Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 24 z 35    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 35  Další
Autor Zpráva

409
27 lis 2007 03:31
Pořád někde jinde
No, potkal jsem už třeba revizora se strategií „jedu jedničkou z Kartouzské až na Maliňák a cestou si průběžně kontroluju jak se mi hodí“. Nebo ňákýho maníka co jel dvanáctkou z Grohovy, vypnul označovače, zkontroloval pět lidí a na České zase utek.

9986
15 led 2005 23:41
Revizory potkávám v Brně docela často a zatím jsem nikdy neměl výraznější problém, který tady popisujete - tedy krom té příliš přeaktivní revizorky.

2009
28 čer 2007 16:54
Posledně, když jsem byl ve stejném voze s revizory i OTO (vysvětlení zkratky žádejte u administrátora fóra sarcastic), tak se nějaké vynechávání nekonalo.

22
18 zář 2008 22:06
Brno [Štatl]
Po zkušenostech s pracovníky dopravní kontroly a jejich vystupováním si myslím, že by si to zasloužili!

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
klidně, ať se to řeší a něco se s tím dělá. chcou, aby se k nim chovali jako k lidem, tak ať se tak s nima aji jedná.

3345
13 lis 2004 11:58
brnenskadopravka píše:
Zdravím, nevíš v kolik hodin to přesně bylo a mezi jakými zastávkami se to odehrálo?

áá, někdo má potřebu to hlásit ? ](*,)

409
27 lis 2007 03:31
Pořád někde jinde
No, a pak má mít ten revizor nějaké postavení, a ne se cítit akorát jako štvaná zvěř… Taky bych pak radši rozdával pokutu za každou minutu překročené platnosti jízdenky u kohokoliv kdo se nebude bránit, aby aspoň něco. Jestli ignorovat některé lidi není řešení (no není, no), tohle je neřešení snad ještě horší, ale.

902
02 lis 2006 07:32
Brno
Nikomu nic nepřikazuju. Zatím pokaždé se revizor spokojil s tímto oznámením a šel kontrolovat někoho jiného (bílého...).

9986
Aha. Takže ty mu přikážeš, aby šel zkontrolovat ty, co nenápadně minul, a pak mu milostivě ukážeš šalinkartu? O to spíš se divím tomu, že jsi ještě flastr nedostal.

902
Brno
Mauricio: A věřil bys tomu, že jsem za tenhle přístup flastr ještě nedostal? Zatím vždycky se revizor spokojil s tím, že mu šalinkartu ukážu, až zkontroluje ty, co nenápadně minul....

9986
Když se mi stane, že revizor při kontrole takovéto lidi vynechá, tak se rozhodně neobtěžuju vytáhnout šalinkartu.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A takový se pak diví, že dostane flastr.

Když vidím, že pokutu často dostane někdo, kdo zapomněl že už je nový měsíc, nebo někdo kdo přešvihne lístek o pár minut a vedle toho se černá huba směje do ksichtu, tak se nedivím že mají revizoři pověst jakou mají.
Jistě. Já jen říkám, že průměrný revizor se na černý huby vy*ere a radši si to vynahradí na ostatních. Prostě to tak je a bude. Pominu teď to, že oba tebou uvedené případy jsou už spíše extrém - zatím jsem si nikdy ničeho takového nevšiml. Až na jednu vyjímku.

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
Mauricio píše:

Hmm, další příspěvek o ničem. Ty, pokud budeš revizorem, co uděláš? Budeš kontrolovat normální cestující nebo cestující černější pleti, kteří ti dají vzápětí po držce?

no nevím mraku, ale já když toto čtu, tak se mi dělá blbě. Kurňa jakej příspěvek o ničem? Když vidím, že pokutu často dostane někdo, kdo zapomněl že už je nový měsíc, nebo někdo kdo přešvihne lístek o pár minut a vedle toho se černá huba směje do ksichtu, tak se nedivím že mají revizoři pověst jakou mají. Když si dokáže DPMB zorganizovat ty monstr noční manévry s MP, to si nemůžou zajistit doprovod MP i přes den?

902
Brno
Pvvs: Nemám zapotřebí, dělám v jiném oboru. Pokud mají strach, mají jezdit v doprovodu policie. Ale vynechávání některých lidí při kontrole není řešení...

9306
10 čer 2004 11:19
Zacni .. POkud si myslis , ze te odznak ochrani, tak mas samci na zamestnani, POkud ne, mas sanci vyuzit (mozna) placeny zdravotni pojisteni.

902
Brno
Ale dělal... Když se mi stane, že revizor při kontrole takovéto lidi vynechá, tak se rozhodně neobtěžuju vytáhnout šalinkartu. Pokud vím, tak přepravní řád platí pro všechny stejně - o nějakých barvách tam není nic napsáno.

9986
To by pak ale tu práci nedělal nikdo.

902
Brno
Mauricio: Tak to teda ne. Když kontrolovat, tak všechny. Pokud se na tu práci někdo necítí, tak ať ji nedělá.

9986
Aladin píše:
Dneska jsem zažil revizi na lince 26. Ženská co seděla přede mnou a neměla jízdenku dostala standartního flastra, zatímco dva mladiství příslušníci jistého etnika, taktéž bez jízdenky, byli "vyřešeni" tak, že pouze na další zastávce byli revizorem donuceni z trajfu vystoupit. To neplatí kurňa přepravní podmínky DPmB pro každého cestujícího stejně?! Já si doposud naivně myslel že ano. Je mi jasné, že se z nich ty pokuty špatně vymáhají, ale tu pokutu jim za stejný přestupek vůbec neudělit? Sakra co to je za přístup ?

Hmm, další příspěvek o ničem. Ty, pokud budeš revizorem, co uděláš? Budeš kontrolovat normální cestující nebo cestující černější pleti, kteří ti dají vzápětí po držce?

902
Brno
Tak to ten "můj" revizor (kterého jsem potkal 13.4.) poctivě zkontroloval i chlapíka který podle svého vzhledu často navštěvuje solárko. A dokonce mu vypsal i bloček :-)

22
18 zář 2008 22:06
Brno [Štatl]
Aladin píše:
Dneska jsem zažil revizi na lince 26. Ženská co seděla přede mnou a neměla jízdenku dostala standartního flastra, zatímco dva mladiství příslušníci jistého etnika, taktéž bez jízdenky, byli "vyřešeni" tak, že pouze na další zastávce byli revizorem donuceni z trajfu vystoupit. To neplatí kurňa přepravní podmínky DPmB pro každého cestujícího stejně?! Já si doposud naivně myslel že ano. Je mi jasné, že se z nich ty pokuty špatně vymáhají, ale tu pokutu jim za stejný přestupek vůbec neudělit? Sakra co to je za přístup ?

Zdravím, nevíš v kolik hodin to přesně bylo a mezi jakými zastávkami se to odehrálo?

3989
25 led 2006 16:11
všudezdejší
Aladin píše:

To je přístup takzvaný bezkonflitkní, bez rasového podtextu či jiného bezohledného chování k romskému etniku. Jinými slovy přístup na h***o.

200
27 pro 2004 12:45

902
Brno
MartinV: Však jasně, taky jim to nikdo nevyčítá :-) Jen si myslím, že by se jich pár navíc určitě uživilo. Kdyby byli víc vidět, tak by si hodně lidí rozmyslelo zkoušet jízdu na černo.

Prznitel češšššššštiny

Prznitel češšššššštiny
1977
07 dub 2006 09:03
Včera byla opět tradiční páteční noční šťára, před druhou v noci na Malinovského náměstí zvláštní bus a kolona pěti aut měšťáků. Ta šaškárna musela stát víc, než co vyberou na pokutáchl.

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Mogul: je to velice subjektivní, jelikož máme 62 denních linek (13+13+36), a to nemluvím o počtu vozů na ně vypravených. Můžeš mít to štěstí, že nepotkáš revizora 1/2 i 3/4 roku, někdo jiný je může potkávat prakticky každý týden.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 870 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 35  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata