Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší. Stránka 61 z 146    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 146  Další
Autor Zpráva
Prznitel češšššššštiny

Prznitel češšššššštiny
1977
07 dub 2006 09:03
To by stálo za úvahu, Tkalcovská a Körnerova asi nebude vyhledávaným cílem obyvatel Lesné a Blackfieldu a spíš by možná uvítali lepší spojení na Českou, kam to je z Moraváku podstatně blíž a o víkendu musí přestupovat. Navíc z Jugoslávské jezdí do Kauflandu d3 a a45, do Romsparu se dá dostat d4. Dětská nemocnice by tak získala přímé spojení s HBf. a ÚANem. A aspoň by se rovnoměrněji ojížděly vexle na Moraváku.

409
27 lis 2007 03:31
Pořád někde jinde
Pro posílání spojení hlavák - Moravák existuje podle mého ještě jedna alternativa, která je snesitelnější, a to je odklonit devítku po Merhautově a pak dolů Rooseveltově.

7338
27 úno 2010 07:40
Tohle je Penova oblíbená záležitost, skoro jako d-4 na Masaryčce. Za menší počet spojů na Pekandě orodoval už před lety :-)

1093
09 lis 2006 18:16
pepola:
1) (Pisárky) - Mendlák - Česká - Náměstí Svobody by myslíš bylo nevyužívané? Nakonec uvidíme při výluce linky 4, akorát s tím, že tam ta linka bude navíc (bude tam jezdit i 5,6 a 7). Klidně může ta linka jezdit na Švermovu, ale je to nárůst vozokilometrů a její vytíženost mezi Švermovou a Mendlákem není tak velká.
2) Momentálně neexistující spojení Štefánikova čtvrť - Dětská nemocnice - Hlavní nádraží využívané jistě bude
3) Hlavní nádraží - Česká tam to také pobere lidi společně s linkami 12,13 a 4
stuřík: Tady nejde o spojení Hlavní nádraží - Mendlák, ale o ulehčení lince 1 na trase Hlavní nádraží - Moravské náměstí, zachování kapacity v oblasti Česká - Mendlák a doplnění spojení Pisárky - Česká (což také může odlehčit lince 1 - např. kdo jede z Pisárek )

peno: takhle to bývalo dřív a byl problém se na České do d-5 (dříve jezdící do Lískovce) dostat. Nicméně pokud by se na linku 6 nasadily kapacitnější vozy, tak by to asi problém nebyl.

2009
28 čer 2007 16:54
peno píše:
Já myslím, že d-5 v 10 min. a d-6 v 5 min. intervalech by ten úsek zládly i v ranní špičce ...

Pravidelně každé odpoledne nepobíraly, proto se tam d-7 před lety přesměrovala. Teď tam jezdí míň lidí kvůli opakovaným výlukám v posledních čtyřech letech, ale počkej tak dva roky, a bude to na původních počtech.

1577
11 lis 2008 15:56
Hodonín, zóna 900 IDS JMK
David Jaša píše:
To by ho nevyřešilo, pouze by ho přesunulo do úseku Česká-Mendlák.

Upřímně, je z České na Mendlák taková poptávka, aby ospravedlnila čtyři linky ve 2-3 min. intervalu? Já myslím, že d-5 v 10 min. a d-6 v 5 min. intervalech by ten úsek zládly i v ranní špičce a d-7 se může s klidem přetrasovat, protože d-1 by v úseku Mor. n. – Nové Sady – Mendl. n. i po 10 min. hodně pomohla.

Ares: To nejlepší z Irisbusu ;-)

3098
29 srp 2009 19:30
Jo, z Maliňáku d-4.
Ale než abych objížděl celý město, tak se radši narvu do d-1...

Zabanovaný
3619
26 srp 2007 15:26
Brno
pepola píše:
Nezlob se, ale kdo by tím jezdil? Po vykroucení se po městě by to skončilo na Mendláku...
S takovou linkou Odnikud - Nikam už máme zkušenosti: Původní t-146.

Nebude tak nějak při výluce jezdit nějaká linka?

3725
28 úno 2006 19:00
Pavel píše:
a co vést d-7 takto: Štefánikova čtvrť - Moravské náměstí-Hlavní nádraží-Náměstí Svobody-Česká-Mendlovo náměstí(-Pisárky)?

Nezlob se, ale kdo by tím jezdil? Po vykroucení se po městě by to skončilo na Mendláku...
S takovou linkou Odnikud - Nikam už máme zkušenosti: Původní t-146.

1093
09 lis 2006 18:16
a co vést d-7 takto: Štefánikova čtvrť - Moravské náměstí-Hlavní nádraží-Náměstí Svobody-Česká-Mendlovo náměstí(-Pisárky)?

2009
28 čer 2007 16:54
peno píše:
To by podle mě vyřešilo ten nejpalčivější problém d-1.
To by ho nevyřešilo, pouze by ho přesunulo do úseku Česká-Mendlák.

1577
11 lis 2008 15:56
Hodonín, zóna 900 IDS JMK
Já si myslím, že hlavními problémy d-1 jsou úseky Moravské nám. – Nové Sady a Hl. n. – Mendl. n. (– Výstaviště). Proto se mi docela zamlouvá návrh, který dal TomTG na přetrasování d-7 z Mor. n. přes Hl. n. a Hybešovu do Pisárek. To by podle mě vyřešilo ten nejpalčivější problém d-1.

Ares: To nejlepší z Irisbusu ;-)

7338
27 úno 2010 07:40
Mně se ten návrh moc líbí. Protože jezdí plné šaliny mezi Hlavním nádražím a Semilassem, zavedeme posilovou linku, která jede jinudy. Protože v sedle jezdí méně lidí než ve špičce, budou se v něm odpojovat vleky. To nemá chybu.

1374
10 bře 2010 18:00
BRNO-Řečkovice
tak já to udělám následovně: jestli budou jezdit 1 narvané,požádám DPMB o posílení,jestli budou jezdit prázdné nechám toto téma být,a už se do něj vrtat nebudu,tím to pro mě končí,toto téma v nejbližší době pytlat nebudu....

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
Čím by stálo se zabývat, by byla redukce spojů jedničky v dopoledním sedle v úseku VM - Řečkovice, smyčka.
Jinak platí, totéž co říká MartinV: brečet - ano, proč ne, ale je třeba si zvolit správný hrob :mrgreen:

Můj nový web o severním okolí Brna

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
MtM: potom ale směřuj svoje připomínky na DPMB, a.s.; tady Ti s tím žel nikdo nepomůže.

1374
BRNO-Řečkovice
Zdeňku : já se nesnažím prosadit svuj návrh,jen sem ho chtěl ukázat a říct co mi nejvíc vadí,a chci ukázat že většina spojů 1 aspon v useku Hlavní Nádraží-Semilasso jezdí opravdu přeplněné,jinak já pohodlnej nejsem ,přestupuju často,ale často spěchám(tak jezdím často 1 přímo do Řečkovic) tak mi vadí že stojím uplně namačkanej u dveří,a jsem rád že se mužu aspon pohnout,ale jsem jen pouhý cestující,takže mě nic nezbývá než se tlačit v přeplněných vozidlech a neříct o tom radši ani slovo...

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
MtM píše:
...a bez přestupu zmiňuji to,že lidi sou pohodlní a radši pojedou narvanou jedničkou než aby přestoupily....

Tak proč nepřestupuješ ty? Nebo seš taky jen pohodlný? :roll:

3725
28 úno 2006 19:00
Pokud MtM pustí tak 100 mega na vozokilometry, tak mu ta třeba něco zavedou... biggrin

1653
10 čer 2006 20:45
Hrubšice
A co kdyby chtěli ještě jednu linku třeba Modřice, Líšeň, nebo v sedle Bystrc? :mrgreen: Se mi líbí, jak zde už poněkolikáté MtM snaží dokázat, že právě jeho návrh je nejdůležitější a nejpotřebnější. A ještě jedna informace pro MtM: brněnský systém dopravy je založen na přestupech, a to již 15 let.

3750
08 čer 2005 23:12
MtM píše:
příspěvek k příspěvku od Zdeňka: nejedzí,ale bude jezdit(protože přes hl.n. a Malinovské nám. přestane jezdit 6)a jedninej spoj z Řečkovic na Malinovské nám. bude bez přestupu pouze linka 1,a bez přestupu zmiňuji to,že lidi sou pohodlní a radši pojedou narvanou jedničkou než aby přestoupily,a za to co platíme za jízdenky a šalinkarty by nám tu pohodu aspon mohli dopřát tím že nám nám tu přidají jedinou linku z centra do řečkovic(je mě jedno jestli autobusovou nebo tramvajovou)......o to mě de....

Takže linku 1 zkrátit na Bystrc - nádraží - Zvonařka a zavést nové linky:
14 Nové sady - Řečkovice, interval 20 minut, vozy K2
15 Malinovského nám. - Řečkovice, interval 20 minut, sólo vozy
Máš dvě linky, spokojený? sarcastic

1653
10 čer 2006 20:45
Hrubšice
MtM: ano, ovšem opět platí to, že z Řečkovic k Semilassu ta tramvaj přeplněná nepojede, copak lidi, co teď jezdí šestkou začnou chodit do Řečkovic?

9306
10 čer 2004 11:19
Takze okruzka Nove sady- malinak vyresi problemy a je klid ?

1374
BRNO-Řečkovice
příspěvek k příspěvku od Zdeňka: nejedzí,ale bude jezdit(protože přes hl.n. a Malinovské nám. přestane jezdit 6)a jedninej spoj z Řečkovic na Malinovské nám. bude bez přestupu pouze linka 1,a bez přestupu zmiňuji to,že lidi sou pohodlní a radši pojedou narvanou jedničkou než aby přestoupily,a za to co platíme za jízdenky a šalinkarty by nám tu pohodu aspon mohli dopřát tím že nám nám tu přidají jedinou linku z centra do řečkovic(je mě jedno jestli autobusovou nebo tramvajovou)......o to mě de....

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Jednička je narvaná přibližně do Hrnčířský, odtamtud dál je jen plná a každou zastávku lidé hodně ubývají

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 3649 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 146  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata