Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 46 z 81    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 81  Další
Autor Zpráva

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Protože co kdyby se náhodou zavřely? Možná to je nějaká úchylka :)

2824
01 úno 2006 10:39
spusta "cestujicich" macka vsechny mozny tlacitka dokonce i kdyz uz jsou dvere davno otevrene

34
06 čer 2006 17:34
Vratimov
pepola píše:
Dnes už tohle dělají naprosto všichni napříč věkem i národnostmi. Když mám kvedlačku, tak mačkají 15x před každou zastávkou a v Ciťáku si nezmáčknou a řvou...

Tak to ja sem tohle videl poprve, ze by na konecne u Tr14 mačkal někdo tlačítko na znamení. Že ho mačkávali třeba na Učilišti ve tři odpoledne, to vím, ale na konečné sem to opravdu jeste nezazil :-k

3081
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
Dnes mi do vozu nastoupili kluci a jeden z nich měl rozkládací zahradní sedačku. Rozložil si jí, roztáhl se tam a začal si číst noviny. Prostě pohoda. K dokonalosti mu chybělo už jen to kafíčko. Lidi nechápavě čuměli a já se bavil :-)

409
27 lis 2007 03:31
Pořád někde jinde
chat-maniac píše:
nevím co je za problém, pokud to je čudl u dveří a je zelenej (stejný tlačítko ve všech vozech na otevírání) tak to mačkám jednou na zastavení aji otevření. snad poznám nízkopodlažní vůz od normálního se schodama. tam jsou pak oranžový a všichni víme na co tam ty čudle jsou. že jsou v Citeslizu na každým madle ještě modrý na zastavení, to už je zbytečnost, ale pro cestující aby se nemuseli honit po celým voze zase dobrý. moc typů tady není. pouze TŘI. kdo s tím má problém, nevím jak si pak utírá pozadí... ](*,)

K čemu je ten modrej v Citelisu jsem nikdy nepochopil. Co vlastně signalizuje. Pak jsou tu ještě staré sedmistovkové krámy, kde na zastávku na znamení musím hledat kdovíjaký divný bílý čudl, který je úplně bůhvíkde. A to máme akorát autobusy…

2824
01 úno 2006 10:39
hodne mladych macka tlacitka jen aby nas... ridice... nekdy tlacitko u ridice pipa celou cestu a proto to mam odstrihnuty :-)

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz
Aha, tak si zvykaj asi až moc. :D Bral sem to podle nereprezentativního vzorku svého okolí. :)

3726
28 úno 2006 19:00
honny píše:

Jinak mladí s těma tlačítkama problém nemaj, co sem si všim... líp si zvykaj.

...právě mladí mačkají čím dál víc tlačítka v kvedlačkách a dalších typech B700/900...

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz
No já onehdá zažil, jak jakási zmatená ženská "otevírala" zadní dveře v... 954E nebo Axeru, teď nevím, tím červeným tlačítkem na nouzový otevírání. Celej bus se rozpípal, ale dveře si otevřela. :mrgreen:

Jinak mladí s těma tlačítkama problém nemaj, co sem si všim... líp si zvykaj. Jen teda matoucí je, když je POD a stejně si to manuálně otevírá řidič.

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
nevím co je za problém, pokud to je čudl u dveří a je zelenej (stejný tlačítko ve všech vozech na otevírání) tak to mačkám jednou na zastavení aji otevření. snad poznám nízkopodlažní vůz od normálního se schodama. tam jsou pak oranžový a všichni víme na co tam ty čudle jsou. že jsou v Citeslizu na každým madle ještě modrý na zastavení, to už je zbytečnost, ale pro cestující aby se nemuseli honit po celým voze zase dobrý. moc typů tady není. pouze TŘI. kdo s tím má problém, nevím jak si pak utírá pozadí... ](*,)

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Ono kdyby se tačítka ujednotila, tak byk by to bylo úplně o něčem jiném... V každém voze jsou tlačítka jiná nebo ještě lépe - žádná... V tomto vlákně jsem dříve psal o svém problému s tlačítkem v pražské MHD. Tam bylo jediné tlačítko a bez jakéhokoli popisu, kdybych vystupoval prostředními dveřmi, tak to ještě beru, ale ať to tlačítko sloužilo k čemu chtělo, proč by sakra invalida nebo mamina s kočátkem vystupovala z ciťáku zadními dveřmi (co vím, tak modrá se běžně používá pro invalidi a kočárky...)... Bohužel to tlačítko mělo buhvíjakou funkci a po jeho zmáčknutí jsem byl dost agresivně napaden řidičem... Praha je plná cizinců, kteří už vůbec netuší k čemu různé věci jsou (spousta je také popsána slovně...:-/)
Lidi jsou blbý, ale je pravda, že kdo se v tom má sakra vyznat?

409
27 lis 2007 03:31
Pořád někde jinde
Tak ono. Já taky mnohdy nemám jasno v tom, k čemu to které tlačítko vlastně je. (Nemluvě o tom, že si stejně nemůžete být ani jistí, že právě v okamžiku kdy sáhnete po čudlu vně busu, tak ty dveře řidič otevře sám. A tak.) Teda, rozdíl je asi v tom, že jak nevim k čemu tlačítko je, tak ho radši nemačkam.

3098
29 srp 2009 19:30
Tak v Ciťácích hledaj oranžový tlačítka biggrin , ne??

3726
Srb píše:
Já byl dnes ráno svědkem, jak vietnamka při příjezdu trolejbusu na konečnou Hlavní nádraží mačkala tlačítko na znamení. To jsem absolutně nechápal :-D :-D

Dnes už tohle dělají naprosto všichni napříč věkem i národnostmi. Když mám kvedlačku, tak mačkají 15x před každou zastávkou a v Ciťáku si nezmáčknou a řvou...

4738
BRONX
Já to chápu - lidi si myslej, že musej nějaké tlačítko vždy zmáčknout a zbytek zcela ignorují... nejlepší jsou cestující, kteří se šíleně rozčilují a mačkají tlačítka ostošest když je vůz v zastávce, ale protože tam není celý (před ním blokuje zastávku jiný vůz). Takoví lidé jsou s prominutím na přesdržku... :(

34
06 čer 2006 17:34
Vratimov
Já byl dnes ráno svědkem, jak vietnamka při příjezdu trolejbusu na konečnou Hlavní nádraží mačkala tlačítko na znamení. To jsem absolutně nechápal :-D :-D

1901
01 srp 2006 14:13
Bezkov
U mnoha lidí by stačilo, kdyby místo myšlení víc koukali kolem sebe a četli nápisy.

3726
Předevčírem promáčkl důchodce sklíčko nouzového otevírání předních dveří u vozu 7634 (4/46) a včera jsem byl svědkem, kterak bába mačkala na Halasáku křížkem přelepené (!) sklíčko u předních dveří posilové a-44, jinak 11/61, a ještě brblala, že se to neotvírá...

4738
BRONX
Agent: A v nízkopodlažních článcích určených pro kočárky se dají piknikové lavice a stoly :D

1105
28 pro 2008 00:10
613 00
Tasa píše:
...jednou si u mě chtěla holka koupit měsíční a cpala mi do okýnka šalinkartu.
:mrgreen:

Dobrej nápad - každá šalina se vybaví terminálem a pokladnou a ušetříte lidi na předprodeji.
Ještě by se mohl zavést prodej denního tisku, baget a nealko nápojů a piva. Dáme vám do vozů ledničku, aby to měli cestující pěkně vychlazený sarcastic

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
bohužel, cestující zlořejnost se do teď asi nenaučila číst, co máme na kabině nalepený, co prodáváme. tento jev je až moc častý. nepřekvapuje mě...

4738
BRONX
Tasa: Dokud po vás nechtěj 10 rohlíků a půlku chleba, je to dobrý ;)

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
honny píše:
Dnes jsem byl svědkem toho, jak nějaký cestující po nástupu do 26tky vyžadoval u řidiče jízdenku na pět zón... #-o

Naprosto normální, jednou si u me chtěla holka koupit měsíční a cpala mi do okýnka šalinkartu.

1105
28 pro 2008 00:10
613 00
Tak už "se zapomněly" i jiné věci. Třeba to, že se udělala přeložka trati, a trolejbusák jel postaru, že...? :mrgreen:

3989
25 led 2006 16:11
všudezdejší
agent_s_teplou_vodou píše:
Jednou jsem dokonce byl svědkem, kdy tam vjel řidič auta, co měl na hagusech na držáku jízdní kola. Ozvala se pěkná šupa - kola nepřežily :mrgreen:

Na to jde snadno zapomenout. Já například viděl řidiče SUV s tou lyžařskou rakví na střeše, kterak se taky nevešel...Ale ty kola by měl tedy pěkne ##MLUVÍM SPROSTĚ##, kdyby ch si je takhle zničil ](*,)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 81  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata