Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 52 z 255    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 255  Další

Co bude dřív ?
kloubové šráky 45%  45%  [ 81 ]
tramvajová trať ke kampusu 34%  34%  [ 62 ]
metro 17%  17%  [ 30 ]
odsunuté nádraží 4%  4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 180
Autor Zpráva

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
Zuzana Ingeborg píše:
Neberte si do huby tolik tu Ukrajinu (obzvlášť, pokud jste tam nebyli). Silnice tam jsou opravdu hezké.

Tak to nevím, na jaké Ukrajině jsi byla. Možná jsou nějaké hlavní tahy opravené, ale co se týče měst, tak od Lvova až po Simferopol byly silnice opravdu v bídném stavu, co si tak vybavuju (2008).

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
U nás se musí silnice opravovat takovým způsobem, aby se za rok mohly opravovat zase. Ne na účet zhotovitele (záruka), ale na účet obce/kraje/...

122
04 pro 2010 02:48
u linek 25, 26 a 67
Neberte si do huby tolik tu Ukrajinu (obzvlášť, pokud jste tam nebyli). Silnice tam jsou opravdu hezké.

432
18 srp 2009 01:25
BRNO
pánové ... musí te to brát sportovně, jako já .... aspoň se člověk má čemu vyhýbat na silnicích i přes zimu, když nejsou všudy přítomní vypatlaní cyklisté :D
prostě čím horší silnice, tím větší zábava :lol:
nezbývá než se smát a doufat, že se brzo dostaneme z tohodle banánistánu do kultivované země, která není ve spárech ekoteroristické evropy

3342
21 led 2011 14:19
mceza: Asi se čeká na to, kdy bude výhodnější to odfrézovat celý a odkrýt kostky ne? :)

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
V tomto je specifická silnice pod hradem v Mladé Boleslavi. Každý rok se zde vytvoří výmoly, které jsou opraveny tak, že se kus odfrézuje a udělá se na tom záplata. Pod asfaltem se nacházejí původní kostky. Takže záplaty jsou sice skvělé, ale každou zimu tam zateče voda a každou zimu se stav silnice zhoršuje a zhoršuje... Zajímalo by mě, kolik takové "opravy" již stály a kolik by se za to postavilo km nové silnice... (Ale celkově jsou v Mladé Boleslavi komunikace totálně tragické, zlaté Brno!)

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
Řekl bych, že tato metoda má mít jiné užití, než jak to soudruzi z BKOM a jiných firem používají. Toto není vhodné na veliké a hluboké díry, když je to jenom tekutej tér a nemá žádné zpevnění. Je to jejich hanba, že si neumí prostudovat technologickej postup. Prej profíci.

1105
28 pro 2008 00:10
613 00
A největší katastrofa je, že ten nástřik emulze a zasypání kamennou drtí se děje bez jakékoliv předchozí úpravy výtluku!
Pepola tady zmínil například zastávku Lesná nádraží. Tam byly díry o průměru 50cm a hloubky cca 5cm. Po odborném zásahu BKOMu zalitím děr tekutým čímsi a zasypáním kamennou drtí se díry překvapivě objevily po několika dnech znovu, jenom s tím rozdílem, že to tekuté cosi se teď vyskytuje ve formě hrbolů na dalších dvaceti metrech silnice. Fakt, Ukrajina hadra!

432
BRNO
opravy emulzí a kamenivem ... je to krása :D
dále se k tomu nemíním vyjadřovat ... je to tu kocourkov, vždycky byl a nikdy to jiný nebude, protože čr, takže hybaj nakoupit offroadové pneumatiky s vysokým profilem a bude vystaráno :D
doufám, že bude DP žalovat město za vysoké peněžní ztráty (na opravy busů) vlivem havarijního stavu silnic sarcastic

3984
25 led 2006 16:11
všudezdejší
pepola - protože se šetří tím, že se flikuje, ale ve výsledku je to hovno postup, protože se mi vozovka časem stejně dodrbe a opravit se musí stejně. A nedělám si iluze o kvalitě živičné směsi. Prostě zaklínadlo dneška je šetřit, ale jde to na úkor kvality. Stejně jako kolejový pojezd šalinový, dá se udělat velmi kvalitně, ale něco to stojí. Nebo se to dá udělat levně a dopadne to jak několikrát zmiňovaná Křenka.

3724
28 úno 2006 19:00
Tento email jsem teď odeslal na náš "slavný" BKOM:
Dobrý den,
tento článek si nechte u Vás na firmě zarámovat:
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/2 ... t-dnu.html

To, jak teď po celkem nevýrazné zimě vypadají silnice v Brně, je naprostá katastrofa!!
Ta "nová metoda" vylití téru na zem a zasypání písečkem je zřejmě převzata od soudruhů cestářů z ruského Vladivostoku!
Vloni a předloni jste takhle "opravili" zastávku MHD u mostu přes železniční trať na tzv. Písečníku dole na Lesné, a jakmile se v dubnu oteplilo jen na asi 22 st. Celsia, už se tento tér vyskytoval o třicet metrů dál směrem ke konečné tramvaje číslo 5 ve Štefánikově čtvrti. A vyskytuje se tam dodnes...
Tato metoda je naprosto nesmyslná, protože tam, kde byly praskliny a díry, jsou dnes hrby! A o zalití panelů a zároveň kolejí tramvají radno pomlčet, že?
Tyto se pak musejí složitě čistit, viz Dačického, Nováčkova, nebo celý úsek na Údolní až na Kraví Horu...
Kolega mi říkal, že i na Ukrajině jsou kvalitnější vozovky, než v Brně!

432
BRNO
mně se to docela líbí, kdyby se odstranily chyby, co vytknul agent_s_teplou_vodou, tak by to zase tak strašný nebylo

770
21 lis 2010 09:08
svěžejší rozhodně není, ale to by jsme se mohli hádat hodně dlouho

1105
28 pro 2008 00:10
613 00
Nový vzhled Šaliny mi připadá svěžejší a modernější, ovšem tvůrci se dopustili těchto hrubých chyb:
- podtržené písmo se v tištěné formě neužívá
- logo Šalina by nemělo mít useknuté písmeno vpravo a současně vlevo mezeru
- kombinace různých typů písma (tučné/normální, hůlkové/psací), různé fonty a barvy na jedné straně
- thingie správně upozornil, že výrazná číslice 02 pod logem je zavádějící, jako by se jednalo o únorové číslo
- očíslovány jsou pouze některé stránky, na číslice je použit moc velký font
- některá loga (programy EU) mají nevhodný vstupní formát (rozlišení)
Tímto zdravím váženou redakci :wink:

770
Já beru výtisky tři ještě pro kámoše a když jsem jednomu z nich Šalinu předal, tak se podíval na dvě strany a řekl, že doufá, že mě nebude vadit když ji vyhodí a zmačkal ju a vyhodil -> dobře udělal.

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Díval jsem se na tu pdf verzi již včera a nejdřív jsem přemýšlel, jestli se nejedná o vtip. Zkrátka ne všechny změny jsou změnami k lepšímu.

1546
06 lis 2009 10:30
http://www.e-salina.cz/f/salina/p/03%20 ... 202011.pdf

Tu je elektronická verze.

Osobně hodnotím jako katastrofa a to zejména jak říká thingie, není nic horšího než nedostatečný kontrast textu. Bílé písmo na černém pozadí a ještě k tomu podtržené, za to by měl jít někdo viset. A černé písmo na rudém pozadí taky nic moc.

Sečteno a podtrženo, dodá to všeho, jen ne důvěryhodnosti, vypadá to pěkně bulvárně.

409
27 lis 2007 03:31
Pořád někde jinde
No ja nevim, ta nova Salina se uplne moc nepovedla. Je to sice mene barevne a strakate nez predchozi verze, takze je videt, ze se nekdo snazil byt moderni, ale je to porad takovy strasny hybrid. Treba ty krabice s cernym pozadim a podtrzenym svetlym pismem, to je asi vtip, nebo co. Nikdo komu jsem to ukazoval nedokazal prijit na to, ze to neni unorove cislo, a dalo dlouhe badani, nez jsme zjistili, ze to 02 je jako strana. Usekle a v titulku je vyslovene amaterina. Je to takove hrozne nedotazene.

4738
BRONX
jéje, tam je velký "Š" :D Měl bych jít už spát... To víš, že jel, a jeden výtisk mám dokonce v tašce :D, budu si ho muset prohlédnout :-)

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
mceza píše:
Nějak mi uniká o čem se tu diskutuje

Aha, ty jsi dnes nejel šalinou, ve které byla Šalina k rozebrání :mrgreen: ?

Můj nový web o severním okolí Brna

4738
BRONX
Nějak mi uniká o čem se tu diskutuje

770
Mě osobně se tento brněnský design nelíbí. Ta černá s červenou je prostě hnus. Nejlepší by bylo zbarvení nějaké podobné co bylo. Modro červená s bílím pozadím.

2994
09 zář 2009 20:14
Nechutně mi to připomíná televizní noviny na Nově [-(

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
Teda, nový design Šaliny se povedl :applause:

Můj nový web o severním okolí Brna

106
24 úno 2011 22:27
Prýgl!
Mauricio píše:
cherubine: tohle by si SMART Comp bez povoleni dopravce nelajzl...

:D :D :D :D :D :D :D :D
a teď tu o karkulce

No ne, vazne...snazi se propagovat neco a pak s tim otravuji v salinach? Tezko, tu spolecnost znam a tohle mi k ni nesedi...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 255  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata