Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 174 z 255    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 255  Další

Co bude dřív ?
kloubové šráky 45%  45%  [ 81 ]
tramvajová trať ke kampusu 34%  34%  [ 62 ]
metro 17%  17%  [ 30 ]
odsunuté nádraží 4%  4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 180
Autor Zpráva
9986
15 led 2005 23:41
a k čemu výlukové linky? Podle mě je nejlepší všechno zrušit a chodit pěšky

2109
20 zář 2006 19:51
manil: A k čemu je d-4 směr Černá Pole nebo Štefánka? Pro mě za mě teda d-13 by se otáčela na Maliňáku. A-x13 by pak navazovala na Konečnýho nám. na d-12 která by jela od úvrati na Žerotínově nám. směr Technické museum. Spojení Mendlák - Česká = x5..Všechno dává skoro smysl stačí si to jenom pořádně přečíst

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
ds: Ano, je to z ověřeného zdroje. Doufám akorát, že si to dobře pamatuju... Není to ale finální verze, možná se tam něco změní!

Hafan: Ty seš rozený plánovač... K čemu by byla dobrá linká 13 od nádraží dál? Nebo kde je spojení Mendlovo nám. -> Česká? Proč x13 na konečného náměstí? Proč x11 autobus?

2109
martas: Proč proboha rušit spojení Černých Polí, Lesné a Židenic s Bastrem? Myslím tím přímý spojení..Můj návrh:
d-3: Odklon z Moravskýho n. přes Rooseveltovu a po d-1
d-4: Obousměrnej odklon přes nádraží a Husovou
d-5: Obousměrnej odklon přes nám.Svobody a Hybešovu
d-6: Obousměrnej odklon přes nám.Svobody a Hybešovu
d-7: Obousměrnej odklon přes nám.Svobody a Renneskou (aby nebyla moc zatížena Hybešova + by taky posílila d-8)
d-11: Obousměrnej odklon přes nám.Svobody, a potom přes nádraží a Rooseveltovou z5 na Lesnou
d-12: Královo Pole, TM - Žerotínovo nám. (úvrať)
d-13: Julánov - Rooseveltova - Černá Pole Zemědělská

a-x5: Moravský nám. - Brandlova (Česká) - Šilingrovo nám. - Mendlovo n.- Poříčí
a-x11: Moravský nám. - Brandlova (Česká) - Grohova - Tábor - Vozovna Komín
a-x13: Hlavní nádraží - Brandlova (Česká) - Konečného nám.

162
27 lis 2006 20:25
martas píše:
muj navrh pri uzavirce ceske je: -v podstate je stejny jako mate vy jen par uprav:)))
3 st.osada-rasinova-masarykova-hlavni n.-julianov
11 lesna-rasinova-masarykova-hlavni n.-komarov
4 odklonem pres hlavni n., husovou
5 rozdelena na dve vetve a to st.ctvrt - malinovskeho nam. a st.liskovec - namesti miru
6,7 odklon rooseveltovou a hybesovou
12,13 mimo provoz
x12 grohova - kr.pole
x11 bystr - grohova
bus ND: grohova - moravske namesti a lidi budou mset jit pesky treba mezi linkou 5 komenskeho nam.-moravske nam.

tim padem se zachova spojeni veskerych dopravnich uzlu jako doted a interval v podstate taky a vyjde to aji na sichty mam to spocitany

162
muj navrh pri uzavirce ceske je:
3 st.osada-rasinova-masarykova-hlavni n.-julianov
11 lesna-rasinova-masarykova-hlavni n.-komarov
4 odklonem pres hlavni n., husovou
5 rozdelena na dve vetve a to st.ctvrt - malinovskeho nam. a st.liskovec - namesti miru
6,7 odklon rooseveltovou a hybesovou
12,13 mimo provoz
x12 grohova - kr.pole
x11 bystr - grohova
bus ND: grohova - moravske namesti a lidi budou mset jit pesky treba mezi linkou 5 komenskeho nam.-moravske nam.

tim padem se zachova spojeni veskerych dopravnich uzlu jako doted a interval v podstate taky a vyjde to aji na sichty mam to spocitany

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
manil: tady to linkové vední je definitivní z nějakého ověřeného zdroje?
Podle mě totiž existují jednodušší řešení:
d-4 by mohla být odkloněna Husovou a hotovo
5,6,7 přes Svoboďák, příp. Rooseveltovu
d-9 interval na polovinu
d-13 Juliánov - Pisárky - Bystrc Rakovecká (místo 11)

x-11, x-12 pendly Veveří - Komín a Veveří - Kr.Pole. , nejspíš obě v nějakém intervalu kolem 8-9 min. (6 je málo a 12 moc).

Pak bude ještě nutný bus z Moravského nám. na Poříčí.

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
vs: Bude to jednorázovka, jinak to snad ani nejde.
d-4 pojede Obřany-nádraží-svoboďák a pak myslím Černá Pole, Štef. čt nebo něco podobného
d-12 a d-13: Juliánov/Komárov-Nádraží-Komenského nám.-Masarykova Čtvrť
Mezi Českou a Kr. Polem/Komínem bude nějakej pendl s úvratí někde na Žerotiňáku.
d-6,(7) pojedou přes Svoboďák a nádraží
d-5 se možná bude otáčet na trojúhelníku před červeným kostelem

268
09 úno 2007 13:59
Brno
To jsem zvědav, jestli bude při té výluce na a-60 hlášeno ven na zastávku u nemocnice aspoň že vůz jede pouze do zastávky Netroufalky nebo tak něco... ne jak například při přestupu a-x29/t-29 :-? . Jinak v tom bude pro většinu normálních cestujících pěknej binec...

868
10 pro 2004 20:53
Brno
Nevíte jaký se budou letos o prázdninách konat velký výluky a hlavně jejich organizaci? Vím, že se má dělat Česká/Joštova, ale jestli se už ví etapy výluky nebo půjde o jednorázovou akci? Hlavně mě zajímají jak pojedou d-3,4,5,6,7,11,12 a 13?

2109
To takhle jezdí kolem 13.19 přez Osovou 079/07 nebo 079/09 jako služební jízda. Normálně v ní jezdí pár lidí, i normálně puberťáci a zastavuje to normálně na Osové. Lidi i pokračují směrem na Labskou. Ale nikdy sem nesebral odvahu a jít do něj nastoupit :lol:

9306
10 čer 2004 11:19
Tech tajnejch odjezdu je skoda. Pred casem mi takhle jezdila a78. Dalo se v ni poranu sednut. Pak z ni nekdo udelal pravidelnej spoj :(

1710
22 led 2006 12:56
Brno
Johnny5 píše:
A co to je za linku X, že bych se šel taky svézt? :-)

Bus AVION Avion Shopping Park > Úzká 0:40
Oma dřív jezdila "tajně" jen pro zaměstnance,.... , ale od podzimu je normálně tenhle čas odjezdu v jízdním řádu.

2109
martas: Tyto info patří jinam :wink:
http://www.forum.svetmhd.net/viewtopic.php?t=249

162
Včera okolo 19.30 hodin projizdela 31 u nadrazi pod viaduktem smer krenova a vjel ji pod kola cyklista. tomu se nic nestalo. na pul hodiny byl zastaven provoz trolejbusu v teto oblasti a nahrazen ND. 3023 byla nasledne odstavena v usti ulice krenove.

162
Včera večer měla problémy 3010 na lince 36. Ridic si nemohl hodit veksl na zadne vyhybce, takze na kazde krizovatce musel prekladat faje

302
14 úno 2007 21:02
BM, Černá Pole
Zlaťák píše:
No to, že vidí každý uprcnutí, to je jiná věc. To se mi taky nelíbí. Jen se prostě ptám, že mně příjde docela odvážný, když místo linky X v jízdním řádu jezdí ten bus jako s_l_u_ž_ebák. I když já se nedivím, byl by to za chvilku spoj bezdomovců.
A co to je za linku X, že bych se šel taky svézt? :-)

1710
Brno
M3 píše:
Jakou má navolenou aktuální linku, pokud vůz nejede v režimu "služba" dispečer nevidí. Vidí pouze aktuální kurz, který je zadaný v palubním počítači. Tzn. že pokud to bude např. kurz 001 10 a na palubním počítači se zadá např. linka 100, tak dispečer vidí na monitoru pouze to, že 10/1 jezdí, ale co má na tablech, to neví. Mimochodem ještě by mohl vědět, kolikrát se řidič podrbe na zadku a jaký má ten den trenky a už by to bylo všechno...

No to, že vidí každý uprcnutí, to je jiná věc. To se mi taky nelíbí. Jen se prostě ptám, že mně příjde docela odvážný, když místo linky X v jízdním řádu jezdí ten bus jako s_l_u_ž_ebák. I když já se nedivím, byl by to za chvilku spoj bezdomovců.

1111
05 čer 2005 13:18
Zlaťák píše:
Prostě, jestli jen vidí, jestli je bus ve správnou chvíli na správným místě (popřípadě odchylku, to je jasný) a nebo aj "za co je převlečenej"?

Jakou má navolenou aktuální linku, pokud vůz nejede v režimu "služba" dispečer nevidí. Vidí pouze aktuální kurz, který je zadaný v palubním počítači. Tzn. že pokud to bude např. kurz 001 10 a na palubním počítači se zadá např. linka 100, tak dispečer vidí na monitoru pouze to, že 10/1 jezdí, ale co má na tablech, to neví. Mimochodem ještě by mohl vědět, kolikrát se řidič podrbe na zadku a jaký má ten den trenky a už by to bylo všechno...

1710
Brno
Zlaťák píše:
No já to myslel, že jestli vidí kurz,... podle toho, co má řidič navoleno a nebo podle toho, jak to má dopředu zadáno v PC. . Jako, že ví, že ten autobus se má nacházet tam a tam a podle GPS se nachází tam a tam a nebo, jestli aj vidí, co má na cedulích,...

Prostě, jestli jen vidí, jestli je bus ve správnou chvíli na správným místě (popřípadě odchylku, to je jasný) a nebo aj "za co je převlečenej"?

1710
Brno
ds píše:
vidí polohu, kurz, ev.číslo a odchylku od jízdního řádu (odlišné barvy pro podjezd, zpoždění a přesný čas).

No já to myslel, že jestli vidí kurz,... podle toho, co má řidič navoleno a nebo podle toho, jak to má dopředu zadáno v PC. . Jako, že ví, že ten autobus se má nacházet tam a tam a podle GPS se nachází tam a tam a nebo, jestli aj vidí, co má na cedulích,...

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
vidí polohu, kurz, ev.číslo a odchylku od jízdního řádu (odlišné barvy pro podjezd, zpoždění a přesný čas).

1710
Brno
Mám dotaz? Co všechno vidí dispečéři před sebou na monitoru přes RIS? Vidí třeba aj, co má řidič navoleno na BUSE a nebo prostě jen aktuální polohu vozidla? Pravidelně jezdím busem, kterej je normálně v jízdním řádu a pravidelně jede jako služební nebo zvláštní jízda.
Už jsem aj zažil, že řidič nechtěl naložit jednoho méně přizpůsobivého občana a když jsem mu řekl, že ten spoj je od podzimu normálně v jízdním řádu, tak prej "##MLUVÍM SPROSTĚ##, to ho musíme vzít, to by byl průser".

302
14 úno 2007 21:02
BM, Černá Pole
ds píše:
Na hády se jezdilo ještě nějakou dobu po roce 95. Důvodem zrušení byla nesjízdnost silnice z Červeného písku v zimním období.
Řekl bych, že to bylo na podzim roku 1998.

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
ds píše:
Na Hády se jezdilo ještě nějakou dobu po roce 95. Důvodem zrušení byla nesjízdnost silnice z Červeného písku v zimním období.

A může to někomu chybět? Může to někdo postrádat?
Ale chápu, kdo by chtěl v zimě tento pruďák v provozuschopném stavu udržovat...
V současné době je obnova alespoň na letní provoz stejně k ničemu, už tak na Červený písek linka 64 zajíždí spíše z povinnosti, zatím jsem si moc nevšiml, že by tam nastupovalo mnoho lidí. To spíš dole na Podzimní.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 255  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata