilec. Ale bylo vidět, že by chtěl jet, protože se během tohoto procesu na mě otáčel. Nechal jsem ho dokončit, i oklepat jsem ho nechal a pak jsem zavřel a odjel... :mrgreen:

1161
06 kvě 2007 13:02
ČR
Tak, a je potřeba rozlišovat situace.

Když jsem na hlaváku dobíhal d-13, tak jsem sprintoval od budovy k prvním dveřím Poršete. Leč jsem vyvinul malý výkon, řidič mi dveře zavřel těsně před nosem, cink a odjel. Přirozeně, dobíhal jsem zboku, kde mě neměl šanci vidět. Takže to, že jsem kvůli 10 vteřinám došel domů o 15 minut později byla moje chyba :-) jen pro příklad.

Pro ostatní: situaci popisuju tak, jak byla. Nemám důvod si ji přikrášlovat, ani psát na řidiče stížnost. To nedělám: když se mi něco nelíbí, vyříkám si to s dotyčnými buď osobně, nebo to neřeším. Bus x-27 stál tak pofidérně mezi označníkem a sloupem s JŘ, bus a-55 najel za něj poměrně daleko tak, aby se mohl vytočit a odjet, kdyby kloubák prodlužoval pobyt. K busu jsem se nijak nehnal, protože nevidím důvod. Kotník jsem si už málem vyhodil při cestě ze šaliny (stačí se blbě podívat, kam člověk šlape...). No, příště pojedu klasicky až na Bělohorskou a pěšky domů :-"

888
podle mě je to sport určitých řidičů, linky nevyjímaje.. a jelikož je těch řidičů dost, pak se nedivte, že se hážou do jednoho pytle, že jsou to "haj*li" ...

už mě chápeš mauricio?

2009
28 čer 2007 16:54
Mauricio píše:
uplně bylo vidět, jak to chce stihnout před otevřením a-44
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Skvěle, jen tak dál, dneska jsem se ještě moc nezasmál...

Je vidět, žes nepřestupoval z t-25/26 na t-37. Tam to byl před rekonstrukcí zastávek velmi oblíbený sport řidičů - ukázat záda navazujímu spoji a pak do kopce jet třicítkou...

1363
06 zář 2010 15:29
Brno - Masarykova čtvrť
K tématu... :-)

Obrázek

409
27 lis 2007 03:31
Pořád někde jinde
Já to právě četl. Tohle by bylo možná hezké, kdyby všechna autobusová nádraží v kraji nebyly nepřehledné bastly, zastávky před nádražím akorát kus bahna s cedulí a autobusy nebyly každý jeden naprosto jiný. Jenže nic z toho není ani v nejmenším splněno, i při velmi rychlém přestupu se taky můžu chtít podívat na ceduli kde vůbec ten autobus vlastně najdu, protože to nevím, třeba. A teď vystoupím z vlaku, a všichni najednou někam běží, nebo přinejmenším velmi jistě a rychle kráčí. A teď tam ještě řidič klepe nohou a má hlášky typu, že jestli jako panáček chce jet tím busem nebo tu jen tak špacíruje. Boží, co.

888
Mau: Pak se ale nediv, že sou lidi na DP naštvaní a maj k němu takovej postoj ...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 81  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata