Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 163 z 801    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 801  Další
Autor Zpráva

3991
25 led 2006 16:11
všudezdejší
vojtík - pěkná prasárna na těch Hlinkách. Ideálně to dělat v největším provozu, ne v noci, a hned celou ulic. Chvílemi tu vznikají pěkné kolony...

1291
19 lis 2010 14:53
Cocktown
Jo je to tak. Zhruba před týdnem jsem je tam viděl, jak to značili. A označovali to tím způsobem, že je u toho málem zajelo několik aut. biggrin

1161
06 kvě 2007 13:02
ČR
Pokud si chcete vyzkoušet slalom, tak si zajeďte na Hlinky. Nějakého technologa napadlo měnit víka od kanálů v celé délce ulice od Pisárek po Výstaviště v jeden den a projet tam je šílené. A ještě borec vztekle rozhazuje rukama, když se mu s 5320 plížím těsně okolo značky, protože se snažím vejít mezi značku a jejich blbě zaparkovanou dodávku...

315
01 dub 2007 14:10
stuřík píše:
Dnes jsem si všiml, že se na a43 (a asi i jinde) dělá průzkum vytíženosti (s pp na 90 %), což bych ohodnotil jako záslužný počin. Škoda jen, že študák, co to počítá, tak stojí až u zastávky Sadová, takže už do počtů nezahrnuje poměrně dost lidí, kteří cestují pouze po Högrovu... A pak nás bude DP přesvědčovat o tom, jak jezdí sanitky poloprázdný :-?. Ještě jsem nezažil jízdu bez nějaké vtipné poznámky od ostatních cestujících.

Nikdo z DP to nebyl. Předpokládám, že to byl nějaký průzkumník z BKOMu.

3099
29 srp 2009 19:30
Dnes jsem si všiml, že se na a43 (a asi i jinde) dělá průzkum vytíženosti (s pp na 90 %), což bych ohodnotil jako záslužný počin. Škoda jen, že študák, co to počítá, tak stojí až u zastávky Sadová, takže už do počtů nezahrnuje poměrně dost lidí, kteří cestují pouze po Högrovu... A pak nás bude DP přesvědčovat o tom, jak jezdí sanitky poloprázdný :-?. Ještě jsem nezažil jízdu bez nějaké vtipné poznámky od ostatních cestujících.

616
13 srp 2010 13:44
Jenda píše:
Na parkovišti u smyčky Jírovcova se objevily dvě unimo buňky....
A už se kope... Zde bude nejspíše budoucí nástupní zastávka Jírovcova.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

616
13 srp 2010 13:44
Na parkovišti u smyčky Jírovcova se objevily dvě unimo buňky. Tak soudím, že asi začíná přestavba smyčky trolejbusů. Uvidíme, zda se tam tedy bude něco dít. :)
Pokud něco zjistím, budu ihned informovat. biggrin

2487
19 dub 2009 12:06
Brno
Ano, táhli to přes maliňák, Rooseveltovou do maštale biggrin

Moje fotogalerie s dopravní tématikou.

7408
27 úno 2010 07:40
Doufám, že kolem divadla...

2994
09 zář 2009 20:14
1920 prave odtahovana kačenou 1708 z Lesne

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
goldfinger píše:
Bylo by fajn, kdyby se aspoň pro NAD zprůjezdnila MH od DN na Příkop. Jestli jsou už hotové sítě, tak obnova komunikace tak dlouho netrvá. A s poslední vrstvou se dá počkat až na finále.

Nechal bych to jak to je. Jakmile někam pustíš NAD, hned se ti tam budou s*rát IGK a pak tam musíš kontrolovat a pokutovat a čekat, že místo se může stát i neprůjezdným...

6991
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Miky: jak nečekané, bo se tu pracuje (bohužel) velmi ležérně. :-?

Prznitel češšššššštiny

Prznitel češšššššštiny
1977
07 dub 2006 09:03
Bylo by fajn, kdyby se aspoň pro NAD zprůjezdnila MH od DN na Příkop. Jestli jsou už hotové sítě, tak obnova komunikace tak dlouho netrvá. A s poslední vrstvou se dá počkat až na finále.

1161
06 kvě 2007 13:02
ČR
Lipová - u vrátnice vykolejení 1039. Více nevím.

6627
21 pro 2005 17:01
Oproti tomu by ale výluka na Milady Horákové možná mohla skončit dřív.

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Výluka na Vaňkově náměstí byla v tichosti prodloužena do 17. 11.

2994
09 zář 2009 20:14
Ani ve smyčce Přístaviště nebyl vyvěšen JŘ linky X nebo nějaké info o výluce, no mini ELPy na trati z Bystrce byly pro jistotu radši vypnuty nebo se jen hájili nápisem ZKUŠEBNÍ PROVOZ (zrovna na Stránského, kde má ten ELP asi největší potenciál)

6991
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Výluka na Cejlu: přestupoval jsem na Maliňáku z ax-2 na d-4 a neviděl jsem žádné info o výluce, ani výlukové JŘ. Byť to bylo jen krátkodobé, nějaké informace by se hodily. Teď už je to samozřejmě jedno, ale tohle se DP nepovedlo. :-k

632
14 úno 2005 15:12
Bystrc
Yakuzza: Pravděpodobně se autobusy z NAD x12 po skončení výluky v Komárově využily na NAD x6 při večerní výluce v centru

1363
06 zář 2010 15:29
Brno - Masarykova čtvrť
Mohu se zeptat, proč má výluková linka x6 kurzy 0125x?
(Aspoň teď večer, nevím, jestli i přes den.)

2487
19 dub 2009 12:06
Brno
Duš: A další vážnější bouchanec byl u Maloměřického mostu. Zásahovali tam hasiči, záchranka a kdo ví co ještě.

Moje fotogalerie s dopravní tématikou.

771
12 bře 2009 21:57
kousek od Tasy
Jura píše:
Teđ opět dispečink hlásil do vozů a to že se v těch kolonach stala nějaká vážná nehoda.

prvně se stala vážná nehoda v tubusu Husovického tunelu, pak tam někde bouchla ta voda a potom se to začlo sukovat v kolonách ...

2663
13 črc 2009 13:42
Dispečink to hlásil do vozů..

Moderátor
6181
11 dub 2010 15:05
Juliánov
Podle webu DPMB došlo na Tomkáči k havárii vodovodního řadu. Uzavřený je i Husovický tunel.

"fejsbůk" BMHD.cz

Zabanovaný
3619
26 srp 2007 15:26
Brno
Po tom, co provedli úpravu, tak jsem potřeboval přejít od obchodního centra přejít na ulici Rokycanovu. Docházím na přechod tramvaje, svítí zelený panáček, dojdu na 5 m k přechodu, rozsvítí se červený panáček, podívám se vlevo, přijíždí tramvaj, ale zastavuje u návěstidla, podívám se vpřed, rozsvítil se zelený panáček na přechodu přes silnici. Podívám se vpravo, dojíždí tramvaj a zastavuje na signál stát. Otočím hlavu opět vpřed, kde právě se rozsvítil červený panáček přes silnici. Po několika vteřinách svítí zelený panáček na přechodu přes tramvaj. Přejdu a popojdu k silnici, po nějaké sekundě mi za zády projedou 3 tramvaje (2 od SO, 1 na SO), ale na přechodu přes silnici svítí červený panáček. Nevím, zda to tak funguje stále, ale cca před měsícem a něco to pořádně rozdrbali

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20005 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 801  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata