Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 38 z 81    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 81  Další
Autor Zpráva
9986
15 led 2005 23:41
co řidič, ale šotouš, to je horší, to by se ti už vůbec nemělo stávat

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
Aha, já se taky tenhle týden dívám na pracovní dny, když náhodou mrknu na papír místo na mobil na IDOS :-D A to jsem prosím řidič :-/

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Já jak nejsem zvyklý zůstávat v Bně o víkendu a jednou za rok zůstanu, tak jsem vždy pobouřen takovými zvěrstvy jako porše na d-1, dlouhými intervaly apod. a hodně dlouho se nad tím rozčiluju, než si uvědomím, že je víkend... A co se týče prázdnin, tak to vůbec nesleduji. Navíc jarní jsou všude jiné. V MB byly prázdniny minulý týden, tak kdo se v tom má sakra vyznat... Ještě, že v Brně tento týden nejsu :D

9986
To je ve výsledku úplně jedno, kde to je a kde to není, protože ze zvyku se stejně vždy podíváš do prvního sloupce...

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Ano, kromě toho, že je to napsaný přímo v záhlavích sloupců v jízdních řádech (inverzně), a aktuální datum každý snad už zná, je to taky na stránkách DPMB, BMHD, v onom plátku pro cestující, občas o tom píšou v novinách (Metro aj.) a tak...

1344
17 črc 2010 21:41
Krno
Není to náhodou na každém tom řádu napsané? Ale taky se zřejmě od pondělka dívám na normální pracovní dny a zatím mi to ničemu nevadilo. :mrgreen:

409
27 lis 2007 03:31
Pořád někde jinde
Ja treba absolutne netusim kdy ty prazdniny jsou nebo nejsou. A v podstate ani nevim jak bych to zjistil aniz bych to vyslovene slozite hledal. Kdybych v nahodny den stal nekde na nahodnem miste na zastavce a potreboval se rozhodnout zda jsou prazdniny nebo ne, nemam sanci, neni-li to neco zjevneho, jako treba pulka srpna.

127
30 kvě 2010 19:33
Překvapilo mě, jak měl všechno zgómnutý a všechno pod palcem, odjezdy, příjezdy... :-D Jenom ty prázdniny ne.

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Řekni vysokoškolákovi, že jsou prázdniny, a umlátí tě tím, co zrovna má po ruce :D

Taky jsem si v pondělí neuvědomil, že jsou prázdniny, naštěstí se to projevilo jenom tak, že jela posunutě šalina, protože většina autobusů má v sedle stejné JŘ, jako v normálních pracovních dnech.

4738
BRONX
njn, řekni vysokoškolákovi, že jsou prázdniny :-D

127
30 kvě 2010 19:33
Včera mě chtěl asi nějakej mladík zdrbat. Na Stamicove ke mě přišel, jestli se může na něco zeptat. Samozřejmně rád pomohu. Prej jestli nemám náhodou jet až za dvě minuty. Pohledem sem sjel RIS, a říkám, že ne. Trochu se začal rozčilovat, no, jak sem mu řekl, že sou prázdniny, tak naštvaně odešel a u vozovny Komín nervózně študoval jízdní řád. :-D

432
18 srp 2009 01:25
BRNO
to sou history :lol:

to je fakt. Při čtení jsem se aspoň zasmál té představě :-D

4738
BRONX
No tohle bych taky už nedokázal vysvětlit :D Tady pomůžou už jen rychlé nohy :-D

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz
Mauricio píše:
A kolega Study taky těžce vysvětloval, proč má v ruce klacek, který je prostrčený gumou ve dveřích a odsouvá odpadkový koš z míst, kde tuší výrobní štítek.

:mrgreen:

9986
To ještě jde. Ale teď si vem, že ležíš pod autobusem a opisuješ výrobní číslo. No a když vylezeš, tak nad sebou spatříš řidiče onoho vozu, který ne tebe míří prstem a vyslovuje blíže nedefinovatelné samohlásky :mrgreen: Hodně těžce se vysvětluje, že jsi opisoval něco jako VIN a že to potřebuješ na to a na to.

A kolega Study taky těžce vysvětloval, proč má v ruce klacek, který je prostrčený gumou ve dveřích a odsouvá odpadkový koš z míst, kde tuší výrobní štítek.

4738
BRONX
Bulvár teď zajímá Japonsko, o ošuntělou B732 nebude mít zájem :D

Já se občas rád hádám a počítám, že takový člověk by mě tak vytočil že bych se s ním hádal pěkně. Ať si zavolá policajty a podobně. Autobus není žádné přísně střežené tajemství a nemáme už komunismus pokud si pan řidič nevšiml takže záběry už neprodá nikdo amíkům a nejspíš ani bulváru :-D

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Kandidát na fotouličku

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Vojtik:
aaaaaaa...na tom bych si smlsnul, úplně mne mrzí, že jsem tam nebyl. Poslední dobou mě ti chytrolíni, nadávači a fotofakáčovači vytáčí...

4738
BRONX
jj, s blbem je lepší se nehádat. Dobře si udělal

1161
06 kvě 2007 13:02
ČR
Nenacházím vhodnější téma, tak to lupnu sem :-)

Dnešní focení na konečné Líšeň - hřbitov, před sedmou večer. V poklidu fotím odstavený vůz B732, samozřejmě s roztaženým stativem. Zespod už slyším přijíždět další vůz, tak se urychleně balím z prostoru smyčky a stěhuju se ke hřbitovní bráně. To jsem stihnul ještě před tím, než se bus objevil na dohled, takže jsem v klidu složil stativ do obalu a řidič zacouval na odstavné místo. Pak jsem si zašel kousek směrem k Ochozu do pole a když se vracím, tak se řidič z přijetého kurzu výhružně blíží ke mně. Další rozmluva probíhala asi takto:

Ř: "Kdo vám dovolil fotit autobusy dopravního podniku?"
J: "No... pokud vím, tak to není zakázaný"
Ř: "Já ti dám takový, že to není zakázaný. Zakázaný to je!"
J: "Aha, to se omlouvám... a čím to je tedy zakázané?"
Ř: "Vnitropodnikovým zákonem! Nás smí fotit jen fotografové dopravního podniku!"
J: "Jo, aha, tak to se omlouvám a pokusím se tedy tuhle problematiku dostudovat"
Ř: "Víš co, já na tebe zavolám policajty a oni ti to dají dostudovat na služebně, abys věděl"
J: "No, dobře, můžete".

Pak naštěstí zaplul na WC a já radši zmizel pěšky směrem na zastávku Obecká, protože hádat se s blbem nikdy nevěstí nic dobrýho.

Takže, vážení majitelé fotoaparátů, nezapomeňte, že na focení busů se musíte stát vnitropodnikovým fotografem sarcastic

Jistě si všimnete mých poněkud ústupných reakcí... nebýt v té smyčce sám, tak argumentuju (jak mám vědět, že je to zakázaný, když ten "zákon" je vnitropodnikový?), ale vzhledem k okolnostem jsem raději zvolil ústupný tón.

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Se jménem (zde bylo nejspíš míněno příjmení) by si šla stěžovat na Novobranskou. :-?

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz
Máš říct "Karel". :)) Stejně nechápu, k čemu by jí to bylo.

3725
28 úno 2006 19:00
No, dál už nic nebylo. Dal jsem to sem k tématu "Ochrana řidičů".
A osobní čísla řidičů teda fakt neznám :D

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 81  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata