Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Pravidla fóra

Vadi vam toto forum? Rusi vas toto forum? Nechcete ho videt?

Muzete si sem zakazat pristup! Staci se v uzivatelskem panelu pridat do skupiny "Nechci videt Co se jinam neveslo"

Odpovědět na téma Stránka 14 z 29    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 29  Další
Autor Zpráva
9986
15 led 2005 23:41
:mrgreen: :mrgreen:

9306
10 čer 2004 11:19
Mauricio píše:
Kačeři jsou všude :) To je jak PvvS, ten je taky všude.

No dovol ?? To je voskliva pomluva, kterou siris jenom ty a nektery evropsky fora o mhd ...

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
To mně se protočily taky, když mi to vyšlo. Naštěstí jenom na papíře.

Pro ty, co neví, o čem je řeč, tak jsou to na FB probírané mé dojmy z dnešní zkoušky.

9986
No jestli proženeš cívkou těch tvých 9000A, tak tě raději vyhodí abys tam ještě něco nerozbil.

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Když už se to tu tak pěkně rozjelo... Je tu ještě někdo, kdo studuje na FEKT VUT? Teda nezaručuju, jak dlouho tam ještě vydržím, ale minimálně na ten letní semestr by to vyjít mohlo :D

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Já se věnuji alkoholu a je to také více než můj koníček, je to můj život :pivo:

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
Tak když už se to tady rozjelo, tak já tedy taky něco povím. Jsem studentem druhého ročníku FRRMS MENDELU, tj. se potkávám s manilem na fakultě čas od času :-D
Mezi zájmy patří: Polsko, Poláci, polština, polská hudba (tohle je můj nejnovější objev: http://www.youtube.com/watch?v=GNWSTiwkZ64 - brutální písnička o tom, jak je pěkně u děvčat po ránu, poslechněte sami), polské pivo, polské vlaky...a dál? Vlaky, ale spíš ty moderní, speciálně Taurusy řady 1116 a jejich tón při odjezdu sarcastic Pak také literatura (v poslední době jsem si oblíbil Lee Childa, píše drsné thrillery o Jacku Reacherovi - mohu doporučit). Na svém notebooku používám Windows XP a Ubuntu 10.10. A abych nezapomněl, pro ty, co neví, věnuji se esperantu, tento jazyk je více než koníčkem, je to můj život...oslavit Silvestr v kruhu přátel z celého světa...nezapomenutelné.

Můj nový web o severním okolí Brna

3311
24 úno 2006 20:32
Brno
Já se snad nemusím představovat? Většina z vás mě stejně zná. A kdo mě nezná, má možnost na šotosrazu 22.1.2011 :pivo:

9986
Kačeři jsou všude :) To je jak PvvS, ten je taky všude.

3098
29 srp 2009 19:30
Tak já se taky přidám...
Jsem Jakub a jsem na gymplu na Křenové ve třídě s rozšířenou výukou němčiny. K šotoušství jsem se dostával postupně někdy ;od 5 let, kdy jsem sbíral jízdenky. A tak se to nakupovalo a já jsem se o brněnskou dopravu zajímal čím dál tím víc...
Kromě dopravy jsou moje koníčky keramika, skaut => turistika => geocaching biggrin (když už se tu o něm tak hojně diskutuje...) Aktuálně mám odlovenejch 750, spíš víkendově (a když je čas :sad: ). Bacha na to, je to DROGA! :dancing:

Btw, jsem netušil, že to je tady prolezlý kačerama :shock: , věděl jsem jen o honnym a niximorovi...

9986
1 700, ty seš blázen :-)

2574
Malečkův rajón
Mauricio píše:
Na fotku sere pes, ale na obsah fotky...

Na fotce je vidět pěkná slečna. TEČKA. O co jinak jde, Mraku?

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
mrak: na geocachingu vzniká snadno závislost, sám mám teď nějakých 1700 kousků :-)

zuzana: doufám, že nejsi nějaký maskovaný uhrovatý šotouš, který se teď dobře baví jak tu většinové osazenstvo slintá :-) :-)

jinak, když se to tu tak pěkně rozjelo, tak můj job je nákupčí textilu, což s dopravou taky moc společného nemá..

9986
Dělal jsem, ale vzhledem k tomu, že se z hledání kešek stala věc profláklá stejně jako kdysi eLiška od ČD (tj. máme i opravdu nízké ceny jízdenek, ale pšššt...a kešky: pomalu se budou tvořit fronty na jednotlivé keše, bezva...)

Já to dělám především proto, že mě to baví - ostatně, proto mám za rok jenom nějakých 90 kousků - a kvůli tomu poznám místa, která bych jinak nepoznal. A na nějaký takový efekt zvysoka, dělám to pro sebe a adios. Všechno je o lidech a bohužel tady to někteří berou tak, jak říkáš, a pak to má nějak vypadat.

Uctivá poklona, pěkná fotka
Na fotku sere pes, ale na obsah fotky...

2574
Malečkův rajón
Mauricio píše:
A fotka zde:
:shock: :shock:
Uctivá poklona, pěkná fotka :twisted:

Mauricio píše:
geocaching
To by člověk nevěřil, co šotoušů to dělá.
Dělal jsem, ale vzhledem k tomu, že se z hledání kešek stala věc profláklá stejně jako kdysi eLiška od ČD (tj. máme i opravdu nízké ceny jízdenek, ale pšššt...a kešky: pomalu se budou tvořit fronty na jednotlivé keše, bezva...)

Mauricio píše:
P.S.: Já jsem proti vám nikdo, mým hlavním posláním a cílem je jenom sbírat sem tam nějakej ten šoto bordel :)
Pod to se podepisuji. Když si vzpomenu, jak jsem na Autotecu obral společnost SOR o všechny jejich matroše, co zrovna byly, tak fakt jo...také sbírám...

9986
A fotka zde:
:shock: :shock:
A dál?

geocaching
To by člověk nevěřil, co šotoušů to dělá.

šotoabsťák
Vy jste všichni divní :mrgreen:

P.S.: Já jsem proti vám nikdo, mým hlavním posláním a cílem je jenom sbírat sem tam nějakej ten šoto bordel :)

1900
01 srp 2006 14:13
Bezkov
Což o to, já jsu veterinář. Dlouho jsem si myslel, že jsem trochu exot. Časem jsem zjistil, že je mezi námi fyzioterapeut a magistr farmacie.

P.S. Jsem tak vytížený, že jsem se od promoce nedostal do Brna a nesvezl se šalinou. Pomalu dostávám šotoabsťák.

872
13 bře 2007 20:20
Brno - Bystrc
Dobre, tak kdyz uz jsme tak u toho...
Aktualne stale student na FIT VUT, po tomhle semestru uz ale mozna bude vsechno jinak, to se jeste uvidi :) Krome studia si privydelavam programovanim a kodenim webu a z konicku turistika, pobyt v prirode, cyklistika, geocaching...
Co se dopravy tyce, rad se zajimam o veci, ktere se vyskytuji kolem mne, doprava je jednou z nich, se kterou prichazim do kontaktu nejcasteji. Navic mam rad i vsemoznou techniku, coz se mi u dopravy taky splnuje.

1546
06 lis 2009 10:30
No, když teda povinně :-D
I já ještě studuju a to management na PEF MENDELU a právo a finance na PrF MUNI. Mimo to si přivydělávám jako novinář, předtím obecného zpravodajství, teď už jenom jednoho automoto periodika. Co více si přáti, že :-)

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
pro těch pár co mě tu nezná (je jich fakt jenom pár :-D )
vystudovaná dopravka, obor silniční vozidla, zaměření doprava a přeprava.
už několik let zaměstnanej v DP, kromě práce, která už mi leze na mozek, je jeden z mnoha dalších koníčků airsoft a folklor.

Moderátor
6180
11 dub 2010 15:05
Juliánov
chat-maniac píše:
btw pěkné představení, to bych tu zavedl povinně :mrgreen:

:mrgreen: není problém
Já studuju obor konstrukce na stavební fakultě VUT. Do oboru K spadají i železniční stavby, kterým bych rád věnoval svoji nadcházející bakalářku. Ke kolejím a trolejím mě to táhlo vždycky a jak jsem se po letech vrátil do Brna za stujem, chytly mě šaliny a bylo hotovo. sarcastic

"fejsbůk" BMHD.cz

1546
06 lis 2009 10:30
Neučí Tě tam ukrajinštinu nějaká Jitka Micháliková?

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
tož troufalá si, ale jinak by to ani nešlo. přeji hodně zdaru při lovu kurzovek a ještě více při odhánění dotěrných šoférů :-D
btw pěkné představení, to bych tu zavedl povinně :mrgreen:

Moderátor
6180
11 dub 2010 15:05
Juliánov
Hmm, koukám zajímavý oživení místního osazenstva. :-D Filozofie a šaliny, to musí být zvláštní kombinace. wink Ale kterej šotouš není zvláštní, že? sarcastic

"fejsbůk" BMHD.cz

122
04 pro 2010 02:48
u linek 25, 26 a 67
Tak se vám, pánové, taky trochu představím, abyste věděli, která to troufalá baba vám sem leze :-)
Bydlím v Bystrci kousek od Zoo, jinak mám rodiče v městečku cca 30 kilometrů od Brna, kde bývám o víkendech. Studuju na Filozofické fakultě MU obory český jazyk a literatura, ukrajinský jazyk a literatura a hudební věda. Pracuju jako učitelka klavíru na soukromo a lektorka češtiny pro cizince, zejména Ukrajince. Šaliny mě baví, protože jsem prostě praštěná a můj velkej sen je jednou si šalinu zařídit :-) A fotka zde: http://imb.lide.cz/big/4ae07888866e8ce3 ... d=78734915 :-) Takže až mě uvidíte někde zběsile opisovat kurzovky, tak se ke mně klidně hlašte ;-)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 717 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 29  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata