Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 50 z 81    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 81  Další
Autor Zpráva

3989
25 led 2006 16:11
všudezdejší
mceza píše:
Tato příhoda se nestala v Brně, ale v Práglu při přestupu na Můstku a co na není moc úsměvné není, že tím "hloupým" a nepozorným pasažérem jsem byl já...
Svižným krokem si to pospíchám nahoru z metra. Měl jsem schůzku, tak jsem poměrně pospíchal, všude spousta lidí. Když v tom mi zastoupil cestu nějaký mladík a něco začal ukazovat. Myslel jsem si, že mi něco nabízí (na ulici potkáváte stále nějaké prodejce a lidi rozdávající letáky), tak jsem jen mávnul rukou a řek: "Děkuji nechci." Mladík se na mě udiveně podíval a ve chvíli, kdy mi to začalo docházet ze sebe vykoktal, že je revizor... Ale není čemu se divit, protože ten odznáček je malej, on ho ukazoval velmi doskrétně a ještě ve výši pasu. A ještě k tomu to byl nějakej uhrovatej klučina... Lístek jsem mu ukázal a pospíchal dál, ale ještě pár minut jsem se za svůj výstup "děkuji, nechci" pěkně styděl :D

Jo, tak přesně tohle se mi stalo taky :mrgreen: . Akorát tehdy to byla pěkně neodbytná paní revizorka...

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Tato příhoda se nestala v Brně, ale v Práglu při přestupu na Můstku a co na není moc úsměvné není, že tím "hloupým" a nepozorným pasažérem jsem byl já...
Svižným krokem si to pospíchám nahoru z metra. Měl jsem schůzku, tak jsem poměrně pospíchal, všude spousta lidí. Když v tom mi zastoupil cestu nějaký mladík a něco začal ukazovat. Myslel jsem si, že mi něco nabízí (na ulici potkáváte stále nějaké prodejce a lidi rozdávající letáky), tak jsem jen mávnul rukou a řek: "Děkuji nechci." Mladík se na mě udiveně podíval a ve chvíli, kdy mi to začalo docházet ze sebe vykoktal, že je revizor... Ale není čemu se divit, protože ten odznáček je malej, on ho ukazoval velmi doskrétně a ještě ve výši pasu. A ještě k tomu to byl nějakej uhrovatej klučina... Lístek jsem mu ukázal a pospíchal dál, ale ještě pár minut jsem se za svůj výstup "děkuji, nechci" pěkně styděl :D

163
26 črc 2006 15:05
Cos dělal s trojkou na Komenského náměstí? :-D

561
28 čer 2008 10:20
Brno
No asi to sem nepatří,ale stalo se mi že sem dneska dojel se Žanetou (linka 3 ) na Komenskýho náměstí a na zastávce stál borec a hulil.Tak sem otevřel okno a říkám že na zastávkách se nekouří a že to má i na stojanu.On na to s klidem ,,no jo,ale já čekám na dvanáctku". tak nevim jestli už z toho byl tak zhulenej nebo byl tak blbej..

3750
08 čer 2005 23:12
RT6N26 píše:
do školy jezdím kursem 01314, na kterým jezdí 2x T3 a jede z Bohunic do Juliánova, prosím, vyfoťte to někdo
Tento týden se na této "d-8" objevila i 13T. Taky jsem na to dobíhal, než jsem zjistil, že to není šestka...

738
27 bře 2010 10:37
Brno Bohunice - 6, 8, 10, 50, E50, 60, 61, 69, 82, N90, N91 a N96
tak ty mě nenapadly a to s nima jezdím každej den ze školy :sad: (do školy jezdím kursem 01314, na kterým jezdí 2x T3 a jede z Bohunic do Juliánova, prosím, vyfoťte to někdo e_smile ) ty se nepočítaj, jsou obousměrný a tam to být musí :twisted:

RT6N26 --> colt274

9306
10 čer 2004 11:19
A co kachny ?

738
27 bře 2010 10:37
Brno Bohunice - 6, 8, 10, 50, E50, 60, 61, 69, 82, N90, N91 a N96
v tomhle ohledu je RT6 nejlepší vozidlo v Brně, protože má velký BUSE i vzadu :-)

RT6N26 --> colt274

1546
06 lis 2009 10:30
Jo, to už se mi taky stalo :-) S pětadvacítkou na Merhautově. Dobíhal jsem a pak jsem se divil, kam mne to veze :-)

Administrátor
2499
28 lis 2007 23:00
Brno
Taky malá kuriozita, čekal jsem na 12 nebo 13 do Technoparku a vidím, že přijíždí 13 a ve předu má napsáno vozovna Pisárky.Říkám si počkám na další, ale v tu chvíli se blíží k poslední dveřím vzadu dvě studentky a ony bohužel nevěděli, že jede do Pisárek.
Bylo tam jen číslo, tak volám holky jestli nastoupíte budete litovat, no oni mě poslaly do ..... a ať se nestarám.
Bylo to na Sadech, takže v tu chvíly jak se rozjela souprava a holky zjistily, že mám pravdu tak jsem jim pěkně zamával. :mrgreen:

3725
28 úno 2006 19:00
laminatka píše:
Dnes na Českej RT6 1803 ako autoškola - cvičná jazda, zastala za K2 na Technologický park. Snažívá dôchodkyňa sa hneď jala mačkať tlačítko na otvorenie dverí. A ešte i nadávala, keď jej šalina ušla. Takže sa ani na číslo linky ľudia nepozerajú.

Klasika! biggrin
Já už se s nimi nedohaduju, když jim to před konečnou hlásí dvakrát, že vůz jede pouze do zastávky XY a pak jestě na té dané konečné to řve do venkovních repráků Nenastuputje! Vůz jízdu končí... a stejně mi tam vlezou.
Pokud to je např. a-70, přijetá z Ořešína do KPN, tak je zavezu pod most, a tam už pochopí.
Pokud je to a-67, jedoucí jen na Zvonařku, tak ti "nechápaví" jedou až do smyčky...
To samé je to na Haškové, když paní Černocká hlásí dvakrát, že to jede jen do zastávky Haškova, a pak to "zděšení na vsi", že je to zavezlo do smyčky a nejede to do Soběšic.

215
18 dub 2008 19:13
Dnes na Českej RT6 1803 ako autoškola - cvičná jazda, zastala za K2 na Technologický park. Snažívá dôchodkyňa sa hneď jala mačkať tlačítko na otvorenie dverí. A ešte i nadávala, keď jej šalina ušla. Takže sa ani na číslo linky ľudia nepozerajú.

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Tak to je parádní :mrgreen: :applause:

3081
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
Slyšel jsem jednu dost dobrou historku. Stalo se to pipísklovi. Dojel na nějakou zastávku bez nástupního ostrůvku. Najednou mu zaklepala na okýnko postarší dáma se psem v tašce a spustila asi takto: "Pane řidiči, zajeďte prosím příště blíž k chodníku, kdo to má překračovat." Řidič: "Promiňte paní, já dnes ráno zaspal a jak jsem chvátal, tak jsem si zapomněl vzít z domu volant a s tou tyčí, co tu mám, se blbě zatáčí..."

3345
13 lis 2004 11:58
Zlaťák píše:
V Avionu bude od 25.3. osm samoobslužných pokladen. Hlídat bude napřed jedna pokladní dvě pokladny a ve finále čtyři pokladny. Tak lehce to oblbnout nepůjde, je to docela chytře ošetřeno.

Mě se to dnes nechtěně oblbnout povedlo :lol: Furt to totiž na mě řvalo, ať vložím do tašky náplň do propisky, kterou už jsem tam měl, tak jsem nabyl domnění, že mám namarkovanou i tu druhou, co jsem kupoval, takže jsem ji tam hodil taky, a po chvíli zápasení s taškou (pokladní se bohužel zrovna věnovala někomu jinému) se to chytlo a mohl jsem platit. Až pak jsem zjistil, že to nebylo započtený... Ale omlouvá mě to, že jsem to dělal poprvé a byl jsem tak z toho mírně zmaten :mrgreen:

9306
10 čer 2004 11:19
Tak ty to vod tam mas do kopca , pres 4 ploty a jednu silnic.

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Při výluce, kdy jsme se točili s KT8 na Dobrovského, jsem taky místo do Líšně jel do Juliánova, tak jsem si aspoň z Julcu udelal zdravotní procházku.

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
DJ: no tak v poslední době bývají KT8 na d-13 celkem pravidelně (je pravdou, že někteří si na to ani za těch 7 měsíců od konce výluky na Husově třídě nezvykli) :-)

2009
28 čer 2007 16:54
Zrovna na role si lidi zvykli, že na KT8 3. a 4. koleji jsou výhradně na d-8, a když začala kterási výluka d-13 s úvratí na provizorním koncu, nestačili se někteří lidi divit...

3345
13 lis 2004 11:58
J*M* píše:
..cestujícím je šumafuk co zastavilo na zastávce, hlavně, že se do toho dostali, někam to jede, nemusí pěšky a někam je to snad doveze.

kdyby jsi tam doplnil "cestujícím bezdomovcům", tak bych tomu snad i věřil :mrgreen:

409
27 lis 2007 03:31
Pořád někde jinde
Tak, čistě sporem, kdyby se lidi na čísla linek nedívali, tak by konečné obskurnějších linek musely být plné zabloudivších zoufalců, nemluvě o tom, že ani na zastávkách kde teoreticky jezdí jediná linka člověk nemá jistotu. Což se masově neděje, a zmatené lidi netušící kam vůz v němž sedí jede potkávám zřídka. Takže podle mne se zrovna na číslo linky dívá každý. Konečně, jak jinak byste se dostali z hlaváku kamkoliv? :-)

6976
Žlutý kopec
J*M* píše:
Jo to jsou starosti, cestujícím je šumafuk co zastavilo na zastávce, hlavně, že se do toho dostali, někam to jede, nemusí pěšky a někam je to snad doveze. To jen šotouši mají starost, co to má na cedulích a jaké je to pořadí, ostatním je to fuk. V době, kdy po Brně jezdila pražská ponorka s cedulí snad Hostivař, tak po nástupu se ptali: Ono to nejede do Bystrce?

Dovolím si nesouhlasit - i normální člověk se podívá na linku, někdy dokonce i směr. Ale na linku se velké procento lidí dívá.

Zabanovaný
3619
26 srp 2007 15:26
Brno
MartinV píše:
Ives: Ano, ale konkrétně 'můj' příklad byl rozdíl t-39 a a-51 - na t-39 jezdí jen sóla, na a-51 jsou tam myslím dva klouby za celý den. Ještě k té paní - bylo to odpoledne, t-bus byl 14tr :-P

Jo to jsou starosti, cestujícím je šumafuk co zastavilo na zastávce, hlavně, že se do toho dostali, někam to jede, nemusí pěšky a někam je to snad doveze. To jen šotouši mají starost, co to má na cedulich a jaké je to pořadí, ostatním je to fuk. V době, kdy po Brně jezdila pražská ponorka s cedulí snad Hostivař, tak po nástupu se ptali: Ono to nejede do Bystrce?

6976
Žlutý kopec
Ives: Ano, ale konkrétně 'můj' příklad byl rozdíl t-39 a a-51 - na t-39 jezdí jen sóla, na a-51 jsou tam myslím dva klouby za celý den. Ještě k té paní - bylo to odpoledne, t-bus byl 14tr :-P

1443
15 zář 2005 13:43
čtvrť s největší koncentrací rozjezdů v Brně
no nevím, tr25 se s cite 18 dá splést celkem snadno..

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 81  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata