Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší. Stránka 66 z 146    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 146  Další
Autor Zpráva
2830
01 črc 2006 22:24
Bedřichovice
David Jaša píše:
VHM: ty seš asi ještě moc malej na to, abys pamatoval linku 74, co?

Hehe, kterou? Původní v Bystrci, nebo ten pokus o expresní linku před pár lety?

2009
28 čer 2007 16:54
VHM: ty seš asi ještě moc malej na to, abys pamatoval linku 74, co?

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
VHM: Používej interpunkci (tečky, čárky, otazníky atd.), než z těch tvých příspěvků člověk pochopí, co jsi chtěl říct, musí si to přečíst 5x...

16
21 bře 2010 22:51
Brno-Kohoutovice
Buď tam tu smyčku vybudovat což je blbost protože tam není moc místa nebo posunout 57 na Lesnou.

163
26 črc 2006 15:05
No spíš došly argumenty než že moudřejší ustoupí.
Pořád tady máte nějaký návrhy na nové linky, ale trend je opačný, je potřeba šetřit a v současném stavu už nevím, kde by se co dalo ořezat. Teď je hlavně potřeba nějak vyřešit tu smyčku na Merhautove...

16
Brno-Kohoutovice
je to na mě moc chytrý ale zas taková blbost to nená ale moudřejší ustoupí

9306
10 čer 2004 11:19
Trasa ma rekneme 10 km, jedno kolo 20. to mas pri 3 kolech za hodinu a 12 hodinach provozu (sedla nejede) 360km denne (bez najezdu)+ 350 dni (svatky vynecham) 1 260 000 km rocne. Kdyz vezmu dobu jizdy 20 minut, tak pri 10 minutach na kazdy konecny potrebujes minimalne 3 vozy . Kdyz nezcnu cebu za vzkm okolo okolo 50kc/km (abusy jsou tusim tak nejak), tak dojdu k castce zhruba 6,5 mega rocne navic.

http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... =UTF8&z=13

16
Brno-Kohoutovice
na tom nic moc složitýho není ale s těmi vozy a řidiči to máš pravdu

9306
Nj , slozite, nova linka, nova licence, dalsi vozy+ridici .. Hromada vzkm . Ale kde je vzit ..
Asi jo , slozity reseni sotosnu .

16
Brno-Kohoutovice
to je druhá možnost jak se dostat do lískovce ale proč to dělat lehce když to jde složitě

9306
Nemyslim ze by to pres pracovni tyden 3 linky (od zoo k pristavisti)+integrovany nestsihaly. To mozna tak pri ohnostrojich. Navic ty 3 spoje za hodinu by to nevytrhly . Nebo mas dojem ze tam jdou neustale procesi lidi , takze i trojce je narvany az po strechu ? To bych mohl argumetovat tim ze je lepsi protahnoud d-8 do marianskyho, pac tam se nemusim bat ze kdyz skocim do vody, tak budu delat zabky az na druhej breh a zpatky prejdu po hladine. Kdy jsi se naposledy koupal v brnensky prehrade a za jak dlouho te pak pustili z kozniho ?

Objizdet 1/2 brna ? Co takhle skusit 52+50 ?

3725
28 úno 2006 19:00
Tak,tak, PvvSi! :applause:
Ta a-57 by se dala ukončit na Haškové jedině v případě prodloužení d-5 tamtéž a a-45 by tím pádem jezdila západní stranou Lesné.

Kdysi soudruzi podlehli "Návrhům linkového vedení" a vyprodukovali linku odnikud-nikam, a sice t-146 Jánačkovo divadlo - Kohoutova...
Byl na ní ale rekordní počet výhybek a křížení.
Linka t-39 se rozhodně povedla, je to do kopce a tudíž vhodnější pro trbusy než abusy.
Ale tehdy si nějací mocní vymohli i Preslovu, která je, myslím, velkým nadstardardem.

16
Brno-Kohoutovice
Upřehrady je živo furt.Jaro-procházky a turistické výlety,Léto-plavání a lodě,Podzim-taky procházky a Zima-bruslení,podle mě v zimně 30 ve stínu není ale lidí je tam dost.Uznávám že změna linky 57 je blbost ale změna linky 50 blbost zas tak velká není.54 by smysl měla když se chce někdo dostat ze Žebětína například do Bosonoh nebo Líkovce tak mu to asi půjde docela blbě musí objet půlku Brna.

9306
A lidi pujdou na trbusy pesky ? Nebo dalsi presedani na a-45 nebo pesky na d-9 ?? Navic od ktere zastavky by jsi ju zkratil ? Omezil by jsi obsluhu polikliniky ?
Ta a-54 by mela smysl tak 1-2 mesice v roce, stejne jako kdysi byvaly vyletni linky. Behem roku by se jenom vozil vzduch.
K a-50, asi podle hesla je tam smycka , tak se tam bude jezdit. Taky smysl akorat kdyz je 30 stupnu ve stinu, prehrada ma cistou vodu a je nahodou nejaky volno ..

16
Brno-Kohoutovice
Sice 57 jezdí přes Lesnou ale mohla by tam končit.Lepší než se momat na Merhautce uprostřed ulice.Linka 50 by se mohla točit na zastávce Přístaviště proto,protože je tam nevyužívaná smyčka,ulehčila by se linka 1 která v letním období jezdí totálně narvaná a když se chce něko dostat z Bohunic,Kohoutovic nebo Lískovce k přehradě tak vždycky zvolí linku 1,takhle by si sedli na zadek a jeli by až tam bez přestupování.

3311
24 úno 2006 20:32
Brno
VHM: Debaty okolo teoretických šoto-změn linkového vedení většinou moc nesleduji... Ale tady se neubráním otázce k prodloužení a-50 na Přístaviště, komu se tím jako prospěje? Dále o jakém prodloužení a-57 na Lesnou je řeč, když tato linka v současné době Lesnou běžně jezdí?

16
Brno-Kohoutovice
57-prodloužit na Lesnou,není daleko
50-prodloužit na zastávku Přístaviště,nad tratí je smyčka takže každej druhej autobus by mohl končim až tam
vytvořil linku 54 Žebětín,Ríšova-Bosonohy-Starý Lískovec,Labská

3725
28 úno 2006 19:00
peno píše:
Já osobně bych a-65 vyřešil jednoduše: zrušil bych ji. Existenci této linky opravdu nechápu, zvlášť když jezdí jenom ve špičkách všedních dnů. Mnohem lepším řešením by byl celodenní a celotýdenní závlek a-41 a a-71 na nadační. Jízdní doba těchto linek by se nijak radikálně neprodloužila, zato by ubylo vozkm, které by se daly lépe využít jinde, např. na posílení a-42, která mimo špičku absolutně nezvládá a nepobírá.

Na těch a-41/71 se nestíhá už teď, pořád se někde na něco čeká (vlak,bus). Navíc dopoledne se jezdí na otočku Lelekovice - teoretická vyrovnávačka v Lelkách je 4 minuty, skutečná je nula! V KPN je to 8 minut, skutečná tak 5 minut, a to třikrát po sobě! Takže dělat závleky Nadační je - promiň - ptákovina. Nehledě k tomu tam tahat už téměř úplně plné vozy...

1577
11 lis 2008 15:56
Hodonín, zóna 900 IDS JMK
Já osobně bych a-65 vyřešil jednoduše: zrušil bych ji. Existenci této linky opravdu nechápu, zvlášť když jezdí jenom ve špičkách všedních dnů. Mnohem lepším řešením by byl celodenní a celotýdenní závlek a-41 a a-71 na nadační. Jízdní doba těchto linek by se nijak radikálně neprodloužila, zato by ubylo vozkm, které by se daly lépe využít jinde, např. na posílení a-42, která mimo špičku absolutně nezvládá a nepobírá.

Ares: To nejlepší z Irisbusu ;-)

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
Tahat jakékoliv další linky do NCKP mi přijde jako nesmysl. Tady je nutné si uvědomit, že jedna věc jsou linky IDS JMK a druhá věc linky placené NCKP. A hlavně mám pocit, že by tato změna nic moc nepřinesla. Akorát možnost přestupu a-301 do a-67, ale za ty kilometry a tu změnu to rozhodně nestojí.

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
4karlos4 píše:
Co se týče linky a-65, tak mě napadlo postavit ve smyčce u NC KrPole přestupní terminál a nové vedení linek v oblasti...

Linka a-65: Medlánky, Nadační - Semilasso - KrPole, nádraží - NC KrPole
Linka a-66: Lesná, Haškova - Filova - Halasovo nám. - NC KrPole (provázanost s a-57)
Linky a-67, a-81: ve stávající trase beze změn
IDS linka 301: prodloužit z KrPole nádraží do NC KrPole
Zrušit červenou a modrou nákupní linku zdarama

Všechno by samozřejmě záleželo na financích, především nákupního centra :-)

Tak linku 301 bych si dokázal představit prodlouženou do NC KrPole. Ale o víkendu jezdí jen jednou za dvě hodiny, takže by záleželo na vedení NC KrPole, či by jim to stačilo. Teď mají víkendový interval hodinu obě linky. Takže by tam musela občas jet i a-65. Z hlediska kilometrického by se dokonce mohlo ušetřit, Tourbus dnes jezdí s těmi bezplatnými linkami na Semilasso, takhle by měl přímé spojení. Problém by však nastal s průjezdem přes nádraží.

Můj nový web o severním okolí Brna

3750
08 čer 2005 23:12
Emperror píše:
Než t-26 na Hájenku, to už mě spíš napadá prodloužit trolejbus z Kameňáku na Kyjevskou. Prodloužit tam t-26 a t-37. Vzniklo by tak napojení těchto sídlišť na tramvaj podobně jako u Vinohrad. Akortá by se teda musely ještě posílit ty tramvaje. :-)
Proč posilovat tramvaje? Doteď lidi z Kyjevské a okolí snad taky jezdí tramvajema, akorát na ně dojdou pěšky, místo aby jeli jednu zastávku autobusem.
A pokud myslíš napojení sídlišť v Kohoutovicích a na Kamenném vrchu, tak ty mají napojení v Pisárkách/Mendláku, případně přes a-50 na Osové.

Jakub píše:
nevím kam to napsat, ale rád bych se zeptal, podle čeho jsou číslovány linky? ...
tím, že nejsou striktně po sobě jdoucí, tak mi to moc nejde do hlavy podle čeho se číslovalo .. osvětlí mi to někdo? díky
Číslovalo se po řadě, podle toho, jak byly linky zaváděny. To, že jsou mezi čísly mezery, je dáno rušením některých linek v průběhu času, resp. u trolejbusů navíc přečíslováním v roce 2003, kdy musela být část řady (145-147 -> 45-47) "přemístěna" (25-27), aby nedošlo k duplicitě s autobusy.

2994
09 zář 2009 20:14
Co se týče linky a-65, tak mě napadlo postavit ve smyčce u NC KrPole přestupní terminál a nové vedení linek v oblasti...

Linka a-65: Medlánky, Nadační - Semilasso - KrPole, nádraží - NC KrPole
Linka a-66: Lesná, Haškova - Filova - Halasovo nám. - NC KrPole (provázanost s a-57)
Linky a-67, a-81: ve stávající trase beze změn
IDS linka 301: prodloužit z KrPole nádraží do NC KrPole
Zrušit červenou a modrou nákupní linku zdarama

Všechno by samozřejmě záleželo na financích, především nákupního centra :-)

409
27 lis 2007 03:31
Pořád někde jinde
Kterej blázen by proboha jezdil z Krpole do Řečkovic přes ten kouzelnej koncentrák? :) Co by mi nevadilo, je vozit si zadek od tramvajové smyčky dolu na železniční zastávku a hlavně zpátky. Horácké náměstí mi není dost dobré. :) S3 od hlaváku poráží jedničku na celé čáře, krom toho, že ta zastávka je moc dole, no :)

2485
19 dub 2009 12:06
Brno
Ohledně linky 65 by stačilo prodloužení do Řečkovic a hned by si získala zákazníky v obou směrech svého trasování.

Moje fotogalerie s dopravní tématikou.

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 3649 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 146  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata