Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 208 z 255    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211 ... 255  Další

Co bude dřív ?
kloubové šráky 45%  45%  [ 81 ]
tramvajová trať ke kampusu 34%  34%  [ 62 ]
metro 17%  17%  [ 30 ]
odsunuté nádraží 4%  4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 180
Autor Zpráva

1451
15 zář 2005 13:43
čtvrť s největší koncentrací rozjezdů v Brně
Kuba píše:
Já mám, samozřejmě neudám od koho
Ives ---> Co je to podklad jízdního řádu? :-)
No myslel sem ty služebáky ve všech podobách. Zajímalo by mě hlavně, jestli i "odpůrci" mají tyto řády doma.

888
21 led 2006 12:26
mám dotaz? co se dneska dělo na konečného náměstí cca okolo 17:00?? tramvajím se nedostávalo napětí, či co, . a museli stahovat pantec, .. :?: a dokonce jedna 13ka jela jen na A-ckovej a anitra tam stála docela dlouho, nez se ji povedlo odjet a to jeste zastavila cca 3 metry pred stojanem, ... :?:

6625
21 pro 2005 17:01
Ives píše:
Když už jsme u těch řádů, kolik z vás má doma alespoň jeden výtisk nebo podklad služebního řádu?

Já mám, samozřejmě neudám od koho
Ives ---> Co je to podklad jízdního řádu? :-)

1451
15 zář 2005 13:43
čtvrť s největší koncentrací rozjezdů v Brně
Když už jsme u těch řádů, kolik z vás má doma alespoň jeden výtisk nebo podklad služebního řádu?

9317
10 čer 2004 11:19
Stale je to majetek DP, jde pouze o nelegalni kopii .

6625
21 pro 2005 17:01
PvvS píše:
No zeptat se muzou . Ale pokud to neni verejne dostupny dokument , tak se DPMB muze zcela legalne pidit po tom kdo ho vynesl. A pokud si nekteri chteji uzavrit zdroj info....
Sami si muzete rozmyslet, zda budete riskovat to ze dotycny prijde o misto i s podekovanim v podobe poruseni &53 .S tim se dobre hleda dalsi zamestnani.

Ale většinou by asi jen tak někdo neřek, od koho to má a když už to mám, je můj majetek a DP nemá právo mně ho zabavit, ať už si de DP někam, co jim na tom vadí? No a co, tak vím, že 00110 jede ve 20:00 z Řečkovic režijně do vozovny Medlánky, to oni si myslí, že přepadnu toho řidiče, protože nemám rád režijní jízdy, nebo co? Nejsou trošku přehnaní? Má to tak možná 90% lidí co ze zajímají o MHD a asi 1% lidí, co se nezajímají o MHD. Stejně tomu nezabrání, aby se to šířilo, o co ******* těm ******* de? O to aby se ne********?

Tímto příspěvkem, nechci nijak urazit DP (ačkoliv by si to zasloužil), pouze říkám svůj názor.

Za TOTO BYLA UDELENA ZLUTA KARTA . I zahvezdickovane slova lze pouzit pouze vyjimecne a v trochu jinych duvodech .

PvvS

Dnes (14.3.) jsem dostal mail od fóra, že mi zmizely obě žluté karty, dík PvvS!

Naposledy upravil Mouka dne 14 bře 2006 18:40, celkově upraveno 1

9317
No zeptat se muzou . Ale pokud to neni verejne dostupny dokument , tak se DPMB muze zcela legalne pidit po tom kdo ho vynesl. A pokud si nekteri chteji uzavrit zdroj info....
Sami si muzete rozmyslet, zda budete riskovat to ze dotycny prijde o misto i s podekovanim v podobe poruseni &53 .S tim se dobre hleda dalsi zamestnani.

Skuste se zamyslet, proc tedy nejsou na netu, sluzebaky ostravy , prahy, blavy, a ostatnich DP, kdyz lecktery soukromy weby maji pod svou spravou primo zamestnanci DP.

No co se tyce tech dokumentu CD , neco sem nasel u sebe na disku :

Na údaje a informace poskytované na tomto nosiči se vztahuje „Organizační opatření pro ochranu údajů z IS ČD“ dle č.j. 58 905/1999 – O29 ze dne 3.9.1999. Údaje je možno použít jen pro služební potřebu. Poskytování dat jiným subjektům a použití pro jiné než služební účely může být hodnoceno jako porušení pracovní kázně.

DPMB ma podobny predpis. A pokud vim tak zverejnene planky stanic , vcetne umisteni navestidel svyho casu spadaly pod utajene skutecnosti.

3222
14 čer 2004 18:56
blekfild
Jinak bych za férové jednání považoval dotaz na DPMB, jestli jim zveřejnění těchto dokumentů nevadí, případně nechť zdůvodní své argumenty na základě nichž by se měl autor stránek takového jednání zdržet.

3222
blekfild
Šíření těchto dokumentů není nelegální ve symslu trestního nebo autorského práva. Myslím ale, že vzhledem k jejich internosti je mají zaměstnanci zakázáno šířit. Proto zveřejnění na BMHD nemůže znamenat žádné právní následky pro majitele stránek i hostingu, ale může být důvodem pro propuštění zaměstnance, který je poskytl, z důvodu hrubého porušení pracovní kázně.

To je škoda, docela by mě to zajímalo.. Nevím které konkrétní dokumenty se tam řešily, ale zveřejnění služebních jízdních řádů NENÍ nelegální (možná před rokem 89 jo, nevím, ale teď ne).

9317
Kaja: skoda ze uz na k-repo zmizela diskuse o nelegalnostzi sireni takovychto dokumentu. Tam bylo zcela jasne napsano jak to je reseno.

76
08 zář 2005 16:45
K zamknuté diskuzi ohledně služebních JŘ:

http://www.sweb.cz/danone39/

Nevidím důvod, proč by služební JŘ byly nějakým "tajným" dokumentem chráněným podle jakéhokoliv zákona. PvvS trochu přehání.

888
21 led 2006 12:26
Eda píše:
V GMku to nemaj? Zajedte na nejakou zkusebku a mrknete tam :wink: ... :-D

to by mohlo byt zajimavy zaparkovat pred GMko autobus, ... vypadalo by to zajimave, nicmene jestli tam pojedete, tak vemte foťák, protože to se jen tak nevidí, . . :-D jinak: http://www.gme.cz

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
V GMku to nemaj? Zajedte na nejakou zkusebku a mrknete tam :wink: ... :-D

Výměna transparentů Metra :arrow: Buse je jednodenní akce; 3260 již zase jezdí.

Kdo by měl z nějakých pohnutek zájem o zprovoznění odstaveného vozu 3271, může přispět potřebnými součástkami - sháníme 12 rezistorů typu TR552, 15W, hodnota 3R3 (http://www.eltes-cz.cz/R_TR_551_553.htm). V podniku nejsou k nalezení, ve skladě je urgovat, to je tak na tři týdny až tři roky. Takže prosímvás kdybyste je někdo náhodou doma měl, tak okamžitě dodat :mrgreen: je to pro dobrou věc, neboť to je to jediné, co tomu vozu schází, a jak vidím, ani po 14ti dnech to nebyl schopen nikdo z podnikového skladu sehnat :mrgreen:

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
MatlJ píše:
Neví někdo jak se postupuje u rekonstrukce vozu 14Tr ev.č. 3260 s informačním systémem METRA Blansko??? :-?

Proc to neni v diskusi o 14Tr? PvvS nechces to presunout? :wink:

1870
05 lis 2005 19:50
MatlJ píše:
Neví někdo jak se postupuje u rekonstrukce vozu 14Tr ev.č. 3260 s informačním systémem METRA Blansko??? :-?
Včera ve 2 odjížděla z Komína již s BUSE :cry: :cry: ( dle Verushy)

361
27 pro 2005 18:05
Brno-Vinohrady

Ona ta obsaditelnost je vůbec zajímavá věc. Já když si přečetl, že obsaditelnost vozu typu xxx je yyy lidí při hustotě 8 stojících na m2, tak jsem se tomu musel smát. S kámošema jsme kdysi podnikli test - na podlahu nakreslili prostor metr krát metr a s bídou jsme se na něj vešli čtyři tak, abysme nepřečuhovali. Nedovedu si pak představit, jak v nějakým sovětským vozidle uváděli obsaditelnost při hustotě dokonce 10 lidí na metr čtvereční. To je tak pro nějaký číňany v předškolním věku a to ještě naskládaný na sobě.
No a z toho se pak počítá obsaditelnost vozu. Musí to být zajímavá pavěda. To se pak nedivím, že do Citybusu se teoreticky vejde 20 - 25 západoněmeckých soudruhů....

425
09 bře 2005 16:14
Líšeò
no, přijde mi trochu blbost, aby se do dvou T3 vlezlo to stejný co do KT8.. A že do K2 se vleze o 70 lidí víc než do T3..

3222
blekfild
záleží na počtu a uspořádání sedadel (pro každé město může být jinak) + využití zbývající podlahové plochy na stání v osobách na m2. Tento ukazatel se liší podle standardů jednotlivých DP, v Brně se bere 4-5, v Praze to bývalo i 8...

1710
22 led 2006 12:56
Brno
http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/1697006 ... elnost.xls

By mně zajímalo, polde čeho se ta obsaditelnost určuje. Třeba u autobusu jsou tady a na stánkách DPMB docela silný rozdíly.

868
10 pro 2004 20:53
Brno
ds píše:
VS : výběrový řízení můžeš vyhlásit třeba na 1000 vozů ročně, to ještě neznamená že je musíš skutečně koupit.

Děkuju za ujasnění. V každým případě doufám, že se jich nakoupí co nejvíc, mě se zdá že i těch 100 málo, chtělo by to ještě víc.

3222
blekfild
VS : výběrový řízení můžeš vyhlásit třeba na 1000 vozů ročně, to ještě neznamená že je musíš skutečně koupit.

868
10 pro 2004 20:53
Brno
Tak bylo ve včerejších LN, že DPMB nakoupí 2-20 nových vozů ročněpodle toho, jestli dostane dostaci z EU a že 100 vozů bude rovněž jen v případě dotace. Já myslel, že se výběrový řízení vyhlašuje na 100 vozů?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211 ... 255  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata