Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 154 z 255    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 255  Další

Co bude dřív ?
kloubové šráky 45%  45%  [ 81 ]
tramvajová trať ke kampusu 34%  34%  [ 62 ]
metro 17%  17%  [ 30 ]
odsunuté nádraží 4%  4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 180
Autor Zpráva

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
a to jsem po nich chtěl jenom dvě nášivky DPMB, abych si to mohl dát na triko, který sem si koupil. A prej že to nejde že je dostávají na počet k bundám....

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Zeptej se manila, jak dokázal, že místo košile dostal tryko.

655
05 zář 2007 11:06
Brno
Co se týče fasování, tak je to opravdu děs, ale já když jsem fasoval prvně, tak jsem se s babama ve výstrojáku domluvil, že na mě namají prostě velikost košil s dlouhým rukávem a tak jsem dostal 4 kusy s krátkým. No a to samý jsem udělal i se svetrem a dostal jsem vestu, na kterou kupodivu nováček tehdy neměl nárok. Něco by se asi změnit mělo, ale donutit někoho nad tím aspoň přemýšlet je asi nadlidský výkon. :roll:

Moderátor
7587
Brno
Jako mě je to jedno, i kdyby kraťasy nebyly, koupím si svoje a může mi někdo něco říct. Jestli by měl někdo problém, hodím po něm desky a řeknu mu kde vůz stojí. Určitě to zvládne, když bych to mohl zvládat i já. Sedět v tom vedru v kalhotech je na kolaps.

A teď pro kluky řidiče: myslíte, že můžeme nějak kohokoliv donutit, aby se změnil systém fasování a aspoň pro ty nováčky se dávaly 4 košile????

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Paní Pohanová dozajisté tramvají jela, ale určitě jen jako cestující. Jinak co se týče košil: Jedna služba v létě = jedna košile. Jedna trhačka v létě = 2 košile a mezi tím srcha. Je to opravdu humus. Opravdu bych nechtěl vedle sebe sedět v dopravním prostředku když jedu domů z práce. A k vyřazování kratasů, je pouze jedno řešení, nafasovat si zásobu, protože se budou moct nosit, kdo má at nosí, ale další nebudou.

34
16 zář 2007 22:41
chat-maniac píše:
A korunu tomu všemu nasadí ta kancelářská královna Pohanová, která prohlásí před novinářema, že "VŠECHNY VOZY DPMB JSOU PLNĚ KLIMATIZOVANÉ" a "ŘIDIČI JSOU NA VEDRA CVIČENÍ".

Hanka Pohanová je velmi příjemná pani a má velký přehled :lol: naposled jsem s ní měl tu čest, když sáhlodlouze vysvětlovala, že tramvaje budou jezdit nižší rychlostí kvůli možnému kroucení kolejnic z horka, ale že na jízdním řádu a intervalech se to nijak neprojeví, neboť řidiči vše doženou zkrácením pauzy na konečné :lol: tak mě někdy napadlo, jestlí paní Hanka jela vůbec někdy tramvají??

2824
01 úno 2006 10:39
Bohuzel s tebou musim souhlasit , je to tak, ja mam kosil sice vice-letnich ale po trech letech se to da nastradat,jinak to ze jich mam vic je tim ze mi je fasuje kommplic na nocnich, proste mam jeho ale mou velikost, on v noci tolik nepropoti jako ja, tak to je aspon plus pro me, ale v lete je u me bezne ze mi kosile vydrzi jen pul trhacky a na odpoledne si musim vzit cistou, kdyz sem zacinal pred tremi lety, tak s dvemi kosilemi to byl opravdu velky problem...

osvezovaci jednotky v busech sou vetsinou na nic, jak se vuz rozjede a jede vic jak 20km/h nema zadny ucinek, jako by tam nebyla a ani nefouka...

Moderátor
7587
Brno
Já sem taky pro upravenost, sami víte jak chodím do práce že.
Ale to, že nám podnik vychází vstříc vším možným, i nemožným, už je další.
Jako nováček jsem nafasoval na celý rok (do dalšího nároku na fasování za přidělené body v poměru k odpracovaným hodinám) celé DVĚ košile s krátkým rukávem, dvě s dlouhým (na léto jako stvořené), dvoje teplý kalhoty a jedny lehčí, polobotky, kravatu, svetr, bundu s oddělávací podešívkou a nějaký prkotiny (rukavice, brýle...).
To, že se v kalendáři nachází i období, kterému se říká léto, a nečekaně bývá teplo, nefasují se ŽÁDNÉ kraťasy, jenom DVĚ košile s krátkým (ty propotím běhěm dvou dnů a zkuste donutit ženský doma aby praly několikrát do týdna dvě košile dokola (co si vemu mezi tím???) ). A co jsem slyšel (nepodložené) plánuje se vyřazení kraťasů ze sortimentu oděváku. Co na to říct.
Někdo namítne, když máš málo hadrů, zajdi na oděvní a dokup si za peníze. I to jde! Ale ty ceny jsou podobný, jako v butiku třeba ve Špalíčku, a kvalita materiálu je humus.
Takže si chlapy na sebe berou cokoliv, co je nějak podobný modré. A někteří ani to ne. A tím už je zasazeno na krásnou anarchii. První rok je velice těžký, pak se nafasuje co je potřeba a už je to o trochu lepší.
Ale i přes to všechno, to nějak jde udělat, aby šofec vypadal slušně, viz. já.
Ale když je venku 40 a v buse takových 60, vylezu ven, vyždímu košili, sednu si na tu propocenou sedačku a jedu dál. Pak v těch hadrech ještě musím jet po střídání přes město domů mezi lidma.... To musí být pro ně zážitek stát za mnou :sick:

A korunu tomu všemu nasadí ta kancelářská královna Pohanová, která prohlásí před novinářema, že "VŠECHNY VOZY DPMB JSOU PLNĚ KLIMATIZOVANÉ" a "ŘIDIČI JSOU NA VEDRA CVIČENÍ".
Něco, co se velici blíží klimatizaci, má jenom pár vozů (1 tbus, několik šalin, žádnej bus), to ostaní je pouze osvěžovač, kterej v hodně případech už moc neslouží. A chci vidět ty cviky, který se provádí při zvykání si na vedro. Děkujeme

6620
21 pro 2005 17:01
Zlaťák: Taky jsem takovýho řidiče potkal o minulých prázdninách na výlukové lince P53 (Dobrovského - Palačák). Vzhledem k tomu, že ale nepřišel moc do styku s cestujícíma (já a Miky jsme byli asi jediní celou trasu tam i zpět), tak asi zas tolik nevadí.

9986
15 led 2005 23:41
Zlaťák píše:
Naopak v Blavě jezdí běžně řidiči v trenclích a v upoceným nátělníku (někdy ani ten nemají), s pupkem opřeným o volant.

no a to je právě to, co mě osobně vadí, ale to je opět tím, že si toho víc všímám...neříkám, že se člověk za den nemůže upotit, to ne, ale to oblečení by prostě mělo nějak vypadat

1710
22 led 2006 12:56
Brno
No tak u nás jsou řidiči myslím OK. Bych jim osobně nechal normálně trička (polokošile) a kalhoty. Nutit je, aby řídili v nepohodlném oblečení, v košilích a kravátách je blbost. Naopak v Blavě jezdí běžně řidiči v trenclích a v upoceným nátělníku (někdy ani ten nemají), s pupkem opřeným o volant.

588
20 říj 2006 16:11
Újezd u Brna
Některé otázky zajímavé, škoda, že se to nedalo rozepsat :-k

9986
pepola píše:
to mauricio: Nevím vůbec,co je zajímavého na upravenosti řidičů?? Následek bude ten,že v létě v "klimatizovaných" kabinách budeme při 50 st.C jezdit v kravatách...Kaštanům je stejně šumafuk,jak řidič vypadá,hlavně,když něco už konečně jede!

no, já si prostě myslím,že řidič by měl být slušně oblečen a upraven (hlavně VHD, ale i MHD, já si toho zase docela všímám, ale asi je to špatně), přeci jen reprezentuje určitým způsobem svého zaměstnavatele, stejně jako třeba prodavač nebo bankovní poradce, a na oblečení by někde mělo být logo dopravce + u VHD i visačka se jménem řidiče. Já to považuju za jakýsi standart, který se u nás ne vždy dodržuje... (neříkám, že máte všichni jezdit v kravatách, ale řidič, který má na sobě špinavý triko a je cítit vším možným přes celý vůz, to je asi špatně).

3724
28 úno 2006 19:00
to mauricio: Nevím vůbec,co je zajímavého na upravenosti řidičů?? Následek bude ten,že v létě v "klimatizovaných" kabinách budeme při 50 st.C jezdit v kravatách...Kaštanům je stejně šumafuk,jak řidič vypadá,hlavně,když něco už konečně jede!

9986
Kapusta píše:
Na stránkách DP je průzkum spokojenosti cestujících s MHD. Můžete i vyhrát... :-D

některý otázky jsou zajímavý...ale myslím si, že je tam od všeho něco, hlavně mě potěšili otázky na chování řidičů, chování přepravní kontroly, jízdní doby a upravenost řidičů

483
22 srp 2006 12:35
Bohunice
manil píše:
Počínaje dneškem se ve vozidlech MHD opět objeví papírové visačky na madlech (reklama na den bez aut).
Ale, už tak "brzy"? A budou upoutávky na ETM/EDBA též venku, nejlépe na zadním čele vozu, jako to mají třeba v Plzni (už od začátku září)?

9986
manil píše:
Počínaje dneškem se ve vozidlech MHD opět objeví papírové visačky na madlech (reklama na den bez aut).

hurá, to se toho zase nějaký kaštan chytne a v zatáčce poletí k zemi i s tím...není to lepší dávat do těch plastových, když už je máme, a protože jsou sem tam obsazený, tak ne do všech?

11624
07 bře 2005 23:57
Brno

Moderátor
7587
Brno
logitech911 píše:
Ty se divíš? .. Vezměme to třeba z hlediska té ekologie .. Vem poměr stará karosa vs. např. Octavia .. 1:10? jedna karosa znečistí tolik co 10 oktávek? :mrgreen: .. pak už se nedivím ... :-D

No kdyby ti mocipáni jenom blbě nekecali ale přisypali potřebný finance a spíše více zatlačili na nějaký prokazatelný výsledek (ne jenom blbý žvanění a tytyty bububu, debaty o ničem výsledek nikde) oni by se ti šéfové na vozovně snažili najít rozumný kompromis za malý peníz. Ale je k tomu nic netlačí, jenom se blbě žvaní. Je to stále pomalej komunistickej moloch, pomalej jako dinosaurus. Kde se plítvá, kašle na všechno atd.

888
21 led 2006 12:26
pepola píše:
Při "kvalitě" motorů Liaz by to byl veliký problém.Musely by se všechny rozebrat...(je to jako pokus o přetěsnění motoru Š 105/120).
A ta hesla nelze brát moc vážně a nerazí je DP,anóbrž primátor a spol..Co si budeme vykládat,v Brně mají stejně preferenci IGK!

Ty se divíš? .. Vezměme to třeba z hlediska té ekologie .. Vem poměr stará karosa vs. např. Octavia .. 1:10? jedna karosa znečistí tolik co 10 oktávek? :mrgreen: .. pak už se nedivím ... :-D

3724
28 úno 2006 19:00
logitech911 píše:
Pánové. Mám na vás otázku.
Proč dopravní podnik neustále prosazuje to, aby bylo brno "čistější" (plynové a-busy, apod.) Když jej sám znečišťuje vytékajícím olejem z busů. Tento fakt pozoruji delší dobu, především po zjednosměrnění linky 53, kdy se na Červinkove pomalu ale jistě tvoří černý pruh od oleje ze stojících busů? To je takovej problém to přetěsnit, když se mění olej? :roll:

Při "kvalitě" motorů Liaz by to byl veliký problém.Musely by se všechny rozebrat...(je to jako pokus o přetěsnění motoru Š 105/120).
A ta hesla nelze brát moc vážně a nerazí je DP,anóbrž primátor a spol..Co si budeme vykládat,v Brně mají stejně preferenci IGK!

888
21 led 2006 12:26
Pánové. Mám na vás otázku.
Proč dopravní podnik neustále prosazuje to, aby bylo brno "čistější" (plynové a-busy, apod.) Když jej sám znečišťuje vytékajícím olejem z busů. Tento fakt pozoruji delší dobu, především po zjednosměrnění linky 53, kdy se na Červinkove pomalu ale jistě tvoří černý pruh od oleje ze stojících busů? To je takovej problém to přetěsnit, když se mění olej? :roll:

3345
13 lis 2004 11:58
já ale nechápu, proč nás na to vlastně upozorňuješ nevimco

Hafan007 píše:
Karlos píše:
V atlasu MHD Brno sem si všiml malého překlepu: Na str. 48 ulice Kšírova mezi kruháčem Sokolova a zast. Záhumenice jsou zapasány projíždející linky - 49-64-72-94

V síti linek MHD v Brně jsem našel zase mezi zastávkami Nám. 28. dubna > Zoologická zahrada linku 54; Zastávka Kejbaly je pro linku 61 a 69 naznačena opačným směrem (tj. směr Kamenice - Bhunice/Univezit. kampus)

Vím že i mistr tesař se někdy utne nevimco , le berte to ode mě jako takové malé upozornění do příštích vydání :-D

S tímhle tady ale asi nikdo nic neudělá. Tyhle věci dělá DPMB..Musíš se obrátit na ně..

já tě plně chápu, jen sem vás chtěl upozornit jakož to zkušené borce v oblsti MHD :lol:

2109
20 zář 2006 19:51
Karlos píše:
V atlasu MHD Brno sem si všiml malého překlepu: Na str. 48 ulice Kšírova mezi kruháčem Sokolova a zast. Záhumenice jsou zapasány projíždející linky - 49-64-72-94

V síti linek MHD v Brně jsem našel zase mezi zastávkami Nám. 28. dubna > Zoologická zahrada linku 54; Zastávka Kejbaly je pro linku 61 a 69 naznačena opačným směrem (tj. směr Kamenice - Bhunice/Univezit. kampus)

Vím že i mistr tesař se někdy utne nevimco , le berte to ode mě jako takové malé upozornění do příštích vydání :-D

S tímhle tady ale asi nikdo nic neudělá. Tyhle věci dělá DPMB..Musíš se obrátit na ně..

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 255  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata