Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 184 z 255    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 255  Další

Co bude dřív ?
kloubové šráky 45%  45%  [ 81 ]
tramvajová trať ke kampusu 34%  34%  [ 62 ]
metro 17%  17%  [ 30 ]
odsunuté nádraží 4%  4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 180
Autor Zpráva

483
22 srp 2006 12:35
Bohunice
chat-maniac píše:
Ad. zastávka Pod nemocnicí: Já ti nevím, ale pokaždé když jedu linku 50 nebo 69, tak tato zastávka je úplně mrtvá a zase tam nenastupuje tolik lidí, aby to stálo za zájem :-/

A kam se z ní teď taky dostaneš? Do nemocnice dojdu pěšky dřív, než nějaký spoj přijede. A co bych dělal v Kohoutovicích nebo Bystrci? (na přehradu spíš o víkendu)
M3 píše:
No a co si myslí cestující? Kde je ten póvl? Už tady měl být. Však já jsem tady pro něho... (tohoto jsem byl osobně svědkem a bylo mně to docela líto, protože lidi ani v nejmenším netuší, co tato práce obnáší).

Smůla je v tom, že si čekající cestující myslí, že za zpoždění může vždy řidič a neuvažuje o tom, že třeba vypadl proud, někde je nehoda, zácpa atd. Kdyby existoval způsob, jak oznámit zpoždění a jeho důvod, tak by lidi tak nervózní možná nebyli.
M3 píše:
Já nechápu lidi, co dobíhají.

Lidé pořád někam spěchají (i to dobíhání tramvají, což taky nechápu; nespěchají náhodou proto, aby si v cíli mohli postavit na kafe a dát nohy na stůl?) a představa, že "stráví na zastávce celou věčnost" je děsí. Že přitom denně ztratí spoustu času konáním zbytečných věcí si ale vůbec neuvědomují.
M3 píše:
Tato debata asi nemá smysl - oba se na to díváme z jiného pohledu.

To je ale naprosto v pořádku, jinak by to přece nebyla debata! Pouze při konfrontaci názorů se dosáhne nějakého pokroku! (a vzájemného porozumění: chce to trochu se vcítit do potřeb a starostí druhých lidí; skvělá kniha: Covey, Stephen R.: 7 návyků vůdčích osobností, nakladatelství Pragma - "napřed se snaž pochopit a teprve potom chtěj být pochopen", myslím, že by si ji měli přečíst všichni, co pracují ve služ-bách, od uklízečky po ředitele)

9986
15 led 2005 23:41
no, já si myslím, že to je o lidech, ne o vzdělání...nic proti nikomu, ale stejný ****** můžu být já stejně jako vysoce vzdělaný člověk s vysokou školou nebo obyčejný zedník na stavbě

(sorry za OT)

3725
28 úno 2006 19:00
ds si prostě myslí,že když má vysokou školu,tak může urážet ostatní,co ji nemají.Třeba i LADA má právo na svůj názor!

Lada: sorry, ale nemám zájem o tvůj odborný výklad na téma proč je připojení obcí k Brnu výhodné. Naopak pokud bys měl zájem o přednášku na téma účetnictví a rozpočty obcí, mohu ti to objasnit, neboť jsem toto na vysoké škole studoval.
A mimochodem, pokud máte někdo pocit, že vaše práce je tak náročná, že v ní nejste schopnit plnit své povinnosti, běžte dělat něco jiného. To se netýká jen řidičů. Tady to typicky české skuhrání už mi leze krkem
Naopak bych buzeroval ridice, at se nauci tarif a kontroluji jizdenky poradne.

Tady jsou příklady tvých arogantních příspěvků.Myslím,že typicky české je právě to,že když si někdo udělá vysokou školu(...)a dostane se do kanceláře(...),stane se z něj arogantní elita!Jak to nakonec vidíme na úřadech,o politice vůbec nemluvě...

9986
15 led 2005 23:41
a co třeba trojče, první vůz narvanej, vlek poloprázdnej a v céčku plno volných míst na sezení...

1111
05 čer 2005 13:18
A ještě jedna věc, co nemůžu překousnout je dobíhání prostředků MHD. Já nechápu lidi, co dobíhají. Než bych udělal pár rychlých kroků, tak si radši těch 5 minut (mnohdy ani ne) počkám. Neříkám, kdyby to jelo za hodinu, ale v intervalu, který je tady? Je ale zajímavé, že v neděli ráno, když to jezdí po 20 minutách nikdo nedobíhá a všichni čekají, ale ve všední den, kdy je interval 4 minuty by se lidi přerazili, jak strašně spěchají. Jsem toho názoru, že na prostředek MHD se čeká. To stejné - jedou dvě např. tramvaje na stejné lince za sebou - první má zpoždění, je narvaná po střechu a druhá jede poloprázdná. A i když zastaví za sebou na zastávce, tak do té poloprázdné jde několik málo lidí, ale do té narvané většina. Asi mají rádi pobyt v tlačenici, protože jinak si to nedovedu vysvětlit. Tady je jasná ukázka demence spousty lidí. A protože ze zásady nedobíhám, nejsem ani nas*anej, když mně tram, a-bus, t-bus ujede.

6349
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Zlaťák píše:
nebylo to třeba tím, že dobře neviděla ven a když to řekla slušně, tak na ní všichni sr*li?
Vidět ven stejně nemohla, protože tam měla záclonku přes celý dveře (s 10 cm škvírou). A slušně to neřekla vůbec.

1111
Ad Miky: Že Ti nadávala, že stojíš na schodech - tak proč lezeš předníma dveřima? To je taky jedna z nemocí cestujících - a už se to zdaleka netýká jen důchodců. Vůz přijede na zastávku a oteře 6 dveří, ale vždy nejdéle trvá, než lidé vystoupí a nastoupí předními dveřmi. U předních dveří stojí šmatlavej důchodce a za ním mladí lidé, kteří čekají, až se dotyčný vydrápe nahoru, potom nastupují za ním, cvikají si lístky, snaží se tomuto důchodci vyhnout... A zdržují. Přitom ostatní dveře jsou už dávno volné. Zkuste to chvíli pozorovat a určitě mně dáte za pravdu. Navíc u předních dveří je narváno, že se nedá pohnout a v prostřed vozu je volno.

ds: Řidič: Póvle, buď rád, že ti vůbec něco jede, taky můžeš chodit pěšky...
No a co si myslí cestující? Kde je ten póvl? Už tady měl být. Však já jsem tady pro něho... (tohoto jsem byl osobně svědkem a bylo mně to docela líto, protože lidi ani v nejmenším netuší, co tato práce obnáší).
Tato debata asi nemá smysl - oba se na to díváme z jiného pohledu. Ale jde o to, že kdo si tuto práci vyzkoušel, tak svůj názor na zákazníky a cestující veřejnost okamžitě změnil. Tímto považuji tuto debatu za uzavřenou.

1710
22 led 2006 12:56
Brno
Já si myslím, že lidi se chovají jak hovada. Když to kolikrát vidím....
Třeba jedu v zácpě starou karosou a řidičovi to občas poskakuje. A vždycky se najde nějaký debil, který začne řvát "Jak ten čurák řídí,..." A´t si to jde zkusit. Furt třeba řadit,.... autobus kolikrát šrot. A třeba i ten řidič zrovna začíná a teprve si zvyká a učí se. To stejné, když se lidi narvou do busu, že uprostřed je volno, ale na schodech a na předním okně se všichni lepí. Moc dobře se musí jezdit, když pořádně ani nevidí ven, do toho mu třeba nějakej chytrák ještě zaparkuje na zastávce v zálivu,....

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
Mně to nevadí, stačí mi jedna negativní zkušenost s řidiči MHD, abych měsíc jezdil autem :-)
Problém je v tom, že oba naše přístupy ukazují propast mezi řidiči a cestujícími.
Cestující říká: Chovej se ke mně jako k zákazníkovi a když to neumíš,
běž jezdit s náklaďákem
Řidič: Póvle, buď rád, že ti vůbec něco jede, taky můžeš chodit pěšky...

Ve své současné práci naštěstí s lidmi problémy nemám. Dokud jsem ale během studií pracoval na pozicích typu doručování tisku, práce na pokladně atd., mé zkušenosti byly podobné, spousta lidí jsou hulváti. Bohužel to člověk musí přetrpět a nesmí si to vybíjet na ostatních, kteří za to nemůžou. Jinak tahle debata už je vážně trochu offtopic...

Takže na závěr, neměl jsem v úmyslu žádného řidiče urazit, překvapuje mě jen jak prudce reagujete na jakoukoliv zmínku o řidičích. DOkázal bych snadno pochopit argument, že při kontrole jízdenek řidič do puntíku neplní své povinnosti, protože by to zpomalovalo dopravu. Ale argument typu "cestující jsou hovada, a proto po mně nic nechtějte" nikam nevede.

1710
Brno
Miky píše:
Přesně tak. Včera jsem jel jedenáctkou a řidička hnusně nadávala každému, kdo si jen dovolil stát na schodech. I mě. Přitom jsem nahoru nemohl, protože tam byli nacpaní lidi, že...

nebylo to třeba tím, že dobře neviděla ven a když to řekla slušně, tak na ní všichni sr*li?

1710
Brno
M3 píše:
ds: A jsem zase u toho - jak píšeš, když řidiči vadí vozit lidi, ať jde jezdit s náklaďákem. To by jsi taky za chvilku mohl chodit pěšky. Problém je v tom, že k tomu, aby byl dotyčný řidič nasr***j stačí obvykle potkat jednoho průměrného vysír*la a je to hotový. Člověk to v sobě dusí a potom opravdu stačí málo, aby ten ventil povolil. A když nemáš nikde zastání - zákon padajícího ho*na, tak se nemůžeš divit, že situace vypadá tak, jak vypadá. A člověka, který Ti otráví celej den potkáš při každé službě. Neříkej, že tam, kde děláš to je stejné. Opravdu jsem s lidmi pracoval, ale tohle jsem nikde nikdy nezažil.

Přesně tak. Jenže to je tak všude. např. moje brigáda v blbým obchoďáku. Lidi tam na mě byli sprostí každej den a držkovali, že mám držet hubu a dělat a jestli se mně to nelíbí, ať to nedělám a... jenže bez těch prodavačů,... by se ani nenajedli.

6349
Brno - Kohoutovice
ds píše:
M3: Budeš se divit, ale jsem zaměstnán na plný úvazek. Zaměstnavatel po mně také chce, abych plnil do puntíku své povinnosti bez ohledu na to, kdo mě ten den rozčílil nebo ne. Já se k řidiči chovám vždy s úctou, protože si uvědomuji jeho odpovědnost. Bohužel odpovědí je často sprostý a arogantní přístup některých řidičů vůči cestujícím.
Rozhodně nechci po řidiči, aby mi vařil kávu a čistil boty, ale očekávám, že si na mně nebude vybíjet zlost. Pokud řidičům autobusů tak vadí cestující, proč nejdou jezdit s náklaďákem? Řidiči jsou přece potřeba všude.
Přesně tak. Včera jsem jel jedenáctkou a řidička hnusně nadávala každému, kdo si jen dovolil stát na schodech. I mě. Přitom jsem nahoru nemohl, protože tam byli nacpaní lidi, že...

1111
ds: A jsem zase u toho - jak píšeš, když řidiči vadí vozit lidi, ať jde jezdit s náklaďákem. To by jsi taky za chvilku mohl chodit pěšky. Problém je v tom, že k tomu, aby byl dotyčný řidič nasr***j stačí obvykle potkat jednoho průměrného vysír*la a je to hotový. Člověk to v sobě dusí a potom opravdu stačí málo, aby ten ventil povolil. A když nemáš nikde zastání - zákon padajícího ho*na, tak se nemůžeš divit, že situace vypadá tak, jak vypadá. A člověka, který Ti otráví celej den potkáš při každé službě. Neříkej, že tam, kde děláš to je stejné. Opravdu jsem s lidmi pracoval, ale tohle jsem nikde nikdy nezažil.

3221
blekfild
M3: Budeš se divit, ale jsem zaměstnán na plný úvazek. Zaměstnavatel po mně také chce, abych plnil do puntíku své povinnosti bez ohledu na to, kdo mě ten den rozčílil nebo ne. Já se k řidiči chovám vždy s úctou, protože si uvědomuji jeho odpovědnost. Bohužel odpovědí je často sprostý a arogantní přístup některých řidičů vůči cestujícím.
Rozhodně nechci po řidiči, aby mi vařil kávu a čistil boty, ale očekávám, že si na mně nebude vybíjet zlost. Pokud řidičům autobusů tak vadí cestující, proč nejdou jezdit s náklaďákem? Řidiči jsou přece potřeba všude.

1111
ds: Nedá mně, abych nereagoval na poslední dvě věty: Jen takový dotaz - Ty osobně jsi se už do pracovního procesu zapojil? Podle toho, co občas čtu, tak ještě ne. Není to o skuhrání, ale o vzájemném přístupu lidí. A je to práce s lidmi (já jsem pracoval s lidmi vždy, ale to, co jsem zažíval u MHD se nedá s ničím srovnat - spousta lidí se chová jako hovada - doslova. Slušnost je slovo, které vidím v MHD málokdy. Spíš arogance, nadřazenost, kdy Ti cestující dávají jasně najevo, že seš póvl, protože děláš šoféra). Navíc, když vidíš, jak se s Tvými připomínkami nakládá, jak na to reagují nadřízení, tak by Ti bylo (pokud nejsi splachovací, nebo blázen) na blití. Takže se nediv, že se spousta šoférů chová tak, jak se chová. Vše souvisí se vším. Ty máš patrně představu o řidiči, který si do puntíku plní své povinnosti a mohl by ještě cestujícím čistit boty a vařit kávu-ne? Stejnou představu má i vedení DP, ale podmínky a hlavně celkový přístup tomu neodpovídá, takže se to v brzké době určitě nezmění.

3221
blekfild
LADA píše:
Milý ds jde o to ze spostu lidi slysi na to jestli tam jezdí DPMB nebo TOURBUS.Ja osobne bydlím v Bílovicich a můzu ti ze 90 procent Bílovcaku autobusem pred zavedením a-75 nejezdilo.Ted je to o uplne necim jinym spostu lidi dava prednost pred vlakem a-75 nejen ze to ma bliz domu ale ze se casto stava ze vlaky mívají zpozdeni atd.Dale do bílovic zacaly jezdit hojne turiste take z duvodu ze jsem jezdí mhd.
Ja osobne si myslím ze na a-71 by se 1 kloub na trhace hodil ale to jse ukaze provozem dale musis vzit to ze vlaky jezdí a budou jezdit v sedle Z kurimy XX:53 a busy XX:27 takze i sedle by se mozna kloub hodil.Kurim je pomerne dost velka.

Jo v cele CR je to sice bezne ale za jinych podmínek a to tech ze kazdy cestujici jsi musi koupit jizdenku na tu vzdalenost kterou jede tzv zaplati kilometry.V takových systemech jako je IDS je naspup predními dvermi alespon u linek 1-99 v mimo brnenských zonach uplný nesmysl presne jak psal pepola tak to probýhá a v Brne mimo a-48 stejne kompletní sortimet ridic neprodava jen na 40min za 15 Kc.Nevím proc mi jak pitomci ukazuje a prijedem do obran a tam stejne 90% tech pubertaku jede na cerno.Jinak se da casový tarif krasne obejit a ti co jedzí na cerno stejne jezdit budou nekdo holt jako ja si tu salinkartu koupi a jezdi s klidnim svedomým.Nejlepsí by bylo udelat víc revizozu do celeho ids a nastup vsemi dvermi a vydelalo by se vic.
Jinak jak pises ze bys buzeroval ridice tak si tu praci zkus a uz to z huby nevypustis.ŘIDIC JE OD SLOVA ŘÍDIT A NÉ KONTROLOVAT JÍZDENKY.NA TO JE TADY REVIZOR.Nehlede k tomu ze dejme tomu ses tam jako ridic pohadas s nejakým cestujicim kvůli jizdence budes ##MLUVÍM SPROSTĚ## a nervozni a nedej boze spusobís nejakou nehodu.

Linka 35 plný souhlas.

Velmi by me zajimalo naco obce doplatily ze se pripojily k brnu.Spis na to doplaceji ty obce ktere meli nabidku a neripojily se jedinou nevyhodu by to melo pro mistni spravy nekterych obcich kde si v uplnem klidu nektereri lidi namazaly poradne kapsu ale to tady resit nebudu a ti normalni lidi na to akorat doplatily.Jestli budes mit zajem tak ti tady tu problamatiku priblizim na ICQ.

Jinak jak jsem psal do obcí kam zajizdi mhd 1-99 mimo te 48 kompletní sortimet není a ČSAD ktere ma uz zavedené pokladny by je urcite nerusilo.Nejlepsi by bylo kdyby linky 1-99 mely nastup vsemi dvermi vsude at je to zona 100 nebo 310.U regionalních linek je mozna lepsi nastup predními skrz to je tam jezdí linkové autobusy s 2 dvermi ktere jsou jeste ke vsemu uzke,takze si dokazu predstavyt ze predem by nenastupoval nikdo a zadem vsichni coz by provoz akorat zpomalilo.

To je zme strany vse všechny přítomne zdravím LADA sorry za oftopic

Lada: sorry, ale nemám zájem o tvůj odborný výklad na téma proč je připojení obcí k Brnu výhodné. Naopak pokud bys měl zájem o přednášku na téma účetnictví a rozpočty obcí, mohu ti to objasnit, neboť jsem toto na vysoké škole studoval. Důvody navíc nejsou jen ekonomické, ale i politické, přičemž dostupnost MHD má v tomto rozhodování zcela marginální význam.
Pokud je řidič od slova řídit a nemá kontrolovat jízdenky, neměli by se tedy vrátit průvodčí? Řidiči venkovských autobusů mohou vydávat jízdenky, tak nevidím důvod proč by nemohli i kontrolovat. Dokážu pochopit, že mávnou rukou nad složitě vytvořenou kombinovanou jízdenkou, ale přivítal bych, kdyby si řidič venkovského busu někdy i obyčejnou jízdenku aspoň prohlédl a ne jen kývnul hlavou už od dveří. Není divu, že pak někteří cestující podvádějí.
A mimochodem, pokud máte někdo pocit, že vaše práce je tak náročná, že v ní nejste schopnit plnit své povinnosti, běžte dělat něco jiného. To se netýká jen řidičů. Tady to typicky české skuhrání už mi leze krkem :evil:

947
14 říj 2004 16:45
Úsuší
chat-maniac píše:
Jo tak to máš echt pravdu, mě lidi mávají čímsi před ksichtem když kolem mě proletí jako namydlená střela a ani nevím, jestli to je jízdenka nebo předplacený kupón. Naučili se to a jenom čímsi kolem mě mávnou. A na druhou stranu, kontrolovat a přemýšlet o každé jízdence u deseti lidí po sobě na každé zastávce, tak tam asi zestárnu. Bohužel :-( Sám si říkám kolik z těch mi ukázalo týden starou jízdenku. A bůhví, jestli vůbec z té zóny. Nemí to lehký, ale zase na druhou stranu, ještě jsem nevezl revizora nebo kontrolu IDS JMK mimo zóny 100 a 101. Jenom jednou asi úplným omylem jsem jel vlakem před rokem do Brna a nastoupili někde v Brně kontrolóři JMK, nic naplat, ale po kontrole průvodčí šli 10 minut po ní a znova ukazovat jízdenky, 5 minut před Hlavasem. Trapas prostě. Ať to zabalí.

No ja jsem potkal asi dvakrat za ty 3 roky revizora v Bílovicích co tam jezdí mhd.Kontrolora IDS jsem nikdy nevidel a myslím že by nemeli kontrolovat ridice ale cestujici.

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
[quote="Kapusta"][/quote]
Ad. zastávka Pod nemocnicí: Já ti nevím, ale pokaždé když jedu linku 50 nebo 69, tak tato zastávka je úplně mrtvá a zase tam nenastupuje tolik lidí, aby to stálo za zájem :-/

Moderátor
7587
Brno
mauricio píše:
no, já bych taky chtěl, aby mi po Rybnické jezdil autobus na Kamenný vrch, že, abych na poštu nemusel pěšky... :lol:
(ráno jeden spoj tuším a-x37 jede na kameňák jakožto školní spoj, občas s ním jedu)

a aby to zase nebylo tak OT, tak by mi někdo mohl říct, co to je za spoj a kam pak dál jede? Stojí u zastávky Lesní jako a-x35 směr kameňák, z Lesní jede nějak +- 7:30

Je to služba nějaký trhačky tuším, má to jako předkolo před nějakým přejezdem. Ale už si to nepamatuju, vždycky vyčkává u bývalé budky VB pod kopcem :-)

Moderátor
7587
Brno
pepola píše:
... mnohdy je řidič rád,že mu cestující vůbec "něco" ukáže!!!

Jo tak to máš echt pravdu, mě lidi mávají čímsi před ksichtem když kolem mě proletí jako namydlená střela a ani nevím, jestli to je jízdenka nebo předplacený kupón. Naučili se to a jenom čímsi kolem mě mávnou. A na druhou stranu, kontrolovat a přemýšlet o každé jízdence u deseti lidí po sobě na každé zastávce, tak tam asi zestárnu. Bohužel :-( Sám si říkám kolik z těch mi ukázalo týden starou jízdenku. A bůhví, jestli vůbec z té zóny. Nemí to lehký, ale zase na druhou stranu, ještě jsem nevezl revizora nebo kontrolu IDS JMK mimo zóny 100 a 101. Jenom jednou asi úplným omylem jsem jel vlakem před rokem do Brna a nastoupili někde v Brně kontrolóři JMK, nic naplat, ale po kontrole průvodčí šli 10 minut po ní a znova ukazovat jízdenky, 5 minut před Hlavasem. Trapas prostě. Ať to zabalí.

9306
10 čer 2004 11:19
Tusim tam byla provedena studie proveditelnosti a byl podan navrh na projektovou dokumentaci. Kde to skoncilo ..

483
22 srp 2006 12:35
Bohunice
kuba píše:
Kdy má být uzavřená Česká?

V rádiu (ČRo Brno) jsem slyšel, že letos v létě.
Pavel píše:
Navíc lidé, kteří nastupují na zastávce Pod nemocnicí, lépe využijí t-25.

Máš u mě bod :-) (u sestry a mámy taky :wink:) Ale stejně tam asi nejvíc jezdí žáci z blízké ZŠ.
Pavel píše:
Navíc má na místě dnešních autobazarů vyrůst kulturní a zábavní centrum (někde jsem zase četl, že je tam bude nějaký výzkumný areál) a je plánováno, že dojde k podkopání ulice Jihlavské.

Jo, na to čekáme už celou věčnost...:pray:
tr píše:
...podle mne by bylo nejlepsi (byt nejdrazsi) protahnout od vyhybny u krematoria zadem za nemocnici k novemu kampusu a na okraj Noveho Liskovce tramvaj...

Mě by se to taky líbilo (komu ostatně ne, že?). Máma říkala, že před lety na toto téma vedla s kýmsi kompetentním rozhovor a prý nějaká studie vypracována byla.
tr píše:
Mista je tam na to dost a zas tak draha stavba by to nebyla.

Místa: no ani ti nevím, mají tam teď něco rozestavěno a za Kauflandem je už taky těsno. Nevypadá to, že by v budoucnu za nemocnicí počítali s tramvají :-(

1093
09 lis 2006 18:16
Co se týče ukončení linek 25,29 na Osové, tak nesouhlasím, aby byla na Osové ukončena t-29. Jelikož relativně pravidelně cetuji t-29 na Osovou a dříve jsem využíval i t-25, tak si myslím, že po dokončení Pisárek bude t-29 v úseku Jírovcova-Čtvrtě nevytížená a v úseku Čtvrtě-Osová bude vozit vzduch. Uvědomte si, že v nyní t-29 plní role, které po zprůjezdnění Pisárek odpadnou a to: Osová-Kohoutovice; Osová-nemocnice a nemocnice-Čtvrtě (kvůli neexistujícímu spojení nemocnice s Mendlákem); Nový Lískovec->Čtvrtě (lidem se nechce čekat na x35, tak jedou na Čtvrtě, kde jim jede více linek).
Je sice pravda, že existuje efektivnější spojení Osová-Mendlák, ale linka 25 byla z Osové docela solidně vytížená. Protože ti lidé nevystupují na Mendláku, ale jedou dál (i když ve výsledku o nějakou minutu déle, ale bez přestupu). Navíc lidé, kteří nastupují na zastávce Pod nemocnicí, lépe využijí t-25. Navíc má na místě dnešních autobazarů vyrůst kulturní a zábavní centrum (někde jsem zase četl, že je tam bude nějaký výzkumný areál) a je plánováno, že dojde k podkopání ulice Jihlavské.
Podle mě by bylo nejefektivnější řešení ukončit t-29 na Jírovcově a u Anthroposu vybudovat přestupní terminál. Také by bylo zajímavé, kdyby ve špičkách t-29 plnila roli t-35 a jela by na Mendlák. Ale to je nereálné, protože by řidiči nemohli mít přestávky, navíc je nedostatek trolejbusů - jen jsem se zasnil :lol:

Co se týká budované smyčky u nemocnice, tak také předpokládám že bude naproti vchodu do nemocnice a i tento obrázek tomu nasvědčuje http://www.volweb.cz/bovis/ovs.htm

6349
Brno - Kohoutovice
Jojo, je to 73/37 a jede z Lesní na Kameňák mám pocit 7:33 či tak něco... bývá předtím odstavenej před Pisáreckou sm. navrch :-)

873
07 čer 2006 12:14
Brno
mauricio píše:
no, já bych taky chtěl, aby mi po Rybnické jezdil autobus na Kamenný vrch, že, abych na poštu nemusel pěšky... :lol:
(ráno jeden spoj tuším a-x37 jede na kameňák jakožto školní spoj, občas s ním jedu)

a aby to zase nebylo tak OT, tak by mi někdo mohl říct, co to je za spoj a kam pak dál jede? Stojí u zastávky Lesní jako a-x35 směr kameňák, z Lesní jede nějak +- 7:30

Ten spoj jede jako školní linka x35 na Kamenný vrch a z Kameňáků jede zpět režijně na linku x37.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 255  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata