Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 252 z 726    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255 ... 726  Další
Autor Zpráva

2487
19 dub 2009 12:06
Brno
A pod krematoriem se stane najetí a z drážního se zas budou divit, co tam dělala pětka, když tam nemá trasu. To je taky důvod těchto patvarů.

Moje fotogalerie s dopravní tématikou.

2663
13 črc 2009 13:42
Tak bych spíš tyto spoje označoval číslem 5 už ze Švermovy, aby cestující hned viděl, že to jede do Štefánky. Tak, jak je to třeba u dvojek začínajících na Mendláku. Prostě bych to vedl jako variantu trasy.

2487
Brno
A to vadí? tzv. účelových spojů máme v Brně několik...

2663
Třeba proto, že tak jede akorát pár spojů ráno a ještě navíc jenom v jednom směru?
Ale mohly by být v IDOSu...

2487
Brno
Však máme i sedmičku, jen je stydliva, schovaná za kmenové pětky, které ráno v několika spojích prejizdi. Jedou jako šestka v trase Švermova - Celní a dál jako pětka trase Celní - Štefánikova čtvrť. To samotný značení je matoucí, nevím proč tyto spoje nenechali jako sedmičku.

6992
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Agent: když započítáš i H4, pak je jich 12. :mrgreen:
Mch. tam zazněla zajímavá informace o zkoušení dalšího elektrobusu.

1632
19 led 2014 12:31
Brno - Maloměřice a OBŘANY
Řidič nedal přednost v jízdě tramvaji. Linky 2 a 3 kvůli tomu nabraly zpoždění
http://brnensky.denik.cz/nehody/ridic-nedal-prednost-v-jizde-tramvaji-linky-2-a-3-kvuli-tomu-nabraly-zpozdeni-20160128.html

6627
21 pro 2005 17:01
Městská policie Brno píše:
Nehlídaní psi cestovali trolejbusem, majitel dostal od strážníků pokutu

Poznatky o dvou psech, kteří bez majitele cestují hromadnou dopravou, přijalo v úterý operační středisko na lince 156. Vyslaná hlídka a pracovník odchytové služby městské policie oba psy na Pálavském náměstí z trolejbusu vyvedli a přesvědčili se, že ve vozidle není nikdo zraněn. S využitím čipové čtečky se strážníci dozvěděli údaje o majiteli, kterého obratem kontaktovali a ještě na místě mu zvířata předali. Za přestupek vyměřili strážníci třicetiletému muži pokutu.

1105
28 pro 2008 00:10
613 00
http://www.b-tv.cz/videogallery/vlna-1086-e/

Provozní ředitel DPMB neví, kolik je v Brně tramvajových linek. Prej dvanáct. [-(
A trolejbusových linek je prej devět...

2578
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
Staník píše:
Ranní námraza komplikovala cestu trolejbusům. Linky 25 a 26 nabíraly zpozdění
http://brnensky.denik.cz/nehody/ranni-namraza-komplikovala-cestu-trolejbusum-linky-25-a-26-nabiraly-zpozdeni-20160127.html

Nádherné ilustrační foto :D

Můj nový web o severním okolí Brna

1632
Ranní námraza komplikovala cestu trolejbusům. Linky 25 a 26 nabíraly zpozdění
http://brnensky.denik.cz/nehody/ranni-namraza-komplikovala-cestu-trolejbusum-linky-25-a-26-nabiraly-zpozdeni-20160127.html

2663
Zázraky se dějí. :shock:

6992
Žlutý kopec
Xxx: v perexu už autorka dodala "tohoto typu". Od přispívání do tamní diskuze mě občas odrazuje ta nová nutnost přihlášení, kdy občas mě přihlášení odkáže na stránku registrace. A tak člověk aby strávil víc času samotným přihlašováním, než psaním příspěvku. :mrgreen:

2663
MartinV: Už jsem jim to tam napsal, tak su zvědavej, jestli to někdo spraví... Přijde mi, že novináři rádi vytrhávají některé informace/údaje z kontextu, nebo z vět vypouštějí slova, která se jim zdají být zbytečná, ačkoli zásadně ovlivňují význam věty.

6992
Žlutý kopec
OndraS: především záleží, co zajímá konkrétního novináře. :wink:

1499
28 čer 2014 21:40
Fanklub 21/22Tr
Je zajímavé, co se kde stalo, že se média o trolejbusy najednou tolik zajímají. Dřív to bylo všem doslova u zadku, a najednou všude 31Tr, sláva okolo 3239 a teď i "horká novinka" - nákup ojetých 21Tr.
Beru to samosebou pozitivně :)

1632
Námraza ochromila několik linek tramvají, trolejbusů. Nejezdily na Novolíšeňskou
http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/namraza-ochromila-nekolik-linek-tramvaji-trolejbusu-nejezdily-na-novolisenskou-20160122.html

1632
V Brně nakoupili další tři ojeté trolejbusy z Jihlavy
Citace:
"Nyní je čeká takzvaná střední prohlídka, aby se během tří měsíců dostaly do provozu. Místo nich se vyřadí tři starší vozy," uvedla Lukšová. Do šrotu tedy půjdou vozy 14Tr, které se vyráběly na přelomu 80. a 90. let. Letos dopravní podnik plánuje nákup ještě jednoho vozu z Hradce Králové.

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-live-ekonomika/368874/v-brne-nakoupili-dalsi-tri-ojete-trolejbusy-z-jihlavy.html

1632
PROVOZ TROLEJBUSŮ ŠKODA 21 TR V JIHLAVĚ SKONČIL – VOZY ZAMÍŘILY DO BRNA
http://www.cs-dopravak.cz/zpravy/2016/1/21/provoz-trolejbus-koda-21-tr-v-jihlav-skonil-vozy-zamily-do-brna

6627
21 pro 2005 17:01
Muzeum MHD v Brně

2487
Brno
V minulém článku od nich byl mluvčím Seitl, teď zas Luksova, kdo se v tom má vyznat?! Píšou kraviny a ještě za to dostanou zaplaceno, takovou práci bych chtěl...

2578
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
Vandalských činů sprejerů loni ubylo. Škody od nich jsou ročně přesto milionové
Odstranit malbu ze zdí, zastávek či souprav je náročná a drahá činnost. Své o tom vědí také v brněnském dopravním podniku, kde museli za loňský rok do čištění investovat přes čtyři miliony korun.

Výměna rovného skla na stranách tramvaje vyjde na pět tisíc korun, zaobleného na koncích vozu na dvanáct tisíc. „Pokud je sklo jen pomalované, vyčistíme je při pravidelných údržbách. Většinou je ale poničené mnohem víc, hlavně poleptáním nebo poškrábáním. Na deseti vozech jsme po výměně aplikovali ochranné fólie. Mají dalšímu poškození zabránit," uvedla mluvčí dopravního podniku Barbora Lukšová.

Můj nový web o severním okolí Brna

439
16 led 2015 11:18
MartinV píše:
Tak pokud by chtěli být přesní, tak se prokazatelně zvýšil počet chycených černých pasažérů, ale větu z nadpisu lze předpokládat též.

Absolutní číslo se sice zvýšilo, ale otázka je taky, kolik revizoři udělali kontrol a hlavně kolik lidí zkontrolovali. Když bude víc kontrol, bude víc chycených černých pasažérů. Pojede-li v šalině víc lidí, bude jich taky víc, ale poměrově to třeba může vycházet líp. V době, kdy se posilovaly linky, se to dá oprávněně předpokládat, že lidí jezdí víc.

3100
29 srp 2009 19:30
800 či 1500 Kč je pouze pokuta za jízdu na černo, dále se přičítá 25,- za klasickou hodinovou jízdenku, aby dotyčný již nejel na černo ;-).

6992
Žlutý kopec
Tak pokud by chtěli být přesní, tak se prokazatelně zvýšil počet chycených černých pasažérů, ale větu z nadpisu lze předpokládat též.
Otázka je, jaká je v Brně úspěšnost vybírání pokut? Myslím, že jsem (tak 2 roky zpět cca) viděl reportáž z Ústí n. L., kde mluvčí hovořila o 30% úspěšnosti výběru a že je to republikový standard.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18136 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255 ... 726  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata