Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 209 z 255    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212 ... 255  Další

Co bude dřív ?
kloubové šráky 45%  45%  [ 81 ]
tramvajová trať ke kampusu 34%  34%  [ 62 ]
metro 17%  17%  [ 30 ]
odsunuté nádraží 4%  4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 180
Autor Zpráva
9987
15 led 2005 23:41
manil - jo, já si to taky myslel, jen sem se potřeboval ujistit

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
mauricio píše:
hm teď sem se dozvěděl, že řidiři tramvají můžou být v dešní době v obou vozovnách (v pondělí může jezdit v pisárkách, v úterý zase v meldánkách...), bo je to papírově jedno středisko - papírově

je to pravda?

Není. Řidiči jezdí pouze za jednu provozovnu a to v různých dekádách. Mohou pouze zažádat o službu z volna z jiné provozovny.

9987
15 led 2005 23:41
hm teď sem se dozvěděl, že řidiři tramvají můžou být v dešní době v obou vozovnách (v pondělí může jezdit v pisárkách, v úterý zase v meldánkách...), bo je to papírově jedno středisko - papírově

je to pravda?

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
....sem jednou jel o prazdninach (rok uz si nepamatuju :-) ) nahradni tehdy a-132 a cukalo to jaxvina, ridic evidentne nemel zkusenosti s busem....pak sem se e nim na konecne trochu zakecal a vypadlo z nej ze je to trolejbusak a ze bus ma jen ted vyjimecne o tech prazdninach :-D

11624
Brno
Zlaťák píše:
Trošku mimo mísu: Když jezdím do Bratislavy, tak tam potkávám busy, který mají navíc za předním sklem cedulu "Řidič v zácviku".
Co si o tom myslíte? přivítali by jste to i v Brně?
Mně to příjde celkem fajn, aspoň lidi pak nedržkujou, když mu to jede občas trošku přískokama a nebo se netrefí úplně přesně do jízdního řádu. Každej řidič někdy začínal a měl toho nad hlavu.

Pokud by byla viditelně, tak by to možná za zkoušku stálo. Ale řidiči, kteří jsou přijati do DP prošli již náročnými psychotesty a cvičnými jízdami, měli by na tom být dobře a situace se zpožděním by měli zvládat. Každpoádně zácviky (alespoň v tramvajovém provozu) jsou velice krátké.

1710
22 led 2006 12:56
Brno
Trošku mimo mísu: Když jezdím do Bratislavy, tak tam potkávám busy, který mají navíc za předním sklem cedulu "Řidič v zácviku".
Co si o tom myslíte? přivítali by jste to i v Brně?
Mně to příjde celkem fajn, aspoň lidi pak nedržkujou, když mu to jede občas trošku přískokama a nebo se netrefí úplně přesně do jízdního řádu. Každej řidič někdy začínal a měl toho nad hlavu.

Náhodou obhospodařuje, a náhodou přímo já. Jednalo se o web o mém bývalém modelu 15TrM 1:10. Jelikož model už není provozní, rozhodl jsem se stránky zrušit. Některé linkující soubory jsem promazal a zbytek už se nějak zakázal sám vlivem dlouhodobě nevykazujícího se přístupu na stránky. V podstatě na webu stejně nebylo nic moc chytrýho.

888
21 led 2006 12:26
mám takovej malej dotaz? neobhospodařuje tu náhodou někdo tento web?? ..... http://troll.mysteria.cz ... pokud ano, .. prosím smažte soubor blokující přístup, rád bych se na tyto stránky podíval, ... děkuji ... 8-)

9
24 led 2006 13:47
Pred silvestrem sem si na hlavasu kupoval jizdenku v automatu za 29kc-5pasem, hodil jsem tam 30kc a nic nevypadlo. nastavanej jsem volal na DPMB-informace, a pracovnik mi sdelil, ze mam prijit na Novobranskou a ze to se mnou vyresi. po chvili jsem tam dorazil popsal o ktery automat slo a co se stalo, sepsali nejaky papir kde jsem uvedl svoje jmeno a dostal jsem jizdenku za 29kc a dokonce mi i korunu vratili.

1451
15 zář 2005 13:43
čtvrť s největší koncentrací rozjezdů v Brně
Ještě jeden je dobrej na Hlaváku směr na Bystrc. Tam sou 2, tak ten pravej. Občas něco vytiskne, občas z něho začnou padat bezdůvodně prachy a občas to jenom žere prachy.

1710
Brno
Včera večer jsem na Medláku naházel do automatu na jízdenky 40Kč a vyjel mně jeden papír asi centimetr širokej místo 5ti 8Kč jízdenek, automat mně oznámil, že data jsou ztracena, že mám kontaktovat obsluhu a pak mně sežral všechny chechtáky a hezky znova oznámil dobrý den, zvolte si vaše jízdenky.
Co dělat v takovým případě? Když zavolám na DPMB (nebo kam je to číslo), tak mně akorák tak poděkujou, že jsem jim to oznámil a ještě vyhodím chechtáky za telefon. Tak jsem jezdil celej večer "načerno".

Co se panu automatu mohlo stát, že to tak nerozdejchal? Takový drahý mašinky to jsou a takový neduhy mají.

282
02 lis 2005 21:07
Brno-Bystrc
Filip Daněk píše:
Pár je zakázaný :roll: :roll: :roll: :roll: ??? Mysli

Já myslím, mám stejný názor, že je to dost!

9317
10 čer 2004 11:19
prozatim ne

1870
05 lis 2005 19:50
PvvS píše:
Myslim ze 2 stejni smajlici jsou vic jak DOST
Varování pude následovat??

9317
10 čer 2004 11:19
Myslim ze 2 stejni smajlici jsou vic jak DOST

1870
James píše:
Někdo zase spamuje fórum zbytečnými smajlíky...
Pár je zakázaný :roll: :roll: :roll: :roll: ??? Mysli

282
02 lis 2005 21:07
Brno-Bystrc
Filip Daněk píše:
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Někdo zase spamuje fórum zbytečnými smajlíky...

1870
Eda píše:
sem doma hrabal a nasel sem toto....

treba to nekoho potesi, pomuze mu to, uspokoji a ja nevim co vsechno :lol: :lol: muzu zaslat i ve vetsim rozliseni..
Jé mě ho prosím pošli na DanekFilip@seznam.cz A díky za něj :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Edo, prosím taky v lepším rozlišení, dík :-) (email máš dole)

924
15 čer 2004 19:24
To Eda: Budu ti velmi vděčný: Kalach@email.cz Dík za lepší rozlišení.

To Zlaťák: Jj, solej to nehorázně, bojí se totiž, aby tam někdo neuklouzl a něco si neudělal, to je pak průšvih. Sůl má účinek i na padající sníh a DPmB se snaží mít co nejméně práce, tudíž přesoluje, což ale není moc dobré... Solit by se neměl beton a žula.

3771
08 čer 2005 23:12
Eda - muzes mi to prosim poslat na b127@seznam.cz
vymenou muzu poslat planek k 10.9.1993, 1.1.,2.9.,1.12.1995

1710
Brno
Někdo se zbláznil, že se tak solí zastávky? Na ostrůvcích vrstva nehorázná (dneska se mně pes u ústř. hřbitova složil k zemi a nevěděl, kterou čapu si má olizovat dřív), v tramvajích to taky vypadá jak v solných dolech. To nám to pak všechno ta sůl pěkně rozežírá.
Můžou se vůbec v Brně solit chodníky? (třeba v Praze je solení chodníků zakázaný)

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
sem doma hrabal a nasel sem toto....

treba to nekoho potesi, pomuze mu to, uspokoji a ja nevim co vsechno :lol: :lol: muzu zaslat i ve vetsim rozliseni..

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
asi tak... :-(

11624
Brno
OP píše:
Taky jedna kamera - na namesti Miru: http://rozhledna.hvezdarna.cz

Bohuzel aktualizovana jen po 1 min, ale kdo ma stesti, uvidi solo pri prujezdu smyckou.

Bohužel se pořád natáčí do všech stran, takže už je aji celkem náhoda, když zrovna kouká na smyčku...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212 ... 255  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata