Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 43 z 54    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 54  Další
Autor Zpráva
1710
22 led 2006 12:56
Brno
Pokutovat

9986
15 led 2005 23:41
Je, ale co jinýho dělat. Vem si, že když budeš stát o 20m jinde a vyložíš 50 těžkých krabic, nachodíš toho navíc celkem dost. A ve chvíli, kdy jsi tlačen zaměstnavatelem na co největší výkon, je to pak problém i časový.

1710
Brno
Osobně jsem stál co nejblíže místa, kde byla vykládka - a bylo mi jedno, jestli je tam přechod nebo cyklopruh či něco jiného.
To je právě to smutné.

1546
06 lis 2009 10:30
Tím hůř.

9986
Myslíš si, že pokud bych neseděl u počítače, ale byl osobně s vámi někde u piva, že bych měl názor jiný? Já se za moje názory nestydím a rozhodně nejsou jiné neveřejně na internetu nebo jinde.

1546
Docela mne fascinuje, kde se tu ve všech bere vzájemně nenávist a silácké řeči. V jednom vlákně všichni sborově řvou, že někdo stojící na kolejích má dostat pokutu jak Brno, tady by jeden řezal gumy, druhý by těžce ubližoval na zdraví... Holt internet.

9986
Zlaťák
Příklad - v létě jsem jezdil s dodávku a rozvážel zboží. Osobně jsem stál co nejblíže místa, kde byla vykládka - a bylo mi jedno, jestli je tam přechod nebo cyklopruh či něco jiného. Snad krom křižovatek, zastávek a dalších podobných věcí. Samozřejmě jen tam, kde jsem si to mohl dovolit. Ono se to nezdá, ale každý metr navíc s těžkou bednou je dost vysilující. To se pak těžko respektuje prostor ostatních - ono by tě to stejně brzy přestalo bavit. Ostatně asi i z této zkušenosti pramení to, o čem je tady řeč.

Mraku, to jsou silácké řeči.
Ano, stejné, jako ty tvoje o prořezání gum.

1710
Brno
Mraku, to jsou silácké řeči. Zapomínáš na to, že by se taky ten dotyčný mohl bránit, dát na budku tobě,... Ale k čemu by to všechno bylo?
A to, že jsem napsal, že by si zasloužil gumy prořezat a oči vypíchat, neznamená, že půjdu a někomu budu píchat prstem do očiček. Tak hluboko jsem neklesl a doufám, že nikdy neklesnu.

A popravdě takových inteligentů vidím denně dost. Ne jednou jsem viděl z okna, jak se na Úvoze mlátili řidiči na zemi mezi projíždějícíma autama, protože jeden měl pocit, že je silnější než druhý a má větší auto.

Naposledy upravil Zlaťák dne 26 pro 2010 23:48, celkově upraveno 1

1710
Brno
Zakončil bych to tak, že každý má svůj prostor (IGK, MHD, cyklisti, pěší) a ostatní by ho měli respektovat. Tak jako nezaparkuju kolo uprostřed parkovacího místa pro auta, nechodím pěšky prostředkem silnice, tak i v autě respektuju pruhy pro jinou dopravu a netlačím se tam, kde nemám co dělat.

9986
Ne, tady si někdo dokazuje ohleduplnost k ostatním spoluobčanům a respekt vůči dopravnímu značení a předpisům.

Tím, že chceš někomu prořezat gumy? Zajímavé. Pokud bys to udělal mně, asi by mě soudili za těžké ublížení na zdraví, bez ohledu na to, kde jsem stál a jestli jsem tam měl stát.

1710
Brno
Tady si opět někdo dokazuje svoji nenávist vůči IGK?
Ne, tady si někdo dokazuje ohleduplnost k ostatním spoluobčanům a respekt vůči dopravnímu značení a předpisům.

Tobě příjde normální stát v něčím prostoru a ještě se mu za to snažit rozbít ústa? Ten nevidomý za to mohl, že mu blbec zaparkoval na jeho vodících lajnách?
K čemu vlastně máme zastávky, tramvajové pásy, pruhy na silnicích, značky,....?

Já myslel, že auta jsou zde pro lidi. Ne, aby všichni a všechno ustupovalo autům. Ač sám bydlím v centru, dovedu si představit tučně zpoplatněný vjezd do centra (ohraničeného MMO), s výjimkou rezidentů a zásobování (v určitém čase).

9986
To nevím. Asi proto, že mám obecně k jistým věcem jiný postoj, než zbytek. Nicméně je to jen mezi šotouši, když se bavím třeba s kolegy z práce, tak konkrétně na cyklisty máme názor stejný. A podotýkám, že nejsem ovlivněn a ani neovlivňuji.
Ale nemám rád, když někdo překrucuje pravdu. Já tady něco napíšu a všichni jsou proti a ještě to raději překrucují. Ale je to asi tím, že slovně nejde nikdy vypsat přesná myšlenka a souvislosti s tím.

872
13 bře 2007 20:20
Brno - Bystrc
Mauricio: Proc ty jsi se svym nazorem vzdy a za kazdych okolnosti v presne opozici nez zbytek diskutujicich?

9986
podle některých vlastně "úplně v pořádku"
To opět překrucuješ.

Takovým by patřilo gumy prořezat a oči vypíchat.
Tady si opět někdo dokazuje svoji nenávist vůči IGK?

9986
Ives píše:
nechápu proč na mraka furt reagujete, vždyť na to furt čeká, aby všem dokazoval svoji kontraverzní - když to řeknu hodně slušně - pravdu..

Ještě nějakou pohádku na dobrou noc.

1710
Brno
Ještě když jsme u toho značení a parkování na přechodech (podle některých vlastně "úplně v pořádku"). Jsem teď šel venku a opět jsem byl svědkem toho, jak si nějaký kokůtek zaparkoval auto přímo u přechodu na chodníku na lajnách pro nevidomé. A šel borec a jak si tak klepal hůlkou a ne a ne najít tu správnou cestu (nečekaně), tak klepnul několikrát do auta. V tom se objevil namachrovanej týpek, co na něj dělal velký ramena. Takovým by patřilo gumy prořezat a oči vypíchat.

1442
15 zář 2005 13:43
čtvrť s největší koncentrací rozjezdů v Brně
nechápu proč na mraka furt reagujete, vždyť na to furt čeká, aby všem dokazoval svoji kontraverzní - když to řeknu hodně slušně - pravdu..

9986
Zlaťák
Vše jen jen o výchově. Pokud někdo neumí vychovávat děcko, nebo na to nemá čas, pak by ho snad ani neměl mít. A pokud hodlá strkat do cesty prvně kočár s děckem a až pak se milostivě podívat, zda něco nejede... Tak ho taky nemá mít. A nechybělo tomu moc.

9305
10 čer 2004 11:19
Ono by obcas pomohlo , aby tech znacek podstatne ubylo. Vzdyt nekteri uz dneska ani neznaji zakladni prednost zprava...

1710
Brno
Mauricio píše:
Pokud se chodec neumí podívat, zda něco nejede, pak to je jen jeho problém. Mozek mají všichni, jen se musí někteří naučit ho používat.

Vysvětluj to malému dítěti.
V tom případě můžeme zrušit semafory, a veškeré dopravní značení a místo toho na chladič navařovat pořádnou traverzu.

9986
I tak je to většina.

1546
Cyklisté zaviní asi 55 % svých nehod, předposlední tabulka. Není zrovna aktuální, ale neočekávám, že by se to tak dramaticky změnilo. http://www.opavounakole.info/opava/stat ... tu_CR1.htm

9986
Aha, takže podle tebe se cyklopruhy malují proto, aby se na nich dalo parkovat?
Myslím si, že průserový parkování je jinde (a tam by se to taky mělo řešit přednostně), ne na cyklopruhu.

Takže chyba bude na obou stranách, jsou hovada řidiči, stejně tak hovada kolaři.
Ano, já jsem neříkal, že řidiči jsou svatoušci. Ale to, co předvádí většina kolařů, i na cyklopruhu, to mě zvedá ze židličky.Tedy pardon, ze sicny v autě. Větší procento nemehel je na kole nebo na chodníku než v autě.

Osobně jsem rád, že se ty cyklopruhy malují, i když kolikrát by se do toho počinu mohla zapojit i nějaká koncepce.
Pokud by byla koncepce, nic proti tomu nemám. Ale na Mendláku, na čáře, v Bohunicích, v Lískovci, tam bohužel žádnou koncepci nevidím. Poslední a jediný kvalitní cyklopruh kolidující se silnicí je v Pisárkách. Ale koncepce není, cyklopruh se maluje, koho jak a kde napadne a ve výsledku to vede akorát k tomu, že je zmaten nejen řidič IGK, ale i samotný cyklista. O cyklopruzích na křižovatkách, kdy mám dávat cyklistovi jedoucímu rovně přednost, když já jedu do prava, nebo o cyklopruzích v jednosměrkách, si myslím svoje.

Ale obhajovat parkování na nich, nebo v jejich bezprostřední blízkosti - návazného úseku, to už je téměř na ranu.
To zase překrucuješ. Viz nahoře.

Tu statistiku mi ukaž, zdroj, autor...
Viděl jsem to ve škole, pokusím se to zjistit, ale až v lednu.

S taxikáři naprostý souhlas, většinou se jedná o nprostá arogantní hovada, která jezdí jak prasataa stojí kde je napadne, resp. kde to víc rejžuje.
Jsem rád, že alespoň v něčem se shodneme.

3984
25 led 2006 16:11
všudezdejší
Mauricio píše:
Aha, já zapomněl, že tady jsou jedinci, co by auta viděli nejraději ve šrotu a řidiče v base, aby je nedejbože neohrožovali na cyklopruzích (ze 75% si cyklista může za nehodu s čímkoliv jiným on sám -dle statistik) :)

Aha, takže podle tebe se cyklopruhy malují proto, aby se na nich dalo parkovat? Cyklopruhy se malují proto, aby se po nich pokud možno cyklojezdilo. Aby se sem cyklista uklidil a nejezdil tam, kde mu jde o kejhák. Pokud se tu bude parkovat, pak je mi cyklopruh na hovno a cyklista je díky objíždění překážky víc na ráně při vyhýbání.

Tu statistiku mi ukaž, zdroj, autor...Sám toho najezdím na kole i v autě hodně. Na kole už mě tolikrát ohrozil řidič auta, busu i trolejbus, že se až divím, že jsem neskončil na silnici přeraženej vejpůl. I když mi jeden mladej magor nedal přednost a já přes jeho auto udělal salto i s kolem. A pokud jsem jel autem, mám vesměs problém s těmi cyklisty, kteří večer nesvítí, před auto mi bezhlavě nevjel kupodivu ani jeden.
Takže chyba bude na obou stranách, jsou hovada řidiči, stejně tak hovada kolaři. Mám bohaté zkušenosti s oběma sortami.

Osobně jsem rád, že se ty cyklopruhy malují, i když kolikrát by se do toho počinu mohla zapojit i nějaká koncepce. Ale obhajovat parkování na nich, nebo v jejich bezprostřední blízkosti - návazného úseku, to už je téměř na ranu.

S taxikáři naprostý souhlas, většinou se jedná o nprostá arogantní hovada, která jezdí jak prasataa stojí kde je napadne, resp. kde to víc rejžuje.

9986
Jistě nemám najeto tolik jako ty, taky nemám papíry na autobus.

No, s tím to ale moc nesouvisí. Já zase nemám naježděný moc na kole.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1349 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 54  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata