Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 93 z 131    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 131  Další
Autor Zpráva

3750
08 čer 2005 23:12
To prvni je ex Teplice (soude podle nateru)?

357
30 pro 2008 15:29
Dokumentačně uvedené vozy:

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

2994
09 zář 2009 20:14
http://www.bmhd.cz/vypravenost/vypraven ... urz=&dny=0
http://www.bmhd.cz/vypravenost/vypraven ... urz=&dny=0

Že by nějáke další nové kousky na MD Znojmo?

947
14 říj 2004 16:45
Úsuší
Ad Pernica: No ten už Garáže v Adamově nemá alespoň né kde je měl u nádraží.Myslím že je má v Blansku nebo v Kotvrdovicich stejne to byli takový hodně minigaráže, které slouzili MHD Adamov.

9986
15 led 2005 23:41
Jo tak, už tomu rozumím. Nevím, kam patří, linka patří do Bv, auto nevím. Zatím jsem ho napsal do Bv, až budu vědět více, upravím to.

2994
Mauricio: Pochopil jsem tě, ale měl sem namysli, jestli ten LE nemá patřit do garáží v Hustopečích? Protože 521 by měla být vypravována z Hustopeč - matoucí je však foto důkaz na K-R, kde je onen vůz na onom kurzu vyfocen v Břeclavi na 542 :-k Je mi jasné, že Hustopeče jsou jen garáže a ne sídlo dopravce jako například u VYDOSu má dopravce sídlo ve Vyškově, ale mají taky garáže ve Slavkově a Bučovicích :wink:

9986
Lada
Ano, Pernica garáže v Adamově měl, snad ještě pořád i má, ale ČAD netuším :(

4karlos4
Bors je trochu složitější. Pokud jsem pochopil, tak Hustopeče oficiálně papírově žádnou IDS linku nevypravují, ale mají tam garáž IDS auta, co sice papírově patří do Hustopečí, ale na IDS linky pod Břeclaví.
Teď jsem to asi řekl moc složitě, prostě to, co je v Hustopečích na IDS, je provozovna Hustopeče, ale linky z provozovny Břeclav. No to je jedno :) Sám nevím, jak to je, tohle jsem jen tak nějak pochopil. Nicméně oficiálně nemají Hustopeče na IDS žádné licence, vše má Břeclav.

Psota by měl mít Aresy skutečně dva, jeden ex Hodonín a druhý pravděpodobně ex Iveco (nějaký předváděcí vůz, mám podezření na ten původné béžový, nyní bílý s béžovou střechou, co jezdil u DPCHJ, ale co já vím). RZ ani nic jiného ale netuším (pokud vůbec jsou dva).

160tis za ty měšťáky je sice přehnaná částka, ale jsou to relativně nové 700 a navíc po GO. Nicméně i tak, měšťák je prakticky, narozdíl od linkáčů, neprodejná věc, a reálná cena je, podle mne, tak 120tis.

Domis
No já nevím, podle fotek mi stále připadá, že to jsou dvě různá auta. Proč is myslíš, že je to důvěryhodné info? To, že nikdo nic jiného neví, neznamená, že to tak je :) Zkusím se optat přímo Sebusu.

1082
22 pro 2008 22:51
PoŠuKov, 2. část
Koudelovic píše:
Ten autobus 3B7 2212 Sebus určitě má. Když byl nový, měl RZ 2212, ale pak byla jedna RZtka (tuším zadní) ztracena a autobus dostal novou RZtku a teďka jezdí s RZ 3B0 1818.

Tento příspěvek od Koudelovic už asi zapadl, tak pro Mauricia píšu znova, aby to prosím zapsal do evidence... wink
Toto info je zcela důvěryhodné (nikdo jiný nic neví, tak tedy i musí být) a tak už tu černou duši ze seznamu odstraň (nebudeme přeci uměle snižovat průměrné stáří autobusů u už tak zastaralého vozového parku dopravce biggrin )

2994
160 000,- Kč za ty B732 my připadne celkem luxusní častka :-D

Co se týče toho nového BORSáckého LE, tak není náhodou 521 celá v režii Hustopečí? Nebo je ta Břeclav podložena kurzáky nebo nějakým oficiál papírem?

Mám pocit, že PSOTA má dva Aresy, 6B6 2646, který sem dnes viděl u Grandu a tuším, že existuje taky 6B6 2464, ale nemám to zatím vubec nějak potvrzené, třeba se mi jen pletou SPZ confused

947
14 říj 2004 16:45
Úsuší
Mauricio píše:
Ještě dotaz - vozy, co zajišťují MHD Adamov, mají garáže v Adamově nebo v Blansku?

Jinak pro aktuální novinky doporučuji sledovat http://busy.bmhd.cz/, resp. Novinky v evidenci, jsou dole. Nebudu sem psát všechno :)

No nechci kecat za Pernici byly garáže 100% v Adamově.Od doby co jezdí ČAD mám pocit že busy se akorád odstavují u nádraží a možna v Adamově tankují ovšem nejáké prohlídky se asi konají v Blansku. 100% ale nevím takže si to někdě ověř.

9986
Ještě dotaz - vozy, co zajišťují MHD Adamov, mají garáže v Adamově nebo v Blansku?

Jinak pro aktuální novinky doporučuji sledovat http://busy.bmhd.cz/, resp. Novinky v evidenci, jsou dole. Nebudu sem psát všechno :)

9986
K mému poslednímu příspěvku:

V lednu 2010 zařadilo ČAD dvě nové B 732.1654 ex DPHK, a to 5B3 5639 a 5B3 5640, jedna MHD Adamov, druhá MHD Blansko. Jsou to tyhle vozy:

P.S.: Musím říct, že s DPHK se spolupracuje velmi dobře, kdo jiný dává na web odkaz na aktuální prodej vozů, má tam napsané i v.č. a ještě vám to pošle mejlem...

9986
Nevíte, kde jezdí tohle - Adamov nebo Blansko?

http://busy.bmhd.cz/vozp.php?dopravce=0 ... t=Vyhledat

http://www.k-report.net/discus/nahledy/392645.jpg

Je to nějaké nové zboží, kdyby mi někdo řekl, kdy to koupili, byl bych také potěšen. Z HK to bylo vyřazeno 4/2009.

2994
ad ADOSA: Došlo k přeřazení 3B4 8033 ze Ždilochovic do Rosic, nyní jezdí na 420 namísto BOL 79-45

304
12 lis 2007 20:03
Další dopravce, který používá kurzovky - Tredos (jen nevím, jak dlouho, ale myslím, že nově, protože bych si toho všiml)

1082
PoŠuKov, 2. část
Koudelovic píše:
Ten autobus 3B7 2212 Sebus určitě má. Když byl nový, měl RZ 2212, ale pak byla jedna RZtka (tuším zadní) ztracena a autobus dostal novou RZtku a teďka jezdí s RZ 3B0 1818. Jinak BOM 19 20 je C935, ale po převedení zpátky na linky 701 a 702 má lehce upravenou zástavbu sedaček kvůli místu na kočárek. A jinak ten velmi zpožděný řidič zase tak zpožděný není, dokáže jezdit i včas.

HURÁ, záhada vysvětlena. U 1920 zas tak velká úprava sedaček neproběhla, pouze byl odstraněn poslední pár sedadel před zadními dveřmi. Ohledně toho řidiče, namyslel jsem to tak že má zpoždění vždy, má pouze jiný (pomalý, plynulý aby ušetřil naftu) styl jízdy, z čehož aly plyne hlavně ve špičce zpoždění. Stejně ale nechápu smysl převedení 1920 na IDS, Ona Scania vyhovovala určitě víc. C935 má menší obsaditelnost než ostatní autobusy, avšak nejhorší jsou opěradla v uličce , když máte nějaký batoh nebo tašku (nebo i více tašek) v ruce, úzkou uličkou prostě neprojdete

Mraku, můžeš to napsat do evidence, 2212 odstanit úplně a k 1818 napsat původní RZ.

2994
Vydos unifik mají také 1B4 4620, 2B9 0327, 4B1 5379 a 5B1 6857

9986
Bors je pyramida, která může kdykoliv spadnout, a ani bych se nedivil. Není snad zadluženějšího dopravce (kupříkladu - kolik že si za poslední dobu koupil aut na leasing), který si sáhl na samý vrchol (nebo špičku) ekonomiky a tím pádem stačí jediná věc a ze špičky spadne zase pěkně dolů. Kupříkladu jako ČAS.

254
24 srp 2009 18:59
Bors. Jedině, ten sežere všecko. Aj to, kde nikdy v životě nemohl byt.

1082
PoŠuKov, 2. část
Jestli nejsou tipy na fóru žádoucí, tak sem nic nepište. A ví tedy někdo kdy má ono výběrko proběhnout? nikde jsem nic nenašel

9986
Nechtěl bych, aby se tady objevovalo info JPP, tak prosím své tipy si vyřeště soukromou cestou (nebo v hospodě). Výběrko je buď na linku nebo na více linek dohromady (na příklad si nevzpomenu, ale tuším MHD Břeclav byla jako celek). Přizpůsobují se dopravci jízdním řádům, tak jako všude - nicméně v rámci mezí s tím jde hýbat. Co se týče garáží, spousta vozů v je garážích třeba jen jednou do měsíce, jinak si to řidiči parkují "u sebe doma". Pokud by linku 702 vyhrál Tourbus, a výběrko by bylo napsané na linku v rozsahu, v jakém je teď, musel by se samozřejmě přizpůsobit.

1082
PoŠuKov, 2. část
Když už jsme u toho výběrového řízení, to by mělo proběhnou kdy? Už letos s platností od prosince 2010? Nebo až o rok později?
A to se vypisuje na každou linku zvlášť, či na více linek dohromady (u 701 A 702 jsou oběhy stejných busů na obou linkách - musí je tedy obsluhovat jeden dopravce?) A dopravci se přizpůsobují jízdním řádům, nebo jízdní řády dopravcům (výjezdy z, jízdy do garáží)
A jeden příklad 702: Sebus sídlí ve Viničných Šumicích, všechny spoje jsou tedy ráno napřed vedeny do Brna přímo z garáží, večer zase zpět do garáží. Kdyby linku vyhrál např. Tourbus, musel by se přizpůsobit současného jízdního řádu (jízda autobusů ráno jako Služ. jízda do Šumic, večer zase zpět na Zvonařku) ? Šel by do toho vůbec?, nebo by se změnil jř, čímž by se ale HODNĚ navýšil počet kilometrů

Prosím pište tipy, jak podle vás výběrko dopadne wink Já si myslím, že se z jihu značně rozšíří žluto-modrá zóna (BORS), posílit by mohla i Adosa nebo Tišnov, naopak dle mého něco ztratí Tourbus (509, 510). Ale výsledek může být, a nejspíš i bude dost překvapivý

9986
Viděl bych to na dojíždění kilometrů - a o víkendu je to mnohem menší zlo pro cestující, než v pracovní dny.

9
09 zář 2008 20:44
Nicméně jste to pořád moc neobjasnili. Ptal jsem se na to, jestli byla Sebusu prodloužena smlouva zase o 5 let, protože od 1/1/2004 uplynulo 5+1 roků v IDS a stále jezdí. Jinak ohledně té C734, jaký to má smysl, provozovat takovou šunku o víkendech, když je na výběr z modernějších strojů - Crossway a C954? Vždyť takový starý bus musí být dražší na servis, spotřebu, atd. Jinak s tou C734 jsem jel zrovna včera a řidič byl oblečený v takovým hrozným svetru, co bych nevzal ani do chlíva. Ach jo, kde jsou ty časy, kdy bylo všechno naleštěný (v dobách konkurence na stejných trasách s ČSAD Brno-město), mám pocit, že dnes to jde od desíti k pěti... :-|

9986
Těžko říct, to jsou buď z poslední várky 954 nebo první várky 954E, a to se blbě určuje. Asi dva měsíce se vyráběly 954E (a vlastně i jiné Karosy) jako E s lepenými skly, ale starou přední nápravou, starou převodovkou a tak. Chtělo by to vidět noty, co je v nich napsané, pokud tam teda něco napsané bude. Nebo by stačilo výrobní číslo.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3254 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 131  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata