Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 130 z 234    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 234  Další
Autor Zpráva
820
25 led 2006 09:46
Pokud tu opravu 8Tr zasponzoruješ. Tak jsme tam měli na týden postavit nějaký z provozních historických vozů? Když se o víkendu jezdí...

9305
10 čer 2004 11:19
Hmm, nic zrezlejsiho uz tam nemeli ? Podle vysledku projektu Trolley tam spis meli poslat 3194. nebo neco podobnyho. 8Tr spis do dilen, aby bylo s cim jezdit ..

770
21 lis 2010 09:08
Tak jsem ze zvědavosti nahládl na "výstavu" Trolley na Novobranské a teda totální propadák - je vidět jak si dělá CIVITAS a jiné europrojekty reklamu. Na výstavě bylo pouze u stěny pár fotek. Snad bude o něco zajímavější trolejbus přistavený na Nám. Svobody :-?

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

3750
08 čer 2005 23:12
Fafner píše:
pepola: Nabízí se ale otázka, jestli to něčemu pomůže... jelikož podobná nehoda se může stát úplně kdekoliv, když se všechny blbý náhody spojí...

To sice ano, ale pořád z toho vyplývá, že v tramvaji jsi víc v bezpečí než v trolejbuse.

3342
21 led 2011 14:19
pepola: Nabízí se ale otázka, jestli to něčemu pomůže... jelikož podobná nehoda se může stát úplně kdekoliv, když se všechny blbý náhody spojí...

3724
28 úno 2006 19:00
marecek.00 píše:
Jinak musím říct, tak nějak bych čekal, že včerejší nehoda na řidiče maličko zapůsobí, ale místo toho jsem dneska zažil dvě takové prasojízdy, jako už dlouho ne. Někteří jsou holt nepoučitelní...

Zato na mě to zapůsobilo a z Mendláku do Štefanky jezdím zásadně tramvají linek 5 a 7...

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
ReZ píše:
Jak z práce pojedu okolo, pokusím se potvrdit.

Tak až včera jsem tudy se synátorem projížděl a potvrzuji, že dráty (novotou zářící) od Přívratu k Záhřebské jsou nataženy a umístěny definitvně do napínačů.

352
30 led 2008 17:13
ad 3008: zmrvil se brzdový válec; únik vzduchu byl tak silný, že se vůz vlastní silou nebyl schopen dofoukat. Tahač disponuje výkonnou "air" aparaturou.

1546
06 lis 2009 10:30
Před destátou se kolem právnické neslavně projela 3008, dokumentačně foto.

Jinak musím říct, tak nějak bych čekal, že včerejší nehoda na řidiče maličko zapůsobí, ale místo toho jsem dneska zažil dvě takové prasojízdy, jako už dlouho ne. Někteří jsou holt nepoučitelní...

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

2965
tam, kde mám postýlku...
No vidíš. To mi ani nedošlo, když jsem je tam minule v noci potkal, že udělají pouze stopu od KrPole na Přívrat.
Až v sobotu, když jsme čekali na okružku, sem si toho pořádně všiml, že obě stopy září novotou. Proto taky dráty směr KrPole byly ukončeny na třetím sloupu před křižovatkou se Záhřebskou, a ne jako protisměrná stopa definitivně na napínacích kladkách... teď předpokládám, že je ukončeno definitivně.
Jak z práce pojedu okolo, pokusím se potvrdit.

88
26 dub 2011 09:13
Stihli...

3750
lezacek píše:
Zhruba od 20.00 začali dráteníci nahrazovat dráty od Přívratu směrem na Skácelku. Nevím kam až se dneska dostanou, jestli to udělaj za noc celý.
Ještě před 20 minutami byli pořád na Přívratu...

127
30 kvě 2010 19:33
Zhruba od 20.00 začali dráteníci nahrazovat dráty od Přívratu směrem na Skácelku. Nevím kam až se dneska dostanou, jestli to udělaj za noc celý.

2109
20 zář 2006 19:51
3259 byla ráno na zkušebce po GO. Má eMková čela, unifik, Janozu.

2965
tam, kde mám postýlku...
Takže když to shrnu: úsek Přívrat - Záhřebská je nově vyměněn (byl tedy značně zoxidován a starý ještě z doby t-36). Úsek Záhřebská - Purkyňova je sundán, včetně křížení s tramvajovým vedením. Úsek Purkyňova - Slovanské nám. sundán nebyl, ale jak píše Janatak, měněn nebude, neboť je cca 11 let starý. A zbytek, tj. Slovanské nám - KrPole nádr. je buď v provozu (t-32) nebo občas projížděn (historické trajfy).
Jinak upřesňuji stav drátů na Královopolské. Směr k Přívratu je ukončen na konečných napínacích kladkách v křižovatce Královopolská-Záhřebská a opačný směr (směr KrPole) ukončen provizorně asi na třetím sloupu před křižovatkou.
Tedy pro zprovoznění celé trati chybí konečné ukončení stopy směr Královo Pole na napínacích kladkách. Chybí dodělat oba směry od Křižovatky se Záhřebskou přes nově budovaný most, křížení na Purkyňové s tramvajovým vedením a napojení na stávající trať ve Skácelově ulici. Samozřejmě chybí sloupy mezi Záhřebskou a Purkyňovou.

3988
25 led 2006 16:11
všudezdejší
Kolega Rez myslel úsek na Skácelové mezi Purkyňovou a Hradeckou, tam by tv mělo viset podobně dlouho, jako na Královopolské. Dál od křižovatky s Purkyňovou ke Slovaňáku a k nádraží je trať nová od roku 2000.

3724
28 úno 2006 19:00
pak nechápu, proč to měnili. Předpokládám tedy, že se vymění i část na Skácelové, tam to stálo stejnou dobu jako na Královopolské.
Ale je tam jeden rozdíl: Trolej přes Slovaňák a do KPn tam nevisí od roku 1974.

2965
tam, kde mám postýlku...
pak nechápu, proč to měnili. Předpokládám tedy, že se vymění i část na Skácelové, tam to stálo stejnou dobu jako na Královopolské.

352
30 led 2008 17:13
Jen doufám, že než to t-30 rozjedou až do Kónigu, nebude to zase zoxidovaný a zralý na výměnu

Zoxidované to je, nicméně například úsek Slovaňák - Kr. pole nádraží nedávno protáhly historické trolejbusy a jelo to, samosebou s tím, že první (T11) trochu prskala, ale nijak závažně.

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Kam? Do centra nebo Tech. parku?

1443
15 zář 2005 13:43
čtvrť s největší koncentrací rozjezdů v Brně
a do Purkyňky nic netáhnou...?

9986
15 led 2005 23:41
zoxidovaný jako vorezlý

106
24 úno 2011 22:27
Prýgl!
zoxidovaný jako ukradený?:)) Meěď je měď...:)

3750
ReZ píše:
Jen doufám, že než to t-30 rozjedou až do Kónigu, nebude to zase zoxidovaný a zralý na výměnu...

To si piš, že bude. Jsme přece v Brně sarcastic

2965
tam, kde mám postýlku...
Potvrzuju nový dráty na Královopolské od křížení s Přívratem po křižovatku se Záhřebskou. Tam jsou ukončeny přes kladky do závaží (nevím, jak se to oficiálně jmenuje, tak sorry za nepřesnost). Krásně v odpoledním slunci zářily měděnou barvou.
Jen doufám, že než to t-30 rozjedou až do Kónigu, nebude to zase zoxidovaný a zralý na výměnu...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5839 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 234  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata