Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 219 z 726    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 726  Další
Autor Zpráva

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
No hergot. Zavre se toho dost najednou.

1632
19 led 2014 12:31
Brno - Maloměřice a OBŘANY
Brňany přes léto čekají výluky v MHD. Dopravní podnik bude opravovat tramvajové tratě
http://www.brnenskadrbna.cz/zpravy/doprava/5547-brnany-pres-leto-cekaji-vyluky-v-mhd-dopravni-podnik-bude-opravovat-tramvajove-trate.html

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
M: Slyšel jsem, že posádka těch vozů bude dvoučlenná, tzn. řidič a "hlídač-průvodčí", takže k poškození vandaly by dojít nemělo.

3346
13 lis 2004 11:58
xxx píše:
Přijde mi to ale hrozně málo, jednou za měsíc. Vhodnější by mi přišlo vypravovat je o víkendu jako pravidelné spoje.

Nejvhodnejsi pouziti jsou objednane jizdy, to by mela byt priorita..

2826
01 úno 2006 10:39
Jen doufám, že se to nějaký pěkný večer nevráti pomalovaný, poleptaný okna a podobně, 1x měsíčně je to až až.

344
31 kvě 2016 10:01
Brno
Jasně, že měsíčně! Blbě jsem se vyjádřil. Pokud by je na 10 takto NEnasazovaly, tak by z vrat vozovny vykoukly patrně 1x ročně na Nostalgii - viz. Karolína.

4738
BRONX
Jak 1x za rok? Tohle bude jezdit pravidelně minimálně jednou měsíčně. To je naprosto akorát.

344
Brno
Opravený odkaz, který snad už funguje píšu na tabletu a automatická korekce zafungovala, místo "předělají" to napsalo "přidělují"

Reagují ještě na příspěvek výše ohledně četnosti vypravení. Nejsem přes paragrafy, ale typy těchto dvou vozů v současnosti stále jezdí a jediný rozdíl je v tom, že místo elektroniky mají zrychlovač a jiný nátěr. Nevím, co musí být splněno, aby vozidlo mělo statut veterána. Jako veterána bych považoval T2, která se v běžném provozu již nevyskytuje.
Dále, to vám řekne každý, pokud chcete udržet vozidlo v provozuschopném stavu, musí občas jezdit a 1x za rok po městě toho moc nenajde. Je ale fakt, že riziko poškození v městském provozu je větší než na železnici.

344
Brno
Odkaz jsem vložil klasicky ctrl+c / ctrl+v a nevím, proč není celý, když jsem to ještě kontroloval vložením do nového okna IE. Zkouším to tedy znovu, přes formulář úpravu textu.

(http://regiony.impuls.cz/historicke-tra ... vsky_sucha)

Jinak doufám, že tam bude jezdit řidič + průvodčí, protože jinak je vandalové rychle "přidělují" do dnešní doby.

924
15 čer 2004 19:24
Je to tak, jak píše Ondra. Když jsem v lednu jezdil se 1123 na d-2, netušil jsem, že se z ní za půl roku stane historická tramvaj, kterou nemůžu řídit. :D

Moderátor
6181
11 dub 2010 15:05
Juliánov
Problémy jsou, v zásadě, dva. Jednak, čím víc ty vozy budou jezdit v normálním provozu, tím víc hrozí jejich poškození ať už nehodou, nebo vandaly. A Přece jen ty renovace stály nemálo peněz. Druhá věc je, že s těmi vozy můžou jezdit pouze řidiči, kteří mají oprávnění na historické tramvaje, což omezený okruh řidičů.

"fejsbůk" BMHD.cz

2663
13 črc 2009 13:42
No tak kdyby se tomu něco stalo, tak by vyjel normální vůz. V čem je problém?

4738
BRONX
Jasne, protoze udrzet takovy vuz ve stoprocentnim stavu je levne a v pohode... Taky ND se vali vsude dost...

2663
Přijde mi to ale hrozně málo, jednou za měsíc. Vhodnější by mi přišlo vypravovat je o víkendu jako pravidelné spoje.

2663
Stránka neexistuje.

344
Brno
T3 (1525) nebo K2 (1123) každou 1. sobotu v měsíci na lince 10.
http://regiony.impuls.cz/historicke-tra ... omoravsky_

3773
08 čer 2005 23:12
Jakub S. píše:
Já nevím, ale tvrdit, že nějaký člověk skoro ještě nenastoupil do funkce a hned preferuje určitou skupinu před druhou je poměrně odvážné. Nechme jej se zapracovat, Hollan je rozumný člověk.
Do této funkce sice ještě nenastoupil, ale veřejně aktivní je už řadu let, a jeho názory v některých věcech jsou dost známé.

7409
27 úno 2010 07:40
Jakub S. píše:
Hollan je rozumný člověk.

To jsem si všiml, viz zplynování příslušníků jiných národností apod.

1404
02 črc 2011 14:08
Přijatelný nebude nikdy žádný, ale vždy je třeba vybírat systémem ”to nejmenší zlo”. Což tady bohužel neplatilo a jak voliči tohoto uskupení velmi často otevřeně přiznávají, byla to volba z recese stylem ”než Onderku, tak to radši kohokoliv”. A to byla hrubá chyba. Obávám se, že jednou si řekneme: ”tak toto byl hodně drahej špás”. :( Já jsem četl některé jeho rozhovory a upřímně mi u toho bylo velmi smutno, neboť mi na mém rodném městě záleží... Většina jeho vizí samozřejmě naprosto mimo realitu a jakoukoliv logiku...
Jen pohled na tu kandidátku byla hitparáda. Samý ”hudební kritik” atd.. Studentíčci těchto pochybných oborů to nedělají ze zájmu, je to pro ně spíš snadný způsob, jak se ”uklidit do kouta” a mít klid na užívání drog. Pár takových jsem už potkal a samozřejmě v podstatě přiznali to, co o nich tvrdím já :) Nečekaně. Hudební kritik, občanský aktivista, ekolog, archeolog, sociolog, takový odpad bez konkrétního názoru a ambicí sedí v politice na pozicích ”náměstek pro dopravu”, ”náměstek pro zdravotnictví”, ”primátor”. Aspoň tedy máme jasnou odpověď na to, proč jsou různé věci takové, jaké jsou... :)

6991
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Asi žádný politik nebude nikdy 100% přijatelný. A drtivá většina jich slyší na nějaké to všimné. Mch.proto v politice skončil Duchoň - nelíbila se mu ta lež a přetvářka v politice. Info mám od člověka, který s ním dlouho pracoval a zná ho.
Politik je docela zajímavá role - měl by rozhodovat, ale odborník to není. Odborníci většinu nejdou do politiky. K dispozici úřednický aparát, kde to je s těmi odborniky stejně slavné.

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
Stejně jak se vám nelíbí, že nemá Hollan řidičák, tak se mi nelíbilo, že předchozí radní nejezdili do práce MHD. Teď se to na chvíli prostřídá a výsledku to podle mne může jen prospět.

3099
29 srp 2009 19:30
Já nevím, ale tvrdit, že nějaký člověk skoro ještě nenastoupil do funkce a hned preferuje určitou skupinu před druhou je poměrně odvážné. Nechme jej se zapracovat, Hollan je rozumný člověk.

7409
27 úno 2010 07:40
Pro mě radní pro dopravu je člověk, co má na starosti kompletní koncepci dopravy ve městě. Tedy jedna VHD, a jednak řešení IAD, výstavbu obchvatů, nových silnic, chodníků, cyklostezek, regulaci dopravy v určité části města, parkování a poplatky za ně atd. A ne, že bude všemožně podporovat jeden druh dopravy.

1111
21 zář 2009 15:23
Mouka: od konce srpna

6627
21 pro 2005 17:01
Domis: Třeba od konce prosince dochází v Praze k revoluci v tramvajové dopravě. Překope se několik linek a 3 nové vznikne. Někde se místo sól nasadí soupravy. Celkem si to vyžádá navýšení kompenzace, kterou poskytuje město DPP, o 130 mil. ročně. A Dolínek je asi jedním z těch, kdo se o to zasadil a prosadil to, předpokládám.

Ondra K.: Ukaž mi mezi 55 brněnskými zastupiteli někoho, kdo je opravu odborník na dopravu.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18136 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 726  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata