Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 46 z 255    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 255  Další

Co bude dřív ?
kloubové šráky 45%  45%  [ 81 ]
tramvajová trať ke kampusu 34%  34%  [ 62 ]
metro 17%  17%  [ 30 ]
odsunuté nádraží 4%  4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 180
Autor Zpráva

1111
05 čer 2005 13:18
Zrovna 53 ze SO směrem TP jezdí navalená "po střechu" Kdyby se zrušila, tak se prd stane. Z 99% jede 2 minuty za zpožděnou 44 a vozí vzduch. Bohatě by stačilo, kdyby jezdila jen do KPN.

432
18 srp 2009 01:25
BRNO
tohle mě včera opravdu pobavilo, když jsem čekal u židenických kasáren na trajf :D

Obrázek

1653
10 čer 2006 20:45
Hrubšice
Konečně v tom nejsou jména autorů fotografií. To jeden 17-ti letej GAY s tím pak lítal po doptravce na Masné a všem ukazoval, jak je obrovskej borec, že má fotky v ropidím časopisu a že to dělá celé on... :mrgreen:

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
Jsem zas po pár měsících zavítal do Prahy a tak jsem si všímal, co tak má ROPID za letáčky na stanicích. Překvapil mne ČasoPID a po prolistování se mi nejenom díky formátu akorát do kapsy zalíbil víc než Šalina. Přináší to stručné informace pro cestujícící o změnách a novinkách, neplácají se tam nesmysly typu návštěva městské části, co spáchal primátor a nejsou tam a schází i ta praštěnost +/-. Celkově hodnotím tento ČasoPID (aktuální číslo zde: http://www.ropid.cz/informacni-material ... x1260.html) velmi pozitivně. Dost možná i náklady budou nižší, když to má menší formát...

Můj nový web o severním okolí Brna

200
27 pro 2004 12:45
MartinV píše:
T-27 mohli nechat alespoň v ty sedla PD.

no jo no, je to jasné, úspory a zase úspory: -3 sóla z doplední t-27 a pouze +1 kloubák přidat na t-26 a ... 2 kurzy "jsou doma"

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
T-27 mohli nechat alespoň v ty sedla PD.

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
ta 27 je skutečně pokus-omyl. Každý rok jinak...

1092
09 lis 2006 18:16
info z http://www.e-salina.cz/c/prozatimni/zme ... ave-44.htm
Citace:
Trvalé změny v dopravě od 1. září 2011
Kromě výše uvedených změn souvisejících s ukončením výlukové organizace dopravy dochází od 1. září 2011 k následujícím dílčím změnám v jízdních řádech trolejbusové a autobusové dopravy:
• trolejbusová linka 27 bude po ukončení stávající výluky v sídlišti Vinohrady v provozu na trase Stará osada – Pálavské náměstí v pracovních dnech pouze cca od 5 do 9 hodin a od 14 do 19 hodin, tzn. že se ruší provoz v době dopoledního přepravního sedla, kdy náhradou pojede linka 26 mezi zastávkami Židenice, kasárna a Údolíček obousměrně závlekem přes zastávky Svatoplukova a Stará osada stejně jako ve večerních hodinách a o víkendech;
• pro zajištění přímého spojení zejména pro školní mládež se vybrané spoje autobusové linky 65 v ranní a odpolední špičce pracovních dnů prodlužují o úsek Medlánky, Nadační – V Újezdech – Medlánky – Medlánky, škola – Vozovna Medlánky

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
Kari píše:
http://www.youtube.com/watch?v=cQ738gx3sVM&feature=player_embedded
Video s poválečným Brnem. Na hodně záběrech jsou staré šaliny a jsou tam na konci i lodě z přehrady.

Taky jsem to pochytil na FB. Kdo si všiml kropící šaliny na oné Benešove třídě?

2994
09 zář 2009 20:14
Budou totiž probíhat také práce na mostě nad zastávku Dunajská / U hřiště pro NAD

1092
09 lis 2006 18:16
Nevíte někdo proč taková změna v linkování náhradní dopravy při výluce Starý Lískovec, kdy jedna linka bude obsluhovat zastávku Osová a druhá zástávky Dunajská a St. Lískovec smyčka? Nemluvě o tom, že vůbec nebude obsluhována zastávka Osová u tramvajové zastávky. Myslím, že to bude pro lidi docela zmatečný. Nebo to souvisí s výstavbou kanalizace ve Starém Lískovci? Díky.
http://www.dpmb.cz/#0

3724
28 úno 2006 19:00
Pěkné video.
Zaujalo mě, že po titulku "Benešova třída" byla ukázka z dnešní ul. Joštovy. Myslel jsem, že dnešní Benešova je identická s tou původní.

3081
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
http://www.youtube.com/watch?v=cQ738gx3 ... r_embedded
Video s poválečným Brnem. Na hodně záběrech jsou staré šaliny a jsou tam na konci i lodě z přehrady.

3724
28 úno 2006 19:00
Nebylo by rozumější, kdyby to zastavování na Mendláku zůstalo tak, jak je teď?
Ke zbytečnému proplétání se trolejbusů linek 25+26 přes smyčku, navíc ve vražedném intervalu +- 4 minuty, myslím není důvod!

888
21 led 2006 12:26
Divný, že v jiných vozech to hrkání nevadí. Každopádně děkuju a už mlčím ;-)

352
30 led 2008 17:13
Ty poklopy se tam dodělávaly na GO, primárně se jedná o nouzový východ v případě např. převrácení busu, sekundárně je to samosebou ventilace. Poklop z výroby není vybaven žádným madlem, právě proto, aby s tím každej nehrkal tam a zpátky.

888
jo přesně tohle .. někde tyhle madla nejsou .. jen takoví malí prcci a to je jaksi k .... ničemu ...

1105
28 pro 2008 00:10
613 00
Myslíš tohle?

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

888
Prosím zasvěcené o takovej malej zlepšovák. Jak sou v 22Tr ty rádoby střešní únikový východy za řidičem, nešlo by tam nějak přidělat madlo ala 25Tr ? aby se to dalo pohodlně otevírat při normálním stání? Děkuju 8-[

72
10 dub 2010 16:03
Neví někdo jaká je normální výška trolejového vedení (trolejbusů) ?? Chystám se na dioráma tak to potřebuju na převedení do měřítka :-)

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
Dnes jsem si vzal letáček k rekonstrukci ulice Joštova - úsek Komenského nám. - Údolní. Hned na úvodní stránce je zachycen Citelis, kterému někdo přikreslil faje a cosi RT6N1 a Anitrou (na Anitru je to moc hranaté, na RT6N1 to má divnou pozici pantecu). A uvnitř je ještě vizualizace zastávky MHD Komenského nám. směr Husova a opět tam postává Citelis s fajema sarcastic

Můj nový web o severním okolí Brna

1105
28 pro 2008 00:10
613 00
Dnes na lince 9 směr Lesná:
Šalina 13T zastavila na zastávce Jugoslávská (na společné zastávce s d-11), a paní středních let si otevírá poslední dveře s úmyslem vystoupit. Jenže od křižovatky přijel spěchající řidič užitkového Mercedes-Benz 310, a zastavil přímo u těch posledních dveří tak blbě, že paní nemohla vystoupit. Jenomže než paní přeskákala nohy lidí sedících na podélných sedačkách s úmyslem dostat se k předposledním dveřím a vystoupit, šalina se rozjela. Paní tedy vystoupila až na Tomanově, a vzhledem k tomu, že onen Mercedes byl pořád v závěsu za šalinou, rozběhla se k němu, otevřela mu dveře, a vyvalila na něj lavinu sprostých slov, které byly slyšet až v šalině. Celá šalina z toho měla srandu, a až na Lesnou se všichni lochčili sarcastic

Včera zase NAD ve stejném směru:
Až po Lesnickou vše v pořádku. Pak řidič místo toho, aby přejel koleje a dostal se na čtyřproudovku, tak najel na tu úzkou jednosměrku, která sice také vede na Bieblovu, ale tam se stáčí do sídliště. Takže následoval velký turistický okruh kolem kasáren, přes Provazníkovu a Lesnickou, a tentokrát už správně na tu čtyřproudovku směr Lesná sarcastic

1111
05 čer 2005 13:18
Nedávno byla telefonicky oznámena stížnost od neznámé ženy, že údajně byl rozjezd v 0:00 rozpuštěn o 3 minuty dřív. Odůvodnila to tím, že se řídila hodinama, co jsou na poště. Nevím, co má ČP společného s rozjezdem, ale tady se ukazuje, že někteří lidé jsou opravdu hloupí a dávají to ještě takto najevo...

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
ReZ píše:
Přehodnocuju svůj názor. Plast je plast. Manile, škrtni si u mě koženku...

Plast ale do vozidel nedostaneš za předpokladu, že nechceš měnit typ sedadla. Koženku ano.

9986
15 led 2005 23:41
Hold jsem to nedokázal přesně vysvětlit, následkem čehož jsi to špatně pochopil. Stane se, napraveno, příště se pokusím o lepší vyjádření.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 255  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata