Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 44 z 81    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 81  Další
Autor Zpráva

3081
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
Já rozjezdama nejezdím už několik let, pokud mezi ně nepočítám ranní služebák v pět do práce. A když jsem ještě jezdil, tak jsem snad neviděl nikdy takhle člověka se sesunout k zemi aby na ní zůstal.

3661
26 čer 2005 08:44
Brno-Líšeň (25, 26, 58, N97, N99)
A zajimavý když si někdo ustele v rozjezdu, tak to nikdo neřeší....
Kari píše:
Radku, jseš *****. Promiň, ale na tohle nejde nic jinýho napsat.

3081
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
Radku, jseš debil. Promiň, ale na tohle nejde nic jinýho napsat.

3661
Ježiš vždyť mu v podstatě nic nebylo....
Byl pouze opilí a usínal a jak to cuklo spadl do sedě, a pak si sam takto lehl....
To se nemohlo nic stát, sledoval sem jej jestli se něco na děje.

16
05 bře 2008 19:10
[quote="M3"]Ani epileptik, ani cukrovkář - ti by určitě neleželi takhle klidně na zemi...

Jako lékař jen drobná oprava - i epileptik i cukrovkář může takhle ležet. Ne každý epileptický záchvat probíhá v podobě křečí. Někdy se člověk jen jednoduše "sveze" na zem a pak je nějakou chvíli v bezvědomí - což klidně mohl být tento případ. K tomu cukrovkáři - taky by mohl ztratit vědomí, ale je to málo pravděpodobné, většina cukrovkářů se zná a tak daleko nedojde.

Každopádně nechat takhle člověka ležet 20 min je otřesné! Nehledě na fakt, že Neposkytnutí pomoci je trestný čin.

1111
05 čer 2005 13:18
Ani epileptik, ani cukrovkář - ti by určitě neleželi takhle klidně na zemi. Každopádně bych šel za řidičem, aby zavolal záchranku, protože nikdo nemůže vědět, co s ním je. Řeči typu - když se takhle ožral, nebo zfetoval, tak je to jeho problém - jsou sice pravda, ale i když je dobytek, tak ho tam nenechám zhebnout.

Stalo se to známýmu, kterej viděl u Mety na Pionýrské ležet kolem poledne chlapa na zemi - člověk by řekl, že se na to, že je teprve poledne slušně zřídil - to si taky říkali ostatní a chlapa obloukem obcházeli. Známej šel k němu a chlap mu povídá, že není opilej, ale že mu je hrozně zle. Tak se zavolala sanitka a možná mu zachránil život. Z toho plyne jedno - v dnešní době se každej žene za svým a na druhý kašle. Lidská lhostejnost je taková, že raději nechají člověka chcípnout, než by se podívali, co mu je. Ne každej musí být fetoš.

9986
15 led 2005 23:41
Říkal jsem, že pokud jde o zdravotní stav, tak je to o něčem jiným. Většinou ale, co mám zkušenost, jde o alkoholiky. A řekl bych, že to většinou jde poznat, o co jde.

9306
10 čer 2004 11:19
Staci cukrovkar ...

872
13 bře 2007 20:20
Brno - Bystrc
To klidne mohl byt epilepticky zachvat... Rozhodne kdyz se neco takoveho stane, okamzite bych mackal nouzovou signalizaci (coz bohuzel uz se mi parkrat stalo, ze i kdyz lidi mackali, tak ridic v poklidu dojel do nejblizsi zastavky).

9986
Pokud se někdo zfetuje nebo ožere do takovéto podoby, tak je to jen a jen jeho vina a pokud je to rozumně uvažující jedinec, do takového stavu se nedostane. Takže si to vybral asi sám... Jistě, pokud je to nemoc nebo psychický stav, je to o něčem jiném.

1105
28 pro 2008 00:10
613 00
Rade, neměj mě to za zlé, ale moje reakce vychází z vlastní zkušenosti, kdy mi takhle zemřel strejda. Udělalo se mu cestou z práce nevolno, a pak takhle seděl zkroucenej na zastávce, a když po několika hodinách někdo zavolal pomoc, bylo už pozdě. Mezitím ho teda ještě nějakej dobrák stihnul okrást.

Jinak samozřejmě něco jiného je vidět takhle něhoho v rozjezdu nad nepracovním ránem. Tam bych si o nikoho starosti nedělal.

3661
Dýchal ja jsem ho sledoval....
marecek.00 píše:
Novolíšeňská - Nové sady... to je takových 20 minut, co? To je na lékařský zákrok sakra dlouhá doba. Pokud by měl dechovou, srdeční zástavu, po pěti, v nejlepším případě deseti minutách je definitivně na odpis...

1546
06 lis 2009 10:30
Novolíšeňská - Nové sady... to je takových 20 minut, co? To je na lékařský zákrok sakra dlouhá doba. Pokud by měl dechovou, srdeční zástavu, po pěti, v nejlepším případě deseti minutách je definitivně na odpis...

3661
Řidič to na NS pak řešil....
agent_s_teplou_vodou píše:
Radku, nebyl jsem sice u toho, ale nepotřeboval ten kluk spíš než posměšky spolucestujících lékařskou pomoc? (otrava alkoholem, předávkování opiáty, atd...?)

1105
28 pro 2008 00:10
613 00
Radku, nebyl jsem sice u toho, ale nepotřeboval ten kluk spíš než posměšky spolucestujících lékařskou pomoc? (otrava alkoholem, předávkování opiáty, atd...?)

3661
Nevím kam jinam to dát, tak to hodím sem.
Jedu si takhle linkou 8, a najednou při rozjezdu ze zastavky Novolíšeňská, se zřítil k zemi do sedu, a někde před Bílou horou si ustlal takto na zemi. Aktivní důchodkyně ho skoušela na hlavasu budit. Odjel až do smyčky Nové sady.... biggrin

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

3725
28 úno 2006 19:00
Dnes mě bába ve skorodůchodovém věku sprdla, že mám
starý a smradlavý autobus...
Měl jsem totiž 7347. biggrin

7338
27 úno 2010 07:40
Domis píše:
Takto kordis "nutí" lidi využívat autobus 109 a 612, navíc jsou na této cestě 2 přestupy !!! Logika IDS je využívat především vlaky, tak proč je to tu levnější autobusem?
Obě obce (Křepice i Nikolčice) nejsou od Brna tak daleko, aby to bylo do Brna 6 zón.
Jako řešení vidím okamžité sloučení zón 535 a 537 v jedinou zónu :idea:

Jestli Kordis někoho nutí, tak dost neúspěšně. Jediný, kdo občas tamtudy od nás jede, su já. Z Nikolčic totéž, jen ze Šitbořic lidé tamtudy jezdí. Což je ale logické, jedou přímou linkou a-612. V opačném směru je velmi málo možností, jak tudy jet a nečekat přes půl hodiny v Šitbořicích. Jinak jako větší zvrhlost mi přijde rozdělení Lažan na dvě zóny (226+236).

9986
Neslučovat, ono to Robertovi takto vyhovuje :)

1082
22 pro 2008 22:51
PoŠuKov, 2. část
Robert píše:
... Nemluvě o tom, že např. z Brna ke mně domů je to 5 i 6 zón, podle toho, kudy jedu...

Tak toto je podle mně největší hloupost v celém IDS, zóna 537 by se měla sloučit se zónou 535. Hlavní cesta do Křepic a Nikolčic by měla vést z vlaku z Hrušovan, s přestupem na linku 522. Takto kordis "nutí" lidi využívat autobus 109 a 612, navíc jsou na této cestě 2 přestupy !!! Logika IDS je využívat především vlaky, tak proč je to tu levnější autobusem?
Obě obce (Křepice i Nikolčice) nejsou od Brna tak daleko, aby to bylo do Brna 6 zón.
Jako řešení vidím okamžité sloučení zón 535 a 537 v jedinou zónu :idea:

7338
thingie píše:
Nesmysl zhruba proč? :-) Krom toho, problém „teď jsem v bodě A a teď chci jet do bodu B, dejte mi na to jízdenku“ většinou bude mít jenom pár smysluplných řešení, nezřídka asi tak přesně jedno.

Už teď jsou paměti strojků na hraně s kapacitou. V každém musíš mít obyčejný tarif (pokud jej dopravce na některé lince využívá), IDSkový, kdybys tam měl mít i všechny možné kombinace cest, paměti by nestačily. Nemluvě o tom, že např. z Brna ke mně domů je to 5 i 6 zón, podle toho, kudy jedu. Takže řešení je více, a nejde jen o tuto trasu. Při zácpě na D1 je rychlejší cesta do Vyškova přes Bukovinu, tedy o 2 zóny delší. A tohle všechno by muselo být ve strojcích nahráno, tedy i destinace, které dopravce vůbec neobsluhuje.

409
27 lis 2007 03:31
Pořád někde jinde
Nesmysl zhruba proč? :-) Krom toho, problém „teď jsem v bodě A a teď chci jet do bodu B, dejte mi na to jízdenku“ většinou bude mít jenom pár smysluplných řešení, nezřídka asi tak přesně jedno.

7338
thingie píše:
Vědět by to měl stroj. To nejsou žádné výpočty pro superpočítač. Odpočítávat to z nějaké mapky je výsměch.

Narvat do strojku všechny obce JM kraje, aby to navíc počítalo se všemi eventualitami cesty, je nesmysl.

409
27 lis 2007 03:31
Pořád někde jinde
Vědět by to měl stroj. To nejsou žádné výpočty pro superpočítač. Odpočítávat to z nějaké mapky je výsměch.

7338
Frankx píše:
Děláte jak kdybychom měli mít maturitu z IDS. Já bych mu řekl, že mu můžu prodat jízdenku až do Brna, ale nevím kolik je to zón - to už si má zjistit sám. Případně to ví někdo z cestujících. Je hezký, že se tu shodnete na tom, jak by to mělo vypadat, ale praxe je jiná a pořád jsme jenom lidi. Tadyto, že řidič MÁ vědět a MÁ poradit a MÁ dělat bůhví co ještě mimo řízení, to už je jak ta naivní skupina na FB "Chceme klimatizaci v MHD".

Cestující to vědět nemusí, říci mu to má řidič. Od toho je povinnost mít v každém voze mapku IDSJmK, z ní si to má napočítat.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 81  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata