Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 234 z 801    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237 ... 801  Další
Autor Zpráva

2994
09 zář 2009 20:14
Před 18. hodinou odstavena 2352 za křižovatkou Jihlavská x Heršpická s kompletně zbořeným pravým přední rohem a čelním sklem po nárazu do pravýho boku OA, které vypadalo na odpis

Prznitel češšššššštiny

Prznitel češšššššštiny
1977
07 dub 2006 09:03
Takže v Brně budeme mít kromě muzejní taky revidorské noci? Dneska asi žádného nepotkám, všichni budou vyspávat...

1111
21 zář 2009 15:23
To byl přestup revizorů z kontrolovaného vloženého vozidla (s již vyhozenými a policajty ověřenými neplatiči) (na první rozjezd padla kontrola na 2382 - 09204) do "revizorsky-domovského" sóla na přejezd na další kontrolu na jinou linku (přejezd Konečného náměstí - Fléda). Pro revizorské noci (od zahájení semestru přibližně každá čtvrtá, KONEČNĚ!!!) se vyčleňují dva klouby (pro zdvojení kontrolovaných spojů) a jedno sólo (domovská základna revizorů).

515
30 zář 2011 07:06
Brno u linek 3, 11, 12, 81, 92, 93, 99
Co to bylo před chvílí (v čase prvního rozjezdu) za manévry na Konečného náměstí? Od severu přijel kloubák s nápisem zvláštní jízda načez hned za ním se přiřítilo sólo (služební jízda) a zastavilo v protisměru. Kloubák vyhodil asi patnáct lidí, kteří po chvíli debaty s dispečerem přestoupili do toho krátkýho devítikila.

655
05 zář 2007 11:06
Brno
No já bych to shrnul asi takto:
Pokud řidič ví, že mu nesypou píškovače a zůstane v půlkce kopce, tak při podmínkách jaký panovaly to mě někde odstavit a nejezdit tam. U K2P je už jeden nefunkční pískovač na odstavení a dva tuplem.
Dále se tu píše, že jsou u DPmB i taví řidiči, kteří nesypou vůbec. Ano, já vlastně jeden z nich, protože pokud mi technika jízdy dovolí rozjet se bez sypání, tak proč bych připravoval kolejníce kolekům, kteří jezdí on/off? Já se snažím jezdit tak, abych sypal co nejmíň a abych tím pádem i co nejmíň dosypával. Je na tom něco špatnýho? :O
A ač s názory J*M* většinou souhlasím, tak dnešní jeho náladu jsem asi nepobral ;)

2826
01 úno 2006 10:39
Já ho zahlídl na Bráfove kolem poledne

3661
26 čer 2005 08:44
Brno-Líšeň (25, 26, 58, N97, N99)
Plecháč 4058 právě dojel na Novolíšeňskou.

Zabanovaný
3619
26 srp 2007 15:26
Brno
Nevím, co je na mých příspěvcích k divení, moje názory na úroveň některých řidičů tramvají i na odlišný přístup řidičů k závadě na kolejišti a vozech v Brně a jiných městech (kdysi dávno jsem se tu zmínil o jiném přístupu k lomu kolejí v Brně a v Praze, kdy v Praze oproti Brnu se před lomem ještě přidá, aby se lom musel okamžitě opravit, nechce-li DP připustit vykolejení) je u mě víc než 35 let neměnný. Jedině snad jsem se přestal snažit některé "odborníky" z DP poučovat, neboť jsem zjistil, že poučovat některé pracovníky postižení jistou chorobou (to sem zde také již popisoval) je naprosto kontraproduktivní a nemožné

271
07 kvě 2011 12:50
Mechos: ano pískovace tribotec jsou horší variantou. Jak jsi zmínil ucpavaji se, dále šetří Písek, tudíž sypou málo. Daleko spolehlivější jsou dioss, které se stále nacházejí na jistých vozech. A další věci je,ze u dpmb jsou bohuzel i takový řidiči, kteří nesypou vůbec s odůvodněním, na co. Tady se zjevne jedna o závadu, ale kolikrát jsem zažil u vsetickove nahoru klouzacku bez písku. Akorát se kurvi vůz a jízda je jako tankodrom díky protiskluzu.

2826
01 úno 2006 10:39
j*M* když čtu tvé poslední příspěvky, nestačím se divit.....

Zabanovaný
3619
Brno
Nikdo tu nikoho nepopravuje, i když se naskytá otázka, zda by za kniplem tramvaje se lépe neuplatnila cvičená opice než někteří současní řidiči

3342
21 led 2011 14:19
Líbí se mi, jak tu všechny ideálně odsoudíme a za soumraku popravíme bez elementárních informací nutných pro jakýkoliv úsudek...

Zabanovaný
3619
Brno
Takže řidič si chcípnutím v kopci tedy tu výměnu vynutil?

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Duš píše:
áááá ... hned bych si řidiče pozval na koberec, ale tady se to zase ututlá a bude klid ...

Řidič kolo předtím žádal o výměnu...

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Jenze o vymenu bylo pozadano.

Zabanovaný
3619
Brno
Miky píše:
A kdes přišel na nesprávnou techniku jízdy a poškození vozu? hlavoudozdi hlavoudozdi Chtěl bych tě vidět, jak si v 94 ‰ na prachu, listí a jiném bordelu poradíš s kloubákem plným cestujících, kterému nesypou pískovače.

Problémy se spadaným listím nejsou v tomto kopci novinkou, pohledem do minulosti se naskytají příklady, jak takovou situaci řešit, aniž by došlo k chcípnutí vozu uprostřed kopce. Nevím proč bych měl radit "profesionálům" já "laik", na to máte školení. Nepůjdu-li do daleké minulosti, tak v době vozů K2 bez problémů takovou situaci dispečink vyřešil, aniž by si špinil ruce. A řešení s umazanýma rukami existuje též a není potřeba čekat na dispečink.

2778
07 kvě 2008 20:25
Čebín
k.ondra89 píše:
Spíš je otázka, jak dlouho dopředu o těch pískovačích věděl, a jestli by se dala stihnout výměna.

No vzhledem k tomu že si 95% řidičů pískovače vůbec nekontroluje, tak bych typoval, že neměl potuchy, že mu to vůbec nefunguje....

Nemluvě o tom, že pískovače od firmy Tribotec se ucpávají jak na běžícím páse ......

Moderátor
6181
11 dub 2010 15:05
Juliánov
Spíš je otázka, jak dlouho dopředu o těch pískovačích věděl, a jestli by se dala stihnout výměna.

"fejsbůk" BMHD.cz

6351
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
A kdes přišel na nesprávnou techniku jízdy a poškození vozu? hlavoudozdi hlavoudozdi Chtěl bych tě vidět, jak si v 94 ‰ na prachu, listí a jiném bordelu poradíš s kloubákem plným cestujících, kterému nesypou pískovače.

Zabanovaný
3619
Brno
Jestliže svou vinou způsobil DP škodu, tak co s ním? Poškodil-li nesprávnou technikou jízdy provozní vůz, byť s poruchou pískovačů, tak na koberec a prémie pryč ...

6351
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Proč řidiče?

771
12 bře 2009 21:57
kousek od Tasy
mceza píše:
Byl. Nevyškrábala se nahoru. Vadné pískovače.

áááá ... hned bych si řidiče pozval na koberec, ale tady se to zase ututlá a bude klid ...

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Byl. Nevyškrábala se nahoru. Vadné pískovače.

3991
25 led 2006 16:11
všudezdejší
Nebyl dneska nějakej problém mezi Všetičkovou a Nám. Míru? V kopci zůstala viset jakási K2P a kolem smrad ze spálený elektriky...

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
Dnes se venčil plecháč 4MT 4058. Předpokládám objednanou přepravu. Viděn cca 16h na Maliňáku směr Benešova.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20005 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237 ... 801  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata